Header

Gokväll allesammans!

Nu känner jag att det är dags för mig att försöka börja blogga igen. Trots en tydlig planering över inlägg och liknande sist så gick det ändå inte vägen men nu tänkte jag prova igen och så får vi de hur det går.

Jag ville bara få en början till bloggandet så tyvärr har jag inte mer att skriva för dagen men imorgon ska jag fixa ihop ett, lite mer, intressant inlägg.

Klockan börjar bli mycket och det är dags för mig att hoppa i säng. Sov gott allihopa.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allesammans!

Hoppas att ni har haft en underbar dag. Min dag har mestadels spenderats med att sova då jag var vaken hela natten för att kolla på JVM i hockey, Sverige spelade semifinalen mot Kanada. Det var en väldigt spännande och tuff match som tyvärr slutade med 5-2 till Kanada... Men ikväll är det då dags för bronsmatchen mot Ryssland så vi hoppas på det bästa, att de får med sig medalj hem. Heja Heja Heja!👏

Just nu ligger jag i soffan i väntan på min syster och jag har precis bokat biobiljetter till mig och en kompis. Vi ska gå och se Fifty Shades Darker på alla hjärtans dag. Haha har man ingen partner att gå med så får man gå med sin bästavän istället.😉

Det kanske kommer upp ett inlägg till senare ikväll beroende på om det händer något roligt eller inte. Annars får ni ha en fortsatt trevlig kväll. 😊


Likes

Comments

Hej allihop! 😊

Gårdagen spenderade jag med en utav mina närmsta kompisar Sandra. Vi körde från Helsingborg ner till Ystad vilket tar ungefär 1h och 30 min. Trots att vädret inte var det vackraste så hade vi en väldigt mysig dag. Vi stannade till i Ystad för att käka lite lunch som till slut blev på Max hehe😉 Sedan gick vi tillbaka till bilen och körde längst med kusten upp mot Malmö där vi gick in på Lush och kollade lite i butikerna på Triangeln. Efter det bar det av mot Helsingborg igen så jag var väll hemma vid 5 tiden.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att ta det lugnt och kolla på CSI NY. Helt klart bästa serien😍 Just nu kollar jag runt lite på Welloteket, jag vill så gärna klicka hem lite Matchapulver så jag kan göra min älskade Matchalatte som jag just nu har i handen men denna är gjord av vanliga tepåsar då jag inte hade pulver hemma. Men vi får väll se vad som händer, sätter igång ett avsnitt CSI sålänge och funderar lite. Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu är det alltså ett nytt år. För många innebär det att man äntligen ska satsa på något man vill förbättra i sitt liv. Sluta röka, börja träna, söka jobb, bli en bättre människa osv osv. Men för mig är detta alldeles för klyschigt och jag vet att det funkar aldrig att förändra en vana bara för att det är nytt år utan man måste verkligen bestämma sig för att man vill göra en förändring i sitt liv och sedan hålla sig till det. Så därför har jag bestämt mig för att inte ha några nyårslöften i år utan när jag känner att tiden är inne för en förändring så kommer den att ske. Självklart finns det mål som jag vill uppnå och saker jag vill göra men det är inget jag tänker sätta en deadline på. Jag vill till exempel börja börja blogga regelbundet och det finns ämnen som jag gärna skriver om men det blir aldrig av för jag tycker det är lite svårt att skriva ihop bra och lockande inlägg. Därför tänkte jag att jag börjar blogga om vad jag gör om dagarna. Jag tror att det är lättare för att jag inte behöver komma på något ett ämne att skriva om utan enbart fokusera på hur jag lägger upp ett bra inlägg.


Bild lånad från Google!

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg. Som ni förmodligen ser så är jag nybörjare på det här med att blogga. Har haft några bloggar tidigare men det har inte gått alls bra så nu tänkte jag varför inte ge bloggvärlden en sista chans? Jag älskar att skriva samt att fotografera och ta fina bilder så därför borde detta passa mig kan man tycka. Men vi får väll se hur det går. På min blogg kommer ni att få läsa om exakt allt möjligt, min vardag, inredning, träning & hälsa, mode & skönhet och mycket mycket mer. Jag hoppas att ni kommer att tycka om det jag skriver om. Nu ska jag planera lite inlägg som ska komma upp i veckan och sedan ska jag städa och eventuellt träffa några kompisar i stan. Ni får ha en fantastisk lördagkväll allesammans. 

Likes

Comments