När livet inte blir som planerat!
Vad som skulle blivit sex månader nere i paradiset, kommer istället bli sju veckor. På lördag gör vi vårt sista arbetspass här, sedan väntar en oskriven tid. Jag längtar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Söndagen försvann snabbt.. Efter en minst sagt hektiskt dag på jobb i lördags bestämde vi oss för att köpa med lite gått hem och stanna på balkongen. Sagt och gjort. När solen sedan gick upp och klockan passerat över 6 på morgonen var det dags att hoppa i säng. 

Vi startade dagen med vår traditionella söndagsrutin, tapas på Alba. Matkoma är sedan ett faktum. På bilden syns inte all mat, tre rätter till kom sedan.

Promenerade sedan upp till de spanska kvarteren, njöt av utsikten och av att slippa alla turister för en liten stund

Hamnade sedan här, i vanlig ordning. Öl och schack i solskenet är lagom jobbigt.. ;)

Traskade sedan tvåhundra meter bort till C & M:s lägenhet. Deras utsikt från balkongen är magisk. Här bestämde vi oss för att ta en taxi mot...

Fanabe och bowlinghallen. Visade upp mina bowlingskills och lyckades faktiskt vinna. Lagom nöjd haha..

Den långa vandringen tillbaka krävde en barraquito. Helt klart min favorit!

Likes

Comments

Den mest kärleksfulla, omtänksamma och intelligentaste pappan där ute. Glad faradag, pappa! <3

Likes

Comments

Som jag tidgivare skrivit, så är varje kväll på restaurang unik trots samma rutiner och samma meny. Igår gick strömmen i hela området, så i två timmar stod vi utan.. Höjdpunkten var helt klart att jag fick besök <3

Annars kantades natten av mirgän från hell.. Klockan åtta imorse hängde vi på låset till Farmacian och tog sedan en välförtjänt frukost på Alba. Tapas på morgonkvisten var inte så tokigt.
Ikväll är restaurangen fullbokad, gånger två. Med andra, det gäller att hålla tungan rätt i mun..

Likes

Comments

Här kommer ett väldigt blandat inlägg!

Alla dagar på restaurangen ser verkligen olika ut. Igår var utan tvekan den roligaste jobbkvällen, tack vare supertrevliga gäster! Hamnade sedan på Dannys gamla bar innan vi for tillbaka till lägenheten.

Imorse for vi till Zara för ny uppdatering av byxor till jobb..

Påvägen tillbaka stötte vi på denna goding. Samma ras som Elsa. Mitt hjärta smälte lite.

Klippte en glass i vanligt ordning. Inte konstigt att jag lyckats spräcka mina jeans..

Temperaturen är fortsatt skyhög. Vindarna från Afrika håller i sig, men jag klagar inte. Att gå klädd såhär passar mig perfekt! Tydligen ska oktober ha varit den varmaste oktober någonsin här.

Slutligen två bilder på rummet.

Likes

Comments

En månad på vift. Kan inte förstå hur snabbt tiden tickar. Men jag är verkligen glad. Så himla glad över att det spontana fick vinna över tryggheten. Små steg framåt kan öppna stora dörrar.

Igår var det verkligen så kul att jobba. Trots att det var stressigt upp till tänderna, väger fina ord från tacksamma gäster upp allt. Fulla på adrenalin hamnade vi sedan på balkongen till sent, alldeles för sent. Tinto de Verano och snack till vågornas brus i bakgrunden är en fin kombination, såhär mitt i november.

Idag hade vi egentligen storslagna planer, men snoozet och tröttheten tog över. Istället blev det en lugn förmiddag hemma i lägenheten.

Ibland är inte vardagen mer glamorös än såhär, men aldrig har den känts så lätt som den gör just nu. PUSS!

Likes

Comments

 Vilken gårdag det blev. Efter att ha ätit oss alldeles för mätta på Alba knatade vi till Ann och Annas. I solskenet åkte schackbrädan fram (Yes, jag har lärt mig) tillsammans med en, två, tre och fyra öl. Tävlingssuget fortsatte, så vi tog oss in till Las Americas för 18-håls minigolf. Ni kan ju gissa vem som vann.. :)
Påvägen hem blev det ett obligatoriskt stopp på Guru, innan brädspelet åkte fram igen. En toppendag helt enkelt.

Klockan har precis ringt, men känner mig laddad över att det är måndag och ny vecka. Nu ska vi kicka igång med pannkakor och sedan blir det beachen. Fin måndag allihopa!!

Likes

Comments

Godmorgon! Efter en bra jobbvecka är vi äntligen lediga. Glädje. Igår for vi en snabbis till Kippis, men ganska snabbt tog vi en taxi hem igen, vilket känns bra idag.

Nu ska vi dra oss upp från sängen, lunch på Alba väntar.

Likes

Comments

Dagens frukost. Havregrynsgröt med melon, fikon och jordnötssmör, kokt ägg och kaffe. Och en Magnum till efterrätt. Vi lever gott..


De sista dagarna på jobb har varit långa och väldigt, väldigt intensiva. Därför har vi stupat i säng direkt och imorse när solen lyste med sin frånvaro kändes det helt okej att somna om. Vi har trots allt hunnit med en sväng upp till Dino för att fylla upp kylen, tagit ett dopp och nu är det frukost på balkongen.

Ikväll är det många och stora bokningar, med andra ord fullt upp!

Likes

Comments