God kväll!:)

Tänkte dela med mig om mina äventyr nu i helgen. Har haft en underbart mysig & trevlig helg :)

Fredag: Då börja min dag med att alarmet ringde vid 5 , bara upp & göra sig i ordningen sen gå till bussen mot jobb för att man jobbade 6.45-14 , när jag slutade hämta mamma , pappa & William upp mig på jobb :). När jag kom hem blev det bara att byta om & göra mig & William redo för äventyr , blev att ta oss till Stephanie & Tina . Då vi först hämta ut paket , sen tog vi fyra oss ner mot stan & fixa lite ärende :) När ärendena var fixade gick vi & åt på McDonalds , under tiden vi satt & åt kom Kasper . Blev att åka hem till oss på en kvällsfika & massa bus för barnen . En helt toppen fredag med helt underbara människor !<>

Lördag: En resa till ULLARED! Yeeah, blev en del shoppande :)

Söndag: Sovmorgon!
När vi vaknat så gjorde jag mig & William i ordning för gå till bussen , där vi hade bestämt med Albin (Williams dagis kompis) & Patricia att vi skulle ha playdejt. Bussen tog oss till pildammsparken där barnen lekte på en jätte fin lekplats & bara sprang av sig :) Barnen fick även mata ankorna , när de lekt av sig gick vi ner mot triangeln där vi lunchade på McDonalds . När vi var färdiga på McDonalds så blev de gå en sväng då vi tog oss till Gustav för sen ta bussen , då vi hamnade hemma hos oss där barnen lekte för fullt , medan jag & Patricia fika & snacka lite :) , när de gått så har jag, per & William bara haft myskväll:)

Tack till alla som varit med & gjort min helg helt underbar ! Puss <>

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 59 readers

Likes

Comments

Hej hopp!
Nu är jag tillbaka i skrivandet efter nästan ett år, men som sagt bättre sent än aldrig ;)

Det har hänt en del sen jag gjorde ett inlägg sist , både positiva & negativa saker :)

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja mitt skrivande efter så här lång tid , men ska ändå försöka få ihop en kortfattning av de ni missat:)

Mitt liv rullar på som vanligt jag jobbar på för fullt & Per min sambo har nästan precis fått nytt jobb på seveneleven :)
William han växer & trotsar precis som han ska , men annars är allt bra med honom nu . Idag var sista dagen för han att gå på penicillin för han har haft scharlakansfeber men det är bra med honom :)

Imorgon är det äntligen fredag men jag ska upp tidigt imorgon för blir jobb 6.45-14 för min del sen umgås med familjen :)
hoppas ni saknat oss!

Puss på er! <>
Ps bjuder på gamla bilder då jag ej hunnit fixa dem nya till ipaden  • 59 readers

Likes

Comments

Ni är mitt liv, luften jag andas , ljuset i mitt liv , min framtid & min älskade familj !<3
  • 105 readers

Likes

Comments

God morgon !
Jag vet jag inte uppdaterat på ett tag , men har typ bara jobbat så inte haft mycket att skriva & inte haft lusten ! Plus är väldigt tankspridd så haft fullt upp med mina tankar kring allt , plus vi har precis flyttat så fullt upp med att få i ordning där hemma :)

Men iallafall...
Står på Södervärn nu & väntar på bussen hem , har precis varit & lämnat William på förskolan de skulle iväg på utflykt :) så blir hem & slänga sig i soffan & kolla ett avsnitt prison wifes & käka frulle , innan man ska iväg igen & hämta William för ska hämta honom tidigt idag för han ska ha playdejt med Hailey sen blir det jobb för mig 14-20.15 . Efter jobb blir de hem till Bella &
amp; Boffe :)

Puss så länge !


  • 106 readers

Likes

Comments

God morgon :)
Nu ligger man bara i sängen & myser medan William sitter & leker med bilar:) idag ser dagen ut så här...

Bara ta de lugnt sen kl 13 hämta nycklarna till vår nya lägenhet , sen stressa till jobb . För jobbar 14-19 :) sen hem till nya lägenheten när man slutar
:)

Puss

  • 110 readers

Likes

Comments

God morgon!
Är påväg mot jobb nu , blir jobb 9-16!

Det jag vill skriva om är hur tacksam jag är för vi har mina & pers föräldrar som ställer upp & tar William när jag & Per jobbar eller om vi ska iväg på något ! Ni är så guldvärda & vi är väldigt tacksamma för det !
Tack för ni ställer upp ,
kärlek till !

  • 127 readers

Likes

Comments

Nu ligger man i sängen efter jobb innan idag 10-17 , när jag slutade åkte jag hem byta om & fixa mig & sen mot Nydala hem till Clary & Lasse där mamma ,pappa, Elize också var :) tack för god mat, god dricka & absolut viktigaste för trevligt sällskap !
Hade en lyckad midsommar :)
Bilder kommer imorgon då jag måste be Elize att skicka dem för minut dog under kvällen så denna bilden kan jag
bjuda på .
Ligger i sängen halv död & glömde släcka lampan så blir resa på röven & släcka sen gå & lägga sig om man kan sova ensam :
)
God natt sov gott !
Puss!

  • 135 readers

Likes

Comments

Glad midsommar alla !
Nu sitter man på bussen påväg mot jobb , blir jobba 10-17 . Så får vi se vad kvällen bjuder på sen :)
Mina fina killar åker ju till Småland idag & hela helgen så kommer kännas tomt :( jag kommer fixa det ändå får hoppas det får en underbar midsommar :)

Önskar er alla en toppen midsommar !
P
uss

Likes

Comments

Lillkillen somnade snabbt ikväll , ligger helt utslagen nu & gubben är hos en polare & kollar fotboll då passar jag på att läsa blondinbellas första bok egoboost!
  • 122 readers

Likes

Comments

Hmm....
Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag , men kände ändå för att slänga in ett inlägg :)
Kan berätta att jag köpt blondinbellas böcker idag så blir läsning så fort lillkillen somnar , kan även säga att fotoboken vi beställde har kommit :) var jätte fin men inte riktigt som jag tänkt mig :)

Imorgon är det midsommar & då åker mina fina killar till Småland & firar :) medan jag jobbar hela helgen :)

Men uppdaterar säker under helgen , så sätter punk här ...

Go
d natt !


  • 134 readers

Likes

Comments