Header

Denna veckan var jag nere i Varberg hos Carl några dagar. Jag passade då på att fotografera Carls kusiner och kusinbarn. Det var väldigt svårt då de minsta barnen förflyttade sig lite som de ville och sprang omkring i gräset. Även om fotograferandet var lite trixigt var alltihopa kanonkul!

Likes

Comments

I helgen har jag och Carl varit ute på en minibåtsemester. På lördagkvällen fick vi min bror som båtgranne och senare kom mamma och pappa ut med ekan för att äta middag med oss, toppenmysigt!

Likes

Comments

Idag är det min första lediga dag på min fyradagarsperiod (jobbar fyra dagar och är ledig fyra dagar i sträck). Jag har spenderat dagen ute i Hälleviksstrand tillsammans med Sigrid. Det har varit toppenväder och jag åkte hem med massor av fina bilder från vår lilla fotografering. Kanonbra dag!

Likes

Comments

Här ser ni dessa bilderna på Sigrid igen, fast i en brusig och sliten stil. Tycker dessa bilderna passar väldigt mycket bättre med denna effekt.

Likes

Comments

Stor del av dagen har jag spenderat framför photoshop och testat flera nya sätt att redigera bilder på. Har varit tråkigt väder och knappt tagit mig ur huset. Gick ut för att fotografera hästarna i hagen en bit bort men varje gång jag satte foten innanför stängslet skuttade de fram mot mig och jag som är livrädd för hästar sprang åt motsatta hållet. Gick hem, besviken utan bilder, la mig i soffan och klickade av en bild på mig själv som jag kunde leka med i PS för att fördriva tiden tills Carl kom hem.

Gillade verkligen denna typ av redigering som ni ser ovan. Jag har aldrig riktigt testat på att göra brusiga bilder men tyckte det blev riktigt fint. Ska fortsätta med denna stilen!

Likes

Comments

Idag testade jag för första gången på att panorera, alltså att följa motivet med kameran. Det var en riktig utmaning! Det kruxiga var att lyckas få Carl på cykeln i skärpa. Även om ja inte fick så många skarpa bilder var det väldigt roligt, dessutom tycker jag att de översta bilderna med rörelseoskärpa blev supercoola.

Likes

Comments