Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har Tobias åkt. Idag har jag en vecka kvar till semester. Nu har jag tre veckor tills jag får somna med min älskling igen.

Jag och mamma har julhandlat och bakat lite julgodis, jag har slagit in julklappar med pappa och nu på kvällen har vi suttit i vardagsrummet och rimmat. Jag älskar dessa dagar före jul, de är mysiga och jag är mycket med familjen nu. Och det är alltid kul!

Imorgon fyller mamma år då är det god middag och träffa hela släkten som gäller! På julafton ska vi först till mina kusiner på jullunch och sen åker vi hit med mormor, morfar och farmor. Ska bli mysigt med en mindre jul men kommer sakna våra kusiner.

Och här mina vänner ser ni vår fantastiska lunch! Dagarna innan jul är väl de bästa egentligen?

Likes

Comments

En låååång dag idag! Skola, foto-jobb på Monroe och sen mammas julkonsert, hem och redigera bilder, äta, skicka in bilder och sen äntligen skam. Fan vad bra det är! Tittade första avsnittet i fredags med T och tyckte det var lite knasigt. Men gav det en ny chans och nu är jag redan på säsong två, efter en kväll. Jag har fastnat!!

Lucia tåg i söndags och en liten julkonsert idag i vårt "vackra" centrum med Gladness!

Likes

Comments

Idag efter träningen åkte vi i familjen in till stan på vår trditionseniga julmiddag och NK-besök. Varje år sen jag var liten har vi åkt in och tittat på nk's julskyltning. I år var vi så mätta efter middagen så vi tog det genom bilen så på söndag ska vi in igen, då kika ordentligt och köpa julklappar till släkten. Nu har vi precis tittat färdigt på Whalgrens värld, himla bra program dedär! Älskar det och älskar familje-torsdag!

Likes

Comments

Sen senast har jag levt på Berga sushi, haft godisförbud, gått risktvåan med Emma, bytt mobil till en med bättre kamera, köpt två nya pälsjackor, haft härliga utgångar med favvos, tränat inför juluppvisning med Cheerleadingen, FÅTT ETT NYTT JOBB, hittat ett mysigt ställe och haft julbak. Idag tittade jag och Tobias ikapp Selmas Saga är det den bästa julkalendern på länge?

Likes

Comments

Ligger och väntar på att idéer, om vad jag ska köpa till de jag gillar allra mest ska komma till mig. Vad köper man till sin pojkvän? Jag har köpt resor, jag har köpt kläder och jag har köpt solglasögon förut. Det känns som att ribban lägger sig högre för varje år, och jag har ingenannan än mig själv att skylla. Ibland sätter jag för hög press på mig själv. Jag har nu tre fantastiskt roliga och givande jobb som jag gör i stort sätt gratis. Jag måste öva på att ha lägre krav på mig själv innan jag tar slut. Nu ska jag lyssna på Håkan och fortsätta klura.

Likes

Comments

Veckan i London var fantastisk! Jag har haft så himla kul! Mina vänner är så bra och vi har på sista tiden kommit närmre varandra. Det känns som att all negativ energi försvann samtidigt som vi började skolan igen. Vi är så glada nu och jag behöver omringas av glada personer som mår bra! Vi har ätit supergod mat på princi särskilt deras pizza! Shoppat i mängder och haft tjejsnack eller chillat med oscii på kvällen. Gick nästan alltid med ett leende på läpparna!

Men nu är jag hemma och i torsdags drog jag på mig en förskylning så jag har legat hemma och snorat nu. Men hoppas på att vara frisk imorgon man missar ju så mycket.

Likes

Comments