Vår sista dag här i fina San Francisco och solen bestämde sig äntligen för att titta fram. Idag har vi bara gått runt i staden och utforskat, upp och ner för alla backar. Trötta och slitna är vi vilket passar perfekt då vi ska åka buss hela natten, förhoppningsvis är vi så pass trötta att vi sommar på bussen. Nu sitter vi på en resturang och äter för att fördriva tiden tills bussen går, snart är jag hemma i fina Los Angeles.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag åkte vi till Alcatraz vilket jag var jätte taggad på fram tills jag insåg vilket hemskt väder det var. Vi fick byta ut våra paraply mot jätte snygga regn ponchos då det blåste alldeles för mycket, särskilt på ön. Men det var kul och är glad att jag varit där. Där fanns jätte mycket att göra men vi valde att bara gå fängelse rundan då vädret var så dåligt och man kunde knappt vara utomhus pga av hur mycket det regnade och blåste.
Träffade även en gammal Alcatraz fånge som satt och signerade böcker vilket var små skoj, Lovisa köpte hans bok och fick den signerad och allt!

Likes

Comments

Surprise! San Francisco var staden jag var påväg mot! Efter en hemsk bussresa där jag knappt fick någon sömn anlände jag och mina roomies till ett regnigt San Francisco.
Busschauffören var fruktansvärt otrevlig och några av passagerarna påstod att hon somnat vid ratten då bussen svajade till då och då, så är glad att jag lever!
Hela förmiddagen har vi sprungit runt i staden och lekt turister. Vädret ville inte sammarbeta med oss men vi hade kul ändå.
Runt 1-2 drog vi tillbaka till hotellet för vi var så fruktansvärt trötta då vi knappt sov på bussen och sov tills kl 6 på kvällen. Nu är kl 8:30 och vi ska ut och käka, imorgon blir det Alcatraz!
Bjuder på lite mer bilder från dagen:

Likes

Comments

Sitter just nu i en buss som inte är den fräschaste mitt ute i ingenstans och kl är nästan 3 på natten, det är kallt och jag har bara sovit i en timme. Vart är jag påväg? Det blir en överraskning.

Likes

Comments

Fest, fest och mera fest... Igår blev det utgång och kvällen innan hade vi varit på både en förfest/middag samt Argyle (en nattklubb), börjar känna mig lite sliten nu hehe. Nej men gårdagen var rolig, jag och två av mina roomies drog till 1OAK och hade en jätte rolig kväll som blev väldigt sen då vi kom hem kl 6:30 på morgonen.
Och ingen vila får jag idag heller då det är Super Bowl och jag har blivit bjuden till en Super Bowl fest! Super Bowl är finalen i amerikansk fotboll (tror jag) som är en big deal här i USA så ikväll tror jag kommer blir väldigt rolig, nu ska jag försöka googla fram så mycket jag kan om amerikansk fotboll och dagens stora match!

Likes

Comments

Igår kväll hade min ena roomies kompisar en liten myskväll vid stranden som vi åkte till. Tyvärr var det alldeles för kallt även fast vi satt vid brasan hela tiden så vi åkte hem redan efter 1 timme men kommer definitivt ha fler strandhäng när vädret blivit bättre! Gjorde inte mycket mer än det igår då vi var trötta efter föregående kväll då vi drog ut till en av klubbarna i Hollywood.

Likes

Comments

Idag åkte hela hushållet till Melrose, ni känner säkert igen den rosa bakgrunden då jag varit där en gång innan och fotade en massa som jag delat med mig av till er. Denna gången var det lite roligare när vi var flera med på bild, blir inte lika stelt då när man blir fotad. Bjuder på lite mobil bilder tills jag får tid att kolla igenom bilderna på kameran. Så dagen spenderades ute i det fina vädret med härligt sällskap. Ikväll är planen att dra ut och festa vilket ska bli super skoj!

Har inte skrivit på några dagar nu då jag inte gjort så mycket mer än att vila de senaste dagarna men ska försöka ge er minst 3 inlägg per vecka!

Likes

Comments

Idag har jag och mina roomies byggt ihop en våningssäng och det tog oss bara 4 timmar! Yay... det var så himla svårt. Har faktiskt inte gjort mycket mer än det idag men det tog ju nästan hela dagen att bygga den jäkla sängen. Deras rum är långt ifrån klart men nu är det jobbigaste över iallafall!

Likes

Comments

Idag har varit en tråkig dag. Har städat, ätit mat och kollat film. Vädret är dåligt och jag är jätte förkyld så har inte så mycket annat jag kan göra. Just nu är vi bara 4 i huset då Elin har åkt till Florida och ska vara borta i 25 dagar, känns jätte konstigt att sova själv då vi delat rum varje dag i ett halvår...

Likes

Comments

Som jag nämnde i förra inlägget har jag några mål för året och tänkte dela med mig av del med er. Som sagt är det inga nyårs löfte utan mål då jag inte vill lova något jag inte vet kommer ske.

-Träna regelbundet
Så som många andra är ett av målen i år att börja träna, nu i början kommer jag nog bara gå till gymmet en gång i veckan men jag hoppas att jag kommer bli mer motiverad med tiden samt mer organiserad när skolan börjar så att jag skapar ett fungerande scheman där jag tränar minst 2-3 gånger i veckan.

-Vara mer social
Under det senaste halvåret har jag blivit mycket bättre samt bekväm med att lära känna och prata med främmande människor, mycket pga hur folket här i USA fungerar. I början tyckte jag det var konstigt att folk man inte kände helt plötsligt från ingenstans startar en konversation med en som om man är goda vänner men nu tycker jag bara det är kul och vill utnyttja situationen för att utvidga min sociala krets , dessutom är det en bra egenskap att ha i arbetslivet.

- Äta bättre
Äta bättre är också en väldigt typiskt sak att säga när det nya året kommer men detta är faktiskt något jag verkligen måste göra. Sedan jag flyttat hit har jag fått hemska matvanor, mycket pga att jag själv måste köpa och laga min mat samt att maten i detta land inte är det samma som finns i Sverige. Min plan är inte att bli jätte hälsosam och undvika allt som innehåller socker utan mer att inte äta Oreos till frukost varje dag ...

- Få bättre betyg än förra året
Som jag nämnde i ett av mina andra inlägg så är målet i år att få A i alla mina kurser vilket inte är omöjligt men jag måste verkligen kämpa, speciellt med min engelska kurs som jag ska ta i år. Men jag fick faktiskt två A och två B förra terminen så det ska nog gå!

- Planera en resa
Ni läste rätt, jag har planer på att resa bort till paradiset i slutet av detta år eller i början av nästa men det behövs en hel del planering om det ska bli av. Ledtråd till er alla; paradisö

Likes

Comments