Header

Shorts//Zara Belte//Hermes Topp//Forever21 Briller//Ray-Ban

Marstand, Sweden

I går gikk turen til vakre Marstrandsön på Svenskekysten. Onkelen min hadde seilbåten sin der, så vi kom for å besøke de, og nyte solen som ikke ville skinne i Holmsbu! Dagen ble superfin med reker til lunsj, bading i sjøen (alt for kaldt), en tur rundt øya og til slutt middag på Lasse Majas krog. Dette var en perfekt liten dagstur som jeg absolutt vil anbefale, til andre som meg som ikke har noen spesielle utenlandsplaner denne sommeren! For å komme seg ut til øya må man ta en slags ferge, evt. egen båt, og på selve øya er det nesten ingen biler, og noen få golfbiler-ish. Dette, sammen med glade mennesker gjør øya helt spesiell og veldig koselig. Love it! ♥

Har du noen gode ideér til en one-day-getaway?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Thoughts
Beach Thoughts

Akkurat nå ligger jeg med mamma og pappa på en liten øy utenfor Holmsbu. Bølgene slår mot stranda her vi og noen andre familier ligger og slikker sol. Alle er så blide og fornøyde med det som kanskje er den fineste dagen vi har hatt denne sommeren. Ikke en sky på himmelen, lett bris i håret og 25 varme. Alle disse smilene får meg til å tenke på noe jeg hørte på reiseradioen (av alle steder haha) her om dagen.

Flere måneder før sommeren begynner blir vi proppet med informasjon om hvordan man skal få den perfekte sommerkroppen, hva man skal spise og ikke spise, hvordan man skal trene og hvor ofte det bør skje. Mediene får oss (hvertfall meg) til å tro at det er dette som er riktig, og at bildene som hører med artiklene viser hvordan kroppene våre bør se ut. Så var det denne kloke damen på radioen da, hun sa noe som er så sant og ekte, "hva er egentlig sommerkroppen?" Siden jeg var liten og spradet rundt med grønt hår av klorbassenget, har sommeren inneholdt skrubbsår av å falle på svaberg, blåmerker av rumperisteren og irrrød solbrent hud. Kroppen i seg selv var et tegn på at nå var det sommer, og nå hadde jeg hatt mye morro. Selvom man lett kan glemme det, er det jo faktisk fortsatt sånn, jeg liker hvertfall å tro det. I sommer skal jeg vise frem skrubbsår, myggestikk, bikini-skille og solbrent nese med stolthet og glede!
Rotete og uperfekt, det er jo det som er sommerkroppen.

Jeg måtte bare dele denne lille tanken som dukket opp, her jeg ligger og kjenner at jeg bør påføre et nytt lag med solkrem før det er for sent. Vi må bli flinkere på å nyte sommerkroppen, og se på hvert nye skrubbsår som et lite bevis på at vi faktisk har vært ute og opplevd livet! ♥

Likes

Comments

Beauty

Jeg får ofte høre "hæ skal du ha på sminke nå?" eller "du burde ikke ha på sminke hver dag" og "du har på alt for mye sminke, der er ikke bra for huden din". Og nei, der er nok ikke veldig "bra" for huden å ha på sminke hver dag. MEN for meg, og mange andre er det en selvfølge å påføre et "full-face" hver dag, både fordi det er gøy og fordi man føler seg litt ekstra fin. Flere av vennene mine lurer på hvordan jeg har såpass ren hud og nesten aldri får kviser, når jeg dekker til huden i ansiktet nesten hver dag.
Well I'm about to tell you!

1. Ta av sminken med Micellar vann eller lignende, dette fjerner både sminken og renser huden. Enkelt og greit for en som er litt lazy som meg. (føler denne er den største deal-breakeren for min hud)

2. Bruk micellar vann selv på dager du ikke har på sminke. Mange tror at når man ikke går med sminke så er det ikke noe poeng å rense huden, men tro meg, there is!

3. Exfoliate for en enda dypere rens. Dette pleier jeg ikke gjøre hver dag, men kanskje en gang i uken. Huden føles virkelig helt fantastisk ut etterpå.

4. Relax! Jeg har selv merket at når jeg har mye som foregår på skolen, jobben og andre ting i livet som gjør meg stresset, ja da reagerer huden på det! Stress er det ofte ikke så mye å gjøre med, men jeg tror det er viktig å sette av litt tid hver dag, om ikke noen dager i uka til å bare roe helt ned. Kjenne regnet møte vinduet utenfor, mens man leser en god bok (jeg leser for tiden Forbilde, av Sophie Elise, som absolutt anbefales).

5. I mens jeg slapper av og leser denne boken, er noe av det beste jeg vet å ta ansiktsmaske. Masken dere ser på bildet er en av disse sorte black head maskene, og GUD hvor vond den er å ta av. Vet ikke om det bare er meg, men jeg har en følelse at det fungerer litt ekstra bra når det gjør vondt, så hvis teorien min er sann anbefaler jeg absolutt denne. (kjøpt på Normal i Kristiansand)

Selvfølgelig kommer hvordan huden ser ut veldig mye ann på hudtype, og etter min mening er det ikke et veldig stort problem å ha noen urenheter i huden, men dette er hvertfall hvordan jeg gjør det.
Håper du fikk noen nyttige råd til hvordan du skal ta bedre vare på huden din! ♥

Likes

Comments

Norge
Girls night

Er det noe jeg elsker med sommeren så må det være det at solen (nesten) aldri går ned. For noen kvelder siden dro jeg og noen venninner til Glass, et super koselig spisested på brygga i Drammen. Kvelden ble lag og vinglassene gikk fort ned, men fy så koselig det var! Nå som jeg kun er hjemme på ferie, merker jeg hvor utrolig mye jeg setter pris på alle vennskapene jeg har hjemme i Norge, og hvor viktige de er for meg. Stedet jeg drømte om å flytte vekk fra, er plutselig der jeg søker sikkerhet og hjemmefølelse. Ikke misforstå meg, jeg elsker å bo i LA og kunne ikke tatt et bedre valg, men det er virkelig noe spesielt med alt det man har bygget opp av forhold og tilknytninger hjemme.
Borte bra, hjemme best er det ikke det man sier?

Likes

Comments

Contains affiliate links Outfits

Jeg elsker å føle meg fin i bra antrekk om sommeren, men har sjelden tid til å faktisk planlegge de. Derfor elsker jeg når jeg finner statement plagg som en super kul tskjorte eller et pent skjørt, som jeg kan slenge på meg et basis plagg med! Jeg har lagt ved link til lignende produkter siden de fleste av de på bildene er kjøpt i butikk.
Håper dere liker de ♥

Outfit 1: Preppy blue

Shoes//Ralph Lauren Skirt//Zara Shirt//Ralph Lauren Case//IDEAL of Sweden

Outfit 2: Tropical green

Top//Brandy Melville Shorts//Forever 21 Shoes//H&M Case//IDEAL of Sweden

I samarbeid med Ideal of Sweden

Likes

Comments

Exploring
Daytrip to somewhere new

I forrige innlegg (her) var ett av punktene mine at jeg ville oppleve et nytt sted i sommer, og tror du ikke jeg klarte det allerede a? (fornøyd). I går slang vi oss inn i bilen tidlig på morgen og vendte snuten mot fine Gøteborg. Det har egentlig blitt en koselig liten tradisjon å dra dit en gang hver sommer med familien. Så ja, Gøteborg har jeg jo vært i før, men det var på turen hjem min lille sommer kucket list fikk sin første "check." Vi dro nemlig til en utrolig koselig restaurant kaldt Långedrag Värdshus. En liten by ved vannet, med en brygge fylt med båter og badeklare ungdommer, tross overskyet vær og 14 grader. Hit vil jeg virkelig dra igjen!

Likes

Comments

Things i wanna do in july
  1. Jeg vil sette pris på regndagene like mye som soldagene, gå en tur, ligge inne å se en film, ta fine bilder eller ikke gjøre noe som helst. Nyte det å være fri for forventninger.
  2. Jobbe på sommer-internshippet mitt og ta innover meg alle de supre erfaringene jeg får.
  3. Bruke tid med vennene mine når de først er hjemme, ettersom vi alle vanligvis er spredt over hele verden.
  4. Spise is på Holmsbu's berømte "Bryggekjøkkenet" der en kule egentlig er to. Nam!
  5. Lære meg å lage gode drinker som kan nytes i sommervarmen, selvom jeg ikke ligger på en strand i Kroatia.
  6. Planlegge 20-års dagen min. Det er ikke før i August, men jeg bare elsker å planlegge bursdager!
  7. Trene hver dag! Haha dette sier jeg hvert år, og det holder i to uker. Men i år skal jeg virkelig klare det, hotellet vi bor på hele sommeren har et ganske bra treningsstudio så no excuses!
  8. Reise til et helt nytt sted. Da snakker jeg ikke om utlandet, men i Norge eller Sverige et sted. Kanskje en roadtrip eller båttur. Noen tips?
  9. Kle meg sommerlig, uansett vær!

Likes

Comments

Exploring, Norge
good memories deserve videos

Hei og hopp! Nå er minnevideoen jeg lagde fra Palmesus endelig ferdig og ute. Som dere ser hadde vi det utrolig gøy og igjen en stor takk til Got2Be for at vi vant billettene ♥ Beste helgen på lenge.

Likes

Comments

Outfits
One amazing weekend

Hei dere! Åh for en fin helg det har vært. Jeg og venninnen min kjørte rett opp til Kristiansand etter jobb på fredag. Da vi endelig kom frem var det rett på med festival antrekket og om å gjøre å få ned et par shots før turen gikk til Zara Larsson. Etter det gikk det vell egentlig bare i ett! Vi møtte noen venner av venner som er fra Kristiansand, og det slår jo aldri feil å feste med noen som er erfarne på festivalen.
Mye latter, musikk, alkohol og veldig god stemning oppsummerer egentlig helgen.

BH//Lindex Kjole+smykker+sko//H&H Shorts//Random butikk i Kos (lol) Briller//Aldo

Oh and happy fourth of July!

Likes

Comments

Let´s get some things straight

♦ Jeg har brukt diamantringen jeg fikk til konfirmasjonen min hver dag i fem år og jeg får den knapt av lenger.

♦ Jeg betalte 80 kroner for HideMyAss i USA så jeg kunne se 17.mai feiringen på NRK, midt på natten, dagen før eksamen. Oh, when that Norwegian blood kicks in.

♦ Jeg er en seriøs shoeaholic. Etter at jeg begynte å jobbe i skobutikk for over tre år siden har jeg fått en seriøs obsession. En periode kjøpte jeg minst to par i mnd.

♦ Jeg hater når folk skal sjekke Twitteren min fordi jeg kun bruker den til å uttrykke min kjærlighet for Ed Sheeran og å lese hva Buskerud Politiet deler av snadder.

♦ Jeg er alltid den første til å våkne når jeg er på overnattings besøk (da snakker vi lys våken klokken 8), men jeg tørr aldri å vekke de andre så jeg bare ligger der og ser i taket til noen våkner. Og det er selvfølgelig først når de våkner at jeg blir søvnig igjen.

♦ Da Ed Sheeran ga ut Divide hørte jeg ikke på noe annet i to uker, og kunne alle sangene utenatt i løpet av to dager. (vet ikke om jeg skal være stolt eller flau over den der)

♦ Russenavnet mitt ble "White girl" og tror du ikke kallenavnet mitt i USA ble akkurat det samme a gitt?

♦ Jeg syntes den fineste tiden på dagen er solnedgangen og hver gang vi utforsker et sted i USA kan jeg ikke dra før jeg har sett den, og sitter vi i bilen må vi stoppe og gå ut.

♦ Jeg spiser aldri brød når jeg er i USA fordi jeg bare ikke kan forstå hvorfor det er noe godt, men når jeg er hjemme i Norge spiser jeg brød til frokost og lunsj hver eneste dag.

♦ Jeg har atopisk eksem og får store sår, spesielt på vinteren

♦ Jeg er ikke redd for noen slags eddekopper, men har en vill frykt for fugler derimot. Alle slags "hus-dyr"-fugler (papegøyer etc.) er så sinnsykt skumle for meg, åh jeg grøsser av tanken på de.

♦ Da folk spurte meg hva jeg skulle gjøre om jeg ikke kom inn på skole i Long Beach hadde jeg ikke noe å si. Ingen plan B, det var virkelig ikke noe annet sted i hele verden jeg ville.

Likes

Comments