jakke Mango t-skjorte Vintage skjørt Zara boots Vagabond

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

  • 13 lesere

Likes

Comments

Jeg har alltid elsket blonde undertøy og kjøpt de litt her og der, men først nå begynt å bruke det flittig. Under en løs skjorte, eller oversized genser er det bare så fint og ikke minst behagelig. Først nå er jeg komfortabel nok til å bruke det alene eller droppe hele bh-en og jeg elsker det. Det er virkelig blitt en trend, og det er jo en comfy trend så tommel opp for det. Små pupper er virkelig ikke noe å skjule lenger, ei det man har tenker hvertfall jeg! R.I.P til da vi var 13år og puttet det vi kunne i bhen for å lage en kløft som ikke eksisterte, glad tidene forandrer seg haha! Mine er kjøpt litt forskjellige steder, som Urban Outfitters, Monki, og den siste er fra Bjørn Borg

  • 16 lesere

Likes

Comments

jeans Levis vintage 501 boots Vagabond jakke, t-skjorte og sekk Mango

  • 19 lesere

Likes

Comments

Etter jeg flyttet til Oslo har jeg virkelig fått øynene opp for vintage/gjenbruk, det er mye større utvalg her enn i Bergen. Selv om jeg ikke alltid finner noe synes jeg det er gøy å bare se, og finne inspirasjon. Antrekket jeg har på meg på bildene er kjøpt på loppemarked, hvor gøy er ikke det? Jeg fikk overdel og bukse for 200kr, det kan til og med mitt lille studentbudsjett stå i.

solbriller Celine topp ukjent merke bukse Vero Moda sko Adidas skjerf Acne


Været i Oslo er upåklagelig og selv om jeg ser fram til litt kaldere tider, nyter jeg den lille tiden igjen til å gå i lette antrekk. Jeg skal prøve å få tatt litt fler antrekksbilder fremover, men det blir fort glemt mellom lange skoledager, jobb og (egentlig ingenting haha..) Neida, vi er bare litt giddalause.

  • 22 lesere

Likes

Comments

Blogg... skal jeg virkelig skrive en blogg? Hvorfor ikke.

Jeg elsker å skrive og ta bilder, så egentlig burde dette bli en enkel sak. Problemet har vel alltid vært innhold, hva er egentlig interessant å lese om? Hvordan kan jeg skille meg ut fra andre bloggere der ute? Jeg aner ikke, men jeg prøver.

Om ikke så veldig lenge starter jeg et nytt kapittel i livet mitt, jeg skal begynne å studere. Jeg har som veldig mange andre vært usikker på studier, og for meg var det ganske uaktuellt å starte på studie rett etter videregående. Problemet har aldri vært hva jeg vil bli eller hva jeg vil gjøre, interessen har alltid vært der. Det var heller det å vite hvilke vei jeg skulle gå for å komme der. Da dukket SoFi opp, og endelig hadde jeg funnet en skole og studie som passet for meg og min interesse. Noen måneder etter søkte jeg og en godkjent opptaksprøve senere fikk jeg plass. Da var det en overlykkelig Cassandra som smilte skal jeg si dere, endelig!!


Jeg setter kursen mot hovedstaden om kort tid, klar for hva enn som møter meg. Ny by, nytt hjem, ny jobb, en helt ny hverdag. Jeg forlater hjembyen med venner og familie, og mange fine minner men jeg er klar. Virkelig klar for å stå på egne bein, være meg og leve livet.

  • 29 lesere

Likes

Comments