hei er det bare meg som synes at butikkhyllene i "gamledager" var bedre enn det de er nå? jeg føler når jeg var liten så var det mer snop jeg likte, og mange av de varene som var mine favoritter i barndommen er ikke lengre i produksjon. her er en liste av mine ultimate savner.


NR.1 sjokokirsj 

NR.2 tubblegum

NR.3 sabeltannis

NR.4 melkedrøm

NR.5 cartoon kjeks

NR.6 oreo med sjokoladetrekk

NR.7 cola slikkepinne med strøssel som knasker i tungen

NR.8 dinosaurkjeksBRING THEM BACK TO THE STORES!!!!!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

har du lyst på noe godt, raskt og sunt så annbefaler jeg deg å prøve supergode bananpannekaker. alt du trenger for å lage dette er 2 egg og 2 bananer, og føler du det ikke metter nok så kan du tilsette litt havregryn.

du bare blander eggene og bananene og steker de. raskt, godt og enkelt, og ikke minst sunt,


for noen dager siden utforsket jeg litt på det med smothies, jeg har aldri i hele mitt snart 18 år lange liv likt smothies helt til jeg smakte på denne. det er en smothie som smaker helt likt som lollipop isen bare den er sunnere. 

alt du trenger er naturell yoghurt, appelsinjuice og frosne bringebær (kan velge å ta inn litt skogsbær). dette blander du i en blender helt til det er en flytende blanding, og vips så har du en smothie med lollipop smak.

Likes

Comments

jeg lagde denne bloggen for å gi dere lesere enn innsikt i mitt liv, og la dere være endel i det nye eventyret jeg skal begynne på.  Jeg har satt meg som nyttårsforsett at jeg skal bli velltrent, jeg skal dra ræven min opp fra sengen og trene. ikke nok med å trene så skal jeg droppe all drittmaten og bli sunn. Det siste året har jeg merket at jeg har blitt i så mye dårligere form enn det jeg noen gang har vært, kan det ha noe med at jeg har lagt på meg utallige kilo? ikke vet jeg, men det er bare å se om det går vekk nå som jeg tar tak i megselv og blir et sunnere menneske. jeg har også satt som mål at jeg ikke bare skal bli et vell menneske innvendig men også mot andre. 

jeg skal oppdatere dere hvordan dette eventyret går, og gi dere matretter som er sunne og treningtips på hvordan dere kan få eller opprettholde en sunn livstil i en travel hverdag, og hvordan bli et bedre menneske for degselv og andre.

Camilla Børhaug

Likes

Comments