View tracker
View tracker

Och här har vi mitt nya lag👏🏻

  • 127 readers

Likes

Comments

View tracker

Jahapp, som vanligt så var det ett bra tag sen jag uppdaterade men för min egen skull då jag har tänkt ha denna blogg som en resedagbok så tänkte jag uppdatera lite om SAT som jag gjorde nu på morgon, SAT är alltså USA:s motsvarighet på vårt högskoleprov.

Provet var uppdelat i fyra delar, 1.engelska läsförståelse, 2. Grammatik och writing 3. Matte, först en del utan miniräknare och en del med miniräknare.

Förra gången då jag gjorde TOEFL så var jag otroligt stressad, men denna gång för SAT så hade jag pluggat mycket mer och var lugnare, sen att jag pratar engelska nu nästan varje dag gör att engelskan blir mer och mer flytande igen och ord som man tappat bort kommer tillbaka och det hjälper en att vara lite lugnare.

Måste även säga att jag trodde matten skulle vara min svåraste del då jag är sämst i matte men faktiskt så var första delen läsförståelse min svåraste, och matten kändes typ lätt (?), men man vet ju aldrig!

Överlag så är jag nöjd med min prestation och hoppas på ett bra resultat, skulle kännas kanon att få bra både på TOEFL och nu SAT men som sagt nu är det bara att vänta!!

Hoppas alla har en bra lördag, kramis!!Likes

Comments

Torsdags kväll så flög jag ner till Stockholm och var inte framme förens sent på kvällen så det blev bums isäng.
Fredag så pluggade jag det mesta av dagen men hann även med en trevlig lunch. Kvällen bjöd på filmtittande och pizza!

Lördag så var det dags för TOEFL, och jag var såå nervös. För er som inte vet vad det är så är det ett test på fyra timmar som är uppdelat i, läs/hör/prat/uppsats delar och såklart är allt på engelska. Trodde det skulle vara mycket lättare än vad det var men ack så fel jag hade. Första delen kändes inte alls bra vilket var en besvikelse men dom sista tre kändes ändå ok så jag hoppas på ett hyfsat resultat..!

Efter provet så åkte jag till Hanna (min syster) och vi gick och shoppade, fikade innan vi avslutade med middag och bio. Var en mycket mysig eftermiddag.

Landande hemma på söndag eftermiddag och igår och idag har jag pluggat för de två prov som är kvar innan USA.
Är så taggad på att åka iväg MEN -
Det är inte alltid lätt att ha det bästa av två världar. Jag är stolt över mig själv för att jag vågar följa mina drömmar men det innebär alltid att man lämnar något bakom sig för att öppna plats åt annat och det kan ta emot ibland.
Men i slutändan så blir det här det bästa ändå hoppas jag!

Bjuder på de få två bilderna jag tog i helgen, enjoy!

  • 532 readers

Likes

Comments

Mina dagar just nu går i lugnets tempo, jag pluggar, tränar och hänger med Molly så inget speciellt händer just nu i vardagen så därför är det alltid svårt att skriva något roligt.
Men allt är bättre än inget antar jag då jag ofta får klagomål om hur tomt det ekar här.

I förrgår fick jag förresten en impuls på att kapa av mig håret så sagt och gjort så fick Fanny gå lös med saxen och jag måste säga att jag är mycket nöjd över resultatet, väldigt skönt att också vara mörkhårig igen.

Har inget mer vettigt att säga så ska joina min sovande kompanjon i snark VM.
Godnatt kompisar💗

  • 591 readers

Likes

Comments

Idag har jag tagit det lugnt i Boviken, fixat med papper och pluggat för SAT och TOEFL provet.
Har också hunnit med att springa en mil som jag för övrigt fick personbästa på för iår 👏🏻😃

Måste också släppa bomben att efter jul/nyår så flyttar jag till USA för fyra år på college, så framöver så kommer jag skriva mycket om förberedelserna så jag kan kolla tillbaka och minnas. Är otroligt taggad med det kommer också vara otroligt jobbigt att ha sin andra halva på hemmaplan men vi är för unga för att inte följa våra drömmar.

Hoppas alla får en bra helg!
Kramis  • 806 readers

Likes

Comments

  • 830 readers

Likes

Comments

Här ekar det tomt så vanligt. Jag har inte glömt bort bloggen utan helt ärligt så vet jag inte vad jag ska skriva så framöver blir det nog mer bilder och mindre text, det är ju faktiskt så himla fint att kunna titta tillbaka på vad som hänt.

Idag har jag iallafall hängt med min familj hela dagen, vi har sprungit ihop och sedan ätit surströmming. Har varit borta så mycket i sommar att vi knappt hunnit ses så idag har varit en extra bra dag.

Nu ska jag åka hem och sova och ladda batterierna för nästa vecka börjar ett nytt kapitel i livet. Kram på er!

  • 1155 readers

Likes

Comments

  • 1350 readers

Likes

Comments