nu är det vecka 43 & jag åkte hem igår från skolan för att jag mådde psykiskt dåligt & jag råkade kräka i en buske.. haha det var nog ingen som såg, hoppas jag iallafall!

idag har jag bara kollat på serier, kollat på youtube & sovit hela dagen imon åker jag tillbaka till skolan om jag mår bättre! jag mår fortfarande psyksikt dåligt men förhoppningvis blir det bättre när jag träffar de i skolan & får annat att tänka på.

igår var det även 4 år sen min morfar blev påkörd & för några dagar sen var det mammas födelsedag. & det verkar inte så tufft men när jag ser hur andra har sin relation med sina päron börjar jag oxå undra hur min relation med mamma hade varit, om vi hade bråkar mycket, varit som bästa vänner eller om hon ens hade varit stolt över mig.. ja ni vet


jag har fått i uppgift av min engelska lärare att skriva en uppsats om vem jag är , varför jag är som jag är osv & det blir ganska jobbigt eftersom jag river upp gamla sår med mamma, pappa, mina ex & allt annat. det är väl en av anledningarna till varför jag mår dåligt..


om 1 vecka idag flyttar tobbe in i kristianstad & får äntligen nyckel till lägenheten! jag har typ längtat ihjäl mig haha, tror detta kommer hjälpa vår relation ganska mycket för nu på sista tiden har det varit mycket konflikter osv & det är ganska jobbigt att ha den stämningen mellan sig & den man älskar mest av allt.. men jag hoppas att det kommer lösa sig i slutändan.

& på tisdag så åker jag för att vara konfaledare/konfafadder till 03or haha... haha när men det ska väl bli kul, jag saknar mina läger & det verkar vara kul så varför inte? 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

nu är de vecka 40 någonting & snart är det lov!

denna veckan har varit ganska lugn, måndag hände inte så mycket, tisdag var den samma, onsdag & torsdag åkte jag althea & lisa tilll sjöbo för att vara med på gymnasiemässan & skryta lite extra om skolan, på ondagen gick det inte jättebra, inte många som var intresserade men på torsdagen var det betydligt fler. efter en timme igår (torsdag) hade det kommit fram fler än vad det gjorde under hela onsdagen haha.

min fostermamma fyller åt idag så tänkte överraska henne, hon tror nämligen att jag ska hjälpa till på öppet hus imon & därför kommer jag inte hem fören imon. men så blir det inte, min "bror" hämtar upp mig runt halv 6 i örkelljunga & kör sedan hem mig till lilla åsljunga!

hoppas hon uppskattar det lite iallafall.


helgen är oxå lugn, ska plugga lite & så bara, umgås med mina päron.


jag var även & hälsade på mamma igår, jag & tobbe åkte dit för att säga grattis för hon fyller år den 19 oktober & eftersom jag går i skolan då så passade vi på att hälsa på henne igår. jag kan fortfarande inte fatta att hon är borta, allt känns som en mardröm , en verklig mardröm.. jag saknar henne, det är ju klart men samtidigt får jag vara glad att jag iallafall fick 7 lyckliga & bra år med henne. hon kommer alltid finnas vid min sida, precis som någon annans mamma fast på ett annat sätt lixom.. det är svårt att förklara när man inte varit med om det själv. hon finns vid min sida i min tanke & hjärta om ni förstår.. haha jättesvårt att förklara men det var skönt att vara där & ni fick hon ju även träffa tobbe.


aja, vi hörs väl senareLikes

Comments

jag vill bara att ni ska veta att jag lever & mitt liv rullar på som vanligt. skola, plugga, sova & äta ungefär.

för ett tag sen blev det väldigt depp haha men det var bara en sån dag då jag kände mig lite extra depp, nu idag känner jag mig inte lika depp men jag mår långt ifrån bra.. jag har ångest, får snart min mens & jag orkar ingenting, det är en sån period nu lixom.. 


men iallafall så åkte jag till ängelholm igår & träffade tobbe, åt spagetti & köttfärsås med honom & sen stack ut för att träffa några kompisar. sen kom mina "päron" & hämtade mig. 

annars i veckan har det inte varit något speciellt, ska till skolan imon igen? förra veckan hade jag studiedag på måndagen & tisdagen så då passade jag på att åka till optikern, tandläkaren & umo men så klart ringer umo när jag sitter på bussen att min psykolog är sjuk..     det är fan andra eller tredje gången i rad de ringer & säger att hon är sjuk, hennes barn är sjukt eller så är det något annat... & de ska alltid ringa när jag är på väg dit.. & på tanke med att jag har det ganska svårt att komma dit nu när jag går i skola i önnestad så försöker vi hitta dagar då jag är ledig men jag är inte ledig så jävla ofta.. 


idag är det söndag & jag ska städa lite, packa inför imon & bara ta det lugnt. 


Likes

Comments

Likes

Comments

har du någonsin haft en så bra kompis, en bästa vän i alla lägen men sen plötsligt är hon/han inte där?

har du någonsin känt förlusten av någon nära?

har du någonsin känt att något saknas fast att du har allt som behövs?

har du någonsin fått känslan av att något är fel fast att allt är rätt?

har du någonsin gråtit fast att du vill vara glad?

har du någonsin vetat hur det är att leva med 4diagnoser utan någon som helst medicinering, bara för att du ska få känna dig stark?


har du det, välkommen till mitt liv.

att ständigt ha en oro om att du kanske får ett känslomässigt anfall i klassrummet, att varje dag känna "är det verkligen värt att gå upp idag", att varje dag ha ett pokerface som senare blir ditt "vanliga" ansikte när du är bland folk, att ständigt känna att man inte kan.


om du läser detta & lider av någon som helst sjukdom, depression, diabetes, handikapp VAD SOM HELST ska du veta att jag lever med 4 omedicinerade diagnoser, en mamma som är död & en pappa som inte bryr sig, kompisar som lämnat för att "jag är inte lika cool som de", ett så kallat "stöd" från soc som faktiskt inte är ett speciellt bra stöd -hade faktiskt sluppit det, misshandel efter misshandel,

vad som än har hänt, kommer att hända eller inte kommer att hända så vill jag att du ska veta att efter allt jag gått igenom, alldeles själv så står jag här på egna ben, är en stark kvinna som är svår att bryta ner.


min värld må ha rasat många gånger & det finns många gånger då jag gärna vill ligga i sängen & gråta & dö, men jag har på egen hand byggt upp allt som varit trasigt, varje jävla gång har jag byggt upp det.

jag har gått upp ur sängen den morgonen jag mår lite extra dåligt, för att jag vet att det kommer att löna sig senare, en dag kommer jag sitta i min gungstol & se tillbaka på allt bra & positivt jag gjort för att bli den människan jag är idag.


med denna texten vill jag säga till er som har, är eller kommer bli utsatt för någonting som gör att er värld rasar, kan vi komma överens med att du bygger upp den igen, hur många gånger den än kommer rasa, bygg upp det som är trasigt & lev det liv du vill leva. antingen själv eller med någons hjälp & har du ingen kan du alltid höra av dig till mig.

många av mina vänner lider av något, något som fått deras värld att rasa & varje gång är jag där, stöttar de & får de att känna att de är värda något.


ni kan nå mig på facebook: cajsa victoria möller & kan du inte skicka meddelande så skicka vänförfrågan först.

& på snapcaht: cajsass

& nu är det säkert någon jävel som tittar på min bild & tänker "uppmärksamhet, det där är ingenting" men bara tanken på att en tjej på 12 år ska TÄNKA TANKEN ATT SKADA SIG SJÄLV är tillräckligt nog, börja agera & reagera på folk som inte mår bra. 

Likes

Comments

har inte fått tillbaka min motivation till att blogga men tänkte försöka skriva ett inlägg ändå så att ni vet vad som händer 😎

skolan går bra, trivs verkligen både med kompisar & själva skolarbetet! känns jätteskönt, har aldrig gjort det innan så det känns lite konstigt haha men det känns konstigt på ett bra sätt.

igår åkte jag till min kusin för att komma bort lite från allt typ, jag behövde verkligen det!
tobbe kom igår & sov hör till idag så vi hade en lägenhet för oss själva!
det kändes jätteskönt, har inte stressat med något, varje gång jag är här tar jag allt så lugnt & har inte bråttom någonstans!
måste sluta stressa med allt!

jag länge känt att något saknas i mitt liv men kan inte sätta ord på vad det är som saknas, jag har de bästa vännerna man kan ha, den bästa pojkvännen, skolan går bra, jag kan knappt tänka mig att något ska saknas men känner mig inte hel ändå.. fattar inte varför & det är fett jobbig känsla..

jag har länge sagt att det ska komma bild på mitt rum som jag har i skolan men det har inte blivit av så får fixa det på måndag, lovar dock inget haha


men nu vet ni ungefär vad som händer i mitt liv & så, vet inte när mitt intresse för bloggandet kommer igen men förhoppningsvis kommer det snart igen!

ha det

Likes

Comments