Denna outfiten vill jag bära nu i höst! Tror det hade varit så snyggt på för det är ju väldigt fint på bild. Jag vill bara klicka hem allt nu på en gång men tyvärr kan jag inte riktigt prioritera kläder för tillfället, då vi har en lägenhet som ska inredas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Usch vilken lång dag!!! Jag var inte hemma förrän klockan 7 för att jag hade stängningen idag, alltid lika jobbigt att jobba sent..
Jobbar länge imorgon också och efter jobbet ska jag iväg och träna så kommer vara hemma ännu senare då... Känner mest att jag vill sova och vakna upp om ett par dygn!

  • 5 readers

Likes

Comments

Idag tog jag mig ut på en lång höstpromenad, det var längesen så det var rätt skönt trots att vädret inte var så skönt. Det har varit en lugn och skön helg, jag hoppas att veckan går fort så det blir helg snart igen. 

  • 8 readers

Likes

Comments

Det är säkert ingen som har missat rean på Nelly. Ibland tycker jag inte att det är så mycket att ha men denna gången finns det faktiskt en hel del fina plagg!
Här har ni lite av det som jag skulle vilja ha.

Likes

Comments

Godmorgon! Visst är det helt underbart att det är lördag?! Jag har ätit frukost i lugn och ro och tittat på skidor, det är ju också helt underbart att det har börjat igen. Vi ska snart gå ner en runda på stan och lite senare kommer mamma och pappa och hälsar på.

Hoppas ni får en bra lördag!

  • 13 readers

Likes

Comments

Här har ni en bild på våran nya soffa, eller den är inte vår än men den ska bli! Till en början var jag osäker men jag gillar den mer och mer och tror det kan bli bra. Ni hittar soffan här.

Likes

Comments

Ta mig tillbaka till värmen. Ta mig tillbaka till den underbara sommaren och ta mig tillbaka till den helt fantastiska veckan i Grekland som spenderades med min fina familj.

  • 13 readers

Likes

Comments

Hej!

Hoppas ni har en bra kväll! Själv har jag redan krypit ner under täcket men innan jag ska sova så tänkte jag titta på några avsnitt av unga föräldrar.


MIn dag har varit bra. Jag och sambon har varit på ikea idag för att kolla på en massa möbler vi ska shoppa nästa helg.


Vi hörs!

Likes

Comments

Jag har seriöst letat efter en höstjacka sedan augusti men kan inte hitta någon som jag vill ha, jag har vid få tillfällen hittat någon som kanske tilltalar mig och här är några bilder på jackor/kappor jag sparat i kamerarullen men av någon anledning har jag inte kommit längre än att just spara bilderna. Nu känns det dessutom onödigt att köpa någon jacka till hösten då den redan känns över, kanske dags att leta efter en vinterjacka ist, vilket alltid har varit ett stort problem för mig.

Dessvärre kommer jag inte ihåg vad dessa jackor kommer ifrån men finns säkert liknande i vilken butik som helst.

Likes

Comments

Vi har en del saker som vi måste shoppa till lägenheten och en sak är soffbord, har tittat på massa olika men kan inte bestämma mig.

1. Här 2. Här 3. Här

4. Här 5. Här


Som ni ser på bilderna så är jag ute efter ett vitt bord eller ett marmorbord och gärna med mässing/guld detaljer.

Vilket tycker ni är snyggast?


Likes

Comments