Dagen började med en kopp Te & Aloe Vera drinking gel med honung smak. Kan verkligen rekommendera detta, super gott & du blir piggare 😄☕. Senare under under dagen var det dags för lite föreläsning om viktminskning -sanning & myter i Skövde. Nu blir det sängen...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har varit borta ett tag ifrån bloggen, så nu är den uppdaterad 😄👍

Likes

Comments

Träffade en av mina bästa kompisar idag, käkade på Mangos i stan & senare åkte vi till ena köpcenteret där vi gick in på H&M där jag hittade 3 par byxor, som jag verkligen behöver. Det blev 2 par gröna & ett par grå. När jag kom hem så blev det Johan Falk, alltså vad jag älskar den serien. 

Imorgon blir det att tvätta mina arbetsklädder, jobbar typ hela helgen. 

hade de nu gött, för nu blir det en fortsättning på Johan Falk innan läggdags

Likes

Comments

Har inte skrivit på år & dar känns det som. Har legat i förkylning ​nästan i en månad. Ja blir aldrig sjuk så ofta, men när jag blir det då blir det rejält. sjuk. Hoppas att alla hade en bra jul & Nyår. Kan säga att det blev som Ulf i Ica reklamen, nämligen sova. För den 1/1-15 så började jobba klockan 07. När ja kom till jobbet så trodde jag att jag att jag skulle få et lungt pass men det kunde man ju glömma. Det var kaos, de fattades pengar i våra stora kassor. Högsta chefen kom in under lunch så jag berättade det för henne. Då fick jag av uppgift att kolla vad som hade hänt & Hur lätt är det när vi som jobbar natt aldrig håller på med detta. Sen så visade det sig att hon visste va felet var. Snacka om bli irriterad...  .  

Likes

Comments

det var ett tag sedan jag bloggade, men jag hade verkligen inget att skriva. Mitt liv måste vara det, tråkigaste som finns. men nog om detta. Det började med att jag sov väldigt dåligt i går natt tills idag '& ja satte på YouTube på mobilen för då kanske somna. trodde jag ja! det blev ena klippet efter det andra och det set slutade med att ja kollade på den engelska kungafamiljen. jag somnade väl runt 3 tiden och drömde konstiga drömmar om en kille som jag gick i samma skola med & han bodde även grannar med min föräldrar. Det konstigaste var nog att han kände Harry... men nog om mina drömmar, det var inte riktigt att jag skulle skriva om dem, men jag vakande halv 6 & hörde att mamma & brorsan åkte. jag somnade om '& vaknade sen runt 12. ringde mormor om skjuts ner till stan för att jag skulle träffa en av mina bästa vänner. Henne har ja skrivit om tidigare ang om bröllop. Jag träffade min kompis ca kl 1.3,30 & vi tog en fika på hennes favorit ställe, de var lite skit snack, men tillslut så sa hon att hon ska gifta sig & ja blev då glad för hennes skull eftersom vi hade redan pratat om detta & vid det tillfälle så sa hon till mig att jag skulle vara brudtärna. Idag så sa hon att hon tar bort detta, vilket jag kände ett svek. Hon sa att detta beroende på att det inte skulle typ bli ett krig mellan mig & en tjej som har sagt upp vänskapen med mig. Men ja har känt min bästa vän i över 20 år, så borde inte det räknas? jag kunde inte längre visa min glädje längre, fast ja försökte. Sen så berättade hon lite om vart vigseln skulle vara, visade ett kort på kläningen samt tid mm. Hon sa flera gånger till mig att det är ett litet bröllop på max 10p & att jag inte skulle vara finklädd eller att ge present. Jag fick känslan om att mer '& mer att hon var tvungen att bjuda mig. Jag som hade hoppats att få vara med o planer. Hennes mamma var med o kollade på brudklänningen, kompisen som sa upp min vänskap ska göra make up & håret. Hon påpekade även för mig att ja inte fick säga detta till någon för ifall om det kom ut så skulle det innebära slutet för dem. Men just nu känner jag mig sårad & ja bryr mig inte om det. Mamma fick veta det direkt eftersom de känner av om något är fel.

Likes

Comments

Igår var det Bal på Eriksbergshallen i Göteborg med trevligt sällskap och super god mat och självklart en vals. vad är en bal på slottet.... de var riktigt trevlig att få träffa alla igen 💖 plus de blev en förloving, så stort grattis Sussanne. frukosten är intagen så nu väntar man bara på att den som har bilen vaknar.. Tusen tack ännu en gång Annika som har fixat o trixat. LR health & beauty system Sverige 💖🌟🎶🌹👠👛🍴👗🍵Likes

Comments

Vart tar tiden vägen? det går alldeles för fort, visserligen så började ja mitt nattpass i fredags. Jag gick av i dag morse och i lördags så var det Rockabilly fest på jobbet, dock så var det inte allas mycket folk där. Man jobbar, äter & sover det är det ända man gör och när man är ledig så vill man bara ta det lugnt. Så idag när jag gick av mitt pass vid 07, men var inte hemma förrän vid halv nio.

Sov bara ca 2h innan det blev duschen för att sedan ta sig ner till stan för att träffa min kompis, som går i bröllopstankar, så det har smittat av sig till mig nu. nackdelen är dock för mig är att ja är singel!!!

Inte nog med detta så kom våran Jultidning ut som ni kan se i & skicka ett PM till mig om det är något ni önskar till Er själva eller att ge bort! Jultidningen hittar ni på bloggens första sida.

nu blir det dags att kolla lite på nätet om bröllop, ps ja gillar fixa fester så ja hoppas att ja får det uppdraget av min kompis..

.   

Likes

Comments

Det börjar ju närma sig jul och min födelsedag. Det första ja önskar mig är en resa till London eller USA, men det går även bra till Italien & Spanien. Dock så tror jag att ja inte kommer att få detta så näst bästa är bland annat vasen som ni ser på bilden, dock så vore det ju trevligt om man fick hela kollektionen 😊❤. Jag kanske inte har berättat detta men ja ska på bal den 1 november i Göteborg och idag så kom väskan ifrån Zalando ❤ På tal om balen så är det med företaget LR Health & Beauty System och de har underbara produkter så som märket Colours: Nail Polish Removerbox ❤ som EJ innehåller aceton, utan det innehåller aprikoskärnolja.  

Likes

Comments

Igår var jag hos en kompis som hade Ljusparty ifrån PartyLite. Kan säga att hon som hade hand om visningen inte brydde sig speciellt mycke om gästerna. Det hela skulle börja vid 17, men eftersom jag inte har en bil så hämtade värdinnan (min bästa kompis) mig så ja var hos henne vid 16. Hon som hade hand om visningen hade redan kommit, men hon hälsade bara på värden och inte mig. Vilket jag tycker är väldigt fel med tanke på att jag också håller på med hempartyn eller visningar  och då ska Alla känna sig välkomna! När vi hade kommit in i huset och hjälpt henne med väskan in i huset så tackade hon inte ens! En efter en började komma och vi var ungefär runt 10 personer. Hon hälsade inte på någon. när väl alla hade satt sig så presenterade hon sig, men ja la detta ej på minnet. Hon frågade om någon hade varit på ett sådant party och det visade sig att nästan mer än hälften inte hade varit det. Då sken hon upp och sa att då får hon prata extra mycket, vilket ja tyckte att hon inte gjorde. Om det är så många som inte har varit på ett sådant party så berättar man om företaget och hur länge man har gjort detta eller är det bara ja som tycker detta? Hon berättade om olika ljus men hon berättade aldrig skillnaden, hon frågade jämt om vi hade frågor, men ja tror att alla märkte av att hon var inte bra och om vi skulle ställa en fråga så skulle hon dumförklara en. Sen när man hade lagt in beställningar till henne så fick de som hade beställt en lite påse med 2st ljus, men de som inte hade beställt fick inget. detta tycker ja är fel, antingen ger man alla som är där eller så lottar man ut en påse till dem som har lagt in en beställning. om man bestämmer sig för att lotta ut så kan man säga det i början av visningen. Dock har ja inga bilder ifrån igår.   

Likes

Comments