Nu är jag hemma i Sverige. Det känns så konstigt att skriva de orden. Herregud (!) vilket år jag haft. De sista dagarna i Santa Barbara var väldigt fina. Har legat på stranden, ätit gott och umgåtts med de människorna som betytt mest. Kommer sakna livet jag hade där.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi kände att match liksom inte räckte. Därför beställde jag och Ossian biljetter med två ny kumpaner: Elin och Ossians kompis Joel som hälsar på hemifrån. Denna gång var det match två i konferensfinalen mellan Anaheim Ducks och Nashville Predators. Jag bytte lag för dagen och hoppades på Predators denna gång. Blev dock "förlust" med 3-5. Visade dock återigen mina sanna färger med Rangers-tröjan på.

 • Freetime
 • 341 Readers

Likes

Comments

Nu är jag officiellt klar. I förmiddags fick jag, Elise och Sandra till State Street för att möta upp de andra som åkte med IBS och som skulle hem för gått. Vi fick diplom och mat. På onsdag kommer jag folk!

 • SBCC, IBS
 • 381 Readers

Likes

Comments

 • SBCC
 • 390 Readers

Likes

Comments

Och där, var jag inte student längre. På ett tag i alla fall! Alla finals har gått bra och är nöjd med min insats. Nu väntas några dagars glassande i solen innan jag åker till Sverige igen på onsdag. Väldigt speciell känsla!

 • SBCC
 • 415 Readers

Likes

Comments

Igår, fredag, var jag med om den sjukaste sportupplevelsen jag bevittnat. Jag, Sandra, Gustaf, Jesper och Ossian åkte ner till Anaheim för att kolla Anaheim Ducks mot Edmonton Oilers. Rangersteöjan var med, såklart!
Och vilken match det blev!! Första perioden blev mållös trots straff för Ducks. Andra perioden började med ett snabbt mål från Oilers med två till som följde. Under tredje perioden började Ducks komma tillbaka och de tog ut målvakten med fem minuter kvar. De lyckades göra tre mål på tre minuter!!! Det är den sjukaste vändningen jag varit med om. Efter två perioder övertid vann de dessutom. Aldrig varit så glad för ett lag jag inte hejar på. Eufori, jag älskar hockey!

Likes

Comments

Eller ja, nästan! Haft sista lektionen idag, fotboll! Nästa vecka är det ju bara finals.

 • SBCC
 • 514 Readers

Likes

Comments

Jag är så glad att jag har ynnesten att vara i Kalifornien och få uppleva allt jag gjort och gör! I fredags morse gick ja, Bea, Elin och Mathilda upp vid 06:30 och åkte mot Arizona och Grand Canyon. Bilturen tog verkligen hela dagen och vi hann precis komma in i parken innan solen gick ner.
Jag har aldrig sett något liknande. Jag förstår inte hur jorden skapat något så otroligt och vackert! Det gick inte riktigt att ta in. Det kändes som att allt bara var en kuliss. Vi förväntades oss inte heller att det skulle gå runt renar i parken. Och inte att dom skulle vara så vana vid människor att man kunde stå så nära och ta bilder.

När solen hade gått ner åkte vi vidare genom parken och upp till den norra sidan. Det tog över två timmar och man förstår verkligen hur stort Grand Canyon är. Vi hade bokat ett motell precis vid Horseshoe Bend och hikade ut dit på lördagsmorgonen. Om det ens är möjligt så var detta ännu vackrare än där vi var dagen innan. Blev några bilder till.

 • 563 Readers

Likes

Comments

Jag är väldigt nöjd med livet just nu. Men har också ångest för att komma hem. Och hem kommer jag, för nu har jag bokat biljett! Eller ja, jag kommer till Köpenhamn och har ingen plan på hur jag ska ta mig därifrån, så jag förväntar mig en välkomstkommitté. 18 maj. Var där!

Känns fint att komma hem igen. Till min fina mamma bland annat! Men, kommer sakna mycket här. Som när vi klädde upp oss för Ahmeds Great Gatsby-fest som ni ser nedan. Sådant kommer jag sakna! I övrigt ville jag bara visa att life is gooooood.

Likes

Comments

Ja, ni borde vara avundsjuka. Har haft en helt otrolig resa med mamma och pappa. Mellan lördag och tisdag förra veckan var vi i San Francisco.

Alcatraz, shopping, Lombard Street, Golden Gate-bron och båttur.

Likes

Comments