View tracker

Jag heter Cajsa och jag är 16 år gammal. Jag är en rätt framåt och glad person, det är iallafall vad man tror om mig.
Jag har ända sen jag föddes levt med en bra familj, och fina kompisar. Jag har i princip levt ett "felfritt" liv.
Jag minns så himla bra när jag skulle börja 4an, på en helt ny skola med helt nya människor. Jag var såklart riktigt nervös, som säkert många om inte alla andra också var. Det tog bara någon vecka innan min klass var som en familj. En familj med världens starkaste band, är det jag minns. Åren gick och det var dags att börja 7an, Gud vad stora alla hade blivit på så kort tid. Det var nu tid för att ännu en gång gå igenom dethär med en ny skola och massa nya människor, den här skolan var ju trots allt mycket större än skolan jag gick på tidigare. Jag saknade såklart mina gamla klasskompisar, och fick med mig några stycken till min nya klass. Det gick några veckor och det började väldigt bra, jag hade lärt känna några stycken men långt ifrån alla. Här någonstans började jag få svårt att knyta band med nya människor, och jag fick även riktigt svårt att lita på människor. Något jag faktiskt ångrar idag är att jag inte försökte hårdare, inte försökte lära känna mina klasskompisar. Några månader gick och jag hade fortfarande kvar mina hyfsat nya kompisar från klassen. Men någonstans här, i slutet av 7an var det något som gick snett. Riktigt snett. Jag började skolka mer och mer, vilket ledde till att jag tillslut nästintill förlorade dem här personerna jag klickat så bra med. Mina betyg sjönk, vilket gjorde så att jag började tappa motivationen till att fortsätta. Jag trodde att det var lika bra att bara ge upp, för det här skulle jag ju ändå inte klara. Jag började må sämre och sämre, men jag förstod aldrig riktigt vad det var. Jag hade då en bästis, som hade diagnosen depression. Efter ett tag började jag undra om jag kanske hade samma sak, men det tog ett bra tag innan jag vågade berätta om det här för någon, eftersom jag inte var eller är den personen som helst drar till mig uppmärksamhet. Tillslut gick det så långt att jag inte längre ville finnas kvar, jag tyckte inte något var värt att leva för. Det var här jag berättade för min mamma om hur jag kände, och hon kontaktade såklart ungdomsmottagningen, som diagnostiserade mig med svår depression och fick därefter förflyttas till bup. Jag fick vänta länge på det där bup mötet och det hade nu blivit sommarlov. Jag hade börjat må bättre, det var iallafall det jag trodde så jag sa till bup att jag inte behövde deras hjälp längre. Jag hade ett bra sommarlov, med mina bästisar som jag faktiskt fortfarande har kvar idag, iallafall dem flesta. 8an, var i princip likadan som 7an. Det började bra men stupade bara rakt ner efter ett tag. Jag fick gå på skolmöten, socmöten och liknande. Jag mådde inte bra än, jag började få tillbaka alla mima gamla tankar och känslor. Jag tog mig iallafall igenom 8an, likaväl med 9an. Den stressen jag hade i slutet av 9an, jag ville bara ge upp, jag orkade inte försöka längre. Men med dem kompisar jag har och hade, och med min finaste mamma och min pojkvän så tog jag mig tillslut igenom det, och kom in på det gymnasiet jag ville.
Mitt sommarlov var väldigt upp och ner, vissa dagar mådde jag superbra och var superlycklig. Och vissa dagar mådde jag bara sämst och ville bara ligga i sängen och sova. Jag umgicks med min pojkvän i princip hela sommarlovet, vilket gjorde allt mycket lättare då han är den person jag behövde i mitt liv för att få min vardag lite bättre.
Nu skulle jag börja på gymnasiet, och jag var inte nervös. Jag var rädd, livrädd. Under demhär åren hade jag byggt upp en sån stor mur, med socialfobi, ångest, depressioner. Första veckan gick bra, för nu hade vi bara umgåtts med klassen. Andra veckan var sådär, för redan nu började jag halka in på mina gamla vanor. Första två veckorna tog jag mig igenom med ångest attacker och massa tårar. Aldrig någonsin hade det vart såhär illa. Nu ville jag bara ge upp, det fanns inget att leva för längre. Jag har min mamma, och min pojkvän att prata med, eftersom det är dem jag litar på till 100%. Första månaden gick ut på att gå på massa skolmöten, få plugga hemma och min motivation blev mindre och mindre. Mina ångest attacker blev värre, och nu var jag tvungen att springa ifrån mina lektioner. Jag har nu haft två veckor som har gått hur bra som helst, jag var riktigt stolt över mig själv, såsom min mamma.
Nu sitter jag här igen, tänker efter på vad det igentligen är jag lever för. Och det är helt tomt. Min motivation har försvunnit helt, den finns inte längre. Jag är kvar här, för att jag inte vill lämna min pojkvän och min familj, för jag vill inte göra dem illa. Men det är jobbigt, det är riktigt jävla jobbigt att vara tvungen att ständigt leva med denna ångesten, och inte kunna göra något som helst åt det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Huur mysigt?

Sov hos mitt hjärta, faktiskt för första gången i helgen. Vi hade hans lägenhet för oss själva så vi kunde få ensamtid hela helgen. Ätit sushi och lagat tacos, Charlie gjorde faktiskt det mesta. Min wifey.

Idag har jag vart inne på sjukan, tagit några blodprov. Usch vad jag hatar sprutor och nålar. Imorgon är det skola igen, åh jag är lite sisådär små taggad, av någon konstig anledning. Jag försöker iallafall vara där, gör mitt bästa.

Likes

Comments

View tracker

Kände att jag behövde skriva av mig lite, så here we go.
Första veckan på gymnasiet, var nog den värsta i mitt liv. Åkte hem varenda dag, la mig i sängen och grinade i x antal timmar. Åkte tillåhmed hem tidigare en dag för det vart för mycket. Det var väldigt längesen jag skrev om det nu, men jag skrev iallafall i ett tidigare inlägg att jag har socialfobi. Min socialfobi hindrar mig från så mycket, och nu vart det bara för mycket. En helt ny skola med helt nya människor. Men jag har iallafall setat med mamma nu ett tag, och kommit på lite bättre tankar. Försöker tänka att det med tiden blir bättre, vilket säkert är fallet. När jag satt ute med mamma sa hon också att om jag fixar denhär veckan nu, kör hon mig till Charlie i Stockholm i helgen så jag slipper åka tåg ensam. Han var hos mig i helgen och åkte hem idag, miss him alreadyyy. Helgen var iallafall supermys. Charlie och jag gjorde hemgjort pizza i fredags, och sushi i lördags. Plus massa godis och mys.

Likes

Comments


NA-KD ? Sett att det är väldigt många här på nouw, och på andra medier såklart.. som pratat väldigt mycket om NA-KD och jag har aldrig riktigt kollat vad det är. Har suttit nu i säkert snart två timmar och bara kollat runt på deras kläder, och jag är kär. Tycker att det är lite liknande stil som på chiquelle och det är just nu min absoluta favorit sida. Kan verkligen säga att jag inte hittade mycket, som jag inte skulle kunna ha på mig. Älskar det! Har i alla fall tagit fram mina tre favoriter i kategorien jumpsuit/playsuit just för att det är mitt favvisplagg för tillfället hihi. Jag har bara jumpsuits i färger, så skulle vara kul med något i en mer nude färg. Valde i alla fall tre favoriter och funderar på att klicka hem någon utav dem snart, vet inte vilken bara? För att komma till länken där demhär tre olika finns, är det bara att klicka på bilden!

Likes

Comments


Hej fina! Guud, min skolångest nu är riktigt hög.. Vill inte börja alls, är så rädd och nervös inför så mycket. Rädd för att behöva träffa så mycket nya människor på samma gång, inte riktigt något för mig..

I alla fall så fyllde min fin mamma år i torsdags, men vi firade henne nu idag på lördag. Så i fredags ställde jag mig och bakade till henne. Blev en lchf-snickers cheesecake, just för att hon älskar snickers. Och Bounty-bollar då hon gillar kokos.

Vi hade några släktingar över idag och även Tilda & Adam kom hit. Så idag åt vi grillat för att fira mamma. Var supermysigt, och ett bra avslut på mitt sommarlov som slutar nu på tisdag. Kram!

Likes

Comments

Nu var vi här igen med en "4 bästa" men denna gång mina 4 bästa serier, för det har jag faktiskt större intresse för än filmer. Nu kollar jag inte så ofta på serier heller längre, men när jag väl börjat än slutar jag inte försen jag sett alla avsnitt av dem..

Jag tror att den serie som ligger 1a på min lista, många kan relatera till, och det är orange is the new black. Alltså den serien, som dem flesta serier tror jag det var Stephanie som tipsade mig om den. Redan efter första avsnittet var jag som besatt, jag kunde inte sluta kolla. Men det är väl lite det som är det "braiga" med serier ändå ;)

Pretty little liers känner nog också dem flesta igen, den är ju trots allt inte så ny..
Denhär har jag dock nyligen börjat kolla på så jag kan inte säga att jag sett hela. Men hittills är den grym.

Jag vet inte riktigt om denhär "klassas" som en serie eller em film. Den har ju dock flera delar, så borde ju kunna kalla den en serie. Dethär är iallafall en av dem grymmaste serierna jag sett. Jag har sett alla avsnitt på bio med mamma och Tilda, det är numera våran tradition.

Precis som med divergent vet jag inte riktigt om dehär är en serie eller en film, vilket fall är det så himla bra!
Jag, mamma och Tilda brukar även gå och se denhär å bio när, alltså när dra avsnitt kommer ut.
Demhär två sista serierna i min lista är nog ändå dem två bästa, men kändes bäst att ta dem två sist ändå då jag inte riktigt vet om man ska kalla dem för serie eller film. Hoppas det ger någon nytta nästa gång ni tänker klicka igång en film. Kram!

Likes

Comments

Hej finisar!
Jag vet inte om jag ska beskriva denhär dagen som bra eller dålig, för den har vart lite både och. Som ni vet så skulle Charlie åka hem igår, men han fick stanna en extra dag hos mig som tur va. Vi har iallafall sista dagen nu gått och ätit på Thai/Kina resturang vilket var supermyys. Men han åkte iallafall hem idag, och redan efter 10 minuter kände jag att något saknades åh jag var helt tom. Han åkte hem vid 5-6 och han åkte precis innan våran kräftskiva. Det var vi i familjen och även kjells kompis som var här.

Byggde även gele på mina naglar inatt när jag inte kunde sova. Har inte gjort någon "design" på dem än, men tycker också det är lite fint när dem är som dem är. Vi får se hur jag gör helt enkelt.

Likes

Comments

Nu har en del av mina kläder, och allt skolmaterial kommit i brevlådan!
Eller ja, det är bara en klänning jag väntar på.. Och ett par extra paket då min mamma fyller den 18de.
Har sovit bort exakt hela dagen idag, som vanligt. Börjar verkligen få ångest nu över att jag knappt hunnit göra något alls denhär sommaren. Känns som att det gått så fort bara. Men det kanske också är vanligt att känna så ?
Det känns också som att detvar riktigt längesen det var bara vi tjejerna som hittade på något, så en vanlig basic tjejkväll måste vi ha snart igen!

Likes

Comments