Sedan fotbollen tagit slut så har det varit mycket skola men även mycket av det roliga, så det har varit minus på sömnkontot men vad gör det när man skaffat sig minnen för livet. Jag lever och mår bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej gänget!
Haft en typical söndag där jag sov ut länge, åt och käkade lunch sen städade jag rummet innan jag gjorde lite läxa och nu har jag precis lagat tortellini till middag och ska äta det innan jag slår igång en film.
Imorgon är det morgon träning så blir en tidig kväll
innan ännu en fartfylld vecka tar fart.
Kram

Pic 1&2, mitt nystädade rum och har nog aldrig visat det så nu får ni se det.

Pic 3&4 jag och Sofie efter matchen igår.

Likes

Comments

Om jag fick beskriva mig själv med ett ord just nu så skulle det vara, TRÖTT.
Det är långa dagar just nu, stiger upp vid 6-9 beroende på när vi har träning och kommer ofta hem kring 8 på kvällen och då har jag plugg. Så som ni kan förstå så ligger mitt sömnkonto på minus 100 då det inte är många dagar då jag somnar före klockan 12.30.
Är ett väldigt högt tempo här och just nu längtar jag efter en dag i sängen med film.
Men misstolka mig inte, allt är bra men är bara trött.
Nu sitter jag på min sista lektion, sedan ska jag äta något snabbt innan vi har lift och sedan fotbollsträning. Hoppas det inte är allt för jobbigt då vi hade match igår och match på lördag igen i Miami.

Hoppa allt är bra med er. Här kommer lite bilder från senaste tiden. Rosies familj har varit här och hälsat på så vi har spenderat tid med dem.

Här är bilder från matchen igår: andra och tredje bilden så har vi en grej i laget att vi tejpar våra handleder och skriver små ord att spela för/eller peppande ord som man kan kolla på under matchen.

Vi var en sväng i Orlando med Rosies familj och hade en väldigt bra dag med många från skolan.

Likes

Comments

Äntligen så är jag tillbaka på planen och det kunde inte kännas bättre!!! Här är lite bilder från förra matchen som slutade med 1-0 vinst för laget så det var riktigt skönt!!

Igår hade vi en heldag vid poolen/stranden och det var riktigt härligt, pics kommer här:

Nu i skrivandes stund så är vi påväg till North Carolina med laget och det är en 10 timmars bussresa, lite segt men ska bli kul att få spela match igen.
Vi hörs 👋🏻

Likes

Comments

Tjena.

En torsdag mitt i livet har snart passerat, inge ovanligt händer här utan det är skolan och träning som tar upp min tid.

Som jag sa tidigare så är det ju väldigt mycket i skolan nu men snart är det helg och det blir skönt även om jag inte ska klaga på mitt schema.

En annan tanke som slagit mig på sistone är hur hemma Florida har blivit för mig, med vänner, skola och allt runtomkring. Skellefteå kommer ju alltid vara hemma och en trygghet men jag känner samtidigt att här trivs jag väldigt bra och känner verkligen att jag hör hemma här och det är så skönt när man ska vara borta länge. Har nog också ändrats mycket som person genom att vara borta, och känner väl att vissa personer inte hör hemma i mitt liv längre och det är lite läskigt men också fint att man hittat sig själv och personer här som har samma visioner som en själv från världens alla hörn.

Nä nu ska jag fokusera på plugget igen, ville bara dela med mig av lite torsdags tankar. Hörs när vi hörs!

Likes

Comments

Hej gänget! Det var längesen, jag överlevde stormen och som alla säkert vet så blev den tack och lov inte så stark i Florida så vi kom undan med mycket träd på marken och att vara utan el i några dagar vilket är väldigt lindrigt om man tänker hur illa det sett ut på andra ställen.

Skolan var iallafall stängd i två veckor så i måndags så började skolan om och nu har jag hur mycket plugg som helst för att komma ifatt allt vi missat. Tungt just nu men det går.

Här kommer lite bilder från senaste tiden:

Kram.

Likes

Comments

Godmorgon!
Imorse när jag vaknade så hade jag fått väldigt många sms om folk som skickat hälsningar och det betyder väldigt mycket så tack till alla er som tänker på mig och hör av er!

Iallafall så trodde vi att orkanen skulle träffa i öst först men efter att den nu ändrat riktning så är vi väldigt drabbade. Vi försökte boka flyg härifrån men allt är slutsålt och även alla hotell är bokade så man kan säga att vi är fast i Florida. Orkanen ska nu träffa värst i Tampa där vi bor, om ni kollar på bilderna ovan så förstår ni:

Vi hade tänkt stanna på skolan men det får vi ej då vi ej bor där vilket är helt sjukt men det är en annan historia så imorse tog vi beslutet att åka 3 timmar från tampa lite mer inåt landet där den också ska träffa men vi är iallafall i en säker byggnad och så länge vi håller oss inomhus borde det gå bra.
Jag mår bra och är inte speciellt orolig i nuläget men tänker förstås på alla som kommer bli drabbade och hoppas även det går bra för alla nära här och mig själv, man vet inte riktigt vad man har att vänta sig så nu är vi iallafall påväg till en säker plats och det känns bra.

Just nu ligger jag iallafall i bilen och lyssnar på musik och har det bra. Vi hörs senare, kram<3

Likes

Comments

I måndags så var det LABOR DAY och vi var lediga från skolan, jag och mina närmsta här hade en toppen dag på stranden där vi körde vatten skoter och hade det allmänt gött. Tisdags så gick jag skola som vanligt och det skulle jag ha gjort igår med men som säkert ingen har missat så är det en hurricane påväg mot Florida som är väldigt allvarlig så skolan är nedstängd en tid framöver och vi är faktiskt hemma nu och bara tar det lugnt men eftersom det är nu två orkaner som är påväg
mot oss så blir det nog mest troligt att evakuera imorgon och hoppas på det bästa. Känns overkligt och man fattar inte riktigt allvaret men efter att ha sett mycket nyheter så förstår man vilka saker som kan hända och att det är bättre att vara safe than sorry.
Bjuder på lite bilder från senaste tiden.
Kram

Likes

Comments

Tisdag och den längsta dagen har passerat, är helt slut så tänker göra en tidig kväll.

Likes

Comments

Såhär ser mitt schema ut för terminen, här i USA så får man bygga ihop sitt egna schema och vissa kurser är sånna man måste ta för sin major men andra är bara sånna man måste läsa för att få ihop tillräckligt med credits innan man går ut skolan.
Iallafall så är lektionerna 50 minuter långa måndag, onsdag, fredag och en timme och 20 minuter på tisdagar och torsdagar.
Måndag, onsdag, fredag har jag lektion 12.30-13.20 så man kan nästan säga att jag är ledig dom dagarna men då får man ta eget ansvar och plugga för tisdag och torsdag har jag fyra lektioner back to back, vilket innebär att jag har en väldigt lång dag och det är rätt jobbigt men man får tänka att det är 2 av sju dagar i veckan så man ska inte klaga.
Är iallafall mycket nöjd med mitt schema men från förra terminen så är det stor skillnad. Jag har mycket svårare klasser och mer plugg men det är väl så det ska vara.

Nu ska jag iallafall stiga upp och göra mig klar för dagens lektion, efter det ska jag träna, flytta lite saker och sen filmmys.
Kram på er.

Likes

Comments