Header

Thoughts

Because its thanksgiving

Happy Thanksgiving alle sammen! Her i USA er jo thanksgiving nesten like stort som julaften så i dag tenke jeg "in the spirit of the holidays" å sette meg ned å tenke på hva det er jeg er mest takknemlig for i dag. Det er jo en så utrolig fin idé og feiring. So here we go:

Først og fremst, takk til familien min som alltid er der og gir meg støtte, når jeg trenger det, ofte når jeg ikke en gang vet at jeg trenger det. Det faktum at jeg flyttet så langt fra dere, og at jeg fortsatt føler at jeg er nærme dere setter jeg så stor pris på. En liten takk til FaceTime inni her også, for GUD hva skulle vi gjort uten FaceTime?

Så vil jeg takke vennene mine, de her, men kanskje mest de hjemme i Norge. Hver gang jeg kommer hjem på ferie etter å ha vært borte i fire mnd av gangen, har jeg en liten frykt for at denne gangen, så har jeg ingen der lenger. At alle har fått seg nye venner, og glemt meg. Men nei. Dere verdsetter meg, inviterer meg til ting selvom dere vet at jeg ikke alltid kan komme, og dere vet ikke hvor mye det betyr for meg. Vi snakker ikke hver dag eller hver uke, men når vi møtes igjen etter fire måneder, så er det som om ingenting har forandret seg! Tusen takk for det.

En liten takk må faktisk også gå til Norge. Velferdssystemet vårt. Det at jeg kan reise til andre siden av verden for å studere her og oppleve drømmen min, og få støtte fra landet mitt. Det gjør meg så stolt. Også det at jeg kan vite at om det skjer noe med noen jeg er glad i der hjemme, så vet jeg at de får støtte, at de ikke kan ende opp på gata som jeg ser så mange gjør her. At vi i Norge stoler på hverandre, på systemet, og selvom vi ikke alltid er like fornøyde med hvordan penger blir brukt og hvem som får hva, så har vi det så sinnsykt godt!

Sist, men ikke minst fortjener kroppen min en takk. Jeg behandler deg kanskje ikke alltid på den beste måten. Spesielt nå som jeg er student i USA blir det mye junk food, fast food, alkohol og Pepsi Max, men du holder det fortsatt gående. Jeg er ikke alltid like snill mot deg, til tider hater jeg hvordan du ser ut og skulle så gjerne kunne få endre litt på deg, men du er der fortsatt hver dag og passer på at jeg ikke blir dårlig. Åh så mye kjærlighet som du fortjener.

Ta noen minutter i dag til å sette lys på det du er takknemlig for i dag, du også! ♡

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Outfits

better weather

Endelig begynner kulden å snike seg inn på LA også, og jeg kunne ikke vært lykkeligere. Jeg har gledet meg så lenge til å kunne stupe inn i store, myke gensere! Denne sesongen vil jeg mikse strikkagensere med skinnbukser, skinn skjørt og plaid skirts.

Jeg er fortsatt på jakt etter de perfekte genserene. Noen som har noen tips på hvor jeg kan finne pefekte strikkagensere?

Likes

Comments

Moments like these make me feel alive

Åh som jeg elsker dager som gårsdagen. Jeg sto opp og hadde egentlig ingen planer for dagen, men da jeg og roomien ble enige om at det var alt for kjedelig å bare sitte inne bestemte vi oss for å sette oss på bussen og dra et sted. Vi skulle egentlig til Seal Beach som ligger kun noen minutter unna der vi bor, men da vi oppdaget at bussen også gikk til Huntington, som er så utrolig mye finere, men litt lenger unne sa vi Why not?

Huntington ble det. Vi startet formiddagen med å kikke i noen butikker og kjenne på stemningen i de små gatene i strand byen før vi oppdaget at en av restaurantene hadde et ledig bord med en helt fantastisk utstikt. Bare se her da!

Etterpå gikk vi langs stranden pg da vi så syklist etter syklist farte forbi oss, bestemte vi oss for å leie sykler vi også. Det ble virkelig en helt perfekt dag som endte med å sykle langs stranden i solnedgangen. Spontant og så utrolig perfekt.

Likes

Comments

Exploring

American Music Awards

I går var jeg så heldig at jeg fikk jobbe (som frivillig riktignok) på en "gifting lounge" i forbindelse med AMAs som er i dag. En gifting lounge er rett om slett et event der inviterte kjendiser kan komme og få gratis ting i bytte mot at de tar et bilde med de forskjellige merkene. Oppgaven min i går var å eskortere en og en kjendis rundt til de forskjellige sponsorene og holde på alle gavene de fikk. Det er så surrealistisk å tenke at denne "verden" som er så annerledes fra noe jeg noen gang har opplevd er rett utenfor dørstokken min. Den første kjendisen jeg fikk var Schena fra Vanderpump Rules (et reality show). Det var jo underholding i seg selv å stå bak henne å høre på alle de merkelige historiene hun snakket med de andre husfruene om. Stygge blikk, baksnakking rett bak ryggen på folk osv. var en selvfølge for disse damene, haha huff.

Ellers var det en del andre B-kjendiser der også. Patti Stranger fra Millionaire Matchmaker, en del Riverdale skuespillere, Youtubere og noen sangere som typisk har én super stor hit. Typisk meg, visste jeg selvsagt ikke navnet på halvparten ev de, men det var jo fortsatt utrolig gøy å se folk jeg bare har sett på TV før.

Selvom jeg ikke fikk møtt Ed Sheeran ble den en utrolig fin og morsom dag/kveld, og jeg lærte utrolig mye når det gjelder eventplanning, noe jeg har super lyst til å jobbe med selv.

Forresten! Følg meg gjerne på Snapchat i dag hos Nouwbloggerne 👻

Likes

Comments

Pumpkin spice and doing nothing

Åh endelig fredag! Denne fredagen er også starten på en veldig etterlengtet høst/thanksgiving ferie for meg. Ferien skal brukes på å lade opp batteriene og gjøre meg klar til eksamensperioden som er om ca. tre uker. Thanksgiving her er tiden da alle de amerikanske studentene reiser hjem til familiene sine, så jeg kjenner litt ekstra på hjemlengselen nå! Heldigvis har jeg en Egyptisk roommate som heller ikke skal hjem for uken så vi tenker å finne på noe gøy her i området og i LA!

Noen som har noen tips til ting å gjøre i LA?

Likes

Comments

Good helg alle fine. I dag tok venninnen min som bor i Newport Beach oss med på en super søte kafé i Orange County. California stopper aldri å overraske meg med kontraster. Kun 15 min unna "ghetto" områder i Long Beach, er det plutselig bare blanke og dyre biler, Chanel vesker på enhver dame skulder og ungdommer med lommeboken som helt klart er tatt av en pappa. Haha!

Nå er det "off to fashion Island" på selve Fashion Island i OC et sted jeg har hatt lyst til å besøke super lenge.
Yay for innholdsrike lørdager!

Likes

Comments

Beauty

This lipstick is life

 

Whoop whoop! Noe jeg syntes er ekstra gøy med å bo her jeg bor, er det at man får prøve og se alt det siste nye, før det blir sendt og solgt i resten av verden, spesielt i Norge. På søndag var jeg innom en Ulta (super stor beauty butikk) og selvom jeg hadde hørt om Gigi kolleksjonen til Maybelline, visste jeg ikke når den skulle komme ut, så jeg var så spent da jeg så den i hyllene! Hun som jobbet i butikken forklarte at de akkurat hadde fått de inn den dagen, og at det allerede var nesten utsolgt!

Heldigvis fikk jeg grabbet til meg denne utrolig fine leppestiften fra Gigi kolleksjonen. Det er sjelden jeg finner en leppestift med en så perfekt farge til min lyse hud, ettersom jeg ofte sliter med at alle andre blir så mørke på.

Såå, jeg har hørt at Gigi kolleksjonen kommer til butikkene i Norge på fredag, altså 10. november. Da er det bare å stille seg først i rekka altså, for disse produktene kommer til å gå fort!

Likes

Comments

College

Hei dere! En super glad Constance som sitter og skriver nå. I går hadde vi noe som heter Big/Little reveal i sororitiet mitt Gamma Phi Beta. Hvert år får de nye medlemmene en "storesøster" som på en måte er en slags sjelevenn i sororitiet.

I en uke nå har jeg fått forskjellige gaver og brev fra min big, uten at jeg har visst hvem hun var. Og i går fikk vi endelig vite det! Jeg hadde jo selvfølgelig en liten anelse, men åh så godt det var å få bekreftet at det var Dani!

Det er rart med det, og det høres sikkert helt absurd ut for folk som ikke vet hvordan sororities er, men det var en helt vill lykke å få vite at jeg fikk akkurat hun jeg ville ha som "big!"

Nå skal jeg stupe ned i bøkene igjen, ha en fortsatt fin mandag fine dere!

("baskets" jeg fikk uten å vite hvem det var fra, haha litt creepy egentlig)

OG forresten! I går var første gangen jeg snappet for Nouwbloggerne på Snapchat. Legg de til så sees vi neste søndag! Da har vi "initiation" i Gamma Phi whoop whoop!

Likes

Comments

Reisetips

CAbananana club

Det er visse steder og restauranter som rett og slett bare er et must når man reiser til en ny by. Da mamma og kollegaene hennes var her forrige uke på en kort visit var vi nødt til å dra til en av disse "must-see" stedene. Valget falt da på Cabana Club på Beverly Hills Hotel. Stedet i seg selv er en fantastisk kul og veldig "LA" opplevelse. I det jeg ankom i Uberen min kom det med en gang en mann i dress og åpnet døren for meg. Hjalp meg ut og viste meg veien dit jeg skulle, akkurat som med en hver annen kjendis (hvem liker vel ikke å bli behandlet som det en gang i blandt?)

Cabana Cafe ligger rett ved siden av bassenget til hotellet, noe som gir en helt egen stemning til stedet. Alle vegger er rosa, noen steder med hotellets ikoniske palmeblader malt på. Helt nydelig mat også, selv hadde jeg en mozzarella/chicken/pesto pizza som absolutt anbefales.

Hvis du en eller annen gang får muligheten til å reise til LA så er brunch på Beverly Hills Hotel,
Cabana Club et must!

(+ høy sannsynlighet for å se noen Beverly Hills kjendiser i samme slengen)

Likes

Comments

Exploring

Poolside drinks

Åh, jeg har ikke hatt en så fin dag som jeg hadde på torsdag på lenge! Mamma var en liten tur i LA med jobben så da måtte jeg så klart møte henne der. Vi hadde en nydelig dag på Beverly Hills Hotel (der vi spiste lunch ved siden av Sofia Richie(!!)), videre dro vi til hotellet der mamma bodde på, tok en drink ved siden av poolen, før vi endte dagen på en takterrasse restaurant i Downtown LA. For en student tilværelse! Utrolig godt var det å se mammaen min igjen også, to mnd. siden sist, og to mnd. til neste gang. ♡
Hotellet mamma bodde på het The Mondrian LA og kan absolutt anbefales.

Likes

Comments

Instagram@constanceedman