View tracker

Hallå!
För nån dag sen fick jag hem en ögonbrynspenna från Mac som jag beställt från Kicks. Jag har haft denna förut men det var ett tag sen, jag har inte varit nöjd med mina ögonbryn på ett tag. Jag kommer ihåg att jag faktiskt tyckte om mina ögonbryn när jag använde denna. Jag hade dock glömt bort vilken färg jag hade så fick ju chansa och det blev ju såklart fel, denna är aningen röd och det passar ju inte mig men jag kanske hittar ett sätt så jag kan använda de.

Likes

Comments

Var ju som sagt hos frissan igår så tänkte jag skulle lägga upp en före och en efter bild. Skulle egentligen gjort det igår men när jag kom hem efter mötet så somnade jag direkt så det kommer helt enkelt nu ist.

När jag tittar mig i spegeln så känns det inte som att det är någon större skillnad men när jag ser bilderna så ser man ju att det faktiskt år ganska stor skillnad.
Jag vet inte om jag är helt nöjd än, tror jag måste tvätta det nån gång först för att verkligen se hur det blir.

Likes

Comments

Hej på er!
Jag sitter atm hos min frisör och fixar till mitt hår. Jag sitter med lite blekning och färg i håret och längtar tills hon ska skölja ur det, det är ju så jäkla skönt!!

När jag är färdig här så ska jag tillbaka till jobbet för lite möte.

Puss&kram

Likes

Comments

Har precis satt mig ner med en kopp te för att ha lite rast, det har varit en tung dag psykiskt på jobbet än så länge så jag hoppas att eftermiddagen blir bättre. Efter jobbet står det handling på schemat och jag skulle även behöva tvätta och städa... tyvärr är det nog så att gymmet får prioriteras bort idag, men man behöver ju inte gå dit varje dag även om jag känner just nu att jag vill :)

Likes

Comments

vardag

Jag sitter nyduschad i soffan framför idrottsgalan och Zara Larsson stod nyss på scenen och hade ett jäkligt bra framträdande, jag tycker hon är så jäkla cool och begåvad.

Idag jobbade jag som sagt länge och när jag kom hem gick jag trött som f*n till gymmet (ja, jag är grym!) och körde lite intervaller och så lite mage på det. När jag kom till gymmet så tog jag det skåpet som jag alltid brukar ta och kom och tänka på att Andrea Hedenstedt skrev att hon också alltid tar samma skåp i ett inlägg. Rätt sjukt egentligen, varför gör man det? det finns hur många som helst men man dras alltid till samma. Är det någon mer som gör detta?

Nu ska jag försöka göra mig något gott att äta! Det bästa med att träna måste ju ändå vara att man kan äta med gott samvete.

puss på er!

Likes

Comments

Hej på er!
Jag sitter på jobbet och har rast just nu (jobbar till 18 ikväll). Iaf så tittade jag precis igenom min kamerarulle och stannade på en bild, ingen speciellt fin bild men den är speciell på så många andra vis ;) bilden har fått namnet "kaos på ballen" men sanningen är den att jag faktiskt städade bort lite innan jag tog kortet :) Denna är alltså tagen när jag och min bästis spenderade en vecka i Alanya för snart ett år sen.

Likes

Comments

Hej på er!

Tänkte dela med mig om vad som går på repeat i mina öron just nu och det är dessa låtar, får jag välja så är det någon av dessa som spelas.

Likes

Comments

Jag ligger helt utslagen i sängen, så sjukt slut i kroppen och söndagsångesten har dykt upp...
Idag har jag som sagt varit och kollat inomhus fotboll och även agerat kiosktant.
När jag kom hen därifrån så gick jag till gymmet och körde ett benpass, det är nog därför jag är helt slut.

Kram på er!

Likes

Comments

Godmorgon!
Idag ska jag iväg och kolla lite inomhusfotboll och kanske även agera kiosktant. Det fick bli en enkel frukost idag, yoghurt och müsli.

Vi hörs senare!

Likes

Comments

Det blev en kväll med familjen idag, det var längesen så det var välbehövligt kände jag! Vi beställde hem mat och nu har vi mest suttit och pratat och även spelat lite kort och jag vann!! Snart blir det hemresa till Växjö för några timmars sömn för imorgon ska jag agera kiosktant.

Likes

Comments