Idag är det fredag, äntligen. Som ni kanske märkt på bloggen har jag ju inte bloggat sedan igår, jag vet "jättelänge". Men min vecka har varit mer än fullbokad. Jag kommer inte gå in på detalj vad jag gjort under veckan för det är som en helt vanlig vecka. Men de har varit lite extra träning och hund-träffar. Som t.ex. idag hade jag och Bea gått en lååång runda, vi gick i ca 45 minuter(ca 7 kilometer). Så imorgon ska jag till Kristianstad på förmiddagen och förmodligen skaffa en ny mobiltelefon då min har slutat fungera helt, sedan ska jag snabba mig hem till min kompis som jag ska hjälpa med hans dator, som han hade mycket problem med. Så det kommer bli lite stressigt men men. Jag ska även gå en långrunda med Bea imorgon, så det ska bli kul. Så imorgon kommer kameran att följa med och jag ska försöka foto så mycket som möjligt.

Just nu sitter jag och kollar på YouTube och lyssnar på musik, jag lyssnar på: https://www.youtube.com/playlist?list=PLRBp0Fe2GpglkzuspoGv-mu7B2ce9_0Fn just nu. Okej, nu tänkte jag gå och fixa inför imorgon och sedan ska jag gå och spela lite datorspel. Så sov gott allesammans så hörs vi imorgon!

Här är en bild jag tog idag när jag skulle hem från skolan, dagen har varit jättebra överlag!

Hoppas ni också har haft en bra dag, så sov gott allesammans så hörs vi imorgon!

Likes

Comments

Det var lugn stämning i klassrummet, alla jobbade på bra och allt var som vanligt.
Skolan slutade kl 13:50 igår, bussen var lite sen som vanligt och därför kom jag hem senare till hunden som behövde gå på en promenad. Jag gick ut med hunden, kom hem, och satte mig vid datorn för att slappna av lite innan jag skulle göra mina läxor. Tiden gick och jag somnade i datorstolen, jag vaknade upp kl 20:00 utan att ha gjort några läxor alls. När jag hade vaknat upp gick jag in på datorn igen för att denna gången träna på min SO läxa som jag hade till DAGEN EFTER. Jag pluggade, och pluggade tills jag blev trött, klockan var då ca 22:10 och jag kom på att jag skulle gå ut med hunden innan vi skulle sova.
Det tog nästan 40 minuter för hunden att göra "sitt" där ute, då var klockan nästan 23:00 och jag kände att jag var tvungen att gå och lägga för att jag hade skola nästa dag, en lång skoldag väntade mig och jag går och lägger mig 11 på kvällen. "Jag kommer ju vara döö-trött imorgon i skolan"

Jag gick och lade mig men kunde inte somna förrän 00:30 ungefär, det var jättevarmt i rummet och jag behövde öppna fönstret för att kunna sova, musiken i öronen hjälpte nog också lite, [länk].

Ses i nästa inlägg!

Likes

Comments

Igår lyxade vi till det med 2 timmar utomhuslek i trädgården.

Underbart kul och så välbehövligt! Efter en vecka där lilla Bea inte har fått leka så mycket som jag tror hon har behövt så har hon äntligen fått ha lite kul med sin ”lekkompis”, det var roligt för både mig och Bea! :)

Bea och jag ska börja träna miljöträning nu, vi ska åka in med buss till stan och gå runt så hon får vänja sig vid folk, bilar och andra hundar. Spännande men jobbigt blir det, hon väger ca 60kg och är inte speciellt lätt att dra till sig om hon försöker gå någonstans.

Här kommer några valpbilder på Bea som jag har tagit, hehe.

Bea 8 veckor gammal, bilden togs på gräsmattan direkt när vi hade kommit hem med henne från kenneln! :)

Bea 8 veckor gammal exakt, bilden togs på Kenneln där vi hämtade henne, utanför Ronneby

Likes

Comments