Skönhet
Contour palette
 

Förra veckan efter skolan sprang jag in på Sephora och fick faktiskt med mig ett nytt tillägg i sminklådan. Mitt tidigare Hoola Bronzer ifrån Benefit har länge varit min favorit, men dessvärre så tog det nyligen slut och jag tänkte att det var dags för att testa något nytt i ansiktet. Jag har hört många tala om att Kat von D's contour palette ska vara en riktig hit. Så därför hängde jag med på trenden för att testa! I paletten så ingår det 6st olika färger. Det är 3st ljusa för highlight och 3st mörka för contour.

Jag har testat den under några dagar nu och måste erkänna att jag är nöjd. Färgerna är neutrala med en kall, grå grund vilket gör att ditt ansikte inte ser oranget ut. Dem tre olika nyanser av vardera gör det enkelt för dig att anpassa hur lätt eller skarpt du vill att din shading ska se ut. Kanske en lite ljusare neutral för vardagen? Och kanske en mörkare och kraftigare till festkvällen? Den är dessutom väldigt lätt hanterlig för dig som kanske är nybörjare. Väldigt lätt att blanda ut och inga skarpa linjer skapas.

Det enda lilla negativa jag har att säga om den är att jag tycker färgerna i ansiktet blir dovare genom dagens gång. På kvällarna brukar färgen ha släppt en aning till ljusare nyanser. Dessutom är highlight färgerna lite för mörka för min smak. I mina ögon ser dem mer ut som ett pigmenterat puder. Men det är ju en smaksak! :)

Kat von D - Shade Light, contour palette. 470kr på Sephora.

Likes

Comments

Allmänt

Hej allihopa och välkomna till min nystartade blogg!

Mitt namn är Cajsa Eliasson, jag är 17 år gammal och bosatt på Söder i Stockholm. Just nu är jag inne på mitt andra år i gymnasiet där jag utbildar mig till stylist inom smink, hår och naglar. På min blogg kommer ni att få ta del av mitt liv och mina skönhets & mode intressen! Kram.


Likes

Comments