Header

helt plötsligt blev det oktober och the cure hade sin konsert i globen. och fan vad jag är glad över att jag gick, finaste jag varit med om.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

sen efter ett tag, laddade jag ner pokemon go. så jag och sofia (och ibland jenny) gick på en jäkla massa pokémon-promenader. mest här hemma, men ibland i stan.

Likes

Comments

jag och sofia köpte biljetter till black sabbaths sista turné också, det var jävligt ballt.

Likes

Comments

skoja bara, kommer tillbaka nu. kom på att jag hade massor att lägga upp, så nu spammar jag lite istället.

midsommar!! jag och jos hängde hos sofia och hade pannkaks-party.

Likes

Comments

HEJ det var ett tag sen. men nu tänkte jag lägga upp den andra delen, ba sådär. sen försvinner jag nog igen.

har ju lite svårigheter med att komma ihåg ordningen på alla bilder, men tror detta var första kvällen när vi kommit fram.

sen åkte vi och åt crepes någon dag, igen. och cinas mat var finast.

sista heldagen tänkte vi bada, men det var vågor och pisskallt. plus att halva stranden var borta.

klart slut.

Likes

Comments

hej där. nu var det ett tag sen, men har inte direkt haft någonting att skriva ett helt inlägg om tills nu. har alltså varit på gotland med sofia ett tag. såå här är bilder därifrån.

vi började som förut att gå till glasstället och hade beslutsångest.

det fanns strawberry-diaquiri glass???

här är utsikten från parken som vi satt och käkade glass i. sen började vi gå uppåt genom hela visby för att bli upphämtade efter typ 3 timmar.

en cool dörr.

finaste hunden jag sett typ. förutom att det var en snubbe som hade en labrador-valp i parken vi åt glass i. dog.

tänker att jag delar upp dessa inlägg så att jag inte har ett inlägg som är skitlångt. plus att jag är så ovan med detta nu så vet typ inte vad jag ska skriva, haha.

Likes

Comments

så, den andra (alltså torsdagen) efter att sofia åkt hem så började vi packa för att dra till sveg. så ja, vi spenderade typ 6 timmar i en bil och kom hem sent den andra, så det hände inte så mycket den dagen. men på fredagen så väcktes jag alldeles för tidigt för att vi skulle gå till kyrkan då elins (min kusin) student-firande-grej skulle börja där.

det var ganska fint ändå. och sen kom det massa folk och dom sjöng, delade ut papper och sånt ointressant. dom hade dock en snygg rektor. hehe.

efter det var det utspring, vilket var onice för det var så mycket folk överallt så morfar och jag gick därifrån.

sen var det flakåket kvar och det var rätt kul att titta på, fast det är så lite folk i sveg så det var bara 3 flak, haha.

efter att dom åkt runt i flaken ett tag så gick vi tillbaka hem till min morbror och alla igen och fikade. och kollade på när elin öppnade paketen och sånt.

​morfar.

och sen efter allt detta så åt vi middag och senare på kvällen så kastade vi pil, lyssnade på musik och sånt kul. och alkohol var ju då iblandat så lämnade kameran inne så inga olyckor skulle kunna hända haha. men det var 2 roliga dagar. minus bilresorna. 

Likes

Comments

dessa 3 dagar spenderade jag och sofia i västerås ca ensamma då mamma och hennes pojkvän jobbat, så vi gjorde egentligen ingenting. förutom att städa hela huset för vi behövde tjäna lite pengar, hehe. så detta är typ vad vi gjorde;

kom på att vi kunde göra pannkakor.

​och jag fotade katter, haha. men det var typ vad vi gjorde. sov, åt, läste och bara gjorde ingenting vettigt. vilket är ganska nice ibland. men sen på torsdagen åkte hon med tåget hem.

Likes

Comments

den trettionde så kom sofia hem till mig vid 9 på morgonen, för att vi skulle komma iväg till stan tidigt. vi åt frukost och blabla och kom in till stan vid 11. vi hade då planerat att handla böcker innan vi skulle dra vidare till grönan och se hollywood vampires, eller ah, mest johnny depp för min del iallafall. så vi gick först till öb för att köpa dricka då det var dö-varmt och sen mot akademibokhandeln. sen körde vi en runda mellan den, adlibris och scifibokhanandeln. och vi skulle gå till the englishbookshop också men den låg långt åt helvete och vi promenerade endast så vi orkade inte. vi tog pauser ca hela tiden.

här är en paus, haha. och sen så bestämde vi oss för att skita i att käka inne på grönan då det är så dyrt där, så vi drog till donken istället. sen så tog vi ett bra beslut som var att sätta oss i en gränd i slussen och äta maten. sen drog vi mot grönalund med färjan.

tyvärr så var det så otroligt mycket folk redan när vi kom, så vi var ganska långt bak, där av ingen bild på baben. men det var fint och dom spelade bowie så allt var okej. juste. mamma och rebbeca (hennes kompis) mötte oss där.

det var fint efter också <3 men ja, det var den dagen. det var en bra dag, trots skitont i benen och armarna och ryggen och typ överallt. men fick se johnny, höra bowie, vara inne i stan for once och kom hem till mamma med 8 böcker, så kan inte klaga.

Likes

Comments

hej. nästan ett halvår senare. min tanke var egentligen att sluta blogga helt, för jag har hållt på med 70 olika bloggar i flera år, meeeen.. när jag väl gör någonting utom det vanliga så har jag ju fortfarande med mig min kamera, så det ligger ju liksom bilder där som jag inte vill ha upp på min tumblr. så tänker mig att jag fortfarande kan använda min blogg och lägga upp lite skit när det väl händer någonting, eller när jag har nåt att säga. så det blir ju inte direkt ett inlägg varje dag, men ibland.

så tänkte idag slänga upp skit från när jag, mormor, moster och mina två kusiner åkte till västerås, för att åka pokerrun med mamma. så;

pokerrun går alltså ut på att man åker (oftast raggarbil, mc eller moppe) till olika klubbar och på varje klubb får man ett spelkort. och det är fem klubbar man ska stanna på och den som har bäst kort på handen i slutet vinner, kortfattat. och på varje ställe så kan man köpa massa grejer och alla pengar går till barncancerfonden. och detta var första stoppet.

moster och kusin.

mormor.

​en till kusin, i mina solglasögon. vi vann ingenting och vi sket i prisutdelningen för vi ville ha thaimat istället. och jag köpte en bok.

Likes

Comments