Denna bloggen kommer bestå av bilder jag tagit och då berättar jag lite om bilden. Det kan vara lite vad jag har gjort i helgen eller vad jag gjort på min vardag!

Hej på er!

Idag har jag tänkt att ni ska få veta lite mer om mig. Så här kommer lite fakta om mig. Faktan kommer att handla om både fotografering och om andra saker

1. Jag tar mina foto med en Lumix panasonic DMZ-FZ200.

2. Jag har också två andra kameror en gopro och en polaroid.

3. Jag tycker om att fotografera höstbilder och vinterbilder.

4. Jag spelar handboll i Ystads IF .

5. Jag tränar handboll 3 gånger i veckan och har oftast match på helgen.

6. Min första kamera var min gopro som jag fick innan jag och min familj skulle åka till Australien.

7. Jag är 12 år gammal och efter sommaren börjar jag i 7:an.

8. Jag fyller år den 11 september.

Det var allt för idag! Någon gång nästa vecka kommer det ett nytt inlägg!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag 3 december är det första advent och idag har det varit en bra dag!

Det började med att jag vaknade och jag gick ner och öppna min chokladkalender, Sedan åt jag frukost. Efter det så fixade jag mig (duschade, byta om och borsta tänderna). Sen var jag med en kompis och vi var ute och cyklade i regnet och i kylan för att vi skulle handla så att vi kunde bygga pepparkakshus. Våra pepparkakshus blev väldigt fina om jag får säga det själv. Efter det hade vi lite hemma spa och då hade vi fotbad och kollade på Youtube samtidigt. Sen åkte min kompis hem och då var jag hemma med familjen och vi kollade på handboll och sen åt vi pizza. Och nu sitter jag här och skriver ett nytt blogginlägg.

Denna dagen har varit super bra, imorgon är det skola och efter skolan har jag handbollsträning♡

Likes

Comments

Hej på er!♡

Här kommer bilder från Taronga zoo. Där är en bild på en koala och en på tre kängurus. Koalorna satt i träd och träden var inom ett område med staket. Om man ville kunde man gå in och klappa koalorna. Jag ville men det var fullt så vi kunde inte gå in där. Men jag var ganska nära koalorna ändå. Sen kunde man också gå in genom en grind och där var kängurus, men kängururna gick inte fram till någon för det var så varmt och de var nog trötta. På bilden ser man tre stycken kängurus men de är inte i samma sort eller vad man säger haha!

Det var väldigt kul att vara på Taronga zoo för där var så mycket olika djur. Och för att komma till där djuren var så skulle man åka linbana och då såg man massa djur.

Likes

Comments

Det är fredag den första december och det känns som det blivit mycket kallare bara för det är december! Idag fyller min syster 15år♡ Och hon fick många fina presenter t.ex en halsduk och vantar, ett armband, en bok och nutella haha!

December är nog min favorit månad för då vet man att det snart är julafton och nyår. Och jag älskar att vara där ute och se att många har hängt upp julstjärnor eller satt upp adventsljusstakar i deras fönster. Det bästa av allt är ju att jag har en chokladkalender så jag får en choklad bit varje dag till julafton♡

Jag hoppas bara att det kommer snö snart så jag kan ta lite snöbilder som jag kan lägga upp här och på Instagram.

Likes

Comments

Foto

Hej allihopa!

Jag var i Australien för snart ett år sedan och då tog jag lite bilder! Några av bilderna ser ni här över. Jag åkte till Australien den 10 december förra året och åkte hem den 5 januari detta året. Jag firade både jul och nyår där med min familj. Vi åkte till Australien för att min pappas bror bor i Australien. Så vi bodde hemma hos honom. De flesta dagarna var vi på stranden, men vissa dagar gjorde vi annat som till exempel att vi var på Taronga zoo där såg vi massa olika djur som till exempel koala och känguru. Vi shoppade också några dagar och jag handlade lite olika saker som kläder, en bok man ska skriva i varje dag i ett år och den har inte många dagar kvar nu. Australien är en resa jag aldrig kommer glömma.

Jag undrar om ni skulle vilja ha några bilder från när jag var på zoo i Australien. Ni får jätte gärna skriva det här eller på min Instagram @klarasfoto_ . Bilden kommer både komma upp här och på Instagram så fall.

Det var allt för idag! ♡

Likes

Comments

Här är två bilder på Grönalund både dag och kväll! När jag var i Stockholm bodde vi mittemot Grönalund så då passade jag på att ta bild på Grönalund. Jag var i Stockholm i fyra dagar så jag hann att ta lite bilder så det kommer komma fler bilder! Men här har vi mina två första bilder iallafall.

Likes

Comments