Idag hade vi en föreläsning i skolan, intressant men verkar riktigt svårt och första tentan är redan om 3 veckor... Efter skolan så stod det jobb på schemat. Imorgon är det ännu en föreläsning och efter det jobb.


Outfit från H&M.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade, har väl egentligen inte haft supermycket att göra men jag har startat ett nytt kapitel i mitt liv och fokuserat på det. Om ni läst mina tidigare inlägg så vet ni att jag ska börja plugga eller nu har jag gjort det. Än så länge känns det bra men väldigt nervöst och skrämmande. Hade första föreläsningen tidigare denna veckan och idag var vi på Ikea för ett litet studiebesök.

Likes

Comments

Igår var jag hos frisören och fick mitt hår fixat. Skillnaden är inte så stor men håret är så mycket fräschare och det blev verkligen som jag tänkt mig.


Likes

Comments

För nån dag sen så fick jag hem en beställning jag gjort från Face Halo. Face Halo är nytt märke har jag fattat det som och dessa små runda saker ska alltså kunna få bort allt smink utan tvål. Chloe Morello (youtuber, makeup artist) har varit med och tagit fram dessa och jag är riktigt peppad på att testa.

Likes

Comments

Idag sov jag alldeles för länge, tänkte att jag skulle börja morgonen med en promenad men så blev det inte idag. Idag började jag istället dagen med en latte på balkongen. Nu ska jag snart bege mig till gymmet och idag blir det nog ett armpass.

Likes

Comments

Har haft en mysig dag i Åseda.
Nu sitter jag i soffan, ska äta Ben&Jerry's och titta på en film som jag redan sett allt för många gånger

Likes

Comments

Idag blev det frukost i sängen, sov länge idag så känner mig helt okej utvilad. Nu ska jag göra i ordning mig lite för jag ska åka till Åseda och hälsa på mina favoriter.

Likes

Comments

Veckans tips: får bli en serie som jag fastat för på Netflix. Den heter shooter, det är en thriller och den är riktigt spännande.

Veckans godaste: Är en gryta som jag gjorde nu i veckan med sötpotatis och curry. Jag älskar sötpotatis och jag älskar curry så det kan ju bara inte bli fel.

Veckans höjdpunkt: Får nog bli att jag fick reda på att jag blivit antagen till en utbildning och ska börja plugga. Har tänkt länge på att börja plugga så det känns skönt att det äntligen blir av. Sen vet jag ju inte än om det är något för mig men det återstår att se.

Veckans känsla: är helt klart lättnad. lättat för att blivit antagen till en utbildning och förhoppningsvis är det något jag vill jobba med i framtiden.

Veckans sömn: I veckan har jag sovit bra, dock kanske lite sömn nu i helgen då det var mycket jobb men det ska jag ta igen nu när jag är ledig två dagar.

Veckans besvikelse: Är utan tvekan min hy. Den är katastrof! Mitt ansikte ser verkligen ut som skit...

Likes

Comments