Header

Reisetips

Som man sikkert kan merke på både bloggen og Instagramen min er jeg en ekte beachbum og jeg tar virkelig en hver mulighet jeg får til å dra på stranden. Enten det er for å slikke sol, få sommerfargen, være med venner eller å nyte solnedgangen - strendene her i sør California er helt noe for seg selv. Oppigjennom mitt første år her har jeg jo sett en del forskjellige steder, og tenkte det ville være interessant for andre som muligens ferierer over hit, hvilke strender som faktisk er verdt å besøke (i motsetning til Santa Monica og Venice som i følge min mening er alt for pakket med mennesker, noe som fører til en ikke såå god opplevelse)

Her er mine fem favoritter:

5. Huntington Beach

Ikke veldig langt fra Long Beach eller LA, men langt nok unna til at det er en egen liten strandby. Som alle byer her, er det alltid til en hovedgate som fortsetter ut på en pir (som kjente Santa Monica pier). Main Street i Huntington er utrolig koselig med mange søte butikker og restauranter, samt et veldig stilig kjøpe senter. Det fineste med Huntington Beach må være nærheten til dette, i tillegg til veldig gode vibes da!

4. Carpinteria State Beach

Omringet av søt feriehus rett ved stranden er det vanskelig å ikke kose seg her. Det som er unikt med denne stranden at bølgene er relativt rolige - så ikke verdt å planlegge surfetur hit. Carpinteria er også nærme den koselige byen Santa Barbara, som absolutt er verdt å sjekke ut!

3. Newport  Beach

Er nok ikke bare meg som hadde(og har) helt hekta på serien The O.C fra tidlig 2000 tallet. Mange av delene fra den serien ble faktisk spilt inn i Newport, og det skjønner jeg virkelig. En utrolig koselig strand, med muligens min favoritt strandby. I California er det ofte ikke sånn som "syden" i Europa, hvor du kan gå to meter opp fra stranden og kjøpe en is eller en drink, men dette stedet er et unntak! Jeg anbefaler å prøve ut frossen banan med sjokolade rundt om du noen gang besøker området!

2. Malibu Beach

Det som er så fantastisk med Malibu (og for så vidt Laguna) er at strendene er litt avskilt fra hverandre på grunn av steinene og de kjente klippene samtidig som de er relativt smale. Dette gjør at du ofte kan føle at du er helt alene på stranden selvom det er en av de mest kjente strendene i LA - hvem elsker ikke det? Malibu har også noen utrolig stilige restauranter og barer langs vannet, men vær ops om du skal besøke en av disse - stedene med best location har også ofte de strengeste kleskodene.

1. Laguna Beach - Thousand Steps

Åh, min absolutte nr.1 på så mange måter! Selv på en solfylt lørdag på sommeren blir aldri Laguna Beach (Thousand Steps riktig nok) fylt opp med folk. Jeg har skrevet om Thousand Steps før men må bare nevne den igjen fordi den er så fantastisk, når du kjører inn til selve Laguna Beach by kan stranden se overbefolket og stusselig ut, men kjører du 10 minutter mer sør kan du nesten få stranden for deg selv.

Sagt det før, men sier det igjen - om jeg noen gang skulle bosatt meg i Sør California uten å gå på skole, måtte det blitt i et av husene som ser ut over havet ved Thousand Steps. Ah er jo lov å drømme!

Hvis det er noen som bor/har vært i området her før tar jeg gjerne i mot tips til andre fine strender!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Everyday, Exploring
Beach Break

Er det en ting jeg har lært av å flytte halvveis over jordkloden uten noen jeg kjenner er det det å kunne kose meg alene. Siden alle vennene mine har skole på torsdager bestemte jeg meg for å dra ut og utforske stranden på egen hånd i dag, og til tross for sandstorm og heftig vind var det så deilig å kunne sette av litt tid til å være alene. Det er noe spesielt med det å kunne gjøre akkurat som man selv vil og bare slappe av - gjerne med god musikk på øret og et blad!

Kjøpte forresten de utrolig søte sandalene dere ser på bildet over idag. De er fra Sam Edelman og er utroolig gode å gå i, samtidig som de er kjempe fine! Jeg måtte slenge meg på trenden med fargerike sandaler med "pom-poms" (eller hva det nå heter hhee).

Noen andre som også nyter det å utforske alene av og til?

Likes

Comments

Reisetips

Hey!
Siste kvelden med besøk av familien ble tilbrakt i 2nd street, som jeg vil si er en av hovedgatene i Long Beach. Til dessert dro vi på en utrolig kul isbar som jeg ville tips dere om; Snow Monster! De er så utrolig flinke på å lage slike kule, trendy og ikke minst "instragamworthy" kafeer og restauranter her i California - noe jeg absolutt syntes Norge kan ta inspirasjon fra! På Snow Monster har de alt fra iskrem i makron (min favoritt) til smoothie med sukkerspinn-"sky" rundt. Ikke bare ser disse dessertene super fancy ut, de smaker jo helt himmelsk også!

De har fem isbarer i SoCal så langt, så jeg anbefaler absolutt å ta turen innom om du er i området.
"Leave your diet outside - it's worth it!

Likes

Comments

Outfits
Dress//Vintage   Scarf//Ralph Lauren   Shades//Aldo   Shoes//Adidas

Likes

Comments

Everyday

Hei! På fredag gikk turen til Ontario, en by som ligger en time unna Long Beach, for å "shop till we drop" på Ontario Mills. Det skal ikke stå på kreftene når denne fammen drar på shopping. Og jeg fant meg selvfølgelig noen skatter, som dere ser over! Etter 8 timer på shopping vendte vi endelig snuten hjem, med en liten (veldig nødvendig) stopp innom In-N-Out.

Er det bare jeg som syntes det er noe med den følelsen når man får en ekstra god pris på super fine ting? I love it!

Likes

Comments

Outfits

Hei herlige dere!

Innimellom essays, presentasjoner og prøver, prøver jeg å få vært så mye med familien som mulig, og når jeg ikke gjør en av de fire tingene kan jeg sitte å mimre på det vi allerede har gjort. På tirsdag var det hval safari på agendaen, og med det uhellet jeg har fikk jeg ikke se mer enn halvparten av med mamma hval med barnet sitt, i tillegg til en del fugler da:)

Fikk ikke akkurat de beste snapshotsene, men hvis du ser veldig, veldig nøye ser du ryggen på dette, hehh. Det var i hvert fall veldig gøy å se litt av de store dyrene som lever i havet rett ved der jeg bor, selvom det ikke gjorde det så veldig fristende å bade her.

Det var uansett utrolig deilig å sitte på en båt og kjenne bølgene under oss og vinden i håret - åh som jeg gleder meg til sommer i Holmsbu!

Likes

Comments

Everyday
Hva gir man til pappaen som har alt?

Hei og hopp!

I forrige innlegg nevnte jeg at familien min har kommet på besøk her i Long Beach, og på tirsdag var det bursdagen til pappa. I den forbindelse hadde jeg og søsteren min lyst til å overraske med en litt annerledes dag som gave til han. Vi hadde kjøpt inn ballonger, champis, photoprops og croissanter til frokost, etterfulgt av billetter til hvalsafari på cruise båt etterpå.

Han ble hvert fall ordentlig overrasket da vi sto der med selv-opplåste ballonger og dekket bord på takterrassen på Airbnben deres. En perfekt start på dagen - og en perfekt gave til han som har alt, og kun ønsker seg snille barn!

Hva gir du til familie som har alt?

Likes

Comments

What I Wore

T-skjorte//Bikbok

Bukse//Forever 21

Strikket genser//Brandy Melville

Sko//Adidas

Veske//Louis Vuitton

Avsluttet en full dag på skolen med en utrolig fin solnedgang i Seal Beach, ikke nok med det - nå har endelig familien min kommet en tur på besøk også! Av og til må jeg klype meg i armen, for å innse at jeg faktisk kun bor 15 minutter fra dette stedet som så mange bare drømmer å besøke - Så heldig jeg føler meg!

Nok skryt og ros for i dag, nå er det på tide å krype inn i sengen, spesielt med tanke på denne gjengen her som ikke helt har fått døgnrytmen på plass enda.

God natt fra meg - God morgen, Norge!

Likes

Comments

Everyday
Perfect sunday brunch

Åh for en fin søndag det har vært. Til tross for det faktum at ferien min er over om kun noen timer, har den vært så fantastisk at jeg absolutt ikke kan klage på at den en dag måtte ta slutt. Jeg elsker virkelig ferier som gir deg hele pakka; Jeg har opplevd så utrolig mye, lært så utrolig mye, slappet av så utrolig mye og vært meg selv så utrolig mye! Uansett i dag dro jeg og en venninne til en utrolig kul café som jeg tilfeldigvis fant på Instagram, stedet heter The Library: A coffee house, og er rett og slett et veldig gammeldags bibliotek med utrolig god kaffe (proppet med hippstere).

Likes

Comments

Everyday
Berry Morning

Nå begynner min spring break å gå mot slutten og jeg begynner å innse hvor mye skolearbeid som helst bør være ferdig før skolen begynner igjen på mandag. MEN før jeg tar ordentlig fatt på dagen og alle oppgavene som skal skriver i dag vil jeg nyte ferie modus enda litt til, og hva finnes det noe bedre måte å gjøre det på en å nyte en liten hjemmelaget Starbucks? NOPE!

I det siste har jeg vært helt hekta på Strabucks sin "Very Bery Hibiscus" te og jeg fant nylig ut at de selger egen pakker man kan lage hjemme! Når prisen er den samme for en pakke med tilsvarende 12 kopper te koster det samme som én "grande" te så blir det fort ganske åpenbart hva som er best for ei lita student som meg (hehe). Lagde min egne lille vri med isbiter og jordbær oppi og for å få den ekte Starbucks feelingen.

Anyways, nå er det på tide å stupe hodet ned i skolebøkene og gjøre seg klar for den siste innspurten (siste mnd) før sommerferien for min del!

God helg alle sammen!

Likes

Comments