Header

Everyday, Outfits
Black and gold

Da jeg kom hjem for to dager siden var noe av det første jeg gjorde å gå igjennom tingene jeg hadde her, for å se hvilke skatter jeg hadde glemt jeg hadde, haha. Fant mange fine smykker som jeg ikke har brukt på år og dag, og har nå satt meg et mål om at jeg skal bli bedre på nettopp det. Det er jo egentlig å så fin og viktig detalj som virkelig kan "make or break" et antrekk! Favoritten min er det å blande gull og sort til et ellers lyst/hvit antrekk spesielt nå på sommeren. Smykke samlingen min er klar for sommeren nå, er din?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Everyday
wake up, it's Tuesday!

Loving You Girl - LOKE

Summer Air - ItaloBrothers

Feels Like Summer (Radio Mix) - Sons of Maria

Hunter - Galantis

Oceans Away - A R I Z O N A

Jag Trodde Änglarna Fanns - Kamferdrops

Thunder - Imagine Dragons

Wake Up Where You Are - State of Sound

Likes

Comments

Everyday, Thoughts
Gratulerer med dagen!

Favoritt dagen min er endelig her, og jeg sitter i senga med kaffekoppen og leser på eksamen... Ikke akkurat drømme scenarioet, men sånn er det vell når man har valgt utlandet. I går kveld (på morgenen i Norge) satt jeg oppe til klokken 3 for å få med meg live steaming av 17. mai feiringen i hjemme - litt stemning må jo jeg få også. Blir så stolt når jeg ser på den fine folket vi er og det får meg til å tenke over hvor like vi er i det lille landet vårt. Ja, vi har noen store forskjeller i folket, men jeg føler like vell at vi alle har noen like verdier og det gjør meg faktisk ganske rørt. En tåre trillet langs kinnet mitt i natt, ikke vet jeg om det var fordi jeg var trist eller fordi jeg var stolt, sliten var jeg hvertfall, hehe.

Håper alle har hatt en helt fantastisk 17.mai. Jeg har kledd med i rødt, hvit og blått og er klar for å ta eksamen nr. 3 om noen korte timer. Happy viking day! ♥

Likes

Comments

Everyday, Outfits
Where is that LA-weather at?

Hei og hå! I dag tok jeg og mine to venner som reiser jorden rundt oss en tur til kjøpesenteret The Grove; mest sannsynlig favoritt senteret mitt her i LA! Jentene har ikke vært de heldigste med været og det har for det meste gått i bukser og langermede gensere, til tross for at det er mai og vanligvis myye varmere her. Overskyet vær gjør heldigvis ikke noe når shoppingen er mest spennende inne i butikkene, så vi hadde en super fin dag!

I morgen reiser jentete videre på reisen sin, og jeg skal stupe hodet langt ned i bøkene for finals som er den kommende uken. Har liksom hele tiden tenkt at når jentene reiser, DA er det ikke lenge til jeg drar heller, og nå som den dagen plutselig er her vet jeg ikke helt om jeg er klar enda. En del av meg gleder seg veldig til å dra hjem til Norge, mens en annen del helst kunne vært her litt til før 3 mnd. hjemme. Ja ja, dagene går uansett om man ønsker det eller ikke, så da er det bare å nyte her eneste en av de.

Bluse//SheIn Bukse//BikBok Sandaler//Sam Edelman Veske//Louis Vuitton Briller//Aldo

Likes

Comments

Thoughts
kjære 18 år gamle meg

Om ikke lenge drar du langt langt bort. Bort fra rykter, press, image hunt, gode venner, falske venner, bort. Bort fra alle bekymringer, men fortvil ikke de finnes over alt i verden, selv i byen av englene, favoritten din.
Du skal gjennom mye, lange netter fylt med latter, tårer, fortvilelse og alkohol. Du skal møte mennesker som gir deg et helt nytt syn på livet, et syn du aldri hadde fått hjemme i Norge.

Du skal "kysse noen frosker" som mamma pleier å si, du skal få følelser som du lovte både deg selv og alle hjemme at du ikke skulle få, og du skal si ha det til de når du reiser tilbake der du faktisk hører hjemme. Du skal føle deg misforstått, som en alien på en ny planet. Folk kommer ikke alltid til å forstå at du ikke er herfra, at kulturen din har andre verdier, forventninger og normer. Det kommer ikke alltid til å være greit å tenke det du tenker eller gjøre det du gjør. Noen ganger må du ta litt tid for deg selv, finne et sted der du kan være deg. Der du ikke alltid må sette på et smil og si at alt er bra. Der det er greit å være Constance fra Norge som liker å blogge og å se på Netflix til langt ut på natten.

Men du skal også vite at alt det er verdt det. Sett bort i fra tiden da du var baby, er det nå du kommer til å vokse mest i løpet av det snart 20 år gamle livet ditt. Du skal lære at menneskene du møter og opplevelsene du får med de, er verdt mer enn penger noen gang vil være. Hver eneste person du møter, hver eneste bestevenn og kjæreste du må si ha det til, hvert sted du ser og hvert begivenhet du er med på, skal forme deg til den du er når du kommer hjem. Ta det inn, nyt det, og vær stolt av det.


Om ikke lenge skal du starte eventyret som er livet ditt i byen du elsker,
og du kunne ikke tatt et bedre valg enn det.

Likes

Comments

Exploring, Reisetips
Lunch with an ocean view

Hei dere! Ah er så frustrerende å ha problemer med pcen og spesielt når man har masse fine bilder å dele. Nå har jeg hvert fall endelig fått fikset macen (for denne gangen) og jeg kan endelig blogge litt igjen! Forrige uke kom nemlig Anniken og Thea, to venninner som reiser jorden rundt (hvor spennende?!!) til LA, og da måtte jeg jo ta de med ut til Malibu. Jeg hadde faktisk ikke vært der etter de bygde Malibu Farm selv så det var veldig gøy å se.

Malibu Farm er en restaurant/café som ligger rett på Malibu pier, med en fantastisk utsikt over havet og fine Malibu.

Likes

Comments

Everyday
Black, White, Rose gold, faux fur, plain walls, plants, daylight

I dag var jeg og to venninner og så på en leilighet som vi vil bo i neste semester. Jeg gleder meg sånn til å komme inn til et nytt sted, med nye omgivelser og nye muligheter. Før jeg flytter inn syntes jeg det er lurt å ha en viss anelse om hvordan jeg vil det skal se ut - da tyr man fort til WeHeartIt og Pinterest for litt inspo. Elsker virkelig blandingen av rosa/rose gull og svart hvit!

Hvordan ville du innredet rommet ditt om du skulle starte helt på nytt igjen?

Likes

Comments

Everyday
Follow me on instagram at @constanceedman

Den "fine" versjonen av livet mitt i det siste, haha. Uansett, jeg elsker å bruke Instagram som et slags kreativt uttak for å vise hverdagen min. I tillegg er det jo også en veldig fin plattform for å kunne scrolle igjennom andres inspirerende kontoer! Kommenter gjerne din profil i kommentarfeltet så kan vi alle stalke hverandre ♥

Likes

Comments

Reisetips

Som man sikkert kan merke på både bloggen og Instagramen min er jeg en ekte beachbum og jeg tar virkelig en hver mulighet jeg får til å dra på stranden. Enten det er for å slikke sol, få sommerfargen, være med venner eller å nyte solnedgangen - strendene her i sør California er helt noe for seg selv. Oppigjennom mitt første år her har jeg jo sett en del forskjellige steder, og tenkte det ville være interessant for andre som muligens ferierer over hit, hvilke strender som faktisk er verdt å besøke (i motsetning til Santa Monica og Venice som i følge min mening er alt for pakket med mennesker, noe som fører til en ikke såå god opplevelse)

Her er mine fem favoritter:

5. Huntington Beach

Ikke veldig langt fra Long Beach eller LA, men langt nok unna til at det er en egen liten strandby. Som alle byer her, er det alltid til en hovedgate som fortsetter ut på en pir (som kjente Santa Monica pier). Main Street i Huntington er utrolig koselig med mange søte butikker og restauranter, samt et veldig stilig kjøpe senter. Det fineste med Huntington Beach må være nærheten til dette, i tillegg til veldig gode vibes da!

4. Carpinteria State Beach

Omringet av søt feriehus rett ved stranden er det vanskelig å ikke kose seg her. Det som er unikt med denne stranden at bølgene er relativt rolige - så ikke verdt å planlegge surfetur hit. Carpinteria er også nærme den koselige byen Santa Barbara, som absolutt er verdt å sjekke ut!

3. Newport  Beach

Er nok ikke bare meg som hadde(og har) helt hekta på serien The O.C fra tidlig 2000 tallet. Mange av delene fra den serien ble faktisk spilt inn i Newport, og det skjønner jeg virkelig. En utrolig koselig strand, med muligens min favoritt strandby. I California er det ofte ikke sånn som "syden" i Europa, hvor du kan gå to meter opp fra stranden og kjøpe en is eller en drink, men dette stedet er et unntak! Jeg anbefaler å prøve ut frossen banan med sjokolade rundt om du noen gang besøker området!

2. Malibu Beach

Det som er så fantastisk med Malibu (og for så vidt Laguna) er at strendene er litt avskilt fra hverandre på grunn av steinene og de kjente klippene samtidig som de er relativt smale. Dette gjør at du ofte kan føle at du er helt alene på stranden selvom det er en av de mest kjente strendene i LA - hvem elsker ikke det? Malibu har også noen utrolig stilige restauranter og barer langs vannet, men vær ops om du skal besøke en av disse - stedene med best location har også ofte de strengeste kleskodene.

1. Laguna Beach - Thousand Steps

Åh, min absolutte nr.1 på så mange måter! Selv på en solfylt lørdag på sommeren blir aldri Laguna Beach (Thousand Steps riktig nok) fylt opp med folk. Jeg har skrevet om Thousand Steps før men må bare nevne den igjen fordi den er så fantastisk, når du kjører inn til selve Laguna Beach by kan stranden se overbefolket og stusselig ut, men kjører du 10 minutter mer sør kan du nesten få stranden for deg selv.

Sagt det før, men sier det igjen - om jeg noen gang skulle bosatt meg i Sør California uten å gå på skole, måtte det blitt i et av husene som ser ut over havet ved Thousand Steps. Ah er jo lov å drømme!

Hvis det er noen som bor/har vært i området her før tar jeg gjerne i mot tips til andre fine strender!

Likes

Comments

Everyday, Exploring
Beach Break

Er det en ting jeg har lært av å flytte halvveis over jordkloden uten noen jeg kjenner er det det å kunne kose meg alene. Siden alle vennene mine har skole på torsdager bestemte jeg meg for å dra ut og utforske stranden på egen hånd i dag, og til tross for sandstorm og heftig vind var det så deilig å kunne sette av litt tid til å være alene. Det er noe spesielt med det å kunne gjøre akkurat som man selv vil og bare slappe av - gjerne med god musikk på øret og et blad!

Kjøpte forresten de utrolig søte sandalene dere ser på bildet over idag. De er fra Sam Edelman og er utroolig gode å gå i, samtidig som de er kjempe fine! Jeg måtte slenge meg på trenden med fargerike sandaler med "pom-poms" (eller hva det nå heter hhee).

Noen andre som også nyter det å utforske alene av og til?

Likes

Comments