Header

Vardag, Hästar

Hej på er!
Idag har jag haft en lång dag, mycket att göra (typ!)
Först var jag på Stålboms med mamma, Dominique, Isabelle & Christer! Sen åkte vi till Grangården! Sist åkte vi ut till Skrea och spelade minigolf! Jag kom nästsist..

Efter det hämtade vi upp min kompis och åkte till stallet! Jag red en stund först sen fick min kompis rida en stund! Det gick super! Efter det STOR städade jag mitt skåp och upp i mitt skåp! Sen åkte vi hem och åt mat.
Å nu ligger jag i sängen och ska titta på film!
God Natt på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Vardag, Hästar
  • 101 Readers

Likes

Comments

Tomacs Roulette, Vardag

Hej på er!
Nu är jag tillbaka igen! Det har hänt en del sen jag bloggade sist!
Jag har fått en greenstick fraktur i handleden (googla ifall ni inte vet vad det är!) Vilket är väldigt tråkigt!
Men mitt gips ska bort på Söndag!!!

Jag har varit med i div 3. Det har inte gått direkt bra alla tre omgångar för mig! Men jag ska vara med i div 2 nu i sommar/höst! Så då tar jag nya tag!

Sen har jag även tävlat mycket terräng! Det har typ bara gått bra! Så mitt mål är att kvala till stil SM nästa år i fälttävlan!

Sen ska vi även få en hundvalp! Så himla roligt är så taggad! Det är Otto som är pappa och han är en Malteser och mamma är en Jack Russel .

Det var typ det mesta som har hänt nu det senaste!
Men hejdå!

Likes

Comments

Träningar , Hästar, Tomacs Roulette

Hej!
Jag har varit sjuk som ni nog vet! Därför har jag känt att jag inte haft något att blogga om!
Men nu är jag frisk!
Idag och imorgon ska jag på en hopp kurs typ på Breitholtz! Är super taggad och det är nog Rållan också, hoppas jag. Idag är det markarbete och småhinder, imorgon ska vi hoppa lite mer och högre vad jag har förstår! Hade tänkt blogga i stallet också!
Äntligen får jag lov idag! Ska bli så skönt! Men vi hörs sen för nu ska jag till skolan!
Hejdå!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!
Idag har jag varit på fest hos släktingar!
Men imorgon ska jag tävla är super taggad! Men jag kommer uppdatera mer imorgon!
Puss på er!

Likes

Comments

Hej idag var jag på Hööks, imorgon kommer det inlägget ut!
Hejdå

  • 219 Readers

Likes

Comments

Tomacs Roulette, Hästar, Träningar

Hej på er!
Jag är inte klar med den "stora förändringen" en! Men idag gick det super när jag red på Roulette! Efter som det var så fint väder ute så red jag ute! Hon var pigg och framåt men väldigt lydig! Vilket var bra för hon var super fiiin! Vi gör framsteg för varje dag nu nästa känns det som.

I början red jag på våran galoppbanan och sen på en åker! Hon har nästan alltid varit "galen" när jag rider på åkrar, men idag var hon lugn och fin!

Men snart är det dax igen för pay&jumpen i Varberg! Imorgon kommer startlistorna med! Vi är ett helt gäng från Breitholtz som ska dit! Jag är super taggad efter som nu börjar tävlingssäsongen också!

(Det kommer nog inte något inlägg imorgon)

Men hejdå!

Likes

Comments

Hej på er!
Det kommer bli en stor ändring på bloggen och nu ett litet tag kommer jag vara oaktiv bara så ni vet! Hoppas ni kommer gilla den nya förändringen iallafall!
Kort inlägg men hejdå!

Likes

Comments

Tomacs Roulette, Hästar

Hej på er!
Idag när jag åkte till stallet skulle jag gå lite med Roulette i ridhuset! Men när jag gick vara hon sååååå pigg hon trippade och gnäggade så jag lät henne springa av sig! Jag fick inte med det värsta på filmen där är en då lite!
Ha en fortsatt bra fredag!❤️
Hejdå!

Likes

Comments

Tomacs Roulette, Hästar

Hej på er!
Hade tänkt berätta allt om Roulette!
Vi börjar!
Roulette är ett New forest sto som är född 2005 alltså är hon 10 år, hon är en maxad c ponny. Roulette kallas för "Hästis och Rållan" vet inte varför just " Hästis" men "Rållan" kom vi på när vi fick henne. Roulette är ett riktigt matvrak! Hon älskar att hoppa och börjar acceptera dressyren också, men terrängen älskar hon! Vara på stranden är också en favorit grej som hon har! Hon är en riktig mammegris hon brukar ofta gnägga när jag kommer eller går! Roulette älskar också hallon godis! Jag har haft Roulette i ett halvår ungefär nu! Men vi har utväxlat mycket tillsammans! Jag är så glad att vi köpte henne och vi har kommit varandra när på så kort tid! Vi har många planer och många mål 2016!

Innan vi köpte Roulette hade hon tävlat LC i dressyr och LB i hoppning. Hon hade även tränat i Terräng!
Men jag tror det var allt om Rållan!
Hejdå❤️

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu sitter jag och tittar på ponnyakuten och dricker varmchoklad! Nu när jag är sjuk ska Roulette få en liten vila, jag tror det är bra innan vi ska börja tävla igen! Men till helgen får hon komma igång igen!
Vi hörs snart!❤️

Likes

Comments