Idag fick jag chansen att göra något snyggt igen..

Likes

Comments

Mycket roliga nyheter för framtiden diskuterades på mötet idag, Ska bli roligt när det är dags och det når hyllorna. Jag blir alltid så exalterad när det är något nytt. Just den här förändringen har varit så nödvändlig och jag med många andra har väntat i evigheter känns det som.! kommer bli fint!


Likes

Comments

Hej vänner idag är jag ledig! Helt fantastiskt!
Jag har ridit Bella lite här hemma ska snart göra mig i ordning för o åka till salongen på en en liten utbildning eller möte. Kanske man ska säg. Sen ska jag iväg till ridhuset en runda med fröken vit och rasta henne lite.

Likes

Comments

Jag önskar varje dag att jag lagt ner ännu mer tid och jobb på hästarna så jag idag hade varit längre fram och varit duktigare. Varje dag ångrar jag att jag inte kämpat så in i helvete. Samtidigt som jag är glad att jag levt oxå att jag lät mig själv ta studenten och festa. Jag är glad att jag gjort det också för jag har haft jävligt roligt. Men visst det hade varit roligare med några SM och lite bättre resultat med sig.


Likes

Comments

hallå peopel. Va händer? ska vi försöka vara lite ärligra och djupa. Jag tänkte prata om en sak faktiskt. Så sätt er bekvämt och ladda popcornen… Var ska vi börja? är alltid svårast... Men jag låter fingrarna gå loss på tangenterna så ser vi var detta slutar helt enkelt.

Jag är trött eller ja jag var trött kan man väll säga. Jag har alltid haft svårt och säga nej vad det än har handlat om. Jag vill alltid vara alla tilllags och alltid göra ett bra jobb. Vilket inte alltid är så lätt. Något jag fått lära mig är att man kan inte göra alla 100% nöjda men man kan alltid försöka. SÅLÄNGE man gör sig själv nöjd först. Jag är en person som egentligen vill väldigt mycket för mycket ibland. Som tex nu jag jobbar halvtid på salongen och har så jag kan jobba ungefär hur mycket jag vill på kontoret. Som har öppet 7-16. Tanken Är att jag ska vara där tisdagar och onsdagar nu när jag är ledig från salongen. Då tänker ju jag direkt då har jag ju både måndag och torsdag förmiddag ledigt?! Då kan jag ju vara hos alex då kanske? samtidigt som det då blir jobb 6 dagar i veckan full tid. hummm det är roligt och jag älskar att jobba och lära mig saker. Men jag vet hur jäkla trött jag blir och hur tacksam jag är för alla jag har runt om mig som säger stopp du behöver vila!

Jag är så tacksam för er! Tänk alla helt fantastiska tjejer och killar som vill och gör så mycket och inte har samma människor runt sig som säger stopp. De som verkligen bränner skiten ur sig. Jag tycker så jäkla synd om er, Det är synd att kroppen inte klarar mer. säger jag samtidigt som andra tycker det är bra?! jag förstår inte mig på er. Livet är fantastiskt och man ska suga ut varje sekund och varje möjlighet av det men hur gör man det när kropp säger stopp fast själen skriker efter mer?


Likes

Comments

Äntligen! Alltså ska jag vara ärlig mår jag sådär idag och har verkligen inte gjort ett dugg...
nu ska jag hoppa i duschen och fixa lite tvätt sen ska jag blogga

Likes

Comments

Japp från och med igår har jag ett nytt jobb vilket innebär att jag inte kommr vara hos alex lika mycket längre en period iallafall vilket suger men roligt att lära mig något nytt. jag är så glad för alla chanser jag får och varje gång någon vill lära mig något!

Det här innebär att jag kommer vara på salongen halvtid och på mitt nya jobb resten av alla timmarna! Jag ska verkligen ta till mig allt. Först tänkte jag väll att va ska jag göra där men det är faktiskt roligt och intressant! Det är ett så jäkla stort system det är coolt!

Härliga människor som ser framåt och driver på! Det gillar jag!


Likes

Comments

Tänkte jag skulle summera året som gått, har varit ett galet år, det har hänt så mycket att jag knappt vet var jag ska börja.

Sista veckorna i skolan va ju helt fantastiska. vi hade så roligt alla tillsammans. Delprovet som alla varit så nervösa för de första månaderna av terminen var en sån lättnad att klara alla slappnade av och vi fick en helt annan stämning hela gänget. SHIT vad roligt det var. Sommaren gick åt en massa roligt festand, vet inte hur många gånger jag suttit på uteserveringen och druckit vin eller sena förmiddagar vi åt frulle på EH. Sommaren var magisk! Hösten kom och hösten gick jag var på en utekväll som började som en jävla fucking succé men som slutade innan 12 gråtande i en bil med min pojkvän. Efter den kvällen bestämde jag mig att lägga festandet på hyllan, det är jag STOLT över. Jag har tappat många vänner och en stor del av mitt liv pågrund av det men ett beslut som jag mår bättre av. Helt klart saknar jag att stå på bardisken och dansa eller spruta ut en champagneflaska för några lax, det är roligt. Men en livsstill som jag inte suktar efter längre., idag kan jag dricka några glas vin eller några groggar men var längesedan jag festade! inte sedan den kvällen!

okej jag har haft ett bra fest år (halvår) tror alla är lite mätta på mitt festande och jag vet att många av er vill veta vad som gick snett med Markus och hur V tog hans plats. och ja ni kan få undra ;) never kiss and tell babes. Men erkänner att det inte va snyggt eller rent spel från någon av oss och jag är glad det tog slut snabbt och slutade såhär och inte tvärt om. Om jag ska vara riktigt ärlig har ni inte med det att göra.

men var var vi? Balen och studenten just de..

Alltså denhär första bilden jag älskar den!!!! hur jag och julia kollar på varan och är helt döda hahaha vem ska korka upp den ?!Finns miljoner bilder och filmer ska göra ett separat inlägg om just balen! har bara inte blivit färdig!

Eftersom festandet var en så stor del av mitt liv i en period slänger jag upp några bilder från olika ställen oxå.... ha i baktanke att värken fotografen eller modellerna/modellen har varit speciellt nycktra när bilderna har tagits hehe...

ibland använde vi faktiskt glas....

Ska vi prata häst? Ärligt så har jag varit skit lat detta året och inte riktigt vetat vad jag viljat.. jag har alltid varit stensäker på att jag vill ut och lära mig. jag vill fortfarande lära mig men jag ör inte lika hysterisk längre jag har väll växt upp lite haha.Jag är nöjd med att vara en del av klubben och hjälpa till och dra i alla alex projekt! tävla mina hästar lite då och då.

Cabelle blev min eller ja mammas detta året och hon har varit helt underbar! lätt den bästa hästen jag någonsin suttit på och även en av dem absolut goaste! helt underbar är hon verkligen! Hon fick göra sin tävlingsdebut i höstas och hon gjorde det så jävla bra !!!!! ! felfri i alla sin starter i år!

Min älskade gnistan går mig på nerverna då jag inte riktigt klarar av henne alltid om jag ska erkänna, året har gått upp och ner början gick det mest neråt... men i höstas rasslade det till och det släppte för oss bättre rundor och felfritt vi tog några placeringar nu i vinter men sen började helvetet igen, det blev kallt och hon blev som ett helt fyrverkeri. Skicka mig åt helvete på en träning. Betede sig som en vildhäst på träningar och var ett as hemma att trimma. Där av började jag spekulera något stämmer inte hon är inte elak egentligen och vi hittade ett liiiiiiitet litet skav på ryggen av sadlen som jag tror är anledningen hon är ju hyper känslig. Därför har hon fått vara ett tag och läka och snart ska vi igång igen.. någon som känner sig manad? hon kommer vara som en jäkla popcornpåse i micron... jävlar det ska finnas på film säger jag bara hahah.
jag har blivit väldigt bra vän med en person jag känt väldigt länge men eftersom jag jobbat hos henne nu har vi blivit bästa kebabvännerna! hehe

Vad vill ni mer veta? jag har blivit stor och flyttat hemmifrån.... bytat jobb ...

Jag har också lärt mig en jävla massa detta året! lita aldrig på någon hur nära ni än är! Du vet aldrig vem det är som hugger dig i ryggen när du hittat din plats i livet och mår bra bara för ditt liv inte innebär att supa skallen av sig på klubbarna varje helg!

Med andra ord 2016 var året jag blev stor.. gick ut skolan... skaffa mig två jobb.. en till häst... Ny pojkvän,.. en tatuering..
2016 tack så fucking mycket!


Likes

Comments