View tracker

Åhh vad dålig jag är på dehär haha. Skyller på att jag inte har någon som helst inspiration till vad man kan skriva om:): så ni som fortfarande kikar in här regelbundet, give me some tips tack!!

hoppas allt är bra med er annars, taggar helg snart igen!<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag känt mig GLAD. Faktiskt. Och det ska jag försöka ta vara på.

Likes

Comments

View tracker

hallihallå. Hoppas det är bra med er & att ni haft ett grymt lov. Själv har jag knappt gjort nånting, och när jag väl hade planer lyckades jag åka på en förkylning. Typiskt, men jaja, bara de blir bättre innan skolan börjar igen så det inte blir så mycket missat i skolan! Annars känner jag mig ändå rätt så stabil för tillfället faktiskt, men försöker att bara ta det för stunden och inte tro att det komma fortsätta vara så bara för det. Men varje glad minut räknas väl ändå ;)

Såhär sista dan innan lovet är slut ska jag bara försöka bli frisk & ta tag i lite plugg://

ta hand om er

Likes

Comments

Har alltså höstlov nu vilket känns rätt så bra. Har inte supermycket planer för veckan, men ska försöka göra den så bra som möjligt. Ångest och mycket onödiga tankar som försöker förstöra som vanligt, men kämpar på. Ska nu måla och fixa lite på rummet,, ha en fin dag!

Likes

Comments

Har nu både färgat & klippt mig och är så galet nöjd med resultatet! Vart otroligt trött på det blonda, långa, slitna håret. Kapade det därför en bra bit, bort med det slitna och då även färgade ((tonade)) det brunt. Håret gör verkligen enorm skillnad, och jag trivs så mycket bättre med det som det är nu & det känner att det är mycket mer jag. Bara en sån grej kan vara en liten självkänslo-boost ;)


usch, saknar det inte för fem öre

Likes

Comments

Jag hoppas att DU har en helt underbar helg, och att du, hur svårt det än är, hittar på NÅGOT som gör dig glad. Det behöver inte vara mycket, bara prata med någon, träna eller lyssna på din favoritlåt. Bara att ta sig upp ur sängen på morgonen är en stor jävla vinst.

ta hand om er

Likes

Comments

3 favoriter att lyssna på när jag mår dåligt. musik är ändå bästa medicinen

Likes

Comments