hej och godmorgon på er! Gud vilket skönt väder? Jag tog moppen upp till skolan idag , man får passa på nu när det är så fint väder. Hoppas allt är bra med er? Just nu är jag på stan och ska in på möte och sen vidare mot skolan! Jag hoppas verkligen att vädret håller i sig så det inte blir dålig väder igen. Detta får bli ett kort och snabbt inlägg för ska in på mötet om 5 minuter! Men en video kommer senare idag ha de bra så länge så hörs vi sen!

Likes

Comments

Hej på er! Jag hade verkligen världens roligaste dag igår! Har nog aldrig åkt så mycket karuseller i hela mitt liv haha. Jag åkte verkligen hela tiden. Vi gick aldrig på stan i Stockholm utan alla ville direkt till gröna lund. Efter att vi hade varit där i ungefär 4 timmar ville alla åka hem, förut jag och en kompis, så om vi ville fick vi stanna kvar med en lärare tills det stängde , och det gjorde vi så klart! Medans alla andra åkte hem mot Örebro så stannade vi kvar hahah. Jag köpte även ett kort ifrån en karusell som heter jet line , hahaha så här såg jag och min vän ut ... Som ni ser hade vi otroligt roligt haha. Vi har ledigt från skolan idag vilket är väldigt skönt eftersom jag inte kom hem förens ett på natten typ haha. Det kommer en ny video idag så håll ögonen öppna!

Likes

Comments

Nu är vi äntligen framme i Stockholm! Vi har nyss käkat lite och ska snart gå runt och kolla. Vi ska till gröna Lund vid ungefär 4! Jag håller på och spelar in en video där jag sammanfattar hela dagen. Från början till slut. Den videon kommer jag lägga upp senare så missa inte det! Hoppas allt är bra med er?
Jag hoppas verkligen att det inte börjar regna det kommer förstöra hela resan typ....

Likes

Comments

Nu är vi äntligen på väg till Stockholm! Åhh är så taggad! Hoppas det inte börjar regna bara. När vi kommer fram till Stockholm har vi 4 timmars fritid innan vi ska till gröna Lund, så vi ska nog gå och kika lite på stan och bara umgås. Jag kommer lägga upp en video senare där jag filmar hela dagen och resan. Vi ska åka hem vid senast 9 ikväll. Gissa vad jag såg? De Vet Du är tydligen på gröna Lund och ska uppträda så vem vet, jag kanske springer på dom någonstans! Ha de bra så uppdaterar jag mera senare !

Likes

Comments

Halloj! Vaknade alldeles nyss och jag ligger fortfarande i sängen. Detta är helt sjukt jag ställde klockan på 7 ändå vaknar jag 5 i 6? Och jag som alltid brukar vara skit trött på morgonen.
Idag smäller det! Äntligen ska vi till gröna Lund är så taggad det ska verkligen bli skit roligt. Jag kommer spela in en video när vi är där så håll ögonen öppna !

Likes

Comments