View tracker

larmet ringer på morgonen, jag stänger av det & somnar om. nästa larm ringer, stänger av det & somnar om. ännu ett larm ringer, stänger av det & sen börjar jag gråta. gråter klart & förbereder mig psykiskt för dagen som kommer. går upp ur sängen, klär på mig & tar mina saker. går ut & röker för att sedan gå till första lektionen med gråten i halsen.

15minuter (kan vara olika) efter att första lektionen börjat får vi en uppgift som jag inte klarar att göra av olika anledningar, blir arg & slänger ifrån mig mina saker. går ut ur klassrummet för att röka. går tillbaka in i klassrummet för att försöka på nytt. funkar inte denna gången heller, blir arg, börjar gråta & slänger ifrån mig sakerna igen. får en ångestattack. efter en stund försöker jag igen & det funkar. uppgiften blir bra.


sen är det dags för lunch.. har fortfarande ångest sen lektionen innan. jag tar mat men äter mindre än hälften av det jag tagit till mig. andra elever tittar snett på mig för att jag inte äter så mycket som de gör. blickarna de ger mig gör mig arg & jag vill göra något så att de förstår hur det är att tvinga i sig mat som man inte ens vill ha. skrika på de, kasta mat, tallrik, bestick eller glas på de, bara någonting som gör att det förstår hur det är.

lunchen är slut, jag röker en cigg.

förbereder mig för nästa lektion, har kvar ångesten efter den första lektionen.

andra lektionen blir helt åt helvete, ungefär samma som den första, arg, ledsen, röker, försöker, misslyckas, försöker & sen lyckas jag. efter andra/tredje försöket.


skoldagen är slut. tar en cigg till & sen går jag upp på mitt rum.

sätter mig vid datorn & försöker jobba, inte fan går det så bra. jag försöker, misslyckas, blir arg, får ångest, blir ledsen & sen försöker jag igen.


dags för kvällsmat, samma visa igen, äter knappt något & de andra glor.

röker.


går tillbaka upp på rummet & fortsätter där jag var. efter en stund börjar jag tänka på allt som har hänt, vad som kommer att hända & vad som inte kommer att hända. det blir kaos i mitt huvud & jag blir i princip okontaktbar, får ångest.

går ut & röker & lyssnar på musik för att undvika omgivningen.

under kvällen mår jag så pass dåligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag skakar, går inte att prata med osv. helt borta är jag. mitt huvud kan inte sortera mina tankar rätt & allt blir kaos i mitt huvud.


innan jag somnar ligger jag & tänker, vilket resulterar till att jag har svårt att somna. när jag väl somnar vaknar jag med jämna mellanrum, typ 2 gånger på 1h & så håller det på tills det blir morgon & larmet ringer.

sen är det samma visa igen.


det är inte alltid så lätt att vara cajsa, även fast att jag ser glad ut varje dag så vill jag bara gråta & stanna i sängen, vill inte träffa någon eller göra något.

jag vill inte utsätta någon av de jag känner för fara, jag vet aldrig vad som kommer hända, hur jag kommer reagera & vem som råkar illa ut.

det tar mycket av min energi & tid att alltid le, dölja mitt mående & visa en falsk personlighet.såhär kan en dag se ut för mig, ångest ångest & ångest.. & NEJ JAG SKRIVER INTE DETTA FÖR ATT NI SKA TYCKA SYND OM MIG. JAG VILL ATT FOLK SKA FÖRSTÅ VARFÖR JAG ÄR SOM JAG ÄR.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

nu är det lördag & klockan är typ halv 11, jag ligger i min säng & kollar lite på facebook & snackar lite med vänner.

kom precis hem från örkelljunga där jag träffade en killkompis. 


jag tänkte ta upp det här med kompisar, vilka som är äkta & inte..

jag har ju som sagt gjort slut med tobbe för ca. 2 veckor sen & halva ängelholm har nu vänt ryggen till mig.. jag har alltid stått upp för mina polare i ängelholm, alltid funnits där för de men så fort jag gör slut med tobbe så går de över på hans sida, det var jag som var en fitta, jag förtjänade inte honom & bla bla bla massa bullshit. 

ha berättar sin del av historien men ingen vill lyssna på min del, den riktiga historien.. 

i somras började en kille skriva till mig, sen dess har vi haft kontakt som vänner, nu när jag & tobbe gjort slut är jag fri & kan göra vafan jag vill, jag kan ligga rundor, jag kan strula med vem jag vill osv, jag har börjat umgås mycket med honom som jag var hos idag SEN VI JAG & TOBBE GJORDE SLUT, lite mer än vänner. men då ska folket i ängelholm komma & kasta så jävla mycket skit på mig för att jag "redan har en ny" men det ska de egentligen skita i totalt. jag har rensat min facebook, snapchat & alla sociala medier med de från ängelholm, förutom min syster & en till tjej. de andra kan suga någonstans där solen inte skiner. 

tycker bara det är irriterande & lågt av de att ändra sin syn på mig för att jag & tobbe inte är tillsammans.. jag menar, jag är fortfarande samma gamla cajsa.


poängen med detta vet jag inte, har inte kommit på den än men tycker det riktigt lågt av de. 

har nu insett vilka som är mina riktigt vänner & vilka som kan suga min fucking k*k. 


vill typ be om ursäkt för mitt ordval men detta gör mig så sjukt jävla irriterad. 

Likes

Comments

View tracker

​nu är det ett tag sen jag bloggade men har tappat intresset helt just nu.. 

men tänkte försöka idag, här kommer lite life update


jag & tobbe är inte tillsammans mer, varför? för att det inte funkade. jag mår bra nu, bättre faktiskt i & med att det tog något enormt på mitt psyke att inte veta vad jag kände för honom.. men jag mår bra nu & kan fokuser mer på skolan & mig själv,& det är ju bra. 

skolan går fan asbra, har runt D-C-B i alla ämnen vilket är sjukt! både i matte & engelska. 

dock är jag ganska trött på att bo på internat nu, det var inte riktigt som jag tänkt mig.. jag är en sån person som konstant måste göra något, särskilt på kvällarna för att jag tänker på det negativa osv.. men på kvällarna är mina vänner så trötta att de inte orkar göra något & då ligger jag på mitt rum & tänker.. 

ibland vill jag faktiskt tillbaka till åsljunga haha. jag är bara allmänt trött på internatet just nu..


denna helgen har det inte hänt mycket, var hos en killkompis igårkväll, har bakat lite idag, putast fönster & hängt upp gardiner på rummet. imon ska jag till samma killkompis & hitta på något med honom. 

onsdag den 30e ska jag ha utvecklingsamtal & sen ska jag hjälpa till på en Pay and Jump som vi har i skolan. sen ska jag försöka träffa så många kompisar jag kan utanför skolan i veckan för att undvika att vara ensam. 


förra veckan gick jag upp halv 6 varje dag för att vara i ko & grisstallet.. vilket var jättejobbigt, äckligt & jag vill aldrig göra om det.. 


det är typ det som har hänt.. 

Likes

Comments

det finns anledning till varför jag är som jag är.

det är på grund av mitt förflutna.

jag har varje dag kämpat mot ett enormt grupptryck sen 6an & jag kämpar fortfarande, dock starkare än någonsin.

jag har stått upp för mig själv sen 2an.

jag har alltid sagt vad jag tycker & tänker.

men jag har oxå varit den tjejen som bara finns där bakom alla snygga tjejer, som en jävla följetång, hon som inte har ett namn för ingen kommer någonsin ihåg det. hon som inte har egen vilja, bara följer efter alla andra.

jag har oxå alltid varit den tjejen som mått riktigt kasst, varit på botten för många gånger, gråtit mig till sömns, skadat mig själv & många gånger övervägt att ta mitt liv.

jag har alltid varit hon som blivit arg för mista lilla, hon som har dålig attityd mot allt & alla, hon som är fett oskön.


det kanske blir rörigt för er, först var jag den som hördes, sen var jag hon som bara fanns där osv, men detta berodde på vilken dag det var, om jag vaknade upp på morgonen & var lite irriterad kunde den dagen bli ett rent helvete för de som var runt omkring mig.


just nu, efter 9an, har jag aldrig varit den tjejen som bara finns, följetången som inte säger något.

nu på gymnasiet har jag vågat ta plats, vågat att visa att jag kan blir arg & riktigt obehaglig men jag har oxå fått chansen att visa att jag kan vara den sköna roliga tjejen att umgås med, hitta på saker med osv,.

de har gett mig den chansen visa att jag kan vara den jävligt sköna bruden att hänga med, fast att jag har mina dagar. de accepterar mig ändå.

innan har jag aldrig fått chansen att visa att jag oxå kan vara snygg roligt & schysst på samma gång, de har sett mig få ett av mina utbrott & sen har det varit som hugget i sten att jag är en arg otrevligt oskön brud.

detta gör mig så jävla arg. nu efter att jag börjat på gymnasiet så har tjejkompisarna från 9an varit förvånade att jag oxå kan vara rolig, schysst & framförallt i deras ögon snygg, jag var lixom tjejen som aldrig använde smink & var ful i deras ögon.. enda anledningen till varför de umgicks med mig i skolan var för att lärarna sa det till de..

senast föra helgen sa en av tjejerna "fan vad du blivit trevlig då"


jag har många gånger försökt att ändra på mig men alltid fallit tillbaka till den gamla cajsa, den otrevliga osköna bruden!

jag har kommit till en gräns då jag inte orkar försöka mer. jag är den jag är, acceptera det eller så visar jag dig varit dörren finns.


jag har erfarenheter av det mesta, att kunna stå upp för sig själv, känna hur riktig smärta känns, hur det känns att vara så lycklig att du svävar på moln, hur grupptrycket trycker ner dig i skorna, hur en trasig familj känns men oxå hur en hel familj känns. det mesta har jag varit med om, jag är ändå tacksam för det, det har gjort mig till den jag är idag, fast att det har varit svårt att bearbeta just då allt hände. jag har lärt mig enormt bra grejer i livet.


ledsen om texten är fett oklar men behövde skriva av mig lite haha, fick ett sånt ryck!

dock kan jag inte ladda upp bilder då orginalladdaren till min mobil gått sönder.. på den nya kan du inte dela adapter & sladd (så att du får ett usbstick) & kan därför inte ladda upp nya bilder om jag är hemma i åsljunga!det är ju oxå farsdag men det har jag inte tänk på då min pappa inte förtjänar att ha mig som dotter :)

Likes

Comments

gud vad tråkiga rubriker jag har men vet ju inte vad jag ska skriva, lev med det okej?

nu är det iallafall söndag & jag har lov. jag har precis kommit hem från ängelholm & ska nog plugga lite, börjar fan få ångest för skolan, särskilt i engelskan, det är så mycket som ska göras på kort tid & det mesta är skriftliga uppgifter & jag klarar inte det eftersom jag har svårt med att formulera mig bra när det gäller svenska, tänk då engelska, har fan inte haft engelska sen 6an ungefär.. detta kommer inte sluta bra asså..

har ungefär en uppgift i veckan som ska vara inne & det är lixom inte "svara på 4 frågor" det är verkligen skriva skriva skriva gråta skriva lite till..


imon ska jag passa barn & packa förr jag ska på tisdag åka till breanäs & vara konfaledare till 03or haha.. nä men det ska bli kul, jag & 2 andra tjejer kommer ha så sjukt jävla kul.

åker hem på torsdag, ängelholm på fredag, har tid hos umo & sen på lördag/söndag ska jag vila för att sen få ännu mer ångest över engelskan :))))


det kommer inte komma så mycket här för just nu mår jag kasst & har ingen motivation till att skŕiva här för 5 fucking öre. så att ni vet det.


hörs & synsLikes

Comments

nu är det vecka 43 & jag åkte hem igår från skolan för att jag mådde psykiskt dåligt & jag råkade kräka i en buske.. haha det var nog ingen som såg, hoppas jag iallafall!

idag har jag bara kollat på serier, kollat på youtube & sovit hela dagen imon åker jag tillbaka till skolan om jag mår bättre! jag mår fortfarande psyksikt dåligt men förhoppningvis blir det bättre när jag träffar de i skolan & får annat att tänka på.

igår var det även 4 år sen min morfar blev påkörd & för några dagar sen var det mammas födelsedag. & det verkar inte så tufft men när jag ser hur andra har sin relation med sina päron börjar jag oxå undra hur min relation med mamma hade varit, om vi hade bråkar mycket, varit som bästa vänner eller om hon ens hade varit stolt över mig.. ja ni vet


jag har fått i uppgift av min engelska lärare att skriva en uppsats om vem jag är , varför jag är som jag är osv & det blir ganska jobbigt eftersom jag river upp gamla sår med mamma, pappa, mina ex & allt annat. det är väl en av anledningarna till varför jag mår dåligt..


om 1 vecka idag flyttar tobbe in i kristianstad & får äntligen nyckel till lägenheten! jag har typ längtat ihjäl mig haha, tror detta kommer hjälpa vår relation ganska mycket för nu på sista tiden har det varit mycket konflikter osv & det är ganska jobbigt att ha den stämningen mellan sig & den man älskar mest av allt.. men jag hoppas att det kommer lösa sig i slutändan.

& på tisdag så åker jag för att vara konfaledare/konfafadder till 03or haha... haha när men det ska väl bli kul, jag saknar mina läger & det verkar vara kul så varför inte? 

Likes

Comments