Reisetips

Denne helgen har jeg vært så heldig å få bo hos søsteren og kusinen min som var i LA noen dager. Ikke noe bedre enn å bruke helgen til å være med sine nærmeste, hvert fall når det er to mnd. siden jeg så de sist, og to mnd. til neste gang!

Alltid mye morro med denne gjengen, og på søndag dro vi på den eksklusive restauranten the Ivy. Absolutt hvert å besøke denne restauranten om du er på tur i LA. Litt dyrere, men maten og omgivelsene er en opplevelse i seg selv. Ikke minst er det ikke overraskende om du møter på en kjendis her.

Banansplitt er et must når man er her! (Den må deles på to)

En tur innom Melrose Ave. måtte også til - selvom sightseeing i nye sko ikke er den beste idéen.

Back to everyday life og en innlevering som skal være ferdig i morgen tidlig, klokken er nå 00.29! #studentlife

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei og hopp!

Ville bare stikke innom for å dele en video med dere. Felicity har laget en liten "vlog" med livet her i Long Beach, og jeg syntes selv den er super fin og absolutt verdt å sjekke ut! Personlig elsker jeg å se på videoer som denne så følg henne gjerne på YouTube for flere reise-vloger, om du liker de du også.

Har lyst til å prøve å lage videoer selv, men usikker på hva de skal handle om.
Noen som har noen ideer?

Likes

Comments

College

Hey! Huff, føler jeg bare poster innlegg i helgene, men er jo da det faktisk skjer noe spennende. Dagene går for det meste i skole, lekser, kjedelig dininghall mat og å stuke rundt med venner. MEN i går fant jeg ut at det måtte skje noe, så jeg ringte broren min og plutselig ble det stranddag etterfulgt av fotballkamp!

UCLA er en av de største og beste skolene i USA så det er ikke rart at kampene tar av. Her gikk folk med blått hår, øl i begge henda og selvfølgelig alle typer klær du kan tenke deg med lagnavnet på ("Bruins"). Syntes det er veldig interessant å se hvordan skole "spiriten" er her, i forhold til i Norge.


GO BRUINS!

Måtte selvfølgelig kle meg opp som en "Bruin" selv, godt jeg hadde en bror å låne av!

Ettersom det var min første kamp forsto jeg ikke så veldig mye av hva som foregikk, selvom Ferdinand og vennene prøvde så godt de kunne å få meg til å forstå (heh). Så det var egentlig pausen og underholdningen rundt som imponerte meg mest. Her spiller skolekorpset Grease sanger i pausen, i mens de er formatert som en bil, og cheerleaderene danser forran - veldig imponerende faktisk.

Roseball Stadium med plass til over 90 000 mennesker.
Kampen endte med 45-24 til UCLA over University of Arizona. Da var det mange blide (og drita fulle) studenter på tribunen!

Overall en vilt kul opplevelse - helt klart 🏈

Likes

Comments

Everyday

Høst. Basseng. Sol. 35 grader. Acai. Solkrem. Nye venner. Skolefri. 

Perfekt søndag.

Likes

Comments

Everyday

Kalenderen sier det er høst, men gradestokken tilsier noe annet, hvertfall i følge den norske vinterkroppen min! I skrivende stund ligger jeg ved bassenget på skolen, klokken er ti på fem og snap melder 26 grader.

Jeg hadde bare en time på skolen i dag så jeg satte meg like gjerne på gresset utenfor klasserommet og leste en time. Perfekt måte å studere på spør du meg!

Hvordan er høsten der du der?

Likes

Comments

Reisetips

Hei og hopp!

I dag tok jeg og to venninner turen inn til LA. Vi dro i hovedsak fordi en av jentene måtte fikse noe i Beverly Hills, men hey! en hver unnskyldning for å reise til LA er en god unnskyldning.


Vi tilbrakte dagen først med litt shopping på et kjøpesenter som heter The Grove (veldig verdt å besøke) etterfulgt av "wall-art-hunt" i Mellrose Ave. og avsluttet med solnedgangen fra toppen av byen.

Middag på Urth Caffé, verdens beste pizza!

Og i det solen går ned her, står den opp hjemme i Norge. Så god morgen Norge!

Likes

Comments

Vi har hele tiden visst at det var et spa på skolen, men vi har liksom aldri tatt oss tid til å faktisk sjekke det ut, før i kveld! Felicity og jeg tok en pause fra leksene og bestemte å ta den 10 min lange gåturen ned til spa-området, og det var VIRKELIG verdt det. Ingenting er bedre enn å nyte et boblebad under stjernehimmelen etter en lang dag på skolen.

​Det er øyeblikk som dette jeg skulle ønske jeg kunne sette på pause, bare for å nyte enda litt lenger.

Herlig hvordan det varme vannet og den rolige atmosfæren kan slippe ut så mye stress fra kroppen. Nå skal skynte meg å sovne mens kroppen fortsatt er i spa-modus.

Hva gjør du for å slappe ordentlig av?

Likes

Comments

Denne helgen er det Labor Day her borte, noe som betyr LANGHELG! Kjære Vilde som jeg har kjent siden barneskolen går på skole i Santa Monica, så på fredag hev hun seg på bussen og etter en (heftig) bomtur var hun plutselig her på dormen min! I dag har vi nytet dagen i ekte turist-stil på stranden, og skal fullføre den med helgens andre fratparty, whoop whoop!

Likes

Comments

College

Hey!

Som jeg nevnte så vidt i forrige innlegg var det Sorority Recruitment denne helgen (+mandag og tirsdag). Sorority er en stor greie her som blir tatt veldig seriøst, og som betyr mye for mange av jentene på college. For de som lurer på hva det er er det rett og slett en gruppe på rundt 100 jenter som er medlem i en gruppe med greske navn. Gruppen har sitt eget hus, der den noen ganger arrangerer forskjellige eventer.

Alle sororityene driver med et "Filantrophy", som vi si at de jobber for et veldedig formål (inntektene fra arrangementene deres går til veldedighet).

Grunnen til at mange joiner er i hovedsak for å få venner, og for å utbygge nettverket sitt, det er derfor jeg også startet. Det å være fra Norge og egentlig ikke kjenne noen når man kommer over, gjør at sorority virker som en god løsning!

Helgen er delt inn i forskjellige dager, med forskjellige "faser":

Day 1: Muligens den mest stressfulle dagen. Dag 1 møtte vi alle de 8 sororitiene på campus, og hos hvert sorority måtte vi snakke med ca. 4 jenter hver. Da snakker man for det meste om hva man heter, hva man studerer og ikke minst hvor man er fra ("OH, you´re for Norway? THATS AWESOME", fikk jeg høre x antall ganger, hehe).

Etter denne dagen bestemmer vi top 5 som vi likte best, og de bestemmer hvilke jenter de vil se igjen...

Day 2: Her fikk vi vite hvilke 5 hus vi fikk besøke. Alle måtte ha på søte kjoler og høye heler, så ja, føttene mine var straight up døde etter denne dagen. På day 2 får vi en visning rundt i husene, og mer info om sororitiene og deres filantrophies. Når denne dagen er over må vi velge 2 sororities som vi vil besøke igjen (topp 2).

Day 3/Preference day: Her kom jeg inn til de to jeg likte aller best og som virket mest passende for meg, noe som var veldig spennende. Denne kvelden er mest sannsynlig den mest surrealistiske kvelden jeg har opplevd. Det er færre jenter og vi blir alle behandlet som prinsesser.

Cupcakes, ballonger med navnet våres på, fake-champis og rolig musikk preget denne kvelden, og de gjorde alt for å få oss til å ville velge deres hus.
Denne kvelden var veldig spesiell for meg også fordi jeg fikk satt meg ned og ordentlig snakket med herlige Helene fra Norge, er overraskede godt å kunne snakke norsk i blandt!

Day 4/Bid Day: Yeyy, dette er dagen vi får svaret på hvilket sorority vi har kommet inn på. Jeg kom inn på første ønsket mitt, nemlig Delta Gamma! Jentene virker super herlige, og morsomme å være med, og ikke minst er det allerede to norske jenter der fra før! Rart hvordan man ønsker så inderlig å komme ut av Norge, og så er det første jeg leter etter noen å kunne snakke norsk med. Ååh jeg er så glad for å kunne kalle Delta Gamma mitt "Home away from home" allerede.

"Rushing" var enda en morsom erfaring å ha med seg, og jeg gleder meg til resten av eventyret!

Ville du "rushet"(prøvd å bli med i et sorority) om du fikk muligheten?
Gjerne spør meg om du lurer på noe ang. sororities.

Likes

Comments

Reisetips

Hei! Med ny skole ´og alt som følger med det, har de siste dagene vært ganske stressende. Det kan være lett å glemme hvor jeg er og hvor utrolig flott det faktisk er rundt meg. For noen dager siden dro jeg og noen venninner ned til stranden der vi hadde hørt at det skulle være kino PÅ STRANDEN. Var riktignok en random barnefilm, men hele settingen var en opplevelse i seg selv!

En av de mange grunnene til at jeg elsker LA, solnedgangen! Er morsomt hvordan vi to nordmennene blir super gira og tar masse bilder av det, mens de som er herfra tar det som en ren selvfølge og ser rart på oss når vi går rundt med mobilen og snapper bilder av himmelen.

Herlige Felicity fra Australia, og omg, elsker virkelig den dialekten mer og mer jo mer hun snakker. Dang skulle ønske den norske aksenten var like søt!

Nå skal jeg snart legge meg ettersom det er Sorority Recruitment i morgen klokken 08:00 (!!). Først må jeg planlegge antrekket, for det virker som det har voldsomt mye å si, så Wish me luck!

God natt for meg og god morgen til alle hjemme i Norge!

Likes

Comments