Söndagen har varit lugn. Förutom städning och serietittande hann jag in till stan en stund tillsammans med Frida. Fixade lite grejer jag behövde och vi hann också med glass i solen.

Jag har också varit vuxen och duktig idag och deklarerat (väldigt många vuxenpoäng, right?) och får i år tillbaks en del pengar vilket känns jätteskönt!

Ikväll har jag sjungit några timmar och ätit jordgubbar med mjölk i soffan. Rätt mysig söndag!

Häromdagen fick jag hem ett par nya sneakers jag kollat på ett tag. Efter en del letande fanns det ett par kvar i min storlek på Zalando, som hittat!
Visst är de fiiina? Älskar detaljen med mönstret på hälen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Fredag igen, förvånande nog. I tisdags kändes det låångt kvar till fredag och helg men finally!
Ikväll ska jag fortsätta dricka mitt kaffe framför brasan i stugan på västkusten. Kanske plöja ytterligare något avsnitt av 13RW. Det känns skönt med en lugn helg där jag i princip bara kan vila upp mig. Kommande helger kommer jag ha fullt upp vilket såklart kommer bli roligt, men mycket.

Likes

Comments

Allmänt

Förmiddagen idag spenderades i Varberg. En hel del fix och köp till nya stugan och jag själv fick både med mig en spegel och en liten vas hem.
Vi hann också med en fika i närheten av torget.

Ikväll har vi målat mitt sovrum och det blev himla fint!
Ljusblå-gråa väggar och så småningom ska det bli detaljer i guld och rosa. Är så taggad på att se rummet växa fram till precis så jag vill ha det!

Likes

Comments

Så var även denna arbetsvecka slut. Jag var ledig i måndags så det blev bara tre arbetsdagar för mig under veckan. Igår avslutades veckan med god frukost för personalen och påskfirande med äggletande och påskfilm för barnen. Mys!

Jag slutade dessutom redan kl. 14 vilket var väldigt skönt. Efter jobbet mötte jag upp Matilda och Lisa. Vi fikade och pratade om allt som hänt sen sist.
Efter fikan blev det någon timmes sång och därefter begav vi oss ner till kusten.
Efter att ha gått upp klockan 05 var jag gaaanska trött när vi kommit fram. Välbehövligt med sömn!

Likes

Comments

Efter jobbet i fredags åkte jag till kusten. Med en klump i magen följde jag sedan resten av kvällen alla nyhetsuppdateringar samtidigt som jag umgicks med familjen. Vi grillade och satt framför brasan.
Eftersom vi köpt ny sommarstuga (i samma område som den förra) är det mycket att fixa när vi är nere, vilket är väldigt roligt.
Det är kul att se hur det sakta men säkert blir som vi tänkt oss.
-Ser fram emot när jag har min alldeles egna lägenhet att inreda och ev. renovera.

Igår eftermiddag gick jag och Lotta ner till havet en sväng och det finns nog ingen plats som får mig så lycklig och trygg. Det fina med havet som trygghet att det finns på så stora delar av världen. Spelar ingen roll om jag är vid havet i Sverige, Grekland eller USA. Det får mig alltid lycklig på ett speciellt sätt. Djupt men sant!

Efter promenaden åkte vi in till stan för att hämta thai och resten av kvällen spenderade framför TVn.

Idag har vi åkt till Borran för några timmars sång och nu är vi tillbaks till stugan igen.
Imorgon är jag ledig så inte förrän imorgon eftermiddag ska vi tillbaks till Borås och då ska vi på Elfsborg-AIK -årets första match för min del. Tagga!!

Likes

Comments

Tankar, Allmänt

Det ofattbara har skett.
Stockholm kommer alltid vara min favoritstad.
Staden jag känner mig hemma i.
Staden jag älskar och besökt så många gånger.

Stockholm är kärlek för mig.
Så många fina minnen.
Resor dit över lov och helger för att spendera tid med en av mina allra närmsta.

Promenader på Drottninggatan och i Åhlenshuset.

Älskade, älskade Stockholm och fina Sverige.
Den kärlek som visats senaste 20 timmarna övervinner allt hat.
Att hålla ihop och hjälpa varandra är det enda som spelar roll i en sån här situation.

Inget hat kommer någonsin få förstöra min kärlek för Stockholm, Sverige och alla medmänniskor.

Kärlek övervinner allt.

Likes

Comments

Allmänt, Resor, Tankar

För precis ett år sedan.
Hur är det möjligt? Vad som känts som max 4-5 månader sedan, är i själva verket ett år.
Att se nästa entreprenörsklass vara i Santa rosa och njuta av sol och amerikanska kulturen känns surrealistiskt.
Tänk vad det går fort. Snart är det ett helt år sedan studenten också och jag får se mina jämnåriga springa ut och uppleva vad som förhoppningsvis blir den lyckligaste dagen någonsin.

Men ett år sedan USA och San Fransisco alltså...
Tur nog kommer min host-sister Kajsa till Sverige i augusti vilket jag ser fram emot något oerhört!

Tills dess kollar jag tillbaks på alla hundratals bilder från Cali och saknar både delstaten, upplevelserna och alla jag lärde känna där!

Likes

Comments

Allmänt

Helgen inleddes med tårta på jobbet. För att kompensera det åkte jag och tränade efter jobbet. Väldigt nöjd efteråt men tog verkligen slut på mig själv. På kvällen åkte jag hem till Tove som bjöd in till Mary Key-kväll. Mysigt!

Igår bjöd Molly in till 20-årsmiddag och partaj. Hade det väldigt kul och träffade flera jag inte sett sen studenten! God mat, väldigt bra sällskap och mycket dans summerar kvällen. Idag har dagen mest bestått av horisontalläge och Gossip Girl.

Förutom att ha tagit det lugnt idag har jag hunnit med körövning där det fick bli bomber och solglasögon -vår nu!!
Efter körövningen plockade vi massvis med vitsippor och jag fångade den fina solnedgången på bild. Det kan vara det härligaste när våren kommer, de fina kvällarna med solnedgångarna.

Likes

Comments

Okej, vågar vi hoppas på att våren är här för att stanna? 12° och sol, och för första gången på länge kan jag se ljusglimtar av total lycka. Vinterns mörker och många jobbiga händelser under kort period har gjort att jag följt med vintermörkret i dess nedstämdhet. Men tänk vad solens värme i ansiktet kan göra med ens humör.

Idag blev en produktiv morgon och vid 11 hämtade Matilda upp mig för att åka till Ulricehamn. Där köpte vi med oss lunch och satt intill sjön och åt. Vi tog en sväng förbi lager 157 och jag hittade en del vårfint.

Roadtripen avslutades med inhandling av tulpaner som nu pryder mitt skrivbord, samt varsin glass.
Väldigt mycket vårkänsla på en och samma dag.

Likes

Comments