Måste verkligen stepa upp mitt Game när det kommer till rubrikerna här.

Men livet rullar på när jag försöker fånga de sista dagarna av sommar. Var igår ute med vänner och chillade livet. Och idag var jag med lindis på dagen, gick hem och åt, och sedan tillbaka till Linda för att se en film.

En typ intressant sak om mig: jag kan inte kolla på film på kvällar för det är 90% säkert att jag somnar, vilket jag gjorde idag. Det handlar inte om att filmen var dålig eller jag var uttråkad, utan när man ligger så där bekvämt med en film, då somnar jag. Skäms lika mycket varje gång också!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har lite svårt att fatta att jag börjar skolan on en vecka. Liksom, sommarlovet har rullat på i perioder. Ena sekunden gick det snabbt och den andra var det långsamre än snigel fart. Men nu ska jag, förhoppningsvis ta vara på mitt sommarlov så bra som möjligt.

Så var har hänt iallafall de senaste dagarna? I måndags så var jag och några vänner på the offsprings på grönan. Kände egentligen bara till en låt men jag har gröna kortet och hade inte något annat för mig så vi åkte dit. Bra konsert men publiken var lite lam. Sedan i tisdags så gick nästan samma gäng till sergel och kollade på Paper Towns. Som jag har längtat efter denna film! Och jag skrattade, skrek och log som ett fån genom hela filmen för den var såååå bra.

Igår var jag och flera vänner hemma hos Paulina för att fira hennes födelsedag. Vi åt jättegod tacos och godis och chips och grejer. Vi skaffade till och med tatueringar som kommer föralltid vara på min kropp tills nästa dusch. Och nu ligger jag i min säng, halvnaken och undrar vad som ska hända idag. Kanske skriver en novell, fotografer dockor eller bara gör min säng till mitt nya hem.

Likes

Comments

Det är mycket som har hänt i världen och även min personlig värld. Malin lämnade våra kvarte för ett år i den lilla staden rockvilles som ligger i den amerikanska delstaten Indiana. Känns lite skumt att inte träffa henne på typ 300 dagar men hon kommer att ha det helt fantastiskt.

Sedan så har jag umgåtts mycket med vänner och träffat nytt folk och så!

Men idag så gick jag, Sofie och Paulina på huvudstadens gator. Vi åt på tacobar, yumyumyum. Sedan så transporterade vi oss till Norrmalmstorg för att demonstrera mot SD:s affischering i tunnelbanan. Min första demonstrant vilket var en bra upplevelse men tyvärr inga bilder för mobilen var död under hela tiden.

Imorgon ska jag på ett tidigt härligt möte på morgonen. Sedan måste jag en sväng till Apoteket och sedan ska jag snabbt in till tan för jag är på en desperat sök efter en speciel kånken. Sedan så blir det att träffa vänner och testa plankstek!

Likes

Comments

Gud vad så mycket som har hänt senaste veckan. Och vad jag är inte den störta bloggerskan i mina områden.

Min fot är läkt och fungera helt perfekt. Var lite jobbigt att jobba med foten men allt går.

Jag har även haft min sista dag på jobbet. sista veckan fick jag stå i lite roligare spel och de berättade även att jag kommer blir erbjuden en återanställning nästa sommar! Så där är mitt sommarjobb redan avklarat!

Efter min sista dag på jobbet gick jag till en klasskamrat och va på en fest där. Trevligt med vänner, nya som gamla.

I lördags firade jag även min storesystern födelsedag. Hela 22 år gammal, vilken tant hon börja bli.

Sen igår hade vi avskedsmiddag för mallan. Hon åker inte förrens nästa onsdag men det var då nästan alla var hemma så vi kunde hela gänget vara med en sista gång. Vi hade det jättetrevligt, åt fantastiskt god mat och även tårta.

Under den senaste veckan har jag och minna vänner hållit på med ett avskedspresent till mallan. Hon hade sagt lite på skämt att hon vill ha en scrapbook och det var det vi har fixat. Samalgt har vi nog lagt ner minst 14 timmar på att göra denna bok. Den hade bilder, citat, minnen. Alla möjliga grejer. En av de bästa presenterna man har gjort.

Senare på kvällen gick hela gänget ut och hade en fantastisk kväll därmed.

Likes

Comments

Varning: trappor är farliga om man är stressad. Risken finns att man ramlar ner och slår i ryggen och stukar foten.

I torsdags så fick jag lite bråttom så jag ramlade ner för hela trappar och nu kommer jag gå med bandage på foten i typ en vecka. Väldigt trevligt.

Det har blivit bättre men mycket vilande har det icke blivit. Jag har jobbat dag nu från torsdag fram till imorgon. Sedan är jag ledig på måndag, och sedan jobbar jag kväll från tisdag till fredag, vilket kommer bli mitt sista pass. Både sorg och glädje finns det i den tanken.

Likes

Comments

Igår så inleddes en plan som har planares i flera år. Att vandra hela natten. Och det var en fantastiskt natt.

Vi började med att köpa proviant och spelade lite kort. Och sedan börjades vandringen. Vi gick nästan sammanlagt en mil men vi stannade flera gånger och chillade och spelade kort. Jag, Malin och Linda bestämmde oss att ta oss hemåt vid tre för mina ögon sved och jag skulle jobba men Sofie, Paulina och Elias fortsatte att vandra starkt.

En väldigt trevlig natt!

Likes

Comments

Det är nästan tre veckors sen jag skrev ett inlägg här. Och det finns inga direkt bra ursäkter för det, haha. Men jag har njutit av sommarlovet och även jobbat på mitt första jobb.

Det är ganska tufft men samtidigt extremt fantastiskt. Det tar ganska lång tid att ta mig till jobbet och det blir jobbigt då inte våra tåg åker hem lägre utan man måste ta ersättningsbuss. Så när jag har kvällspass så är jag inte hemma förrens vid ett. Men samtidigt, det är så värt det!

Jag älskar mitt jobb. Känslan när man får ge ut första priset eller två kg center är helt fantastiskt. Hade en gäst idag som sa "du måste känna dig väldigt uppskattad och älskad" och det gör man. Att se lyckan i ett barns ansikte när den träffade tavlan eller när en person har satsat på ett nummer och vinner är helt obeskrivligt.

Jag är inne på min andra vecka just nu och ska jobba i två veckor till. Och jag är så nöjd!

Till alla som tänker på nästa sommarjobb, sök till grönan!

Likes

Comments

Mina första dagar på sommarlovet har varit jävligt bra. I torsdags fick jag som sagt sommarlov. Jag och Sofie var först hos en klasskompis och chillade där med vänner. Helt underbart. Sedan drog vi till en strand där flera av klasskamrater och vänner var. En väldigt lyckad kväll var det. Men jag var tvungen att gå hem tidigare för klockan sex på fredag var det att gå upp.

På fredagen så gick jag faktiskt min utbildning för mitt sommarjobb på Gröna Lund. Vi fick gå igenom olika arbetsplatser, hur vi ska hantera jobbet och allt möjligt. Fick mina arbetskläder och allt så jag är extremt taggad på mitt första pass som är nästa tisdag.

Igår var jag och mina vänner hemma hos en polare och hade en väldigt trevlig kväll. Vi käkade chips, salta pinnar, chillinöter och vi stekte även halloumi, hur gott som helst. Åkte sedan hem med en polare lite över tolv. Det var mysigt för det är sällan det är bara hon och jag så vi pratade verkligen om allt möjligt.


Och sedan idag har jag städat på dagen och sedan kom mina morföräldrar, min morbror, min syster och min systers fästman på besök och åt middag. Vi brukar ha "söndagsmiddag" där hela familjen träffas och käkar middag. Och just nu i denna stund ligger jag i min säng och kollar på orange is the new black. Alltså den tv serie är guld. Det enda som känns lite sorgligt är att jag vet att när jag har sett sista avsnittet så dröjer det ett år tills nästa säsong. Live tär tufft för serietittare.

Likes

Comments

Jag är väldigt van med att ha ganska långt hår och att de fastnar i grejer och så. Så detta är extremt skönt för mig. Lite svårt att styla det men jag får se om jag hittar några bra knep.

Likes

Comments

NU, äntligen efter hårt slit och en evig tid, är sommarlovethär! Idag fick jag och resterande elever på min skola sommarlov. Snacka om attjag har längtat efter denna dag i all evighet. Sommar, bad, blommor, senakvällar med vänner och även förhoppningsvis framtida vänner.

Men nu när ett nytt kapitel av gymnasium tiden kan vi passapå att kolla bakåt i tiden. Som första skoldagen. Jag minns när jag och minakompisar satt i aulan och väntade på att få våra klasser. Nervositeten attbörja gymnasiet och se vad som hände. Jag och Malin hamnade i en klass medanLinda och Sofie hamnade i en annan. Efter några dagar bytte jag och Malin tillden andra klassen och det är ett beslut jag är väldigt glad över. Jag har fåttnya vänner som är helt fantastiska och blivit bättre vänner med personer somjag kände tidigare.

Plugget blev betydligt mycket svårare än vad jag trodde. Manhr suttit framför datorn och pluggat till prov tills man var nära på att gråtaoch bara hoppa av skolan och ta första bästa tåget till Göteborg och hoppas påatt få till ett jobb där. Men samtidigt har jag blivit bättre i flera ämnen ochfått utmana mig själv.

Jag är verkligen nöjd över mitt val av skola och jag ska nunjuta av en fantastik sommar och sedan är det tvåan som väntar på mig bakomdörrarna.

Likes

Comments