In och kolla mitt senaste inlägg på Instagram där jag tipsar om Superfruit.com's tävling där du kan vinna en mixer och produkter för 6000kr!

i samarbete med boostified och Superfruit.com

Likes

Comments

Imorse vaknade jag på HELT fel sida, 30 min efter mitt alarm, i panik för att jag drömt konstigt och dessutom var sen... Cyklade i snön och höll på att trilla flera gånger, trodde dagen skulle bli rätt kass på grund av min trötthet och dåliga start men icke! Efter skolan drog jag direkt in till stan för träning. Först blev det en kort HIIT klass, efter det hakade jag på en gymnastikklass. Fokus på teknik och lek typ haha, älskar att mixa träningen så! Ni som har SATS tycker jag verkligen borde prova på "Preformace" klasserna, de är ofta i mindre grupper och jag lär mig alltid något nytt!

Sedan stretchade jag och filmade en liten rörlighetsfilm som finns på min insta! Lärde mig den här för ett tag sedan när jag hade svårt att lära mig att sitta i en djup knäböjsposition!

Likes

Comments

Snaaart!! 5 dagar så bär det av till Italien för skidor, roligt sällskap, alpvyer, god mat och en paus från allt hör hemma. Ser verkligen fram emot ungefär allt som heter sportlov just nu. Ska rocka backen!

Likes

Comments

Min helg avslutades med en lunch tillsammans med Bella, vi "träffades" faktiskt genom instagram och i sommar är planen att vi ska äventyra i fjällen några dagar :-). HUR kul??! Hon är superhärlig!! Söndag är som känt starkt förknippat med JUST DO IT! och Nike + Run Club. Så ett gäng intervaller och 5 km senare var jag i mål! Lite sjukt att mina "hål" på benen jag fick när jag trillade i tappen för (!!) veckor sedan fortfarande syns haha...

Likes

Comments

Min utgång igår var helt legendarisk!! Jag har aldrig haft en så rolig utekväll som igår, så jag har levt på den glädjen idag också haha. Vi firade Gabbe, så vi var både ett gäng från klassen + några av hans kompisar från andra skolor. Annars har jag 100% suttit på rumpan fram tills 4 med skolarbeten tills jag ruttnade totalt och drog ut på en promenad. Jag vet att varje inlägg jag gjort senaste veckan har innehållit någon typ av utsikts/vatten bild haha men jag ÄLSKAR hur fint allt blir nere vid vattnet där jag bor så här års. Jag längtar verkligen UT för att bara lyssna på poddar och lunka fram i sköna skor. Mina Lunarepic's är verkligen goa för bara promenera också. Resten av kvällen har vi hängt med släkten och firat min faster, alltid lika roligt att vara med dem :)

Likes

Comments

Jag vaknade av mig själv idag strax före 06, cyklade till tunnelbanan och väl på F4L stureplan körde vi ett pass jag sent kommer att glömma. FYFAN vad kul det var!! Hade en riktigt skrattig dag i skolan, höll på att börja gråta av skratt under en lektion haha :-). Tog en nap när jag kom hem, promenerade längs vattnet för att fota solnedgången (cringe much hehe) och nu ska jag ut och parta!! faktiskt taggad för en gångs skull haha, men jag har riktigt bra sällis ikväll så det lär bli kul! Hoppas ni haft en lika bra dag!

Likes

Comments

SVilken dag alltså!! Tog mig ut på en liten prommis och hann se en väldigt fin soluppgång. Det satte ribban för dagen och resten var inte fy skam det heller :-). Pankaksfrulle hos Agnes med Alma, vi rullade därifrån till skolan för ett par timmar historia, sedan bar det av till stan för att träna. Skönt att jag vilade igår för jag hade SÅ mycket att ge idag. Blev tidig så blev inlurad på ett styrkepass innan HIIT passet jag bokat så det blev dubbelt idag. Men det var en bra blandning, bänkpress och stabilitet första 45, kondition de andra 45. Jag var i lag med en kille som LANGADE intensitet så det var bara att tuta och köra. Kände mig helt överkörd efteråt haha. Men wow vad kul att pressa sig så ibland. Kommer att sova som ett barn inatt :).

Likes

Comments

6 minuters ägg, grönsaker stekta i smör, citron och lök, avokado och brynta tomater. CRAVINGS!

Likes

Comments

Alla hjärtans dag?? Tisdag?? Vet inte vad som utmärkte sig mest men det var en bra dag och fint om en kan ge lite extra kärlek :) Förstår att vissa lackar på det kommersiella men sanningen är att jag tycker att det är lite gulligt när folk köper rosor eller choklad till varandra ju! Aja, Jag äventyrade mig till F4L SoHo för ett pass efter skolan, fokus på hang cleans och jag maxade på 45 kg för några reps vilket jag tyckte var roligt eftersom jag aldrig gjort det förut :) Hoppas ni haft en superdag!!

Likes

Comments

Jag har haft en lite låg dag idag, inte känt mig sugen på något annat än att dra hem och sova typ 😂 kanske inte konstigt efter 10 timmar och stängning på jobbet till 21.30 igår. Tyvärr slutade jag sent, och sedan hjälpte jag mamma med ett fotojobb, övningskörde, lagade mat och hej så har hela dagen gått... ätit kvällsgröt och choklad så lite kul har väl dagen ändå varit haha, men NU vill hag sova!!

Likes

Comments