View tracker
View tracker

Ungefär 50 dagar senare kommer några få bilder från 250-dagars som var helt jävla fantastik!! Bra dag från att jag vakna tills att jag somnade 🤘🏼

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!
Det var ett tag sen, hade tänkt att lägga ner den här skiten, det är kul ett tag o sen orkar jag inte mer. Så jag tänkte såhär, iom att jag tar väldigt mycket bilder och iom att jag gärna vill dela dessa bilder med andra. Så lägger jag ut dem lite då och då här. Sen är det även kul för mig själv att kunna titta tillbaka typ. Aja vi får väl se vad som händer!
Jag går dessutom in på mitt sista år på gymnasiet om mindre än fyra veckor. Året skulle vara askul att dokumentera genom att uppdatera här om allt roligt som händer.

Just nu i livet har jag sommarlov, änsålänge har jag endast jobbat! Men har varit fruktansvärt duktig på att sysselsätta mig med annat när jag är ledig.

Jag började med att dra till summerburst helgen innan sommarlovet! Vilket var en av dem sjukaste, roligaste och mest stressiga helgerna i mitt liv!

Sen cyklade jag Tibromilen med Tessan, Amanda och Ellen! Vilket även det var en av de bästa dagarna jag haft! Slutade med utgång på kvällen!

Utöver dem grejerna så har jag hunnit med Smögen, ett flertal 18års fester + utgångar, glass i Hjo, en tripp till skara sommarland, Amandas sommarstuga, djäknesundet, några grillkvällar, varit sjuk, åkt på roadtrip, firat en skev midsommar, ätit ute lite för många gånger och haft ett flertal myskvällar!

Likes

Comments

Måste tipsa er om dessa recept från videon här nedanför. Själv har jag bara testat att göra chokladglassen men kan tänka mig att den med jordnötter är minst lika god. I och med att dessa inte innehåller något onyttigt så kan man äta dessa som mellanmål tycker jag, en liten roligare variant.
Dessutom tyckte jag att det var godare att äta glassen för sig och "degen" för sig.

Likes

Comments

Hej på er!
Det som har hänt sen jag sist bloggade är middag på påskafton som Ebba styrde upp, 2 utgångar, kollat handboll och bara vilat.
Veckan som har gott har bestått av mycket vilande för min del då jag efter skolan i tisdags kände hur jag började bli sjuk. Var hemma från skolan igår och idag. Ska iallafall försöka gå till skolan imorgon, sjuk eller inte skiter jag i. Kan inte ha mer frånvaro nu, känns som att jag är sjuk hela tiden.

Likes

Comments

Hej på er!
Igår var det full fart, började dagen med att ta bort lite tandställning sen kom Ellen. Vi gick lite på stan, jag köpte lite grejer, sen åkte vi ut till Max och åt. Tog en promenad till ÖB för att fördriva tiden och sen åkte Ellen hem och jag åkte till sjukhuset. Var på ett snabbt läkarbesök och sen mötte Ebba upp mig. Vi åkte in till stan och satte oss på redfellas. Testade faktiskt en smoothie som jag inte har druckit förut, "Mobster on a diet", innehöll massa fröer plus att den var god!
Sen när jag kom hem var det massa som skulle fixas, påskägg, handla mat och kolla lite fotboll stog på schemat.
Dagen avslutades iaf med middag och spelkväll hemma hos mig med 3 fina vänner.

Likes

Comments

Hej på er!
Sitter på bussen påväg in mot Skövde nu. Jag ska nämligen till tandläkarna och ta bort underraden av tandställningen. När jag är klar där så kommer Ellen in och håller mig sällskap.
Hörs senare

Likes

Comments

Hej på er!
Klockan slår snart 00.00 i skrivande stund och jag har nyss krupit ner i sängen. Kom nyss hem från att gått på spontanbio med Ellen. Tittade på Allegiant som var superbra. Annars idag var jag och kollade på seriefinalen mellan Tibro-skara, mer än så har jag inte gjort. Hörs imorgon, då har jag lite på schemat.

Likes

Comments

Igår vaknade jag upp hos Matilda med henne och Johanna. Vi åt en mysig brunch och sen åkte jag hem. Kollade på lite serier och första halvlek av Sverige-Polen, fixade mig, åkte in till pinchos och åt med familjen och sen åkte jag till Louise där Amanda och Johanna redan var.

Likes

Comments