Outfits
What i wore:

T-sjorte: Brandy Melville

Shorts: Brandy Melville

Briller: Marked


Når jeg først finner en farge jeg liker så går jeg rett og slett bare i den fargen har jeg funnet ut av! Først var det hvit, så svart og nå babyrosa. I tillegg matcher jeg den nydlige Santa Monica solnedgangen, så da kan det vel egentlig ikke bli mer perfekt da! Dette antrekket er fra Brandy Melville, og er såå utrolig komfortabelt og perfekt. Elsker de antrekkene som hører sammen på dager det føles som man ikke har noen ting å ha på seg!

Likes

Comments

Exporing

Over så dere noen bilder av søndagen min. Etter regn og grått vær hver dag forrige uke, var det helt fantastisk å endelig se sola titte frem, og ikke minst se den forsvinne i horisonten. Det er ganske utenkelig at jeg sitter her med 25 grader ute i solen, mens i Norge er det helt hvit og dekket av snø... Ja det er jo egentlig sånn det skal være - det er jo tross alt februar bare! Dette må årstider må jeg si er ganske forvirrende her. Det føles så utrolig lenger ut siden jeg kom tilbake igjen etter ferien, ettersom det nå føles som sommer her!

Tok noen flere bilder + antrekksbilder fra Santa Monica som jeg vil dere med dere, så stay tuned for det! Nå skal jeg akkurat til å gå inn i den siste timen min for dagen; Nutrition.

Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

Outfits
What i wore:

Kjole - Forever 21

Sko - Adidas (Tubular)

Briller - BikBok

Hei og god helg alle sammen!

Noen innlegg tilbake nevnte jeg hvordan jeg har fått helt hekta på en typ "dusty pink" farge på WeHeartIT. Da vi var en tur på kjøpesenteret for noen dager siden, hadde de selvfølgelig MASSE i akkurat den fargen! Jeg endte opp med å ta med meg denne skatten av en kjole hjem - og jeg er super fornøyd. Bare elsker at den komfortable "joggedress stilen" er inn akkurat nå, lite slår å kunne se bra ut OG være super hipp!

Uansett! Nå skal jeg prøøve å komme meg ut av sengen (lokal tid: 9:40) for senere i dag skal vi en tur til Santa Monica. Håper på god mat, fint vær og kule bilder 😊

Ha en fin søndag videre!

Likes

Comments

Everyday

Hei dere!

Nå som vi har kommet godt i gang med det nye året, kan det være lett å glemme nyttårsforsettene, spesielt de som handler om å holde seg i form/gå ned i vekt/dra på trening her dag... Jeg kjenner meg hvert fall veldig godt igjen der, men i år har jeg virkelig tenkt til å PRØVE. Det er ikke alltid like lett når man skal prøve å prestere best på alle måter både på skolen og sosialt. Spesielt vanskelig kan det være, om du gjør som meg og får all maten servert på dining hall eller lignende. Burgeren bare står der og skriker etter deg hver dag!

Uansett, her er mine seks tips til hvordan komme i form selv som fattig og opptatt student:

Fint treningstøy

Jeg vet ikke med dere, men av og til er det eneste som får meg opp av sengen tanken på et kult antrekk jeg kan ta på meg. Hvorfor ikke gjøre det samme med trenings tøyet? Føler du deg fin i det vil du helt klart bruke oftere og, og hvor bruker man treningstøy (bortsett fra når alt annet er til vask)? Gymmet! Kom deg på trening og flash det fine antrekket.

Unngå fristelser

Jeg vet hvor velt vanskelig dette kan være, når du står i butikken, på en restaurant eller cafe eller i mitt tilfelle en stor buffé det lukter nyydelig og du er skrubbsulten! Her handler det bare om viljestyrke! Tenk på den kroppen du ønsker deg, tenk på hvor hardt du jobbet på trening, skal det bli kastet bort ved å spise noe med masse fett, som bare gjør deg sliten etterpå? Prøv heller å eksperimenter med noe nytt, nye grønnsaker eller utenlandske retter med mindre mettet fett.

Sunn snack

Dette er litt relatert til tipset over, men er fortsatt så viktig at den går for seg selv! Jeg er typen som alltid liker å "snacke" på noe, og spesielt her i USA finnes det jo utallige mange forskjellige sukkerholdige snacks i alle former og fasonger. MEN det finnes også mange typer som er sunnere for en! Jeg er spesielt fan a granola barer da disse inneholder fiber som holder deg mett litt lenger, frem til neste måltid (hør på nutrition studenten a!).

keep track!

Jeg har aldri helt skjønt greia med apper der du teller kalorier, men i det siste har jeg faktisk fått øynene opp for denne! MyFitnessPal gjør det enkelt å legge inn ca. hvor mye du har spist, og hvor mye du har forbrent. Nå sier jeg ikke at man skal bli helt oppslukt i denne, og stole blindt på alt som står der, men det kan være lurt slik at man blir litt mer oppmerksom på hva man spiser. I tillegg forteller den deg når du spiser noe bra og når du har spist nok av noe (eksempel: fett eller protein) osv.

I appen helse/health på iPhone kan du også telle (ca) hvor mange skritt du tar her dag, la målet være 10 000 skritt hver dag; en liten ting som kan gjøre en forskjell!

Bli involvert

Hvis du er litt som meg og sliter med å holde motivasjonen oppe alltid, kan det være lurt å få med seg noen på laget, eller bli med på et lag! Selv har jeg akkurat blitt med i Cheerleadning klubben på skolen (ikke det at jeg noen gang har drevet med cheer eller noe lignende at all.) I tillegg har treningssenteret på skolen masse gruppetimer man kan være med på, så målet er å prøve ut alle de forskjellige. Så langt har jeg bare prøvd yoga og zumba.

Prøv noe nytt, få med deg en venn og ha det gøy med treningen!

Stay hydrated!

Kroppen trenger vann! Det å bli vandt til å drikke vann kan gjøre at du dropper andre drikker som brus/sportsdrikker/energidrikker etc. og du skal se formen blir bedre. Uten å egentlig tenke over det har jeg ikke drukket brus på nesten to uker, og jeg føler meg topp! Om det ligger i hodet eller om det er fakta har egentlig ikke så mye å si, I feel amaziiing anyways!

Håper du fikk noen tips og litt motivasjon, det trenger vi alle i blandt!

Ha en fortsatt fin torsdag/fredag morgen(?)! 😊

Likes

Comments

Everyday
Inspiration friday

Ah good fredag!

Endelig helg, og jeg ligger fortsatt godt plantet i sengen. Klokken er 09:25 på morgningen og jeg har frii! I dag skal jeg trene, jobbe litt med skole og slappe av før kvelden da det bærer på et nytt fratparty. Jeg kjenner virkelig at jeg trenger denne helgen nå, etter en relativt slitsom uke på skolen.

I det siste har jeg hatt helt hekta på WeHeartIt og jeg liker spesielt godt bildene i rosa/grå/hvit/sorte toner. Jeg kan virkelig sitte i timesvis med god musikk på øret, en kopp te og kikke på bilder som dette. Følg meg gjerne på We Heart It HER, så følger jeg deg tilbake!

Ha en finfin helg people!

Likes

Comments

Everyday, Outfits
It's never too early to long for summer

Hei!

Nå som januarsalget begynner å gå mot sin aller siste slutt, tenkte jeg å se etter noen fine bikinier, etter som alle jeg har nå begynner å bli både slitte og gamle. Så da scrollet jeg selvfølgelig litt på instagram og fant tilslutt kontoen @heartlandandbaulch, de har utrolig mange fine bikinier som er verdt å sjekke ut!

Det kan være vanskelig å se for seg at man noen gang skal få bruk for bikini, når snøen daler utenfor vinduet i Norge, men er så utroolig deilig å ha det når sola og sommeren endelig bestemmer seg for å komme frem. Anbefaler absolutt å finne bikinier på salg nå!

Link til begge delene under

Toppen finner du HER

Underdelen finner du HER

Har du begynt å forberede deg til sommeren? Den kan ikke komme fort nok spør du meg!

Likes

Comments

Exporing, Reisetips
Laughting on the outside, freaking out on the inside
Helping me fight the fear
I DID IT! 

Lite bildedryss fra akvarium besøket! Syntes det er utrolig gøy å utforske denne byen jeg skal kalle "hjemme" de neste 3 1/2 årene. Akvariumet heter Aquarium of the Pacific og ligger i Downtown Long Beach, absolutt verdt å besøke om du er i LA/LB området.

Etter to timer inne i akvariumet dro vi på en deilig kinesisk restaurant. Elsker kinesiske restauranter der man får "family" meny så man kan prøve masse forskjellig. Vi endte selvfølgelig opp med å bestille flere og flere retter i det vi fikk maten.

Likes

Comments

Outfits

Hei fra 18 varmegrader! Er så utrolig deilig å være tilbake til "vinter" i Sør California. Det føles virkelig ikke som januar og det er så herlig - en av mange grunner til å bo her spør du meg! Dro til Downtown LB og akvariumet i dag, sammen med to venninner. Var utrolig kult å se haiene og blekksprutene på så nært vis, og jeg løp rundt som en liten unge; det føltes jo akkurat som jeg var i Fining Dory!

What i wore:
Dress - Pink Rose
Cardigan - Chris & Carol
Boots - Guess
Bag - Louis Vuitton
Sunglasses - Dolce Gabbana

Likes

Comments

Everyday
To do:
- Wake up
- Study
- Sleep


Hei dere!

Endelig har hverdagen startet for fult og helt for meg også nå. Startet på skolen på mandag og nå har jeg endelig helg! Sist jeg skrev her var jeg veldig spent på hvordan det skulle bli med de nye fagene som er mer relaterte til bacheloren min, og det gikk faktisk kjempe bra! Jeg tar Understanding News Media og Principles of Public Relations dette semesteret, og det virker så utrolig spennende allerede! Den deilige følelsen når man blir sikker på at man har tatt riktig avgjørelse.

Til helgen blir det feiring av nytt skoleår med partybuss, gode venner og good vibes. Håper jeg får blogget litt også, det er jo det jeg liker aller mest!

Snakkes senere, og god helg!

Likes

Comments

Everyday

Hei og hopp!

Etter godt over 14 timer på reisefot kom jeg endelig tilbake til Long Beach og dormen igjen, i går kveld! Det har vært utrolig deilig å være hjemme en mnd nå, men kjenner jeg er klar for skolehverdagen igjen nå, spesielt siden jeg får begynne å ha fag som faktisk er knyttet til bacheloren min.

I dag skal jeg bare pakke ut av bagasjen min, kjøpe litt skolesaker (elsker å starte et nytt semester med nye skolesaker!), få i meg noe mat - for jeg sulter ihjel, og muligens en joggetur til stranda!

Ha en fin lørdags kveld!

Likes

Comments