Jag hoppas att DU har en helt underbar helg, och att du, hur svårt det än är, hittar på NÅGOT som gör dig glad. Det behöver inte vara mycket, bara prata med någon, träna eller lyssna på din favoritlåt. Bara att ta sig upp ur sängen på morgonen är en stor jävla vinst.

ta hand om er

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

3 favoriter att lyssna på när jag mår dåligt. musik är ändå bästa medicinen

Likes

Comments

Godmorgon. Hoppas det är fint med er. Nu ska jag till läkaren och sedan antagligen vidare mot skolan.

Hade världens breakdown igår, varken första eller sista gången förmodligen. Har ni haft den där känslan nån gång när det bara sköljer över en, allt kommer på en gång och man inte vet hur man ska hantera det? Usch. Jag får känslan av att ge upp, känner suget efter att ta till med att skada. Ser ingen utväg. Men ändå sitter jag fortfarande här, utan att ha gjort något av det ovanstående. Kvittar hur många gånger detta hänt, jag har inte gett upp. FAN, vad stark jag är.
Ni med. Ni är så jävla grymma varenda en.

Likes

Comments

Ångest, ocd & bdd. Det är vad jag kämpar med varje dag. Vi måste våga öppna upp oss och prata om sånthär, inte lida i det tysta. För du är aldrig ensam. Och kom ihåg: du är inte din ohälsa.

Likes

Comments

Likes

Comments

hoppas allt är bra med er. själv har jag stannat hemma större delen av veckan och kört en andra omgång med förkylning. helgen lär inte bli nåt speciellt då vi har matteprov nästa vecka & ja har en hel del att ta igen efter all frånvaro. så de blir plugg för hela slanten.

hoppas ni får en något roligare helg!

Likes

Comments

Bilden till vänster behövdes på mitt instagramflöde idag. Du får ha en dålig dag, du får må piss. Det får vara extremt jävla jobbigt. Men du får inte ge upp

Likes

Comments

dålig dag blev genast bra, härlig plats med härliga människor :))

Likes

Comments