View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har funderat mycket fram och tillbaka ang inlägget om ponnyn jag fick låna som gick åt skogen. Och jag har kommit fram till att inte publicera det ännu. Jag tror inte jag är redo att öppna upp så alla kan riva och klösa i en historia som inte berör någon annan egentligen. Samtidigt som jag vill att alla ska få veta vilket helvete det var och hur vi kämpade. Men nej jag är inte där än. Jag blir fortfarande arg ledsen och besviken när jag tänker på det så att låta världen veta och ge åsikter är inte något jag vill just nu. Kanske tar ett år till innan jag är redo.

Finaste tjejen i sitt fina täcke från PS of sweden.

Likes

Comments

View tracker

Älskade hästen avslutar tävlingsåret med 0 fel och en andra plats i 115.

Likes

Comments

Vakna? Jag är inte mer än halv vaken iallafall... va har denna helgen att bjuda på?
Jobbar till 12 idag och sen kanske de blir en runda till Väla vi får se om lilla Felicia är vaken klockan 12 Hahaha. Annars är det som vanligt hästar pojkvän och jobb. Jag ska gå igenom hela min gadeorb och verkligen slänga de jag inte vill ha längre. Är så lätt att man samlar på sig o bara men den toppen använde jag ju faktiskt en gång för 2 år sedan iaf jag😹
Slut på de idag!

Har vel fett i armhålan om jag vill;)

Likes

Comments

Hej hjärtan, sitter i bilen och tänkte bara skriva ett snabbt hej innan jag ska jobba i eftermiddag. Jag har hunnit hjälpa Alex på morgonen i stallet också ridit en av mina tjejer och fixat mitt egna stall. Härlig känsla att bara ha en häst att rida ikväll ju. Känner mig sjukt aktiv haha. Med mig är det bra mina hästar också gnistan va typ elektrisk idag. Pigg as hel men var lydig och väntade på mig nästan hela tiden var bara ibland hon tröttna lite haha Gullan snart sitter det där.

Kolla så fint lilla Bella hoppade igår på öppen bana hos Maria.

  • LIVET

Likes

Comments

Har ni funderat hur bra han är? var några år sedan nu vi satt i göteborg och han hoppade jag sa till mamma jag ska bli precis lika duktig som han är! Och en dag ska jag vara det punkt slut. Jag älskar att se hur systematisk han är och hur han har koll på precis ALLT i varje sekund. Hur han aldrig skulle lämna något åt slumpen. Så fruktansvärt noggran och perfektion i alla detaljer. Ni har vel sett dokumentären om honom om svt play? och även ryttareliten är ute igen som jag nu ser om igen för att lära mig ännu mer av hans system! dokumentären har jag vel sett 4 gånger nu haha.


Likes

Comments

Älskade älskade häst! ÄNTLIGEN! som vi slitit, så många gånger denna häst fått mig känna mig helt jävla värdelös! Men i helgen visade det sig att alla 8153570350245 halter och övergångar gett någonting och vi var felfria i 115 Äntligen! har så länge trampat runt på 4 och 8 fel. Va hände i 120 då? jooo fröken vit hade taggat igång och gav mig något att bita i på framhoppningen men coola ner sig inne på banan och hoppade helt fantastiskt. Tyvärr fick vi ett missförstånd på ett räcke där jag tyckte att vi inte alls hade långt fram och hon slog med huvudet och sa det har vi visst haha så 4 fel. Men rundorna var bättre än på länge, äntligen lite motivation. Nu ska vi bara trimma vidare så sitter snart allt!

Likes

Comments

Imorgon åker jag och världens bästa Alex på lite av en spontan tävling med våra egna hästar ska bli så roligt att hoppa vita igen hon va fin igår i ridhuset inga dumheter alls. Tanken är att vi hoppar 115 120 så jag sk hem och anmäla direkt även SKRUBBA häst Åhh varför vit?😢

Förresten inlägget ang fux ponnyn är påväg upp det ska bara fin slippas en hel del..

  • LIVET

Likes

Comments

Idag är en sån dag jag inte riktigt vet vad jag ska göra händer inte ofta men idag... båda hästarna ska tränas ikväll så ingen ridning. Min dator är inte här och ja . En lång dag?! Ska iaf ta ett ryck i stallet och verkligen rensa ut hela sadelkammaren slänga och se om något ska säljas eller vad som putsa all utrustning och bara chilla. Mysigt

  • LIVET

Likes

Comments

Tja läget?! Jag mår faktiskt riktigt bra efter att ha spenderat alledes för många 1000 lappar på en dag. Började dagen med att jobba några timmar hos världens bästa Alex! Sedan pte jag hem och tog in mina små stjärnor. Åkte till Ängelholm för att prova ett par stövlar som inte passade kuul ... köpte lite annat smått och gott iaf. Hem om och byta om innan jag åkte med mamma och min syster till Hbg en runda på hööks och Väla. Nu blir det spara spara spara ett tag fram över innan det förhoppningsvis kommer en stor utgift snart haha så fel det låter men endån är såååå taggad på det och hoppas verkligen det kan pigga upp tillvaron.

  • LIVET

Likes

Comments