View tracker

Everyday

Hei og hopp!

Etter godt over 14 timer på reisefot kom jeg endelig tilbake til Long Beach og dormen igjen, i går kveld! Det har vært utrolig deilig å være hjemme en mnd nå, men kjenner jeg er klar for skolehverdagen igjen nå, spesielt siden jeg får begynne å ha fag som faktisk er knyttet til bacheloren min.

I dag skal jeg bare pakke ut av bagasjen min, kjøpe litt skolesaker (elsker å starte et nytt semester med nye skolesaker!), få i meg noe mat - for jeg sulter ihjel, og muligens en joggetur til stranda!

Ha en fin lørdags kveld!

Likes

Comments

Outfits

Hei dere! Håper alle har hatt en fin dag i det hvite været! Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg ble da det var helt hvit utenfor vinduet mitt til morgen i dag. Det er noe med det at det er lyst ute, om det ikke er solen som lyser opp som i LA så er det hvertfall den norske snøen/frosten!

I dag tok jeg om mamma oss en tur på Gulskogen senteret i Drammen for å kikke litt på januarsalget, (og stoppe meg for å få brakkesjuken!) Heldige meg fant faktisk 10 PLAGG, alle litt "business casual" ettersom jeg har innsett at klesskapet mitt ikke akkurat er det mest "profesjonelle". Anyways! Nå er jeg klar for å bli en ekte "businesswoman".

What i wore:

Genser - Michael Kors

Skinnjakke - TopShop

Veske - Ralph Lauren

Bukse - Dr.Denim

Sko - Bianco

Ha en fin onsdag videre!

Likes

Comments

Everyday

Fiine vesken jeg fikk til jul av mamma og pappa. ELSKER vesker med en litt "poppin" farge som dette, og perfekt at yndlings fargen min er blå! Skal legges til at jeg hjalp til en god del med å finne den, men gud som jeg ble glad da jeg pakket den opp på julaften uansett! Denne er fra Lauren Ralph Lauren.

My survival kit

Den perfekte lommeboken fra Marc by Marc Jacobs.
NYX blotting powder - denne kan jeg alltid stole på til å holde huden min "looking flawless"!
Ørepropper for å digge til Ed Sheeran 24/7.
Hansker fra Kate Spade er et must i Norge med et være som skifter oftere enn jeg skifter klær.
Elisabeth Arden Eights Hour cream holder leppene og huden min moisturized.
Solbriller fra Dolce & Gabbana for samme grunn som hanskene.
5 tyggis seff.


Likes

Comments

Beauty

PRETTY PINK

Happy Monday!

Dagene går ekstremt sakte når man har fri og ingen andre har det. MEN jeg må jo fylle dagene med noe, og i går bestemte jeg meg rett og slett for å farge håret. Jeg hadde egentlig ikke vurdert det i det hele tatt før mamma kom hjem med en midlertidig rosa hårfarge fra L'Oréal (Colorista). Da hun sa hun ikke trodde jeg turte å teste det, måtte jeg jo gjøre nettopp det.
Jeg ble hvertfall utrolig fornøyd, og merker at den heftige fargen gjør noe med humøret, jeg MÅ bare smile hver gang jeg ser meg selv i speilet. Jeg kan heller ikke hjelpe med å smile av de to sekunder lengre blikkene jeg får av folk jeg går forbi.

Likes

Comments

Everyday

Hei!

Jeg syntes det er utrolig gøy å bruke kreativitet til å lage et slags "tema" på Instagram kontoen min. I det siste har jeg fått smaken for lyse og hvite bilder, og jeg tenkte derfor å vise dere hvordan jeg redigerer mine bilder. Jeg redigerer de stort sett i VSCO.

Filter - A5

Exposure to make it bright,

Contrast to make dark spots darker and light spots lighter.
Noe jeg elsker med VSCO er at du kan kopiere en redigering videre på andre bilder! Det gjør det enklere å få en smooth "insta-feed".

For å kun gjøre noen områder lysere bruker jeg "Whiten" i appen Facetune, der tegner man rett og slett over det man vil ha hvitere.

Håper dere fikk noen tips og råd, legg gjerne igjen flere i kommentar feltet!

Nå sitter jeg med en kopp te og digger til Ed Sheeran sine nye sanger, åh ELSK!
God søndag dere!

Likes

Comments

Thoughts

For en liten stund siden fikk jeg i oppgave i engelsk der vi skulle sammenligne definisjonen av valgfritt ord, i to forskjellige kulturer. Jeg valgte da å skrive om "Beauty", ettersom dette er et tema vi unge i dag er eksponert for omtrent hver eneste dag. Hva er "vakkert" i Kina i forhold til i USA, hva er riktig og hva er galt.

Etter dette har jeg tenkt endel over det, hver gang jeg ser et bilde instagram eller video for YouTube med kommentarer som "beautiful", "you are perfect", og "you are so pretty". Hva er det som forteller oss hva som er "vakkert" og "perfekt".

Jeg har innsett at det jeg har assosiert med "skjønnhet" er selvtillit. Når noen er komfortabel i sin egen hud utstråler de noe helt spesielt, noe helt genuint og beundringsverdig. Samfunnet vårt prøver å presse oss ned, og få oss til å tro at vi ikke er bra nok sånn vi er. Men jeg kan ikke unngå å legge merke til at noen mennesker har et ekstra lite hopp for hvert steg de tar, og det er denne lille detaljen som så mange ikke klarer å se. Det er denne lille detaljen som jeg syntes gjør noen mennesker "vakrere" enn andre.

Jeg vil starte dette nye året med å dele et bilde der jeg følte meg på topp, og som er ett av mine favoritt bilder. Jeg hadde akkurat blitt ferdig med videregående, det var bare en mnd. til jeg skulle flytte til byen jeg elsker og skolen jeg hadde drømt om, jeg hadde min nærmeste familie rundt meg, og visste at jeg hadde mange gode venner jeg kunne stole på.

Likes

Comments

Everyday

Godt nyttår alle sammen! Hadde dere en fin feiring? Det hadde helt klart jeg! Jeg er en sånn type person som heller vil være lagt borte med noen få gode venner og noe godt i glasset, enn i en stapp full klubb med fremmede dansende tett oppå meg. Så denne nyttårsaften dro jeg og 10 andre gode venner på hyttetur Nesbyen for å være der i 4 dager, og bare slappe av, drikke, og nyte livet uten noen bekymringer for en liten stund. Det er så fantastisk å ha sånne venner som man kan være borte fra et halvt år, og så møte man de igjen så er det som om man aldri dro!

Jeg kunne virkelig ikke hatt en bedre start på det nye året!

Likes

Comments

Everyday

En vakker dag - Colleen Hoover. Denne boken er jeg faktisk ikke helt ferdig med enda, men jeg vet allerede at den er en av mine favoritter! En gripene og overraskende historie, om en jente som oppdager at kjæresten er utro med hennes bestevennine, og alt det dette fører til - på godt og vondt. Noe som er ekstra spesielt med denne boken, er at forfatteren har sammarbeidet med en musiker for å lage et perfekt soundtrack til boken, og de forskjellige kapitlene og følelser som kommer de. En helt fantastisk måte å skape en helt spessiell følelse som "suger" deg inn i historien. Det eneste med denne boken er at jeg godt kunne like å lese den på engelsk isteden, da de fleste bøker er best på språket de ble skrevet i (denne heter Maybe someday orginalt)...

Diary of an oxygen thief - Anonymous. Tross at denne boken kan virke rimelig tynn og enkel har den en utrolig interessant historie, der forfatteren virkelig slipper deg inn i sitt liv, med alle sine mørke tanker og følelser. Som dere ser vil forfatteren være anonym, noe som tyder på at forfatteren ikke ønsker at andre skal vite at den kom fra han, fordi den er så ekte. Jeg liker å lese bøker som er litt anderledes, og det fikk jeg virkelig her!

To vidt forskjellige kjærlighets historier!

Hvilke bøker vil du anbefale denne vinteren?

Likes

Comments

Exporing

SNOW AND HOT COCOA

For litt under en uke siden landet jeg endlig i Norge etter 13 timer på reisefot. Det var utrolig deilig å puste inn den friske og kalde norske luften igjen. De siste dagene har gått i ett med jobb dagen etter jeg kom hjem, koselige juleselskaper, og ikke minst møte med alle venner og familie som jeg ikke hadde sett på et halvt år! Nå har jeg reist opp på Norefjell for å være her noen dager før turen bærer over til Nesbyen for nyttårsaften.

Kjenner at det er godt jeg skal være hjemme i en måned nå, så jeg kan bli akkuratt passe lei Norge, til å lengte tilbake til SoCal.

Nydelige Norefjell

Noe flere som er på fjellet i romjulen?

Likes

Comments