Hei 🌼🇳🇴 God 17-Mai !


Det er sikkert mange som stresser med bunader og 17-Mai feiring..


Jeg feirer ikke noe 17-Mai i Belgia, er jo ikke i Norge og synes det er greit egentlig!
Det er mye stress med den feiringen egentlig, men også en veldig fin dag👍🌸
Hva skjer i dag?

Er det fint vær hos dere?🌼


her er det 28 varmegrader, sol og blå himmel☀️🌸


Skal sette meg ut med litt jordbær og nyte det fine været. :-)Ønsker dere alle en riktig fin 17-Mai!
🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴

- Camilla❤️

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

GOD ETTERMIDDAG !

_______________________

her er det 17grader ute og overskyet.

igår var det tordenvær og skikkelig regnvær ! jeg er IKKE noe glad i torden/lyn - BLIR SKIKKELIG PYSETE for å si det rett! hahaa.. Huff, men kan ikke noe for det.. Blir bare helt nervevrak! ;-DMen det er GANSKE lommert/trykkende vær i dag... :/ Så, er redd for at jeg får møte Tor med hammeren igjen!


Nå er det ikke lenge til jeg skal dra til Norge på besøk hos familien min med kjæresten min!

GLEDER MEG veeldig mye
:-)

HVA skal dere gjøre 17 Mai?

Jeg er i Belgia akkurat da, men pleier ikke å gjøre noe spesiellt den dagen. Men, før så jobbet jeg eller var med familien (i Norge)Hva synes dere om at noen vil at det skal være forskjellige flagg på 17-Mai?


17-Mai er den Norske nasjonaldagen, og den handler om Norge og det norske flagget hører derfor til 17-Mai og skal jo være NORSKT.


Det har noe med sammenhengen å gjøre, at man bruker det som er TEMAET, og ikke noe annet som ikke hører til temaet.

syntes det er et flott flagg, og 17-Mai er en flott dag som man skal feire med nettopp det NORSKE symbolet!

🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴🇳🇴


HVA SYNES DERE ?i morgen er det Morsdag her i Belgia 🌸

Jeg og kjæresten min har blitt bedt på grilling hos moren hans i morgen. Det er koselig å feire morsdag sammen.

Hva pleier dere å gjøre på morsdag?
Har du en fantastisk mor? eller er du mor selv eller ønsker du å bli mor?

Hva pleier dere å overraske mamman deres med? Eller er du mor selv og blir dere overrasket av mann/barna?
Eller blir det ikke så mye fokus på morsdagen?
Noen er veldig heldige og blir overrasket med frokost på sengen og får en gave eller et koselig kort. Noen har sikkert en god middag og familietid sammen.

men, noen blir kanskje ikke "så" overrasket på morsdagen?


EN MOR - er noe av det viktigste og fineste en kvinne kan være i livet sitt. Mange har fått sin drøm til å bli virkelighet, nemlig å blir mor - Ha en familie, noen som lyser opp hverdagen.


Andre ønsker seg det mer enn noe annet i VERDEN... Og venter på at det skal bli oppfyllt.Det å bli kalt "Mamma, Mor" er noe av det FLOTTESTE man kan. Man må være takknemlig for å ha sjansen til å være mor og bli kalt for det.
Mange KVINNER sliter med å få barn,- MANGE sliter veldig med depresjoner, dårlig selvbilde og ting går veldig dårlig med dem... Fordi dem ikke har muligheten til å bli mor og ha en familie. Å være en kvinne som ikke kan være noe av det "Kvinnen er laget for"

- Et ønske som er SÅ STORT, en følelse som SÅRER.Er det noen av dere som er stolt mamma?

Hva følte dere første gangen dere fikk vite at dere var gravide?


Hva sa familien/mannen deres?

Var dere alenemødre eller sammen med kjæreste/mann?Hva følte dere da dere så babyen deres for første gang? Var dere stolte over å ha den fantastiske muligheten for å være mamma/pappa?
få være del av noen andres liv? En del av DEG selv- Noe du er STOLT av og gjør ting for❤️Hva er de beste stundene du har/hatt/vil med barnet ditt?
❤️JEG ønsker meg MER ENN ALT I VERDEN å bli mamma,- starte en familie og være stolt over å en "mini-meg"


Jeg og kjæresten min har snakket en del om barn, og vi vil veldig gjerne ha barn. Men føler noen ganger at jeg kan være litt desperat etter å få barn.. BLIR VELDIG GLAD da jeg ser babyer/barn nær meg. Begynner å smile bredt, begynnet å bli rød i kinna og det kiler i kroppen min :-) hehe
Er veeeeeldig BABYSYK !!Men, jeg synes det er veldig viktig at både jeg og faren er klare for å ha dette livsviktige og flotte ansvaret for et fantastisk liv, et liv man skal passe på og gjøre ALT for! Gjøre barnet stolt over å ha dere som foreldre og det samme med foreldrene! - Et barn man kan være stolt over å kalle sitt❤️Jeg har ALLTID vært veldig glad i barn, og dem gjør meg veldig LYKKELIGE og får meg til å tenke fremover i livet mitt - Fremtiden
🌸Jeg pleier å se en del på babyting og gleder meg veldig til den dagen kommer. Jeg lager meg slags planer og drømmer ofte om babyting og den dagen jeg blir mor.


Er det flere som har det sånn?
føler dere at kanskje partneren snakker/tenker mindre på babyønsket? Ser dere på babyting innimellom?


Dette er et bilde av meg og kjæresten min, jeg får holde babyen til noen i familien hans (blir stebroren til kjæresten min) så blir jo på en måte en slags tante og onkel for denne lille gutten. :-)


Jeg ble veldig glad og smilte fra øre til øre, og ble rød i ansiktet og følte meg fantastisk. Syntes det var koselig å ha et bilde med meg og kjæresten med en baby hehhe :-)

Ønsker dere en flott Lørdag.

Kos dere masse, det fortjener dere ALLE!

- Ta med der alle de flotte tingene i LIVET❤️


Mange hilsner fra BELGIA- Camilla❤️

Likes

Comments

GOD MORGEN! tirsdaaaag


her er det blå himmel og sola skinner ute...
har vært våken siden klokka 6.


Pleier dere å våkne tidlig om morgenen? Noen begynner sikkert tidlig på jobb?


🌼🌼🌼🌼🌼


Jeg og kjæresten min skal snart på besøk hos familien min i Norge..
vi skal ha dåp til lillesøstra mi på 3mnd

Gleder meg til å se henne igjen!
vi blir bare noen få dager.. Fra Onsdag-Søndag (24-28 Mai) Men, vi skal bare kose oss de dagene vi har sammen.Hva skal dere til Sommeren?

- Jeg og kjæresten min har egentlig ingen planer.. Men, jeg skal ikke til Norge til Sommeren, det blir til at mamman min og søster og kanskje bestemor kommer ned til meg.

kanskje drar jeg og kjæresten en tur på stranda. Den ligger et lite stykke unna hvor vi bor, det er i Øst Flanderen mot havet. Der er det ganske fint om sommeren, mange gater mee butikker og stranda som er flott-med bris.

Minner litt om Spania eller utlandet. Det er noen steder som er fine og de heter Nieuwpoort, Koksijde og Oostende.


Også ta noen bilder, dra litt rundt i Belgia og se på litt forskjellig. Kanskje dra til Walibi (Fornøyelsespark i Brussel)


Noen andre fin steder i Belgia om Sommeren er ;
Brugge, Gent, Oostende, Kortrijk.

dette er Koksijde stranda, med en del butikker som har med sol og strand å gjøre.
Det er mange fine restauranter her som ligger nærme stranda med en fin utsikt over havet.

Dette er Nieuwpoort som har en fin strand og utsikt, og en del butikker og koselige restauranter. Her kan man kose seg!

Dette er Oostende, og er i likthet med Koksijde og Nieuwpoort, et fint sted for strand, shopping og restauranter.

Et veldig koselig sted!

Ønsker dere en FLOTT dag !- Camilla ❤️

Likes

Comments

GOD LØRDAG allesammen !

🌼🌼🌼🌼

bildet er tatt av meg; dette er min kjære søster Victoria <3 Hun er 16 år, blitt stor jente !

Husker godt da henne var liten baby, og da jeg fikk høre at jeg skulle bli STORESØSTER for Første gang!! Husker veeeeldig godt at jeg var KJEMPE stolt og var litt redd også da hehe :-) Visste ikke helt hva det ville si å være storesøster, hva måtte jeg gjøre og si? ...

Jeg var 8 år gammel da hun ble født, og jeg var KJEMPE GLAD!!!
-
jeg husker at jeg var litt småsyk den dagen jeg så henne første gangen på sykehuset, hadde feber og var helt sikkert pga jeg var spent :-)


Jeg var noen ganger litt sjalu på lillesøstra mi, at hun fik lov til å være lenger oppe og at hun fikk mer fokus enn meg.. Tror det er ganske så vanlig med søsken hehe. :-)

Jeg og min søster hadde ikke samme far og jeg var litt sjalu på det også, fordi jeg trodde kanskje at det var noe galt med meg siden min pappa ikke var der med meg og ikke var sammen med mamman min..

BILDENE OVER: meg som liten :-)

Meg og Søster da vi var små <3

jeg og søstra mi hadde et godt forhold sammen og vi var bestevenner <3

Hun visste alltid når jeg hadde det vondt, og hun hadde ALLTID en skulder jeg kunne støtte meg på! Hun var der for meg i godt og vondt!Barndommen min var litt av og på, var mye vanskelige ting som skjedde opp igjennom årene..
Jeg kjente ikke faren min, men hadde noen bilder av han og hendte at jeg noen ganger fikk små besøk av han, men visste ikke helt at det var pappan min og følte ikke noe spesiellt da vi så hverandre..


Jeg hadde alltid hatt et tomrom som ikke kunne bli fylt opp.. Jeg savnet en jeg kunne kalle for pappan min. - En som var min "EKTE pappa" .. Følte meg ofte lei meg over det og fikk dårlig selvbilde.


Årene gikk og jeg hadde vanskeligheter på skolen og med å være med venner, syntes det var vanskelig og slitsomt å være sosial med andre barn og jeg likte mer å være alene - Da følte jeg meg trygg, og jeg trengte ikke å være redd eller prate med andre.
jeg syntes det var veldig vanskelig å se andre rett inn i øynene.. - Det føltes ut som om at personen ble sugd inn i deg, at dem kunne se deg innvendig og lese tankene dine" ... Jeg ble uvel med nye ting og folk rundt meg, om dem hadde øyekontakt med meg eller tok på meg.


Jeg var også veldig følsom for Lyder, Lys, Temperatur, Lukter.. (føltes ut som om alt ble sterkere for meg og satt på en karusell og fikk ikke stoppet den.)
Jeg hadde det veldig vanskelig med konsentrasjon og hadde mindre lyst til ting, ville bare sitte alene og tenke ut ting.

jeg elsket å synge en del da jeg var liten.. Det var noe som fikn meg til å tenke POSITIVT, jeg levde meg veldig inn i sangene jeg sang og pleide ofte å skrive ned sangtekster eller setninger med forskjellige ord.


Jeg pleide HVER gang jeg var hos bestemoren min å spille på pianoet og keyboardet hennes, det var veldig gøy og jeg var i en annen verden da jeg gjorde det..

Men, da jeg ble STORESØSTER var jeg glad for å ha ei søster som jeg kunne gjøre alt med.
Vi var bestevenner og vi forstod hverandre.

Savnet etter min far var der fortsatt, men jeg hadde verdens beste søster som var glad i meg.


Men da jeg ble litt større tenkte jeg mer på faren min og ville se han, men jeg var ganske redd og visste ikke hva jeg skulle gjøre..

Han hadde sendt meg meldinger og lurte på om vi skulle møtes og min tante hadde sagt at hun hadde sett han en del ganger og lurte alltid på meg og hvordan det gikk med meg.. jeg følte meg usikker og visste ikke helt om jeg var klar enda..

Men, jeg ville prøve det ut og se hvordan det gikk.. kanskje kom det til å forandre mange ting for meg, positivt og negativt? Det var så mange spørsmål som surret rundt i hodet mitt..

Hva om jeg aldri møter han? - Kommer jeg til å angre resten av livet mitt? Tenk om det blir VELDIG bra å møte han og alt blir forandret til det gode? Hva om vi møtes og det går dårlig?
Men... en gang så jeg han med ei god venninne av meg (som jeg har hatt helt siden jeg var født) - Han jobbet bak en scene for Idol som var ute en gang på Sommeren (men husker ikke helt hvilket år det var) Men, da husker jeg at jeg var VELDIG glad og stolt fordi jeg og venninna mi fikk lov til å gå bak scenen og fikk møte alle artistene og programlederne og vi var jo såååå glade og følte oss tøffe som fikk lov til å gå bak scenen hehe :-)

Men, vi hadde egentlig ikke blitt ordentlig kjent med hverandre enda men jeg var veldig glad for å se han, men var veldig usikker og redd.. Følte meg litt ubekvem på en god usikker måte..Vi pleide å skrive til hverandre på Msn og tekstmeldinger... Han spurte om jeg ville besøke han, men jeg turte det ikke..

Men, så fikk han seg en kjæreste. En veldig koselig dame og vi begynte å snakke sammen på msn eller facebook, og vi snakket om mye forskjellig sammen.. Hun sa til meg at hun veldig gjerne ville se meg og pappan min veldig gjerne ville se meg, men at hun forstod at det var litt vanskelig og at jeg var nervøs..


Jeg turte det ikke enda, syntes det var veldig skummelt.. Begynte å tenke mer og mer på pappan min og alt kom tilbake av minner og tanker fra da jeg var liten... Jeg ville se han, men var bare så redd for hvordan ting kom til å bli.


Men en dag fikk jeg vite at han skulle ha barn med kjæresten sin og at jeg skulle få en søster, og det syntes jeg var spennende men også veldig skremmende.. Og jeg turte ikke å se dem.


-----

Men, så fikk jeg melding om at søsteren min var født. 26 Oktober 2006. Hun skulle hete Sara.

Jeg ble glad, ville gjerne besøke dem og se henne, men det ble for vanskelig for meg... Tenkte mye tilbake fra før i tiden igjen og ble veldig trist... Jeg hadde så lyst til å se dem og gi en ting til søsteren min. Men det ble for vanskelig for meg...
i den perioden pleide jeg å mye tilbake på fra da jeg var liten og så noen bilder av meg og pappan min sammen..

Jeg hadde en vanskelig periode akkurat da.
Skolen gikk dårlig, hjemme gikk dårlig fordi det var en del krangling, jeg gikk på psykolog fordi jeg hadde det vanskelig og ble utredet for noen diagnoser, jeg tenkte mye på alt mulig, jeg selvskadet meg selv og hadde det vanskelig..

Så jeg hadde nok med mitt akkurat den tiden og det hadde blitt for vanskelig for meg å møte min far og dem andre.. Men jeg hadde også en veldig skyldfølelse for at jeg ikke så dem og hva dem ville tenke over meg... så jeg gikk til psykologen min og pratet en del over dette. men det beste var å tenke over meg først, for jeg hadde det vanskelig.

Kontakten med faren min og kjæresten var der fortsatt, men den ble mindre og mindre..

Jeg tenkte på meg selv og fikk hjelp til ting.
jeg ble diagnotisert med adhd og fikk seinere diagnosen Asperger (noe som var snakk om mye i starten fra jeg begynte med psykolog da jeg var rundt 9år) - Jeg følte meg annerledes og visste ikke helt hva det betydde å ha disse diagnosene... Men fikk adhd medisiner da jeg var 14 år, men visste ikke helt hvorfor jeg måtte bruke dem, men jeg fikk hjelp med konsentrasjon og tankekjør. Men fikk også god hjelp med andre ting ang pappan min osv.

Fikk også problemer med tvang og skade meg selv og fikk etterhvert tics og da ble mye ganske værre hjemme og på skolen.. Noe som førte til at hele familien (mamma,søster og stefar) måtte på terapi sammen for å vite om mine diagnoser osv og søsteren min fikk vite ganske mye om meg og hva jeg sleit med i ganske ung alder og hun hadde det ikke alltid lett med tanke på det og at hun så hva jeg sleit med hver dag.

Men, jeg fikk også diagnosen
mild Tourettes (tics-blunking med øyne, munn, bevegelse armer, lyder osv)

Men jeg gikk på psykolog hver uke og begynte å håndtere meg selv mer (med tics og impuls) hadde en del lapper hvor jeg skreiv om forskjellige ting og gode/vonde ting på som hjalp meg en del..


(f.eks - om jeg føler at det kommer tics at jeg må gjøre det og det for å "stoppe den")

Eller hvis jeg er redd for å spørre om en ting at jeg øver meg på det og at jeg utfordrer meg selv med det som er vanskelig for meg.


så jeg hadde oppgaver jeg måtte gjøre til neste time igjen.
Jeg klarte meg bra, men hadde det vanskelig med selvskading og etterhvert alkohol... Som vare veldig vanskelig.
men etter en lang tøff periode, begynte jeg å komme meg godt tilbake igjen. Klarte å fullføre videregående greit men var vanskelig tid.. Og hjemme gikk det litt bedre og med meg ville det bli bedre...

En dag følte jeg at det var tid for å ta neste steg... å møte min pappa og søster. (kjæresten og pappa hadde gått fra hverandre, men vi skulle møtes alle sammen)


Jeg sendte han en melding om at jeg ville møte dem..
Vi planlagte alt sammen og så kom dagen vi skulle møtes, og jeg var ganske nervøs og ville bare avlyse det... Men så var det en ting som kom opp for meg at jeg IKKE måtte stoppe og ikke må gå fra problemene mine! Jeg må GRIPE sjansen for å møte dem, for man veit aldri hva som kan skje!

Så jeg snakket godt med meg selv og begynte å forberede meg til å møte dem..

Vi møttes. Jeg ble hentet av pappan min, og søsteren satt i baksetet. Jeg var spent, nervøs - Men fikk plutselig
MASSE ENERGI inni meg og ville bare nyte tiden sammen med dem og snakke med alle sammen, OM ALT! Bare slippe ALT !


Jeg snudde meg bak setet i bilen og så på søsteren min, hun var 4 år og hadd lyst langt hår, blå øyne, lignet veldig på pappan min og jeg så mange likheter mellom oss alle..
jeg klarte ikke å si så mye i starten, ble veldig stum og nervøs... Men plustelig løsnet det seg opp og jeg begynte å prate i ett kjør! Vi hadde det så koselig sammen, Jeg, søsteren min, pappan min og Mamman til søstra mi....

VI pratet godt sammen- Vi lo, vi gråt, vi lærte hverandre på godt og vondt.. Vi tok bilder og vi gledet oss til neste gang.
Jeg hadde FULL energi inni meg og jeg følte meg 100% meg selv, jeg LEVDE, jeg hadde ikke smilt,grått så mye på en gang... Jeg var KJEMPE glad og stolt over meg selv for at jeg endelig hadde tatt neste steg og møtt en del av meg selv. MEG, pappan min, søster og mamman hennes. Jeg var HEL.


Jeg begynte å lyse opp i hverdagen min. Det hadde blitt en ny del i livet mitt, POSITIVT.
Vi så hverandre i en god stund framover og vi ble godt kjent med hverandre og forstod hverandre godt.

Jeg og pappan min fikk snakket en god samtale sammen om ALT, fra jeg var liten og hva som skjedde opp igjennom åra som gikk... Jeg fikk mange svar på mine spørsmål og han med sine. Vi gråt sammen og lo sammen, hadde det sånn som alle har rett til å ha det sammen med pappan sin.
JEG var glad for at jeg har pappan min, at jeg fikk møte han og bli kjent med han.

Jeg fikk også se noen av familien hans, han hadde ikke så mange igjen av familien hans og ikke så mye kontakt pga familie problemer osv, men jeg var glad for å få møte noen av dem.

Moren og pappan hans døde da han var ung. Og han hadde hatt en vanskelig tid fra han var liten selv, og vi snakket mye sammen om det.


Vi ble gode venner og hadde det kjempebra sammen. Jeg så også mye min søster og moren hennes. Vi snakket om mye sammen og gjorde mye koselige ting sammen.


Vi har fortsatt god kontakt med hverandre og jeg er veldig glad for at jeg tok kontakt med dem.

Er er det noen av dere som har hatt det slik også?
At far eller mor ikke har vært i barndommen deres? Eller ingen av delene?
Har dere møtt hverandre igjen? Eller har dere ikke gjort det enda, eller har det ikke vært mulighet for det?


Man vet ikke hva man har før man har mistet det. - Ikke vent, gå for det! Det kan være for seint neste øyeblikk, grip sjansen du har og du kan få lykke eller sorg❤️


-
Camilla.B

Min søster Sara fra 2013 (da var vi på Sommerferie sammen med mamman hennes)

Noen bilder oss sammen <3

Bilder av meg og pappan min da jeg var liten.

Likes

Comments

God Onsdag!


i dag regner det en del her i Belgia..
Belgia og regn er noe som ikke er uvanlig!


Nå sitter i sofaen og bare koser meg med pledd rundt meg mens det regner ute.

Idag så skjer det ikke så mye... Jeg er for tiden hjemmeværende, venter på å begynne i jobb.

Jeg har søkt på jobb på en fabrikk. Pakke inn forskjellige varer osv, men er for tiden ikke ledig arbeidsplass for meg, så da ma jeg bare vente på svar!


Før jeg begynte å søke på fabrikkjobben, jobbet jeg i en restaurant litt utenfor Ieper hvor jeg bor i. Restauranten heter De Steenen Haene og var en fransk restaurant med kulinarisk mat og med en varm sfære.

Her var det ofte store selskap og i ukedagene var det en dagsmeny med suppe,hovedrett og dessert/kaffe, noe som er veldig populært i Belgia ( det kalles på Nederlandsk: Dagschotel )
Det var stengt på Tirsdager og Onsdager og jeg måtte jobbe hver helg.

Det var ganske spennende og det gikk veldig bra med språk fordi jeg hadde lært meg språket på forhånd, etter all
gangene jeg har vært i Belgia før jeg flyttet ned hit.


Mange var veldig overrasket og ga meg komplimanter for at jeg kunne snakke så godt Nederlandsk og at jeg hadde bodd her i en liten periode. Dem så ikke med første blikk at jeg kom fra Norge, og trodde at jeg var Belgisk! hehe


jeg har ALLTID hatt en veldig stor interesse for språk, så det har nok mye å si at jeg kan snakke godt Nederlandsk. Jeg har lært meg alt på egenhånd... Lest bøker/internett, hørt på noen snakke/musikk, og snakket med folk/øvelse med meg selv... Lærte meg tysk selv, kan litt spansk og vil lære meg fransk også!
Her er noen bilder fra restauranten jeg har jobbet i : Restauranten ligger i Zillebeke som er i samme område som Ieper, men bare litt utenfor sentrum.
Ieper ligger i Vest Flanderen og ligger ikke langt unna grensen til Frankrike.

Ieper ble under første og andre verdenskrig attakert av Tyskerne og ble totalt ødelagt i første verdenskrig. Alt av byggninger ble ødelagt og det var ingenting igjen.

Lakenhalle bygningen i Ieper sentrum ble totalskadet under første verdenskrig, den ble senere rekonstruert.Sånn ser det ut her i dag på torvet og Lakenhalle i Ieper.

Dette er Menin Gate Memorial to the Missing, det er et krigsminnesmerke i Ieper i Belgia.

Minnesmerket minnes de fallene fra Storbritannia og Samveldet i området rundt Ieper under første verdenskrig som har forsvunnet eller er begravd i umerkede graver.

Minnesmerket ligger på østsiden av byen Ieper og stedet var samlingssted for allierte soldater på vei til fronten. Det er tegnet av Reginald Blomfield og bygget av britiske myndigheter. Minnesmerket ble avduket 24. juli 1917.

Totalt ligger 54 896 soldater minnet ved Menin Gate. Soldater fra mange forskjellige land blandt annet:


Storbritannia, Australia, Canada, Sør-Afrika, Britisk India og Britisk Vestindia

Fallene fra New Zealand og Newfoundland er minnet ved egne krigsminnesmerker.

Ønsker dere alle en fin dag <3


Grip hver dag som kommer og ta med deg inspirasjonen videre ~
----------


Camilla.B ❤️

Likes

Comments

Good Morning! På Nederlandsk/Flamsk: Goede Morgen/Goeie Morgen. :-)


Har dere fått sovet godt i natt?
- de fleste måtte begynne å jobbe igjen i dag, og mange må tidlig opp om morgenen..

Shhhh.....

Hva pleier dere å gjøre for å våkne opp om morgenen?

De fleste har litt problemer med å våkne ordentlig om morgenen, noen kan legge seg tidlig og er fortsatt trøtte...

mens andre kan legge seg seint og være lys våkne.. Søvn er forskjellig fra person til person. Ikke alle trenge like mye søvn som andre mennesker trenger.

ZzzzzzZzzzzzzzzZzzzzzzzzZzzzzzzz ....


Hvor mane timer pleier dere å sove om natta?

- Jeg pleier å sove kanskje 5-10 timer, det varierer veldig.. Har vanskelig med å sovne noen ganger, bare ligge og vri meg og tenke på masse forskjellige ting. F.eks:
- Hva skal jeg gjøre i morgen?
- Har jeg glemt å gjøre noe i dag?
- Ideer som dukker opp om natta
- Minner (
ingenting er bedre enn å ha en fiiiin drøm, at man ikke har lyst til å våkne igjen!)
- Hva man skal spise til middag osv


Ja rett og slett tanker som forstyrrer søvnen.. zzzzzzzHar dere noen metoder for å sovne fortere ?

- Det er lurt å ha det kaldt på rommet og ikke varmt fordi om det er kaldere kan man lettere sovne.
- Legg fra deg mobilen om natta før du skal sove (er ikke lett alltid det hehe, skal bare sjekke ut noe, skal bare ditt og datt og spille candy crush....)
men det hjelper for søvnen. (Nå må jeg prøve det da hehe)
- Ta deg et bad/dusj for å roe deg ned litt, for å bli søvnig. (pass på så du ikke sovner da!)
- Gå deg en lang tur før du skal sove (
Frisk luft og god mosjon er bra for kroppen og man sover bedre om natta av å gjøre det! - Hhhm.. Men jeg er litt lat da. Må bare bære meg selv ut på et slags vis.. Er alltid sååå utrolig godt da man har vært ute og gått seg en tur!)
- Rydd i huset eller gjør noe på dagen, ikke ligg hele dagen flat som en pannekake (hhhmm.. Her har jeg noe å lære også for å si det sånn! hihiii... Er ikke bare bare!). Jo mer aktiv du er på dagen, jo mer trøtt vil du bli på kvelden. Joda, skal prøve det!
- Les en bok eller hør musikk før du legger deg (eller tell sauer om det skulle hjelpe også..) zzzzzzz
- Evt: Om du ikke får sove sitt i senga til du faller i søvne. (Det er ganske slitsomt, men det hjelper også)
zzzzzzz...

Men nåååå er morgentiiiid

HVA PLEIER DU Å SPISE OM MORGENEN?
- Jeg er egentlig VELDIG dårlig på akkurat det!! Har ALLTID prøvd å endre på det og synes det er veldig vanskelig...


Noen spiser ganske mye om morgenen, andre spiser passelig og noen spiser veldig lite eller ingenting om morgenen..


FROKOST - Det er en av de viktigste måltidene?? Jaa, det er vel kanskje det.. Starten på dagen... Man må fylle på med energi for å klare dagen osv.

Men hva er en "Bra nok" frokost??
det er det kanskje en del som lurer på?

Vitaminer, Korn, Melk, Frukt - det er noe av det som er sunt for oss og gir oss energi, men hva skal man spise?

Jeg er
GANSKE dårlig om morgenen til å spise frokost... Hender jeg hopper over frokosten de fleste gangene

SMOOTHIE


4 PORSJONER


2 stk banan
3 dl appelsinjuice
2 dl yoghurt
4 dl bringebær (friske eller frosne)
4 stk isbiter (hvis bærene er friske)
2 stk eggeplomme
SLIK GJØR DU

Kjør alle ingrediensene raskt sammen i en hurtigmikser eller matprosessor.
Hell smoothien i glass og pynt gjerne med sitronmelisse.

Ønsker dere en FLOTT Tirsdag 🌸Camilla.B
❤️

Likes

Comments

God ettermiddag !


I dag er det 1 Mai - Arbeidernes dag🌸

De fleste er kanskje hjemme i dag? Men noen må faktisk jobbe også..- Hva pleier dere å gjøre 1 Mai ?

🌸🌼🌺


De fleste nyter helt sikkert fri dagen .. I og med at det er en dag som skal nytes

Andre går sikkert en tur ut om det er fint vær

Noen griller kanskje om det er fint vær ute.

Noen må kanskje jobbe (er ikke alle som har fri med tanke på restaurantbransjen og sykehus)


I Belgia har de fleste også fri 1 Mai- Jeg er hjemme og det er kjæresten min også.


Vi har egentlig ikke gjort så veldig mye i dag :-) Ikke noe fornuftig eller spesiellt!
Faktisk bare en enkel og lat dag! - Vi bare tar det helt kuuuli - rett og slett!


Været ute er så som så egentlig...
Er litt sol og en del skyer ute. Er ikke noe særlig vær for å være ute heller... Så blir bare litt sofa, tv og litt spill (Grand Theft Auto 5)


Jeg liker å spille Grand Theft Auto 5- Jeg har ALLTID ELSKET biler!
Har vært litt guttejente egentlig da jeg var liten.
Pleide alltid å leke med biler siden jeg var liten! Betyr ikke at om man er jente, at man ikke kan leke med ting som de fleste "gutter" gjør!


Jeg er VEEEELDIG spent på hvordan GTA 6 kommer til å bli, da den kommer ut!! Men er ikke kommet noe offisiell trailer eller dato på når den kommer ut... Det tar nok hvertfall mer enn 1 år..
men men..


GTA5 kom ut i 2013, så det er 4 år siden. Men nå med nytt spillnivå og grafisk så kommer GTA6 til å bli RÅÅÅ !

Spiller noen av dere?
Pc, Playstation, Xbox, Nintendo..?

Hva slags type spill spiller dere?

- Jeg spiller for det meste bilspill (GTA, Midnight Club) The Sims4, Planet Coaster (PC) Candy Crush (på mobilen- er hekta hehe)
Ønsker dere en fiiiiin dag videre!

-
Camilla.B ❤️


Likes

Comments

Heelllooo '
Velkommen til bloggen min ,,


Jeg heter Camilla og bor i Belgia med kjæresten min i 2 år.


Jeg ELSKER - Foto,Musikk,Språk,Reise, Mote og Mat.

Mine innlegg kommer til å handle for det meste om det. -
Litt av LIVET og forskjellig -


Om noen lesere har noen tips til evt hva jeg kan skrive om, blir jeg VELDIG glad for tips og ny inspirasjon!
( Dette er første gangen jeg har en blogg, så jeg er ganske ny og må få litt inspirasjon )

Ønsker dere en GOOOD KVELD!!❤️❤️

>>>> Follow your heart, just do what makes you feel worth EVERYTHING ❤️xoxoxo

Camibjo ~
- Camilla.B
🌸❤️

Likes

Comments