Idag har vi skolfoto och jag ser ut som BAJS. har trökiga kläder och dem e typ en halv centimeter från att spricka....

Jag önskar att jag skulle kunna liksom ha på mig dem kläder jag tänkt ut att ha men det är ju inte så enkelt om man inte hittar dem kläderna i sin garderob eller i tvätten så då visste jag ej hur jag skulle göra. men jag springer in till mamma och bara tar ett par kläder och det får heta duga liksom. men jag måste ha nya kläder tills lördag för att då ska mina bästisar ha party och man vill ju va lite fin endå. haha, det enda är att jag e typ fattigast i hela världen... aja men det gör ingenting bara att dem kläder jag vill ha kostar mer än vad hela jorden kostar typ. det e fett jobbigt men endå det är ju inte pengar som får en att ha vänner utan det är personligheten! Så det är ju det men tbx till skolan och fotot, jag e skit nervig för somsagt så är mina brallor halft döda och linnet sitter skit hårt men jag fryser inte så det är ju gött.

mitt puder imorse hade ju gått sönder så jag typ satt och grät, alla som bär smink vet hur det känns asså det är fruktansvärt!!!!! jag blev bara 10 minuter sen till alla mina tidsplaner, hehe. :)

jaja klockan är just nu cirkus 09.25 och jag sitter inne i klassrummet för att det har precis varit prov och nu fick man sitta och surfa på datorn så varför inte uppdatera bloggiloggen? asså det är såååå skönt att man får sitta och bara surfa runt på datorn haha.

Efter skolan idag ska jag rida och köpa presenter. och det är fett skönt å så, jag hoppas på att jag får rida milano för han är min bäbis häst. Vi har hoppat väldigt bra med varandra och det är fett skönt men det har kommit massa nya hästar till KRK och det är en som är så jävla söt som heter silver och är en fin flugskimmel<3 och är cirkus 155cm i mankhöjd.

men vi ska på lektion nu så bye skriver sedan hur ridningen gick <<<<<<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Detta inlägget kommer lite sent men det är endå ett inlägg. jag vaknade igår av klockan som var satt på tiden 06.20 den morgonen, allt var frid å fröjd och jag snoozade till 6.35 (ish).

GODMORGON

jag åt frukost 07.00 och innan det så fixade jag mig och med det så menar jag att, jag sminkade mig och klädde på mig å packade skolväskan och packade ner allt jag behövde tex dator och laddaren.

sedan cyklade jag till bussen och var lite sen inom mina planer men bussen va ju sen, liksom säg en gång som bussen varit i tid.

Första lektionen var bara idrott och det var basket som jag dock inte gick på för jag hade lösnaglar det skulle ju vara rip alla dem isåfall, det kanske låter klyshigt och nonchalant men det är sant för bryter du en nagel eller liknande då grinar man i timmar liksom så jag skippade det. men dem andra som gick på gympan tror jag tyckte det va kul. dem spelaade liksom basket med en touch av fia med knuff. om du sätter korgen då får du flytta ditt lags ärtpåse ett steg fram.

Lektionen efter det var fysik, och den lektionen e egentligen två lektioner men våran lärare han sätter ihop dem med en 10-20 min rast mitt i. det är skönt för det blir tillslut långtråkigt haha. Det Vi gjorde på den första delen av lektionen va teori och då antecknade hela klassen vissa antecknade på dator och andra för hand, då gick vi igenom Värme är rörelse shit. det var inte så kul men det va ba att stå ut helt enkelt, men den andra delen då gjorde vi en laboration med två kärl som vi fyllde kokande vatten i och mätte temperaturen med två termometrar. och sedan så gjorde vi en tabell om vilket kärl som höll värmen bäst och det resulterade i att den som höll värmen bäst var den med pösig filt runt om, annars var det bara en med tight sammanpressad filt runt men luft håller värme bra.

Aja nog med det, efter den lektionen så var det engelska med en av dem sämre lärarna enligt mig, hon är bara almänt konstig tycker jag men på lektionen skulle vi skriva en uppsats om vilka kläder vi hade på oss och varför osså, vidare. det gjorde vi på datorerna men det var ju inte nog med d hon bara gick runt å typ va sur på alla hehe...

men därefter var det lunch och som vanligt på tisdagar var det ngn jävla fisk, denna gången var det curryfisk med kokt potatis och kall gurk och dill sås. skit äckligt jag typ spydde nää men endå jag e fett taggad på vad som är på torsdag i skolan det är typ god mat! tomat och färskost inbakad torskrygg med Hallandsås och kokt potatis. men det är måltidensdag så då får vi efterrätt och det är chokladglass bägare med strössel. men tillbaka till tisdagen.

efter lunchen på rasten då köpte jag en baguette och en päron festis, efter jag köpte det då kom alla på att vi hade so prov i geografi , jag kommer kugga sa jag t mig själv haha... men då satt vi och tränade utanför vårat klassrum. väl inne på provet så fick vi proven och jag visste redan att jag skulle kugga och typ skita på mig haha, men det hände faktiskt inte att jag sket på mig hehe. det gick bra dem första två sidorna gick bra men sen var det ett stup jag hoppa ner för, jag vet dock inte hur det gick ennu men det jag hoppas på är att jag får bättre en ett E helst annars så e jag nöjd med ett E.

jag blev upphämtad av min mamma och vi åkte och handlade och jag gick då ut ed min hund i Kungsbacka centrum medans mamma handlade, jag snackade med min bästa vän i tfn samtidigt, och när jag kom hem så bytte jag om och gick till mitt rum för att vänta på min mamma att bli klar så att vi kunde åka och lämna min syster på stallet så hon kunde ta hand om sin medryttarhäst och fixa mm.

Jag och mamma åkte därefter på yoga och bände och sträckte ut oss. det var skönt men samtidigt väldigt jobbigt, och när vi var klara var klockan 18.45 och vi hämtade min syster i stallet och åkte hem och åt middag det var gott, jag duschade och gick å la mig jag somnade näästan direkt och då var klockan 22.00 ish och då slutade min dag men innan jag somnade snackade jag med en kompis som även e den bästa personen jag vet min älskade lilla bibbi<3<3

aja god natt alla som läser puusssssss <<<<<<3

Likes

Comments

Hej, mitt namn är Cajsa och jag är 13 år. jag älskar ridning och att vara med vänner. En av dem hästar jag älskat mest har nu avlivats och är inte kvar med mig vi vann typ varje tävling vi tävlade i, han va helt fantastisk och så. men på fritiden så sportar jag mest, ridning torsdagar och fredagar, på tisdagar så e det yoga och onsdagar simning. men på måndagen så har jag vanlig gympa på friskis & svettis med mina kompisar. Jag bor i kungsbacka göteorg och går på varlaskolan. om jag inte är i stallet eller i skolan så brukar jag vara med min hund och gå ut och gå eller cykla några mil han e ganska stor men endå liten alltså mellan. rasen är en cockerpoo och han heter Nisse.

Likes

Comments