Jag står just nu och trampar väldigt mycket på samma ställe känns det som och jag blir bara mer och mer frustrerad över det. Jag är besviken på mig själv för att jag inte följt min dröm och varje dag känner hur jag tappar och faller bort från det jag vill med livet. samtidigt som en liten röst i bakhuvdet säger att det endån inte är lönt för jag har inte vad som krävs. För hur mycket man tränar krävs det en viss talang som jag tvivlar på att jag har alltid har jag tvivlat. Varje jävla dag! Jag är redo att ge allt men vad är mening om det inte räcker till?

Jag blir så fruktansvärt stressad över detta. Jag skulle gärna säg upp mig och satsa allt men vågar jag? kommer jag räcka? Mina resultat talar ju för att jag inte har vad som krävs. Lite där jag hänger upp mig.

Jag starta denna bloggen för att bjuda in er till de liv jag hade ramat in för mig själv då jag skulle öppna salong och göra allt som hade med skönhet att göra, och hästarna var ett komplement till det som framöver skulle avvecklas, idag ser det lite annorlunda ut. Jag vill ha det precis tvärt om.Vill jag ens jobba som jag gör? Nej för just nu känns det som jag flänger från det ena till det andra och det blir lixom ingen kvalitet. Jag finner mig själv tycka 4 timmar på salongen är ett hinder för mig att utvecklas som ryttare istället för en möjlighet att bli färdig frisör.

Jag är så förvirrad just nu och jag vet hur irriterande det är att läsa dessa inlägg då jag själv blir irriterad när jag läser andras men jag behöver skriva av mig lite ibland. Vågar man släppa allt och prova?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min nyttiga vecka började med läsk till frukost och tårta till lunch mmmmmmh. Bra jobbat Cajsa börjar om imorgon eller något haha.
Sitter just nu på salongen och väntar på kund, snart är det helg och då ska jag kika igång bloggen en gång för alla spännande, 😏

  • LIVET

Likes

Comments

Idag är en sån dag jag inte kan hjälpa att vara på ett jävla dåligt humör, allt går mot en och jag blir så fruktansvärt arg att jag skulle kunna be vem som helt att dra åt helvete, bryr mig Lixom inte världen är endån hopplös?! Haha asså ni förstår hur jag mår, kryper ner under täcket och tjurar för jag inte kört till ridhuset, för jag inte tränat, för jag ätit för mycket skit, för jag blivit tjock, ja en sån dag helt enkelt...

  • LIVET

Likes

Comments

Jag börjar känna rastlösheten krypa i benen med andra ord jag börjar piggna till trotts halsen gör fruktansvärt ont så börjar jag få tillbaka orken. Skönt, tråkigt att jag skulle pricka just dessa dagarna.. skulle bli så roligt med färgkurs och att kicka igång us i klubben tillsammans med Alex igår.. Åhh frustrerande. Jag ska försöka få i mig lite mat och sen dra på ridbyxora tror jag redar ut att klättra upp på lillan idag provar allafall ;)

  • LIVET

Likes

Comments

Känslan när batterierna i fjärrkontrollen är slut hunden varit i sängen som blev full med grus. Men man är för trött i kroppen för att ens orka göra något åt det så man bara ligger där och är gråtfärdig, sällan jag känner mig så patetisk. Är ungefär en gång om året jag blir såhär dålig. Alltid runt denna tiden haha kommer ihåg när vi va på änglahoppet i Borås jag var så dålig och uppgiven längtat hela min ponnytid på den tävlingen och så blir jag så sjuk? Haha ironiskt!

  • LIVET

Likes

Comments

Och där fick jag för att säga att jag aldrig blir sjuk. Humm febern slår i taket och snoret rinner alltså en mindre glamorös sida av livet, Jaja bloggar när jag faktiskt hinner andas mellan nysningarna sålänge får nu lite bilder från min helg.

  • LIVET

Likes

Comments

Nu är det helg och jag är ledig min första lördag på jag vet inte hur längre, det ska firas! Kommer inte ens ihåg vad man gör en lördagsförmiddag? Haha

  • LIVET

Likes

Comments

Fredag idag helt underbart! Är på salongen och jobbar lite. Alltid roligt hela förmiddagen har gått åt att färga mitt hår som endån inte ville riktigt trött blir man.
Iallafall ikväll blir det ridhuset och sedan sängen tidigt! Lång helg framför mig.
Nu måste jag springa och skölja vi hörs 😘

  • LIVET

Likes

Comments

Jag är verkligen helt död.. trött och irriterad efter en träning där Cabelle tyckte hon hade bättre grejer för sig som att gå och slänga med huvudet än att vissa upp hur långt vi faktiskt kommit dessa veckorna. åhhh känns endån bra när tränaren säger -jag förstår hon blivit bättre när jag ser hur irriterad du börjar bli haha. Känns som hon känner mig ganska bra då;) Hon blev dock bättre på slutet och vi fick visa upp oss lite iallafall, så nu har vi en massa nya grejer med oss hem vi ska jobba på tills nästa gång. Prio ett är ju fortfarande att fortsätta stärka henne och bygga muskler men vi har kommit sååååå långt och alla bitar börjar falla på plats!

Fröken vit var så där amaaaaazig fin idag krävdes bara tre dagar stenhårt arbete för att få henne trevlig och lugn att jobba med hehe. mycket energi i den där.


Likes

Comments