Efter ett par månader med kaos i livet...

An av anledningarna till jag slutade blogga är helt enkelt att det varit fullständigt kaos i livet. I hästlivet rättare sagt. Men nu när allt lagt sig känns de som det är dags att komma igång igen.
Som sagt det har varit koas. Bråk i många månader som jag egentligen inte varit inblandad i men jag har kommit lite i kläm kan man väl säg. Och för att inte hamna i rampljuset valde jag att stänga ner helt.
Jag har haft en paus i ridningen men är snart tillbaka igen.
Jag tycker det är fruktansvärt intressant att se hur folk reagerar och beter sig i sånna här situationer vissa kastar all skit dom kan för att själva se bra ut andra går under jorden och bara försvinner.
Jag har inte viljat ta parti eller bland mig och de kommer jag inte göra nu heller. Vilk bara säg att de är fruktansvärt tråkigt att vuxna människor beter sig såhär men det är ju inte första gången.. Jag blev bara så trött.

Men nya tag och idag ser mitt liv lite annorlunda ut ska berätta mer snart ☺️☺️👋🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sen sist har det hänt mycket. Mina två hästar har fått en lillebror. Ska bli en sjukt rolig resa. Gnistan har tagit det lite lugnt hela vintern. medans hon har vilat sig i form har jag lagt galet mycket jobb på lilla sessan Cabelle som är helt magisk nu hårt jobb betalar sig verkligen.

Cabelle har ju gjort 3 tävlingar och varit felfri i alla.. Hennes lägsta nivå är väldigt hög ;) I helgen är det dags igen och båda tjejerna ska få hoppa vars en klass i ängelholm. Veckans höjdpunkt helt klart!

Annars har det inte hänt så mycket jag jobbar på som jag skrev i förra inlägget 6 dagar i veckan ofta från 7-7 och sen hästarna på det så så mycket annat hinns inte med just nu. Men det är helt okej när jag mår så jäkla bra och nöd med livet! Det går lätt att gå upp 5 på morgonen och vara hemma sent, Sålänge jag får mina timmar i stallet och halv timme i solariumet så mår jag bra ;)

Det kommer bli en riktigt rolig vår och sommar med en massa jobb hästar utbildning och festande. Jag är peppad!


Likes

Comments

Lever ni eller? Längesen minst sagt.. men är dags att kicka igång igen. Jag sitter just nu på salongen och pluggar lite färg eftersom vi eller jag ska iväg på lite utbildning och visningar snart och då är det alltid roligt att ha lite koll innan så alla tror man är ett geni ;)
Hur är det med livet nu då?! Jo sjukt bra faktiskt! Jag lever SNART i min dröm det kommer närmre och närmre och är så himla roligt! Att komma dit man vill och vet man kämpat och gjort de själv! Snart står jag där på egna ben o knäpper folk på näsan. Ser Sofia tävla fina fina ponnys jag står som ägare på och jag själv hoppa större klasser och förhoppningsvis ha tre egna plus de där små fina ;)
Bygga stall o ridhus för egna pengar.. okej nu spåra jag iväg lite det är måååånga år till dess haha men drömma får man!

Jag jobbar i princip dygnet runt! Varför har vi inte mer än 24 timmar på ett dygn jag vill ha typ 50...

Två jobb o just nu tre hästar tar sin tid! Det går lätt när man har ett mål i sikte.

Likes

Comments

Idag fick jag chansen att göra något snyggt igen..

Likes

Comments

Mycket roliga nyheter för framtiden diskuterades på mötet idag, Ska bli roligt när det är dags och det når hyllorna. Jag blir alltid så exalterad när det är något nytt. Just den här förändringen har varit så nödvändlig och jag med många andra har väntat i evigheter känns det som.! kommer bli fint!


Likes

Comments

Hej vänner idag är jag ledig! Helt fantastiskt!
Jag har ridit Bella lite här hemma ska snart göra mig i ordning för o åka till salongen på en en liten utbildning eller möte. Kanske man ska säg. Sen ska jag iväg till ridhuset en runda med fröken vit och rasta henne lite.

Likes

Comments

Jag önskar varje dag att jag lagt ner ännu mer tid och jobb på hästarna så jag idag hade varit längre fram och varit duktigare. Varje dag ångrar jag att jag inte kämpat så in i helvete. Samtidigt som jag är glad att jag levt oxå att jag lät mig själv ta studenten och festa. Jag är glad att jag gjort det också för jag har haft jävligt roligt. Men visst det hade varit roligare med några SM och lite bättre resultat med sig.


Likes

Comments