Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag var jag och skaffade mig en tatuering, den blev lite större än vad jag först hade tänkt mig men jag är nöjd. Och JA det gjorde ont, riktigt ont!!


Nej, tatueringen har ingenting med gud eller religion att göra.

Likes

Comments

Nu har klockan passerat 15 och soffan har varit min bästa vän hittills idag. Men man blir så himla slö av att bara ligga i soffan så tänkte faktiskt att jag skulle dra mig ner till gymmet och kanske köra ett armpass, men just nu känns det väldigt långt borta..
Jag hoppas att ni har haft en bra söndag!

Har helt glömt bort detta men jag har tid för tatuering imorgon, så sjukt nervös över detta!!

Likes

Comments

Hej!

Jag började dagen med gröt, toppad med hallon och jordnötssmör. Sen kom mamma hit och vi hade bestämt oss för en dag på stan och shopping, jag hittade lite fina plagg som jag kan visa om det skulle vara intressant.

Nu ska jag dra en runda till gymmet. Puss

Likes

Comments

Hej på er!
Har ni haft en bra fredag? Jag har jobbat länge så kom hem för en liten stund sen... När jag kom hem så var jag tvungen att städa av det lite, såg ut som skit här. Nu ska jag slå mig ner i soffan med lite gott och några avsnitt av "innan vi dör". Det är en svensk bra thrillerserie som finns på svt play, ett litet tips bara. Imorgon kommer mamma hit och vi ska ha en dag på stan, bara hon och jag.

Likes

Comments

Är verkligen inte nöjd med hur det ser ut i våran tv-del i vardagsrummet (är inte nöjd med så mycket överhuvudtaget i lägenheten). Jag har senaste tiden hängt ganska mycket på pinterest, de bilder jag sparat är bilder på tv-bänks idéer. Här kommer några av mina favoriter.


Likes

Comments

Hittade en liten lista denna trista tisdagskväll. Har ni ätit någon semla idag? det har inte jag och det suger ju!!Facebook/Instagram
Godis/Glass
Vitt/Svart
Smink/Kläder
Jeans/Leggings
Sjunga/Dansa
Sola/Bada
Julafton/Födelsedag
Simpsons/Family Guy - ogillar båda starkt!!
Gina/H&M
Fest/Hemmakväll
Filmer/Serier - en film tar ofta slut för fort.
Hav/Pool
Kött/Fisk - hatar fisk
Hamburgare/Pizza
Guld/Silver
Cola/Fanta - men bara om det är zero
Kenza/Kissie
Sommar/Vinter
Dator/TV
Hund/Katt
Kjol/Klänning
Hallon/Jordgubbar - finns det nåt bättre en jordgubbar en sommardag?Likes

Comments

Hej på er och hoppas ni har en bra måndag. Tänkte att jag skulle börja veckan med en tillbakablick på vad jag gjorde för ett år sen. För ett år sen så åkte jag tjejvasan och när jag kom i mål i Mora så hade jag klarat av min tjejklassiker. Jag kom ihåg att jag var så nöjd och stolt när jag korsade mållinjen, för vissa är det kanske inte en så stor bedrift men det var det för mig! Jag hade turen att ha med mig en av mina närmsta kompisar på denna resan som hela tiden peppade mig, utan henne hade jag aldrig gjort detta.

Likes

Comments