Har länge funderat på att skaffa mig en ny tatuering och känner att det måste bli av nu. Jag tänker mig inte en stor blaffig tatuering utan mer en mindre text någonstans. Något i stilen nedan, den första har jag haft sparad i Pinterest i kanske 1,5 år så den är ju en favorit.

Likes

Comments

Jag letar just nu efter en snygg skjorta till garderoben, här är 5 snygga från Nelly.

Likes

Comments

Hej på er!

Här har ni tre av de låtar som går på repeat i mina öron just nu.


The Weeknds album "Starboy" går verkligen på repeat hela tiden! Så bra!!

Likes

Comments

Efter gymmet idag fick det bli en favorit till middag nämligen sötpotatis, kan nog vara något av det godaste som finns! Det var ganska tomt i kylskåpet idag så som tillbehör fick det bli det som fanns.

Likes

Comments

Tänkte tipsa er om denna ansiktsmask som jag använder. Jag har extremt torr hy och speciellt nu på vintern, denna hjälper min hy att återfukta sig och den känns så himla fräsch och skön. Jag brukar låta den sitta i allt från 15 min till 1 timme.

Den finns här!

Likes

Comments

Hoppas att ni har en bra lördag och att ni hade en bra start på helgen igår. Jag träffade lite kompisar från gymnasiet, drack lite gott och pratade gamla minnen.

Idag har vi näst intill bara legat hemma i soffan. Jag funderar på att gå till gymmet om en stund men får se om det blir av.

Till frukost idag blev det bananpannkakor, ser inte alls aptitligt ut men det var det.

Likes

Comments

Dags för en lista!
3 saker jag ser fram emot.

1. Idre. Om några veckor ska jag och familjen åka till Idre fjäll för att åka skidor, längtar så sjukt mycket!

2. Våren. Ser verkligen jätte mycket fram emot våren, särskilt nu när vädret har varit så bra dom senaste dagarna. Tänk att kunna klä sig i ett par jeans en snygg tunn kappa och ett par solbrillor utan att frysa. Längtar verkligen.

3. Dagen då jag vet vad jag vill göra med mitt liv. Det går nog inte en dag utan att jag tänker på vad jag vill jobba med och göra med mitt liv. Jag har verkligen ingen aning vad jag vill...

Likes

Comments

Vill bara hälsa alla en trevlig alla hjärtans dag!

Likes

Comments