Kort från igårkväll på en sjuk liten Sigge. 39.9 hade han som mest stackarn. Och som grädde på moset slog han i huvudet i nattduksbordet :(

Idag blir det ett litet mini-kalas för Sigge för imorgon fyller han 1år! Då blir det öppet hus :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 118 Readers

Likes

Comments

Kod för att importera min blogg till Nattstad:1902586662 "

Likes

Comments

Ensam hemma med Sigge ikväll, Jonas jobbar tills imorgon. Jag blir fruktansvärt uttråkad när han inte är hemma. Just nu sitter jag och kollar skit på tv men orkar inte gå och lägga mig heller! :) Idag har jag varit med Maria och Melina. Vi fikade och sedan hängde vi i lekrummet i köpcentret. Det är verkligen jättebra att gå dit med barnen, man märker att de verkligen tycker att det är skoj.
 
Var ju som sagt på två husvisningar i Lördags och vi fastnade verkligen för radhuset. Konstig känsla men det kändes verkligen som att komma hem. Det hade allt vad vi sagt att vi vill ha. Jobbig känsla egentligen, man vill ju fan bara ha pengar och flytta dit! 
 
Farfar har även flyttats från Östra sjukhuset i Göteborg hit till Alingsås. Jag hann inte hälsa på honom idag men ska dit imorgon en sväng. Det känns tryggare på något sätt att han är här i Alingsås. 
 
Idag fick lillen fiskpinnar och potatismos. Men det var roligare att leka med maten än att äta den.
 

Likes

Comments

Idag har vi varit hela dagen i Göteborg. Farfar har sedan i söndags legat på östra sjukhuset så vi har hälsat på honom. Passade även på att träffa Sigges faster Siri och givetvis hann vi även med lite shopping! 
 
Nu har grabbarna Fotbollskväll här hemma. Jag är supertrött så ska snart sova. 
 


Likes

Comments

Ligger hemma i soffan. Jonas jobbar dygn och Sigge sover. Kom på att jag hade en blogg så tänkte uppdatera lite. Kollar tradera och är sjukt shoppingsugen, hade velat klicka hem hur mycket saker som helst, både till mig själv och till Sigge. Börjar bli dax att införskaffa en höst och vinter garderob till både mig och honom. 
 
Sommaren går mot sitt slut .. det känns okej ändå. Har haft en väldigt bra sommar. Nu senast drog vi till Stockholm. Gick på Tenacious D på grönan vilket var väldigt lyckat! Träffade på Tina, hur skön brud som helst.  Skönt att bara vara ja o Jonas, utan Sigge. Tror det är nyttigt. Nästa gång funderar vi på Lars Winnerbäck konserten som är 1 November. 
 
Känner att ögonen går i kors så dax att dra på någon film och halvsova.
Puss
 
 

Likes

Comments

Nämen tjenare hej! Här var det länge sedan man uppdaterade. Trist att det blir så.
 
Vi har vart i Danmark! Hälsade på Sigges gudfar Jim och hans tjej. Sigge var hur duktig som helst och klagade inte det minsta. Accepterar att sitta i vagnen och förflyttas från famn till famn. Älskade unge.
Han har nu också lärt sig krypa! Iband på knäna och också ibland på fötterna :) Han kan nu också ställa sig upp om han har något att ta tag i (som tex. spjälsängen) Som sagt, mycket har hänt och det känns som att det kommer hända mycket saker framöver nu.
 
På fredag ska vi åka till husvagnen tillsammans med Fredrik, Sara och Ofelia. Hoppas på fint väder så vi kan bada och sola. 
 
 

Likes

Comments

Hej o hå vad tiden går! Totalt glömt att uppdatera er lite här ju :)
 
Känns lite som att dagarna flyter ihop och att det enda man väntar på är värmen, men den sägs ju ska komma imorgon! Äntligen!

Igår bokade vi en resa till Danmark, närmarare bestämt Århus. Jonas kompis Jim, även Sigges gudfar bor där. Så vi ska hälsa på honom och hans tjej Mette. Ska bli jätteroligt att komma iväg lite. 
 
OCH!! På Onsdag drar jag till Skövde och tatuerar mig!! Ska göra en coverup på min uggla bak på vaden samt täcka över två ärr. Är jättepeppad men första gången jag känner en viss rädsla, haha! Va längesedan ja tatuerade något stort och det där med smärta är inte min grej.
 
 
Bild ifrån när vi var på Liseberg, jättelyckat var det! Sigge fick klappa kanin och åka sagoslottet. 
 

Likes

Comments

Godmorgon!
Känns som jag har blivit överkörd av ett godståg, med andra ord ännu mera träningsvärk. Hade kunnat sova i hundra år! Sigge vaknade vid 01, 03 och 06. Längtar tills den dagen man sover en hel natt utan att bli väckt.
 
Idag blir det iallafall en heldag här !!! :
 
 

Likes

Comments

Jisses vivlken träningsvärk jag har i min kropp. Min vän Emelie hade bjudit in till ett träningspass i hennes trädgård igår. Mycket trevligt sätt att umgås på måste jag säga! Efteråt åt vi goda äggmackor och drack kaffe.
 
Idag sägs det att det ska ösregna hela dagen. Vi ska gå hem till min vän Maria och henne dotter Melina, ska bli roligt och se deras nya lägenhet.
 
Själv håller jag fortfarande på att greja i vår lägenhet. Byter ut, sorterar, ändrar, slänger, osv. Det känns väldigt skönt. Någon dag nu i veckan ska vi ta tag i förrådet och sortera där. Jag och Jonas smygkollar på ny soffa och möbler till vardagsrummet, får väl se om vi köper något. De där pengarna ska ju egentlgen sparas, men man ska ju trivas också ;)

Likes

Comments