Alttså, imorgon 05.30!!! Det känns helt overkligt att resan jag oroat mig för i över två år nu är här!! Många börjar ju min skola just på grund av det här, men så var det inte för mig haha. Segling görs i samband med tre av våra kurser nu sista året så det kommer bli mycket plugg ombord. Tycker inte om att segla men hoppas såklart att det ändras efter den här turen. Vi seglar från södra England till Frankrike, sen Spanien, Över Biscaya till Marocco och slutligen Malaga. Hela seglingen kommer att ta ca 5 veckor men vi är trots allt i hamn mer än ute på havet.

..,Från tidigare utflykter och seglingar med klassen

Fördelar och nackdelar jag kommer på just nu:

+Får hänga med klassen
+Får upptäcka städer jag aldrig tidigare varit i
+ Får lära mig hantera en vardag helt utan träning och mat jag är van vid hehe
+ JAG SLIPPER all vardagsbajs som att jobba, ta sig till och från skolan, packa skolväska, sminka mig

-----------------------------------------------
- Kommer sakna alla hemma
- Kanske blir storm vilket är min mardröm
- Sjösjuka
- Får inte ha med nötter så jag kommer behöva leva utan jordnötssmör aka livets undergång

Ahapp, det var det!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gårdagens pass delade jag upp i tre "block". Varje block gjorde i 4 cirklar med vila mellan varje cirkel. Eftersom jag har haft problem med ett ben (äntligen gör det inte ont längre men är fortfarande försiktig) så blandar jag gärna in lite pulsövningar i stället för endast tunga övningar som belastar för mycket.

Block1

  • 8 box knäböj
  • 5 man makers
  • 10 Kettelbell marklyft

X4 med 30-35 sekunders vila mellan varje varv

Block 2

  • 20 hoppande utfall
  • 16 step ups på bänk med kettlebells
  • 12 Floor to overhead med viktskiva

X4 med 30 sekunder vila mellan varje varv

Block 3:

  • 16 "nigande" utfall aka courtsey lunges med kettlebells
  • 5 burpees
  • 10 hipthrusts

X4 med 30 sekunder vila mellan varje varv

Ta så tunga vikter som möjligt, även om det är få repetitioner är det meningen att sista repetitionen ska ta emot och vara tung.


​typ ett halvår sedan heh men jag är sämst på att ta bilder ://

Likes

Comments

Nu tar jag helg!! Eller, gjorde väl det imorse egentligen haha... Var bara i skolan i 10 minuter för jag försov mig (tips sätt alarm mitt på dagen ist för när du kommer hem från klubben mitt i natten...) fick kubba till skolan men ÄH. 

Åkte till Naprapat, lunchade med mamma, körde ett roligt benpass (vill ni jag ska dela får ni säga till för jag vet inte om ni tycker sådant är kul??) och fixade fransarna för första gången på länge. Efter det mötte jag upp familjen för middag på vigårda och hejdå-middag eftersom jag åker på lördag och familjen kommer att vara spridd tills dess :) hoppas ni haft en fin dag

btw så lyckad utekväll igår, när jag väl kom till cafet kändes det typ som att halva min gamla umgängeskrets och personer jag inte sett på ÅR där! Så underbart!!

Likes

Comments

Höstkläder i all ära men HÖSTLÖPARKLÄDER!! måste ju vara det bästa? Hösten är väl ändå bästa årstiden för skogsturer och då är det alltid extra kul med fina kläder. Ser fram emot Nike's lansering tillsammans med Apple och deras löparklocka. Kanske investerar jag i en... Den gråa tröjan har jag redan men ville tipsa för den är mitt absoluta favvoplagg när det kommer till lite kallare väder. Free run skorna har jag velat ha länge och nu är de på rea meen känns onödigt när jag åker iväg om två dagar i 5 veckor så hinner nog inte få dem tills dess ;-).

Likes

Comments

Idag kände jag mig SÅ taggad på ett rygg/axelpass så jag cyklade iväg med massor av ideér. Självklart var det knökfullt och typ allt var upptaget men det blev bra ändå! Jag körde:

Stångrodd

Militärpress

Pullups

Sittande rodd SS dips

Facepulls SS armhävningar

Avslutade med tabata 20 sek on 10 sek off x8 med övningarna

* Plankvandring

* Kettelbell swingar

* Battlerope


Likes

Comments

Äntligen hittade jag ett par perfekta chillaxar brallor! Lite halvslitna, ljusa, ingen stretch för ynka 250kr. Hittade dem i en Levis butik på "sista chansen" racket. LYCKA!

Likes

Comments

Många av mina kompisar ovch släktingar som inte är så insatta i "tränings världen" på samma sätt som jag, tycker att just proteinpulver är superkonstigt. Jag förstår dem till viss del eftersom "vanlig" mat bör vara utgångsläget, men proteinpulver är inte så kemiskt eller artificiellt som media många gånger fått det att verka. Det är är i mina ögon bara ett smidigt och enkelt sätt att få i sig lite extra protein. Viktigast är att man känner till märket bakom och att du kan köpa det i välkända butiker, då är det lugnt! Dessutom finns det ju mängder av olika sorter; vassle (komjölk), hampa (växt), havre, ärt med fler! 

För några månader sedan insåg jag att min mage dock inte var helt hundra på att äta vassleprotein i stor mängd, ibland blir jag liksom liite för lat och kör proteinpulver i gröten, proteinbar till mellis och kvällsmål med kasein- mest för att det är så gott... Hur som testade jag att byta till växtbaserade proteinpulver i så många fall jag kunde och det hjälpte massor!

Just Helhetshälsas havreprotein tycker jag är fantastiskt! Det är helt veganskt, osötat och osmaksatt så du får själv välja hur du vill ha det. Dessutom är det grymt att både baka och göra smoothies eller liknande med. Konsistensen är lite grynigare men det tycker jag bara om, det är som att gröten (om en tillsätter havreprotein i) blir lite fastare och "kaklik". Att företaget jobbar mycket med att ha så naturliga och rena produkter som möjligt samt med hållbarhet och miljö i åtanke tycker jag är fantastiskt! Vi behöver mer sådant här på marknaden!

Likes

Comments

Godmorgon! Jag har precis vaknat upp i min fasters lägenhet, bor här över natten som hund/lägenhetsvakt igen. Idag är jag äntligen ledig, min första lediga helg på väldigt, väldigt länge och det finns inte ord att förklara hur skönt det är :-)

Igår firade vi Sofia som nyligen fyllt 18 ute i Täby Kyrkby och jag hade verkligen jätteroligt!!! Trots att det tog mig över een timme och med tre byten kommunalt från Kungsholmen haha. Samma vända hem igen för att sova tre timmar sedan var det dags för lilla skrället att gå på promenad igen. Var inte mitt bästa jag då heh

Hoppade på dirren tillbaka i sängen när vi kom hem och sov någon timme till, tror inte jag sovit så långt in på dagen sedan i sommras :/, skönt ju!! Men nu måste jag börja röra mig, ska träffa Patricia snart!!

  • Filed under: vardag

Likes

Comments

​Igår slog vi ihop två saker jag tycker MYCKET om; glass och Nike. Jag sprang ju inte pga benet men det är som vanligt alltid härligt att hänga på Stadion bland alla löpare ändå, dessutom var min kompis Aline där med en kompis som jobbar för Witamin Well och delade ut sportdryck så vi kunde inte ha timeat datumet bättre ;-) Glassen var jätteuppskattad och jag har fått massa fina kommenterer och bilder skickade i efterhand från folk från löpgruppen, kul!!

Likes

Comments

Jag älskar stadsmiljö och hänger gärna runt i i stan utan något särskilt syfte alls... Det ända som suger är ju att det alltid finns lockande saker att köpa och det finns tydligen liksom alltid en anledning att unnan mig ett nytt plagg... heh


Jag velar ständigt mellan blogga/inte blogga, på ett sätt är det ju hur kul som helst att ha ett arkiv att se igenom när jag blir äldre. Önskar att jag hade haft mod nog att börja vlogga, tänk att ha rörliga videos att se tillbaka på!! Å andra sidan tycker jag det känns typ.. narcissistiskt eller något haha att skriva om sig själv och sin vardag så här öppet

Jag är verkligen en 100% eller inget människa och det jobbar jag dagligen med. Jag har blivit så mycket bättre på att sänka min 100% nivå dock till vad jag innan tyckte kändes mellanmjölkigt. När det gäller ungefär allt har jag verkligen insett att det känns mycket bättre att göra tre saker bra och klart än 8 saker halvdant och hetsigt.

Likes

Comments