Vardag

Hej på er!
Seg uppdatering, som vanligt... men! Jag har startat ett instagramkonto som är mer inriktat på hälsa/träning/må bra helt enkelt! Så in och följ ni som är intresserade :-) Puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag landade två nya skal i brevlådan från Wish! Hur snygga var inte dom? Tror priset låg på 9kr/st. Så värt!! Då jag bytt telefon har jag bara haft ett skal som jag haft :-) Skönt med två fräscha! Puss.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!
Imorse när jag vaknade kände jag en obehaglig känsla i halsen och en snuva. Tyvärr hade jag bokat in mig på fyra timmars jobb idag så avverkade det trots att jag borde ha vilat. Nu är jag hemma och halvsover i sängen. Tagit en iprensa och en strepsils för detta kommer bara bli värre... hatar förkylning!!! Puss.

Likes

Comments

Vardag

Bästa vänner sedan årskurs 4. Fasen vad mycket skoj vi gjort tillsammans. 103 dagar till Rhodos och ingen längtar nog mer än jag!!!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er allihopa!
Igår jobbade jag 7-14 och hann hem en sväng, kl 16 var jag och Lisa plats på gymmet för ett RPM30 :-) sååå skönt efteråt. Hann med några magövningar också.

Idag däremot har jag precis packat ihop väskan och sen ska jag åka till Elida i Boden! Det blir roligt. Puss.

Likes

Comments

Vardag

Min absoluta favorit ansiktsmask! Peel off som är det bästa tycker jag, man slipper stå under vattenkranen i en kvart för att få bort allt haha ;-) Den är från märket Formula 10.0.6, tips tips tips!!

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!
Dagen spenderades på skolan och kände redan vid lunch hur skallen dunkade... huvudvärken kom smygandes och höll i sig tills efter min powernap. Nu slukar jag en NOCCO för att inte somna en gång till! Imorgon börjar jag 7 och vill helst inte somna sent ;-) Har träningsvärk då jag körde ett ben- och rumppass igår med Lisa. Imorgon blir det ett gruppass! Kul med en träningskompis!! :-) hoppas ni haft en bra dag. Puss.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er allihopa!

Idag sitter jag med näsan i boken om familjerätten. Vi har ett seminarium som ska in på fredag så imorgon ska vi träffas och färdigställa det. Är intressant hur mycket olika lagar och regler det finns, exempelvis: vad räknas som sambo? vad innebär egentligen samboegendom? vilket efternamn ska ens barn ha? osv... :-) Det bästa med dessa typer av seminarium är att man kan skriva i google docs! Bästa plattformen någonsin. Underlättar väldigt mycket då vi är fyra tjejer som sitter på olika orter. Idag har jag egentligen inget mer planerat än plugget. Men så är det ibland! Puss.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er!
Dagen började helt utan planer. Hamnade hos Lovisa och vi gjorde egentligen inget speciellt. Hon rensade garderoben bland annat :-) Sedan fick jag ett samtal som gjorde mig på riktigt bra humör. Minuten efter hade tentaresultatet kommit upp!! Jag klarade den! Vi (Lovisa) gjorde en chokladbollstårta för att fira ;-) en jäkligt bra dag helt enkelt!!! Puss.

Likes

Comments

Vardag

// FACE CLEAN GEL HÄR // FACE NIGHT HÄR // FACE CLEAN TONER HÄR //

Hej på er allihopa!

För ett tag sen inhandlade jag dessa produkter från ACO. Alla är länkade ovan! Såg nu att det var rabatt på varje produkt :-) Har haft en "face clean lotion" förut och tyckte den var bra. Därför inhandlades det lite mer från ACO. Har inte hunnit prova någonting än. Bör jag skriva en liten recension sen? Är det något som skulle vara av intresse? Skriv gärna!! Puss.

Likes

Comments