View tracker

Idag har det varit en heldag hemma. Då vi bor ute på landet finns det inte mycket att göra och utan bil är man ganska isolerad. På eftermiddagen började det dock krypa i benen och jag tog en cykeltur i solen och hängde lite på bryggan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Måndag och endast en dag kvar till lite ledighet. Såg dock vädret nyss och det väntas 12 grader och regn i Gävle de kommande dagarna. Får helt enkelt packa ner mjukisarna och massa pocketböcker och slöa i soffan, det är efterlängtat. Nu ska jag snart sticka iväg till jobbet, imorgon kommer mamma och hälsar på - längtar!

Likes

Comments

View tracker

Igår blev det tårta till frukost och jobbet (dock inte för mig och magkatarren). Men den var himla fin och mycket god enligt kollegorna.

Likes

Comments

Ikväll vankades middag med fina Tilda efter jobbet. Vi möttes upp på söder och tog oss till nytorget för middag. Det blev en somrig sallad och ett glas vin på uteserveringen. Sen strosade vi via vattnet och gamla stan hemåt. En så mysig och härlig sommarkväll!

Likes

Comments

Dags för frukost innan jobbpass. Ikväll väntar aw med fin vän, längtar!

Likes

Comments

Igår var vi lite lata och då en kollega tipsat om ett ställe precis intill oss promenerade vi dit för middag. En plocksallad var som var enorm så mätta blev vi. Sedan promenerade vi via Karlaplan och Strandvägen hem.

Likes

Comments

I lördags hade vi bokat bord på Levantine, en mysig fransk bistro vid Vasaparken.

Och maten var SÅ god! Jag tok bakad torsk och killen smörstekt lax och vi var båda nöjda. Vi passade på att sida ute då det var ljummet i luften och vi hade fin utsikt över deras bar i parken mittemot.

Likes

Comments

I måndags åkte som sagt jag, mamma och pappa till Öregrund för en liten dagsutflykt. Det har blivit något av en tradition varje sommar i vår familj.

Vi började med lunch i solen, en räksallad blev det för mig. Sedan strosade vi runt i den lilla hamnen och kikade i butiker.

När vi kände oss nöjda promenerade vi ner till klipporna. Jag och mamma badade även fast solen gömde sig bakom molnen och vattnet var iskallt.

Efter doppet åkte vi in till centrum igen och köpte glass i deras söta glassbar. Därefter hoppade vi in i bilen lagom till det började regna. En alldeles lagom utflykt och mysig dag med mamma och pappa! 

Likes

Comments

Ikväll fixade jag en picknick och tog med killen till Södermalm för middag. Solen sken och det regnade vilket resulterade i en vacker regnbåge. Vi smaskade på chark, baguette och aioli till utsikten av hela Stockholm.

Likes

Comments

Ett glas rosé i solnedgången på lördagskvällen.

Likes

Comments