Exporing

Exploring LB before school started, together with my brother.

Sorority rush//Being accepted to Delta Gamma

Beautiful Vilde visiting me from Santa Monica//My first togaparty//Movies at the beach

Spa with my best friend//Trips to LA//Countless beautiful sunsets

Pi Kappa Alpha formal//UCLA football game//Lunch at the Ivy with family

Homecoming game//The crooked road in SF//Thanksgiving

Making incredible friendships that i hope will last forever. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Beauty

Med finals week både denne uken og neste kan det være enkelt å ikke tenke på noe annet enn skole, og miste fokus på sin egen velvære. Min måte å føle meg fin og fjong på mens jeg låser meg inne på biblioteket er disse nydelige neglelakkene fra Londontown. Jeg har en avhengighet for pastellfarger, og klarer virkelig ikke ha på noe annet, så da er det perfekt at Londontown har så mange fine!

Vil også nevne den beste neglelakkfjerneren jeg noen gang har prøvd, (tro det eller ei, men dette innlegget er ikke sponset). RemoveIT fra Salon Essentials har i motsetting til alle andre fjernere jeg har prøvd, null ille lukt, heller en nydelig "spa-olje" lukt. Pluss den fungerer med kun et/to strøk. Julegavetips right there!

Fargen jeg bruker nå heter "Thames from the Eye" + Gel Genius Top Coat.

Hvordan tar du vare på deg selv under eksamensperioden?

Likes

Comments

Reisetips

"WINTER WONDERLAND"

I går møtte jeg opp med to herlige jenter fra Drammen, siden en av de muligens skal begynne på CSULB (noe jeg er over middels excited for!) Etter en liten tour av campus dro vi til Rodeo Drive for å spise og vindu-shoppe litt. Rodeo Drive er så utrolig fin i juletider så jeg måtte bare knipse noen bilder! Trodde aldri jeg skulle få julestemning uten snø, men kjenner heldigvis at den begynner å snike litt inn nå.

Nå skal jeg dra på julegran-tenning i Downtown for å komme enda litt mer i julestemningen!

Har du fått julestemning enda?

Likes

Comments

Exporing

Heyoo! Vi har kun vært i San Francisco to dager og jeg har allerede rukket å forelske meg i denne byen. Kun 6 timer unna LA, men noe heelt annet. Her er det storby følelse på et helt annet vis, og jeg elsker det!

Her er noen bilder fra vår første dag her.

Da vi hadde gått i ca. en time nådde vi endelig enden, etter lite søvn dagen før og en kulde LAerne ikke er vandt til var ikke stemningen helt på topp.

Det er da miraklet skjer! En mann med turistbussen sin spotter de fire alt for slitne turistene som grøsser av tanken på å måtte gå over hele broen for å komme tilbake. Han vinker oss mot seg; "You ladies need a ride?" Da vi ser at det heldigvis ikke bare er oss som ble fisket opp av den livlige mannen nikker vi alle på hodet "YES PLEASE".

Vipps satt vi i 2. Etasje på en dobbeltdekker turistbuss, uten å ha betalt en krone, og får tour over så og si hele San Fran! Snakk om et fantastisk menneske, han skulle jo over broen uansett!

Can't wait to see what more this city has to offer!

Likes

Comments

Exporing

JUST ANOTHER SUNSET

Jeg elsker å finne nye utsiktspunkter, og spesielt nye solnedganger. På lørdag tok vi turen til Palos Verdes, en utrolig fin by mellom Long Beach og Los Angeles, for å se solnedgangen og ha en liten piknik.
Selvfølgelig hadde ikke vi tenkt at da solen gikk ned kom det til å bli bek mørkt og gradene ville droppe. Heldigvis er det da det norske viking blodet slår til og jeg er glad jeg vokste opp i et land der snøen har lagt seg for flere uker siden!

Må si jeg gleder meg til å komme hjem nå - bare 30 dager igjen. Skal bli godt å se venner og familie igjen, og ikke minst mammas matlaging!

Ha en strålende søndag/mandag Norge!

Likes

Comments

Exporing

SAN FRAN HERE I COME!

En uke fra mandag har vi Thanksgiving-break på skolen, og som jeg gleder meg! Jeg og noen venninner skal nemlig til San Fransisco fra mandag til fredag. Det skal bli deilig å få et lite avbrekk fra midterms før finalsene kommer strømmende på. Ingen av oss har vært i San Fransisco før så jeg tar gjerne imot tips! Alt jeg vet at vi skal få med oss er en ekte amerikansk Thanksgiving og en enda ektere Black Friday på en av San Fran's beste kjøpesentere.

Har du vært i San Fransisco og har du noen tips til ting som må oppleves?

Likes

Comments

College

Obsessed med tapestries!

På et halvt rom (deler med en roommate) av kun noen få kvadrat meter er det ikke mye spesielt å gjøre, særlig når alle møblene kommer med rommet. Jeg har likevell prøvd å gjøre dorm-rommet mitt noe hjemmekoselig, og fant fort ut at det ligger i detaljene! Det er utrolig hva man kan gjøre med litt teip, stifter og klyper, om man bare legger litt kreativitet i det. (link til alt under)

Hva syntes dere om dormen min? :)

Likes

Comments

Reisetips

Laguna Beach is better

I dag (fredag) var det Veteransday, noe som betydde skolefriii. Vi fant ut at denne dagen absolutt ikke skulle bli kastet bort, så vi hev oss i bilen og tok en liten roadtrip til Laguna Beach, og WOW! Hverken jeg eller min greske venninne Despina hadde vært der før, så vi fikk virkelig en åpenbaring da vi endelig kom frem. For et fantastisk sted! Hit må man reise om man er i SoCal området.

Det er øyeblikk som dette jeg innser hvor heldig jeg har vært, og hvor takknemlig jeg er. Når skolen sliter på som verst, er det de positive opplevelsene jeg må tenke på. Det var øyeblikk som dette som gjorde at jeg endte hvor jeg endte, og jeg kunne ikke vært gladere.

Likes

Comments

De siste dagene har vært veldig spesielle her i California, og selvfølgelig resten av USA. Ettersom California er og har nesten alltid vært en blå/demokratisk stat har de siste dagene vært sterkt påvirket av frustrasjon, tårer og sinne.
I går startet en av mine gode venner, som riktignok er veldig politisk aktiv, en protestaksjon her på campus. Rundt 400 elever samlet seg på en tre timers varsel, for å gå i demonstrasjons tog, og snakke om det skuffende valgresultatet.

"Not our president" og "United not divided" ble gjentatt om og om igjen. Flere elever og lærere sto opp for å si sin mening. Homoseksuelle, kvinner og latinamerikanere var bare noen av de mange som føler seg krenket, og sviket av sitt egent land.
Det at en mann med holdinger som Trump kan få så mange stemmer har gjort at mange minoriteter føler at de ikke er sett lenger, at de ikke er verdt noe lenger, at det er OK å hate.

De fleste her mener at folk ikke tok valget seriøst nok. At det var en selvfølge for mange at Hillary skulle vinne, så folk brydde seg ikke om å stemme. Trump supportere på den andre siden så trusselen, så de ble mer motiverte til å stemme. "This is only the beggining" sa elevene her, nå er tiden for å stå opp imot hans gale ideer og stå sammen om et bedre USA.

Jeg er veldig glad for at jeg har fått være her under denne perioden, fått sett hvordan vår generasjons amerikanere kjemper for sin fremtid, når det ser så mørkt ut.

Jeg håper vi alle kan bli inspirert av pågangsmotet som alle deltagerne viste i går, det er sånn vi kommer et skritt videre, når det føles som vi har gått to skritt tilbake.

Likes

Comments

Reisetips

Hei dere!

Jeg tenkte jeg ville gi dere et tips til enda et frokost sted, denne gangen i Long Beach. På lørdag dro jeg med to venninner ned til 2nd street (hovedgaten i området her) for å dra på en kafé vi hadde hørt mye om. Urban Table Café er som nevnt i navnet en urban og stilig café, perfekt for helgefrokosten! På menyen står alt fra vegansk french toast til ekte amerikansk breakfast burrito! Wow, jeg er fortsatt mett etter min "frokost croissant".


Ha en nydelig uke!

Likes

Comments