View tracker
View tracker

Vardag

Äntligen är jag hemma efter en seg dag i skolan. Var så obeskrivligt trött imorse när alarmet ringde... Men jag krigade mig igenom dagen ändå... Nu ska jag börja plugga, det är typ så mina dagar ser ut förtiden, jag går i skolan, kommer hem och börjar plugga.... Alltså snark.
Så ska göra en so inlämning om globalisering, plugga matte och franska.
Sen tror jag att Samantha och jag ska dra och åka lite skridskor, bästa!!! Älskar verkligen att åka skridskor <3.
Hör av mig sen

// angående skolan.. //

Likes

Comments

View tracker

Vardag

// Morfar ❤️ & och hehe jag kanske råka krascha moppen //

Hej,
hoppas allt är bra med er.
Just nu sitter jag och dricker kaffe och äter en lussebulle, det är ju trots allt andra advent. Bara 20 dagar kvar till julafton nu!! Som jag säkert sagt typ 20 gånger så älskar jag verkligen julen, det är så mysigt verkligen. Har dock inte börjat köpa julklappar än, vilket jag kanske borde hehe..

Har precis kommit hem från landet, vi var där över helgen. Det ät verkligen den mysigaste platsen på vintern, allt blir typ finare med snön och sånt på landet än i stan.. Som imorse hade isen på våran sjö frusit så man kunde åka skridskor, love it.
Vet inte riktigt vad jag har för planer för dagen riktigt, ska i alla fall plugga och träna senare. Sen får vi se om jag träffar Carro eller någon.

Är så galet otaggad på den här kommande veckan, har franska prov, ett matteprov som jag måste skriva C på om jag ska behålla mitt C i betyg, måste läsa min bok som är så himla tråkig, och skicka in en idrottsuppgift. Men men skulle vilja julbaka lite eller något mysigt i veckan!! Vi får se hur det blir.
Hörs, hej

Jag tycker även att alla som inte redan läser Sagas blogg borde absolut göra det!! @SagaLundin Hon är så himla stark❤️

Likes

Comments

// vi fryser ihjäl //

  • 62 readers

Likes

Comments

Vardag

Hej!!
Sitter i soffan med Carro och kollar Brynäs - Skellefteå, brynäs borde nog vinna!!
Idag gick jag i skolan till 14, så skönt vi fick gå 45 minuter tidigare. Var även hos syv'en och pratade i över en timme, så skönt lite av ångesten försvann i alla fall... Hade fysikprov idag och det var verkligen jättesvårt... Hade inte pluggat så mycket heller eftersom det har varit mycket annars nu i veckan, hade 3 muntliga + detta skriftliga... Och nästa vecka är det matteprov, alltså jag orkar verkligen inte mer prov nu... Fick i alla fall veta att jag fick C på mitt muntliga i matten så det kändes jätteskönt!!

Känns som att jag kommer somna när som helst verkligen.... Så. Himla. Slut.

Likes

Comments

ATM

Nu har jag å min kära kära kära fysik bok krupit ner i sängen och ska läsa lite innan jag somnar, har även Cajsa på facetime.
God natt ❤️

Likes

Comments

Hej på er finisar!

Har precis kommit hem från skolan, riktigt seg dag faktiskt... Men men hade en roligare dag igår i alla fall, tänkte berätta lite.

Var ju ledig, fast åkte å gjorde mina sista muntliga np, gick faktiskt bra. Det var i matte och engelska, var mest nojjig över matten men fick veta idag att jag fick C så det känns superbra. Efter proven var klockan runt 13, då åkte jag hem och hanna följde med, hon var så snäll och hjälpte mig att jobba. Det kanske tog 2 timmar ish, efter det duschade jag och fixade mig innan vi drog till stan för att ha avslutning med laget.

Vi möttes upp och sedan delades vi in i grupper, min grupp var superbra!! Sen fick vi uppdrag som typ "2 av er ska kyssa en servitör", "hoppa upp på ryggen på en främling" & "intervjua en person" osv det gick bra för oss, vi klarade alla uppgifter!! Bästa vi.
Efter vårt lilla uppdrag gick vi till O'Learys och först bowlade och sedan käkade vi. Det var såå mysigt vi bara satte och snackade och åt, alltså bästa verkligen.

Nu lär jag plugga fysik inför provet imorgon, buhu.

  • 98 readers

Likes

Comments

Jag vill bara säga att jag är så sjukt tacksam över att jag har så underbart fina vänner. Att de alltid finns för mig om det är något, vad klockan än är vet jag att jag kan prata med dem. Ni betyder mer än något annat för mig, ni är bäst.
Puss

  • 110 readers

Likes

Comments

Allmänt

Alltså wow vad jag vill ha somnar nu, är trött på att det är så mörkt hela tiden. Vill ha sommar, bra musik & god mat.

Likes

Comments