Hej mina fans! Hur mår ni? Äsch vafan de skiter jag i men jag mår bra iaf. Idag körde jag yoga challenge med Becca. Hon var faktiskt inte så dålig som jag trodde. Ibland ramlade hon ihop som en riktig kossa men vi klarade iaf dom flesta och jag är jävligt stolt över henne. Bra jobbat Becca! Eller vad tycker ni? Efter yogapasset så blev Becca riktigt trött och nästan borta, trodde hon va full ett tag där eller va tror ni? Bilden är tagen direkt efter yogapasset och den talar ju för sig själv. hon ser så jävla borta ut så man tror hon dragit i sig 1 liter tändvätska. Btw bildcreed till Norden och riktigt bra jobbat Becca creed till dig också<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

idag ville jag berätta för Rebecca att jag gillar henne. de gick inte så bra för hon sa att, och jag citerar "du har mens i pannan" jag tycker Rebecca var väldigt känslokall och elak då hon sa detta. Nu vet jag inte vad jag ska ta mig till. jag får la lägga mig i sängen och suga på min tumme precis som jag vet att Rebecca vill suga på min. De konstiga är att hon har sagt att jag ska köra upp min tumme i hennes röv men endå gillar hon inte mig. jag förstår henne inte. ni får gärna i kommentarerna tipsa om vad jag ska göra. tack på förhand followers<3

Likes

Comments

idag ville jag träna och äta avokado med Becca. så då skrev jag till Becca o då fick jag detta svaret........Aja hon får liga i lite extra resten av veckan.

Likes

Comments

idag har jag squatat med Rebecca. det var kul. jag sa till Becca att hon skulle jobba på hållningen, hon ser lite ut som en sönderknullad schimpans när hon squatar. eller vad tycker ni?jag la på 10 kg på varje sida och Becca ramlade som ett träd. pladask sa de. jag sa till henne "fyfan va du e sämst" och hon höll med. imorgon ska vi äta avokado o titta noggrannare på hennes hållning. hennes ryggrad är ju förfan sneare än en racingbana eller vad tycker du? som ni ser på bilden så blev inte svaret jättepositivt när jag frågade om en sexig squatbild, tyvärr.

Likes

Comments

​idag har jag tränat med Rebecca. vad tycker hon? när hon kom hem blev de chips för hela slanten och pizza så imon blir de extra cardio för hennes del. vad tycker ni om cardio? skriv i komentarena. imorgon ska vi köra biceps o till de gör vi armhävningar. vad tycker ni om armhävningar? spännade?

Likes

Comments