Sista dagen på praktiken idag, så jag fixade mammas hår hela morgonen, här är resultatet!

Likes

Comments

Otroligt trött men vad gör det när det är fredag imorgon, som jag längtat! Imorgon ska jag slinga mammas hår och det ska bli super spännande eftersom mamma aldrig färgat eller slingat håret förut. Puss puss  

Likes

Comments

Ny vecka alltså, fast jag har praktik denna vecka så det känns ändå rätt okej förutom att jag slutar sent men... Nu är det bara 4 veckor kvar till sommarlovet, yeeeeeah!
Ha en bra dag!

Likes

Comments

1. Hur lång är du?
- Jag är 1,64 cm lång!

2. Äter du nyttigt?
- Ja, det gör jag!

3. Hur ofta tränar du?
- Förut tränade 7 gånger i veckan men nu det här året har jag tränat 5-6 gånger i veckan.

4. Vad heter din kille?
- Min kille heter Anton Westman.

5. När började du träna?
- Jag har tränat fotboll och massor med sporter tills jag var ungefär 14-13 år då slutade jag med all sport och började gymma istället.

6. Vill du resa nånstans?
- Ja , jag vill gärna resa till USA eller Australien.

7. Godaste Max eller donken?
- Ingen utav dom men om jag måste välja så Donken!

8. Dina favorit byxor?
- Såklart alla mina Freddy byxor!

9. Din favorit tröja?
- Min träningströja haha.

10. Äter du godis?
- Väldigt väldigt sällan.


Tack för frågorna Nicklas!

Likes

Comments

Åh äntligen är måndagen snart över, iallafall skolan. Just nu sitter jag och väntar på Anton på gymmet för att vi ska gymma med varandra idag, skulle egentligen ha slutat 15:30 idag men vi slutade 14:30 och det behövdes verkligen för shit vad trött jag har varit hela dagen.

Imorgon har vi Engelska nationella prov och det blir en överraskning hur det kommer gå på dom proven haha, men imorgon slutar vi 11:00 vilket är drömmen.

På onsdag ska jag klippa mamma och ni som inte vet vad jag går för linje så går jag frisör, första året!
Kan berätta lite mer om mig själv framöver.

Likes

Comments

Idag är det söndag och jag ligger just nu i sängen efter att jag ställt väckarklockan tills imorgon... Trist som bara den, och inte nog med det utan att jag sover själv , utan min pojkvän vid min sida som är det bästa som finns. Idag har jag och han varit ute och spelat fotboll och kastat vattenballonger för herregud vad varmt det varit idag också, jaa vad har vi mer gjort, jo vi har cyklat på en trehjuling till en kiosk och köpt snowslush sedan åt vi grillat med hans familj och det var de bästa jag ätit på länge, hans låtsas mamma hade gjort en sån god typ av mangoraja sås så jag dog när jag käkade det, tog tyvärr ingen bild på maten för om ni hade sett det så hade era ögon ramlat ut för ni hade tyckt det såg så gott ut och det var det ju också så.
Vi avslutade sista tiden tillsammans innan jag for hem med att käka chokladbollarna vi gjorde igår kväll och dom var också så sjukt goda, måste vara nånting med deras hus som gör att allt man äter blir så sjukt gott.

Likes

Comments

Godmorgon!❤️
Nu är det söndag igen vilket betyder måndag imorgon och en ny vecka, fy så trist.. Det har varit så skönt att haft långhelg. Fast skönt ändå med en ny vecka för att då är det närmare sommarlovet hehe.

Likes

Comments

Min vän, hoppas verkligen du får stanna i Sverige.
Blir så besviken...
Sprid gärna detta, ska kämpa för dig vännen min..
#låtwahestanna

Likes

Comments

Helt sjukt hur varmt det har varit idag, äntligen sommarväder!!

Likes

Comments

Jag längtar så mycket till sommaren just nu och sitter och kollar på jumpsuit från nelly.com, jag tycker att jumpsuit är så snyggt på sommaren och rekommenderar alla att gå in på http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/ om ni vill hitta snygga jumpsuit och klänningar.

Likes

Comments