Just nu har jag lov från skolan tills den 13 februari, vilket är extremt långt. Tror nästan vinterlovet är lika långt som sommarlovet. Men efter en intensiv termin så är det jätte skönt att ha lite ledigt, dessutom har mina nya roomies kommit så har gott om tid att lära känna dem. De känns som ett skönt gäng att ha omkring sig!
Denna månaden kommer det bli mycket festande men samt träning då det är ett av mina nyårs mål. Tänker inte säga nyårs löfte då jag inte vågar lova något men har några mål inför det nya året som jag kan dela med mig av i nästa inlägg.

Likes

Comments

Det är 2017 nu och jag har tagit en ganska så lång paus från bloggen känner jag men jag har mina anledningar. I nästan hela december plugga jag sönder inför mina finals vilket lönade sig då mina betyg i kurserna var antingen B eller A! Är stolt över mig själv då jag inte ens trodde att jag skulle klara två av mina kurser, målet inför detta år är att få A i allt! Får se hur det går men ska iallafall ge det ett försök.

Precis efter mina finals kom familjen på besök och stannade 2 hela veckor, var en speciell känsla när jag såg hela familjen för första gången på ett halvår. Vi hade det jätte mysigt när de var här och att säga hejdå igen var jobbigt men inte lika jobbigt som första gången då jag både vet att jag klarar mig utan dem men också för att mamma och jag skaffade matchande tatueringar som ger mig styrka och mod när jag känner mig ensam då jag vet att hon alltid finns här för mig...

Likes

Comments

Just nu sitter jag på skolans bibliotek och pluggar, har suttit här sen kl 9 imorse (kl är just nu 12) och ska sitta här i några timmar till och plågas för att sedan göra min final i Media 10 som kommer ta ca 3 timmar att göra, Yay...
Hade min första final igår och det gick helt ok tror jag men dagens final är sååå mycket svårare, längre och viktigare att klara då det är 40% av mitt betyg. Det är mycket historia i denna kursen så måste memorera massa år och platser vilket jag är sämst på.
Men efter idag är jag fri! Eller nej, har final i business på måndag samt foto men det är inte lika svårt då jag får göra mina finals i foto hemma, vi har ett quiz och en bildfilm att lämna in och business har jag redan helt ok betyg i så jag klarar kursen även om provet på måndag går dåligt plus det är svarsalternativ på business provet och inte essay som min media kurs.
Efter måndagen är jag fri iallfall! Dessutom kommer familjen nästa vecka ❤️

Likes

Comments

Helt sjukt att det redan är December! Hade en jätte mysig dag med Elin nere vid stranden, vi tog massa bilder och njöt av vinter "kylan" haha. Härligt att avsluta veckan med en stranddag. Har varit massa i skolan den senaste veckan och kommer bara bli mer nu de sista veckorna med finals och allt men snart så är familjen här!! Längtar såå mycket tills dom kommer ❤️

Likes

Comments

It's that time of the year! HALLOWEEN. Vilket är väldigt stort här borta i USA. Folk börjar redan pynta och planera inför halloween i början av september... helt sjukt. Amerikanare är helt galna haha.

Igår var jag och min roomie på en halloweenfest/ överrasknings fest för en tjej som fyllde år och det var super kul. Ett gäng svenska tjejer och skolans football team ock idag ska vi nog gå på homecoming game och heja på killarna, ska bli sjukt kul.

Likes

Comments

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev här... igen. Sorry.
Just nu är jag väldigt lat känner jag, lat med allt. Speciellt med skolan. Nu har halva tiden gått och jag ligger inte jätte bra till i kurserna då jag varit sjuk mycket och missat prov. Denna veckan var det midterms också vilket jag totalt failed med då jag inte mått tip top. Men jag känner så här att på måndag blir det nya tag, finns inget jag kan göra just nu.
Vad har jag då gjort de senaste dagarna? Jo, jag har festat en heldel, sovit en massa och njutit av vädret! 

Likes

Comments

Idag vaknade vi alla väldigt sent efter gårdagen. Var lite seg men piggnade till fort och bestämde mig för att gå en liten runda nere vid stranden. Slutade med att jag spenderade flera timmar där och mötta även upp Elin och hennes kompis när jag skulle hem sen.
Mysig dag helt enkelt.

Likes

Comments

Idag blev det utgång och det var tema disco. Gjorde mitt bästa med att skrapa ihop en outfit av det jag hade... Blev inte så disco men men det var en kul kväll. Leonardo Dicaprio och andra kända ansikten var tydligen där också, såg bara några kändisar. Just nu är vi på en ganska så tråkig efterfest så får se om vi drar hem snart eller inte, lutar på att dra hem...

Likes

Comments

Många undrar vad jag äter här i USA och jag kan säga att det är ganska så enformigt. Kyckling och pasta är standard måltiden, ibland köper jag något annat kött om jag hittar något billigt. Mackor och äpple är något jag också konsumerar regelbundet då det är min lunch under skoldagarna. Oreos har blivit mitt nya beroende, speciellt red velvet smaken. Ja, det är det jag lever på här haha är man fattig student så här man.
Bilden är på dagens inköp av mat, köpte ganska mycket idag jämfört med vad jag brukar köpa men det blev faktiskt inte så dyrt idag bara 210 kr. Mat här är ganska dyrt så man får kolla på prislapparna och leta rätt på varor som är på special pris. Oftast så finns det 2/3 på det flesta sakerna (2/3 betyder att du får 2 varor av det märket för 3 dollar) vilket man såklart utnyttjar. Nej nu ska jag plugga inför mitt prov jag har imorgon, är ganska säker på att det kommer gå dåligt så måste plugga på.

Likes

Comments

Hej! Nu var det längesen jag skrev och jag har fått klagomål över det så här är jag med en liten update. Nu har jag varit här i två månader och skolan är i gång. Det tar mycket tid av min vardag så mina dagar är inte så roliga att skriva om då det enda jag gör är att pluggar och ligger vid poolen.
Idag var det hela 36 grader i skuggan så det första jag gjorde när jag kom hem var att hoppa i poolen, jag skulle pluggat efter det men jag var så trött så jag satt i soffan och kollade på youtube videos istället och sen drog faktiskt jag och Elin ner till stranden för att kolla på solnedgången och ta lite bilder till en fotouppgift jag har. Men när jag kom var jag tyvärr tvungen att plugga. Nu ska jag snart sova då jag ska upp tidigt imorgon, börjar kl 8. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen men jag lovar inget.
PS. Ja, jag har färgat håret ljusare så jag passar in mer med alla svenska haha nej men jag kände för en förändring så det fick bli lite ljusare.
Ha en bra dag hemma i kalla Sverige, här är det 26 grader kl 10 på kvällen...

Likes

Comments