Här kommer en liten "års-lista" eller vad man ska kalla det. Tror jag har gjort detta dem två senaste åren också så tänkte varför inte göra en i år också? Den är mest för min egna del men kan ju vara lite rolig för er också.

Beskriv året med 3 ord?
Tröttsamt, galet och roligt.

Bästa köpet?
I år har jag faktiskt inte köpt något så dyrare som ny mobil, kamera etc. Så om jag skulle säga något är det pengarna jag la på resan till Åre och resan till Grekland med helt underbara vänner.

Vilka sånger påminner dig om 2016?
Är ju så fruktansvärt dålig på att komma ihåg vad låtar heter och vem som gjort dem men får nog säga några av Zara Larssons låtar i så fall.

Vilka har du umgåtts med mest?
Mina familj och mina kära vänner, ingen specifik person jag har umgåtts mer med.

Vart reste du under 2016?
Gjorde en resa upp till Åre för första gången med ganska nyfunna vänner, vilket var en fantastisk resa. Sedan även till Grekland med Amanda och Ellen, vilket också var en helt fantastisk resa. Har aldrig skrattat så mycket under en vecka som jag gjorde då.

Vad var din största tabbe 2016?
Att jag inte prioriterade att träna.

Största händelserna under året?
Fyllde 18, åkte på 2 resor utan föräldrar, drog på summerburst helt spontant, började tredje året på gymnasiet och jag klippte av mitt långa hår. JAG BLEV MOSTER TILL IRIS.

Har du blivit bättre på något?
Att prioritera saker jag tycker är roligt och att inte lägga energi på onödiga saker.

Vad har varit extra dåligt med året?
Mitt mående.

Vad har varit extra bra med året?
Allt skratt mina vänner har gett mig och alla utgångar.

Lärde du känna några nya människor?
Har blivit mycket närmre vissa människor som jag inte kände speciellt mycket innan.

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?
Fyllde 18, gick ut lagligt på krogen, var på summerburst, åkte till Åre, åkte utomlands med två kompisar, började tredje året på gymnasiet och beställde studentmössa.

Var det något som gjorde dig riktigt glad?
Många småsaker men kommer inte på något specifikt just nu.

Vad var din största framgång?
Att jag har växt upp mer i mig själv, är inte lika arg och bryr mig inte så mycket om vad andra tycker.

Vem saknade du 2016?
Mitt glada, pigga jag.

Vad tänker du göra annorlunda detta år?
Bli gladare och verkligen göra det jag vill och göra saker som känns bra för mig.

Tror du 2017 kommer bli lika bra?
Jag tror att 2017 kommer vara den värsta bergodalbanan jag kommer att åka med. Då jag har en termin kvar i skolan, vilket kommer bli tungt. Men kommer också ta studenten och förhoppnings göra så att min dröm slår i uppfyllelse. Förmodligen kommer jag också ta körkort och få bort den tyngden från axlarna. 2017 kommer bli så mycket bättre än 2016 tror jag dock.

Vad kommer du sakna från 2016?
Tryggheten att veta att man har en skola att gå till, att inte behöva tänka på framtiden på riktigt än.

Vad önskar du att du hade gjort mer?
Kanske jobbat mer om jag skulle säga något. Men att göra saker har jag varit riktigt flitig på.

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och resor.

Dina planer inför 2017?
Självklart att ta studenten och jobba. Mer om 2017 kommer ni få läsa om senare i år.

Vad vill du säga till dig själv inför 2017?
Sluta skjuta upp saker, "det löser sig" och lev.

Likes

Comments

Ungefär 50 dagar senare kommer några få bilder från 250-dagars som var helt jävla fantastik!! Bra dag från att jag vakna tills att jag somnade 🤘🏼

Likes

Comments

Hej på er!
Det var ett tag sen, hade tänkt att lägga ner den här skiten, det är kul ett tag o sen orkar jag inte mer. Så jag tänkte såhär, iom att jag tar väldigt mycket bilder och iom att jag gärna vill dela dessa bilder med andra. Så lägger jag ut dem lite då och då här. Sen är det även kul för mig själv att kunna titta tillbaka typ. Aja vi får väl se vad som händer!
Jag går dessutom in på mitt sista år på gymnasiet om mindre än fyra veckor. Året skulle vara askul att dokumentera genom att uppdatera här om allt roligt som händer.

Just nu i livet har jag sommarlov, änsålänge har jag endast jobbat! Men har varit fruktansvärt duktig på att sysselsätta mig med annat när jag är ledig.

Jag började med att dra till summerburst helgen innan sommarlovet! Vilket var en av dem sjukaste, roligaste och mest stressiga helgerna i mitt liv!

Sen cyklade jag Tibromilen med Tessan, Amanda och Ellen! Vilket även det var en av de bästa dagarna jag haft! Slutade med utgång på kvällen!

Utöver dem grejerna så har jag hunnit med Smögen, ett flertal 18års fester + utgångar, glass i Hjo, en tripp till skara sommarland, Amandas sommarstuga, djäknesundet, några grillkvällar, varit sjuk, åkt på roadtrip, firat en skev midsommar, ätit ute lite för många gånger och haft ett flertal myskvällar!

Likes

Comments

Måste tipsa er om dessa recept från videon här nedanför. Själv har jag bara testat att göra chokladglassen men kan tänka mig att den med jordnötter är minst lika god. I och med att dessa inte innehåller något onyttigt så kan man äta dessa som mellanmål tycker jag, en liten roligare variant.
Dessutom tyckte jag att det var godare att äta glassen för sig och "degen" för sig.

Likes

Comments

Hej på er!
Det som har hänt sen jag sist bloggade är middag på påskafton som Ebba styrde upp, 2 utgångar, kollat handboll och bara vilat.
Veckan som har gott har bestått av mycket vilande för min del då jag efter skolan i tisdags kände hur jag började bli sjuk. Var hemma från skolan igår och idag. Ska iallafall försöka gå till skolan imorgon, sjuk eller inte skiter jag i. Kan inte ha mer frånvaro nu, känns som att jag är sjuk hela tiden.

Likes

Comments

Hej på er!
Igår var det full fart, började dagen med att ta bort lite tandställning sen kom Ellen. Vi gick lite på stan, jag köpte lite grejer, sen åkte vi ut till Max och åt. Tog en promenad till ÖB för att fördriva tiden och sen åkte Ellen hem och jag åkte till sjukhuset. Var på ett snabbt läkarbesök och sen mötte Ebba upp mig. Vi åkte in till stan och satte oss på redfellas. Testade faktiskt en smoothie som jag inte har druckit förut, "Mobster on a diet", innehöll massa fröer plus att den var god!
Sen när jag kom hem var det massa som skulle fixas, påskägg, handla mat och kolla lite fotboll stog på schemat.
Dagen avslutades iaf med middag och spelkväll hemma hos mig med 3 fina vänner.

Likes

Comments

Hej på er!
Sitter på bussen påväg in mot Skövde nu. Jag ska nämligen till tandläkarna och ta bort underraden av tandställningen. När jag är klar där så kommer Ellen in och håller mig sällskap.
Hörs senare

Likes

Comments