Det gör ont just nu. Dags att gå vidare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Klockan är 11:20 just nu och jag började denna dagen med att hänga vid poolen där Sam bor.
Pool och jacuzzi finns det här och såklart testade jag båda. Dock var det lite för varmt med jacuzzi men kul ändå, idag är det cirkla 22 grader och tyvärr kommer jag spendera resten av dagen hemma med plugg.

Likes

Comments

Har haft en underbar dag på Disneyland idag, ber om ursäkt för seg uppdatering. Livet vill inte alltid som man vill. Ska försöka uppdatera lite då och då men lovar inget. Nu ska jag sova efter en lång dag, vi hörs snart!

Likes

Comments

Vår sista dag här i fina San Francisco och solen bestämde sig äntligen för att titta fram. Idag har vi bara gått runt i staden och utforskat, upp och ner för alla backar. Trötta och slitna är vi vilket passar perfekt då vi ska åka buss hela natten, förhoppningsvis är vi så pass trötta att vi sommar på bussen. Nu sitter vi på en resturang och äter för att fördriva tiden tills bussen går, snart är jag hemma i fina Los Angeles.

Likes

Comments

Idag åkte vi till Alcatraz vilket jag var jätte taggad på fram tills jag insåg vilket hemskt väder det var. Vi fick byta ut våra paraply mot jätte snygga regn ponchos då det blåste alldeles för mycket, särskilt på ön. Men det var kul och är glad att jag varit där. Där fanns jätte mycket att göra men vi valde att bara gå fängelse rundan då vädret var så dåligt och man kunde knappt vara utomhus pga av hur mycket det regnade och blåste.
Träffade även en gammal Alcatraz fånge som satt och signerade böcker vilket var små skoj, Lovisa köpte hans bok och fick den signerad och allt!

Likes

Comments

Surprise! San Francisco var staden jag var påväg mot! Efter en hemsk bussresa där jag knappt fick någon sömn anlände jag och mina roomies till ett regnigt San Francisco.
Busschauffören var fruktansvärt otrevlig och några av passagerarna påstod att hon somnat vid ratten då bussen svajade till då och då, så är glad att jag lever!
Hela förmiddagen har vi sprungit runt i staden och lekt turister. Vädret ville inte sammarbeta med oss men vi hade kul ändå.
Runt 1-2 drog vi tillbaka till hotellet för vi var så fruktansvärt trötta då vi knappt sov på bussen och sov tills kl 6 på kvällen. Nu är kl 8:30 och vi ska ut och käka, imorgon blir det Alcatraz!
Bjuder på lite mer bilder från dagen:

Likes

Comments

Sitter just nu i en buss som inte är den fräschaste mitt ute i ingenstans och kl är nästan 3 på natten, det är kallt och jag har bara sovit i en timme. Vart är jag påväg? Det blir en överraskning.

Likes

Comments

Fest, fest och mera fest... Igår blev det utgång och kvällen innan hade vi varit på både en förfest/middag samt Argyle (en nattklubb), börjar känna mig lite sliten nu hehe. Nej men gårdagen var rolig, jag och två av mina roomies drog till 1OAK och hade en jätte rolig kväll som blev väldigt sen då vi kom hem kl 6:30 på morgonen.
Och ingen vila får jag idag heller då det är Super Bowl och jag har blivit bjuden till en Super Bowl fest! Super Bowl är finalen i amerikansk fotboll (tror jag) som är en big deal här i USA så ikväll tror jag kommer blir väldigt rolig, nu ska jag försöka googla fram så mycket jag kan om amerikansk fotboll och dagens stora match!

Likes

Comments

Igår kväll hade min ena roomies kompisar en liten myskväll vid stranden som vi åkte till. Tyvärr var det alldeles för kallt även fast vi satt vid brasan hela tiden så vi åkte hem redan efter 1 timme men kommer definitivt ha fler strandhäng när vädret blivit bättre! Gjorde inte mycket mer än det igår då vi var trötta efter föregående kväll då vi drog ut till en av klubbarna i Hollywood.

Likes

Comments

Idag åkte hela hushållet till Melrose, ni känner säkert igen den rosa bakgrunden då jag varit där en gång innan och fotade en massa som jag delat med mig av till er. Denna gången var det lite roligare när vi var flera med på bild, blir inte lika stelt då när man blir fotad. Bjuder på lite mobil bilder tills jag får tid att kolla igenom bilderna på kameran. Så dagen spenderades ute i det fina vädret med härligt sällskap. Ikväll är planen att dra ut och festa vilket ska bli super skoj!

Har inte skrivit på några dagar nu då jag inte gjort så mycket mer än att vila de senaste dagarna men ska försöka ge er minst 3 inlägg per vecka!

Likes

Comments