Idag till frukost så åt Cajsa; 2 rostade mackor med salami. Cajsa älskar förresten salami ni som inte visste det. Till frukosten drack Cajsa Mango juice. Men hon tyckte inte den var så god. 

Efter frukosten så borstade hon tänderna och drog mot skolan. I skolan så hängde hon med sina kompisar och skrev autografer eftersom helgens spelande var väldigt bra. 

I skolan åt hon skolans lunch, idag serverades fisk med potatis och sås. Cajsa älskar att ha mycket sås till sin mat och hon snålar aldrig med sås. 

Idag är en av dom dagarna som Cajsa inte har tennis. Så efter skolan ska hon åka hem för att bara vara hemma. Ikväll kommer hon nog försöka hitta en present till henne pojkvän. Cajsas pojkvän bor väldigt långt ifrån Cajsa vilket gör att hon saknar honom dagligen. 

Imorgon kommer jag uppdatera mer!! håll ut :)


XOXO Cajsas fan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hejsan!!

​Detta är mitt första inlägg på denna bloggen. Jag kommer uppdatera varje dag vad Cajsa Mårtensson gör, vad hon äter för mat och allt om hennes liv. Om du också är ett fan av Cajsa så kan du följa denna blogg för uppdateringar om hennes vardags liv. 


Likes

Comments