View tracker

Tisdagar, inte bästa dagarna men inte heller sämsta. Förutom i mitt perspektiv då. Jag dränkte som sagt håret i kokosolja igårkväll och blekte det idag för tredje gången (väldigt osmart, iknow) men nu tog inte blekningen alls. Jag känner verkligen nu hur illa mitt hår blir av dehär, så blekningen har jag gett upp helt nu för jag vågar verkligen inte bleka en fjärde gång. Var till affären nu med mamma och Tilda och köpte c-vitamin, honung och schampo som man tydligen ska kunna avfärga håret med på ett skonsammare sätt. Nu får jag hoppas på att dethär funkar bättre, annars lägger jag i "slutfärgen" iallafall, och massor av hårinpackning och oljor.

Nog om mitt hår nu, så gick jag iallafall upp vid 10 imorse vilket är ganska sent för mig då jag i vanliga fall gått upp runt 6. Jag har sovit så himla dåligt dem senaste dagarna och vaknat flera gånger under nätterna, men det kan ju vara en biverkning på mina medeciner i quess.
Efter att jag blekt håret idag kom Tilda hit med fika till mig, mamma och henne. Vi satt åh pratade bara innan vi åkte till affären, och nu har vi precis kommit hem. Nu på ett tag har jag ingenting att göra alls, så tänker att jag kanske ska passa på att städa mitt rum kanske. Senare i eftermiddag kanske jag ska träffa Stephanie iallafall också, va flera veckor sen sist nu.

Jag hoppas att eran dag vart en aning bättre. Vi hörs senare. Kram!

Likes

Comments

Haft sån otrolig beslutsångest om vilken hårfärg jag egentligen var ute efter. Tänkte nog inte efter innan jag började bleka håret innan.. Jag hade i alla fall innan köpt en ljusbrun/mörkblond hårfärg, men sen började jag inse att den hårfärgen jag köpt inte skillde sig så mycket från hårfärgen jag hade innan, och jag ville ju såklart inte bleka håret i onödan. Jag var nu tillbaka till affären och köpte en askblond hårfärg istället! Mitt hår är för tillfället helt oranget så blekaning är jag inte klar med än, och jag har så himla dåligt tålamod. Egentligen är det väl bäst att vänta någon vecka imellan varje blekning, men jag köpte kokosolja som jag har i innan istället, så får jag hoppas på att håret inte faller av ;))


En sak är i alla fall säkert, dethär var första och sista gången jag blekte håret själv hemma.

Likes

Comments

Måste bara få visa hur jag för tillfället ser ut i håret. Lite kul är det ändå, men nu får det vila ett tag! 😌😅

Och med dethär korta inlägget säger jag också, godnatt på er!!

Likes

Comments

Outside my comfortzone? Jo, de kan man säga.

En annan sak jag vill jobba på, är att våga mer.
Så idag slängde jag i en blekning för att sen försöka få det mörkblont. Behöver dock ha i en till blekning för ja, ni ser ju hur det ser ut. Det tog av någon anledning bara på vissa fläckar, och då mitt hår fortfarande är för mörk för den färg jag sen vill lägga i, får jag tyvär bleka igen.
Tycker helt ärligt dethär är jätte läskigt, för jag e så himla rädd om mitt hår, att det alltid ska vara mjukt åh oslitet 🙄

Likes

Comments

Något av det absolut värsta med att leva så som jag gjort i två års tid är att jag inte är samma person som förut, och jag är så medveten om det. Jag är inte längre den spralliga, super glada och störda Cajsa som förut kunde göra alla glada. Jag är inte längre den person som alltid följde med sina kompisar ut vad det än var och vilka/hur många vi än skulle träffa. Nu tar det en timme för mig att bestämma mig för om jag ska ligga kvar i min säng, eller om jag ska klä på mig för att hitta på något med t.ex Steffe. Bestämma mig i en timme, för att sen komma i sista sekund med någon dålig ursäkt till att jag inte kan gå ut. Förr var jag verkligen inte rädd för att skämma ut mig (om det är bra eller dåligt får du avgöra). Jag var iallafall inte rädd för att någon skulle kolla snett, att någon skulle lägga någon taskig kommentar eller att någon skulle döma mig. För jag brydde mig inte alls om folk tyckte illa om mig. Idag därimot, kan jag sätta på mig t.ex. ett nytt läppstift som jag inte är van vid, för att hemma vid spegeln såg det svin bra ut. Men åker jag sen till affären så och ser någon jag känner igen, får jag svårt att prata. Det ända jag tänker på i den stunden är att den/dem personerna kommer tycka jag är dum i huvudet. För att jag bär ett läppstift?? Jag vill kunna vara lika glad och skämmig som förut, och kunna skita i vad alla andra tycker. Idag är jag raka motsatsen som förut. Men det är något av det allra viktigaste jag ska jobba tillbaka för att må lika bra igen, för det här är inte jag.

Känner att det vart mycket sånahär inlägg nu, men det är något jag måste få skriva av mig och då skriver jag ner det här. Läsa behöver du inte göra om du tycker sånthär är tråkigt. Kram!

Likes

Comments

View tracker

Från att somna runt 9 på kvällen, till att va vaken till 4 på natten. Min natt va rent ut sagt hemsk. Mådde illa, var yr, hade ont åh kände mig generellt skum. Inte haft så stor aptit idag heller, men jag antar att det är pga att jag nyss börjat med medicinerna.
Annars har jag mestadels legat i sängen, as usual. Vart med mamma till affären en snabbis men det är i princip ända gången jag stått på mina ben idag. Ända jag tänkt göra nu är för det första att försöka äta något, sen bara lägga mig igen och slå på någon film. Så att jag förhoppningsvis kan få somna en lagom tid.
Jag hoppas iallafall att det är bra med er och att ni tar hand om varandra, kram!

Likes

Comments

Nu kan jag äntligen få starta min väg till ett bättre psyke. Igår fick jag recept på det jag väntat så länge på. Och nej, jag är verkligen inte den person som tror att mediciner och tabletter löser allt. Jag är mer den person som helst hoppar över Ipren/alvedon osv, även fast jag under flera månader haft mycket problem med min mage som gjort att jag har ont nästintill varje dag. Men när jag försökt på egen hand såhär länge så ser man tillslut ingen annan utväg, ingen utväg som hjälper iallafall. Så nu har jag efter 2 år fått antidepressiva, och även ångestdämpande som jag hoppas även kan hjälpa mig att klara av det sociala. Nu är det enda jag kan göra, blicka framåt och hoppas.

(Vill bara tillägga att medeciner och liknande är egentligen ingenting jag pratar om såhär öppet då det igentligen kanske är en personlig sak. Men eftersom jag redan öppnat upp mig såhär mycket redan så tror jag inte att detta ska va något problem.) kram!

Likes

Comments

Sååå idag testade jag mig på att göra akrylnaglar utan tippar, gick sådär. Inte haft sån tur med alryl tidigare actually då jag i slutändan bara sabbat mina egna naglar.. Jag hade egentligen sagt att jag skulle låta mina naglar vila ett tag pga att dem är så förstörda nu av all gelé osv. Höll det löftet någon dag, tills idag. Är inte helt nöjd, men inte riktigt missnöjd heller då jag älskar färgen jag lyckades blanda till. Men övning ger färdighet i guess.

Likes

Comments

Dragit in min syster och mamma i mitt sushiberoende, så idag vart det sushilunch!

I princip första gången på 3-4 dagar jag lyckas äta någonting då jag (antagligen) vart magsjuk. Känner såhär i efterhand att sushi kanske inte var det bästa att börja med då det är så himla svårt att känna när det är dags att sluta äta (eftersom det är så himla gott och det är i princip det enda man tänker på hehe) Bättre blir det inte heller med det grova sötsuget man får efteråt. Så tillbaka till affären och köpa godis.

Annars har jag bara legat i sängen demhär dagarna, beställt hem lite saker till den 11 då jag planerar att ha en tjejkväll för att fira min 17-års dag. 114 ballonger, rosa muggar, serpentiner, jilanger, spelkort. Och allt i rosa!


Påtal om sushi så måste jag få visa min supersöta berlock jag fick av min lillebror på julafton!

Likes

Comments