Header

För några månader sedan satte jag en avokadokärna i ett glas med vatten och den har nu blivit till en liten växt. Idag bestämde jag mig för att det var dags att miniträdet fick planteras i jord. Nu hoppas jag att avokadoträdet växer sig stort och fint!

I helgen har jag hunnit med lite allt möjligt. I lördags förmiddag gjorde jag ett fotojobb för Pug Förlag, resten av dagen spenderade jag inne i Göteborg där jag letat efter allt jag behöver ha med mig till Sydafrika. Jag åker om 1,5 vecka (waaah)!

Idag har jag (förutom att plantera träd) träffat en vän inne i stan en stund och redigerat klart alla bilderna till Pug Förlag. Nu ska jag snart titta över min packning och se vad mer som behöver inhandlas innan jag reser iväg. 

Likes

Comments

Denna veckan var jag nere i Varberg hos Carl några dagar. Jag passade då på att fotografera Carls kusiner och kusinbarn. Det var väldigt svårt då de minsta barnen förflyttade sig lite som de ville och sprang omkring i gräset. Även om fotograferandet var lite trixigt var alltihopa kanonkul!

Likes

Comments

I helgen har jag och Carl varit ute på en minibåtsemester. På lördagkvällen fick vi min bror som båtgranne och senare kom mamma och pappa ut med ekan för att äta middag med oss, toppenmysigt!

Likes

Comments

Idag är det min första lediga dag på min fyradagarsperiod (jobbar fyra dagar och är ledig fyra dagar i sträck). Jag har spenderat dagen ute i Hälleviksstrand tillsammans med Sigrid. Det har varit toppenväder och jag åkte hem med massor av fina bilder från vår lilla fotografering. Kanonbra dag!

Likes

Comments

Här ser ni dessa bilderna på Sigrid igen, fast i en brusig och sliten stil. Tycker dessa bilderna passar väldigt mycket bättre med denna effekt.

Likes

Comments

Stor del av dagen har jag spenderat framför photoshop och testat flera nya sätt att redigera bilder på. Har varit tråkigt väder och knappt tagit mig ur huset. Gick ut för att fotografera hästarna i hagen en bit bort men varje gång jag satte foten innanför stängslet skuttade de fram mot mig och jag som är livrädd för hästar sprang åt motsatta hållet. Gick hem, besviken utan bilder, la mig i soffan och klickade av en bild på mig själv som jag kunde leka med i PS för att fördriva tiden tills Carl kom hem.

Gillade verkligen denna typ av redigering som ni ser ovan. Jag har aldrig riktigt testat på att göra brusiga bilder men tyckte det blev riktigt fint. Ska fortsätta med denna stilen!

Likes

Comments