Resor

Då problem har uppstått måste jag meddela att jag tyvärr åker hem i förtid. Redan på lördag. Jag önskar att jag hade kunnat stanna här nere, och trivas. Men måste röra mig hemåt redan och hitta något nytt. Livet är ett äventyr och allt ger erfarenhet. Men det betyder inte att man ska låta sig utnyttjas.
Detta var inte för mig, eller någon. Detta är helt sjukt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Resor

Okej, vi kom ner till Österrike hyfsat smidigt faktiskt. Det tog som sagt cirka 20 timmar och då stannade vi några gånger under turen. Jag kan dock säga, kräsen som jag är, att efter hemresan kommer jag aldrig bussa på det viset igen. Jag fick ihop ungefär 30 minuters sömn sammanlagt. Har fortfarande ont i benen efter allt sittande och gud vad jag klagar. Matrei är rätt fint faktiskt, typisk Österrikisk stil på alla hus och byggnader. Än så länge har jag klarat av att kommunicera med engelska. Men vet inte hur det blir i längden med tanke på att jag bara kan säga hej på tyska.
Snart ska vi lifta upp i berget och sola lite, vid 15 ska vi träffa hotellägaren och få en rundtur samt information om arbetsuppgifter.
Ha en fin dag vänner!

Likes

Comments

Resor

I ögonblicket jag börjar skriva detta är det en och en halv timme kvar tills bussen avgår från Malmö mot Österrike. Jag sitter i bilen på väg hemifrån och dem normala kaos-tankarna inför en resa börjar komma. Har jag glömt något? Är passet giltigt? Vart är bankkortet? Tog jag nu med dem där skorna eller lämnade jag dem hemma? Ni förstår vad jag menar va? I can't be the only one.
Jag ska alltså spendera dem sex närmsta veckorna i en helt främmande ort och visst ska det bli jättekul, men lika kul som det ska bli är det skrämmande. Jag har sån tur att jag har alla här hemma som stöttar mig och som faktiskt har orkat med mitt böliga beteende dem senaste veckorna. Kommer sakna er alla, vänner som familj.
Låt äventyret börja!

Ovan ser ni då bland annat mina fem väskor jag ska ha med mig, haha

Likes

Comments

till min nya blogg!
För er som inte känner mig, jag heter då Cajsa, är 18 år gammal och bor i sköna Skåne. Jag studerar inom turism och extraknäcker som servitris. Låter spännande va? Nja inte väldigt. På min övriga tid brukar man hitta mig i affärer eller på en mysig restaurang. Jag absolut brinner för att resa och vill efter studenten jobba som flygvärdinna. Jag kommer snart att spendera sex veckor i Österrike i en mysig skidort vid namn Matrei, där jag ska jobba på en hotellanläggning. Förutom resintresserad så är jag då även en så kallad Makeup-junkie, så smink är också något det kommer att bloggas om här.

Häng med i min vardag, det vore en ära!

Likes

Comments