For et år tilbake reiste jeg i tre måneder, og det var virkelig tre fantastiske måneder. Over er et lite bildedryss fra forskjellige steder i verden, meg og min beste venninne besøkte Sør-Amerika, Sør-Afrika og Asia, mange fine land og byer. Fra kultursjokk i India til krystallklart hav i Thailand, åå jeg fikk se så mye! Ja det koster mye å reise, tid og penger - men det er så absolutt verdt det!! Det er ingen tvil om at jeg skal ut å reise igjen, tilbake til steder jeg har vært og nye steder. Hvis du sitter med en reiselyst, gjør det, reis! Studier, leilighet eller hva som holder deg tilbake kan vente.

Likes

Comments

​Jakke Vintage genser Weekday bukse Forever21 belte Bikbok briller Celine sko Vans 


God helg ♥

Likes

Comments

"There is always room for dessert"

Jeg kom over dette stedet tilfeldigvis på Instagram en dag og bestemte meg fort for at dette måtte testes ut! Vi gikk noen jenter fra klassen på bursdagen min og spiste der og det var helt amazing ♥♥♥♥ De har belgiske vafler, Crepes, Milkshake og ja det er like godt som det ser ut som på bildet over. Lokalet ligger litt stusselig til på Grønland, men det er virkelig verdt å besøke så google it Creamy dere som bor i Oslo.

Noen som kunne tenke seg å teste det ut eller noen som har vært der?

Likes

Comments

14.februar den berømte valentinsdagen og min bursdag. Dagen min var utrolig fin. Jeg fikk gave, kake og bursdagssang av roomiene mine, etterfulgt av lunsj med venninner fra klassen. Jeg fikk roser på døren fra tre venninner, koselige hilsener, lagde en fantastisk biffmiddag og avsluttet kvelden med Disney film og enda mer kake. Jeg tror det hele kan oppsummeres med at jeg har helt herlige venninner rundt meg ♥♥ Det er når man ikke bor i samme by lenger at man merker hvem som betyr noe, hvem som fortsatt er der, uten å fysisk være der. Jeg er så takknemlig for gode venner og familien min ♥ Det fine med å være jente er jo at vi aldri bare har bursdag en dag, vi erklærer jo hele uken som bursdag ikke sant? Så lørdag blir det hæler i taket og vin i glasset og søndag konsert med The Weeknd! Gleder meg masse ♥♥

Ønsker dere en fortsatt fin uke ♥

Likes

Comments

Oslo Runway Day 1

Hei!
Da var dag 1 av Oslo Runway fullført og jeg jobbet som påkleder med flere fra klassen. Vi jobbet kun på to show i dag så det var en kort dag, men veldig hektisk og utrolig gøy! I morgen blir det jobbing fra 09-19:00, med andre ord en lang dag! Det er litt kjipt at vi som påkledere ikke får sett selve moteshowene, men utifra insta-story og snap ser det veldig bra ut haha! Vi jobber på show på Sentralen og hele opplegget er utrolig bra gjennomført, og alt ser veldig kult ut! Jeg gleder meg masse til morgendagen og flere moteshow 💋🌟

Likes

Comments

Jeg leste for noen år tilbake en bok som heter "Bringebærpiken" skrevet av Karen Swan, kanskje noen av dere har lest den? Det ble fort min favorittbok, og da jeg leste den ferdig første gangen var alt jeg ønsket meg at det skulle komme en bok nr.2. Til min store glede kom det en etterfølger i fjor og jeg var så heldig å få den til jul, "Evig din". Jeg er kanskje en håpløs romantiker, men disse bøkene gikk rett i hjertet mitt. Jeg har aldri ledd, grått og engasjert meg så mye i en fortelling. Det handler selvfølgelig om kjærlighet, men også om et sterkt vennskap mellom fire jenter, kjærlighetssorg og hvordan livet plutselig kan snues helt på hode. Jeg klarte ikke å legge fra meg boken og hulket meg i gjennom de tre siste kapitlene av Evig din, gleder meg allerede til jeg skal lese den igjen (om en stund hihi)

Så er du på utkikk etter en god kjærlighetsroman - løp og kjøp både Bringebærpiken og Evig din! Jeg lover at du ikke vil angre ♥♥ Har noen av dere lest de eller har en god bok å anbefale?

Likes

Comments


Jeg tror det er helt greit å ikke vite hva du vil i livet. Jeg tror noen ganger må man bare flyte, følge magefølelsen og tro på seg selv. Jeg tror ikke det er noe fasit på hva som gjør deg lykkelig, jeg tror du finner lykken på veien. Jeg tror noen ganger er det bedre å gi slipp, enn å kjempe. La ting skje når det skjer, ja jeg tror faktisk på skjebnen. Jeg tror ikke det er meningen at livet skal være en dans på roser, men det skal heller ikke være en evig kamp. Balanse. Jeg tror livet vil gi deg utfordringer og jeg tror du vil takle de. Jeg tror du vil gråte, jeg tror du vil bli frustrert - men du takler det. Jeg tror det er bra å drømme stort, jeg tror du kommer langt med viljestyrke. Jeg tror det er helt grei å ikke vite hva du vil i livet, jeg tror noen ganger må man bare flyte. Tro på seg selv ♥


Foto: pintrest.com

Likes

Comments

.. like a bow

.. around your neck

.. on your favorite bag

Silke sjal er virkelig i vinden for tiden, og merker som Hermès og Holzweiler har utrolig mange fine. Jeg har som nevnt tidligere shopping stopp, men fant dette søte sjalet i skapet. Det er dessverre ikke i silke, men har en søt kombinasjon av farger! Jeg aner ikke når det er kjøpt eller hvor, men mistenker dette er noe jeg har tatt fra mamma en gang i tiden hehe! Det er et utrolig enkelt og gøy tilbehør som piffer opp antrekket, og veldig fint å bruke til skjorte og finere antrekk mot våren!

Hva synes dere om silke sjal, noe dere bruker/ kunne brukt?

Likes

Comments

En god start på dagen for meg er når jeg kan sove litt lenger, drikke en stor kopp kaffe og spise en god frokost, før jeg går ut døren og starter dagen. I morgen har jeg fri fra skolen som vil si langhelg, og denne helgen byr på konsert og mye gøy med roomiene mine ❤ Skal dere noe kjekt i helgen?

Likes

Comments

Jakke Weekday genser Acne bukse BikBok hansker Mango boots Vagabond

Likes

Comments