Har precis slängt ihop en quinoasallad som jag tänkte ha som matlådor i morgon och tisdag.
Fantastiskt enkelt och supergott.
Men att säga att jag slängt ihop det är väl att överdriva, tog mig trots allt lite mer än en timma med att koka quinoa, hacka grönsaker, koka ägg och steka räkorna och med en spis som fick error så gick det inte riktigt att påskynda processen heller.
Men nu är den klar och god blev den.
Jag är ganska kräsen när det kommer till salladstillbehör, jag äter till exempel varken paprika eller tomat så mina sallader blir ofta ganska så färglösa men det går lätt att fixa med krom filtret på telefonen så ser det allt mycket fräschare och godare ut.
Men hur som haver.
Jag slängde i lite gurka, salladsblad, majs, osttärningar, brödkrutonger och ägg tillsammans med den kokade quinoan och de stekta räkorna.
Räkorna steker jag i salt och peppar, lite färdigköpt woksås och sweetchilli sås.
Tänkte om jag vill ta tag i mitt liv så får jag nog också ta tag i mina matvanor.
Hoppas verkligen jag kommer känna mig piggare och starkare snart men också att jag även kanske ser resultat i spegeln och på vågen.
Eller egentligen vill jag inte se så mycket resultat på vågen för jag är väldigt nöjd med min vikt jag vill bara att de fett jag har hellre skulle vara muskler. Något att jobba med helt enkelt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Usch! Nu får det banne mig vara nog!
Nu är jag trött på att känna mig ful och äcklig, jag är trött på att alltid känna mig bitter och arg, jag är trött på att behöva kolla mig i spegeln och vara missnöjd och jag är trött på att alltid känna mig trött!
Nu tänker jag ta tag i mitt liv och min kropp! Jag tänker bli slim as fuck!
Jag säger absolut inte att jag är tjock nu för det vet jag att jag inte är, jag är en relativt smal tjej, men jag vet också att det här inte är bästa versionen av mig själv!
Jag vill bli fit, jag vill känna ork och jag vill kunna kolla mig i spegeln och känna mig nöjd med mig själv! Jag vill kunna kolla mig i spegeln och känna, gud vad snygg jag är, that ass! Damn!
Jag vill vara den bästa versionen av mig själv!
Jag vill må bra!
Och jag vill vara glad!

Likes

Comments

Måndagar för mig är som alla andras söndagar.
Ledig och känner lite söndagsångest. Fast med mitt jobb är det väldigt svårt att känna söndags/måndagsångest men just gårdagen ville jag helst aldrig skulle ta slut!
Jag och Rachel tog oss nämligen en efterlängtat tur till Amsterdam.
Vi hade lite för lite timmar att spendera men vi valde att spendera dem väl.
Vi var riktiga turister och såg till att vi gjorde de mest knäppaste sakerna som man bara kan och måste göra när man är i Amsterdam.
Jag kan inte ens berätta hälften av vad vi gjorde men kul hade vi.

Vi besökte bland annat det omtalade Red Light District, vilket var både fascinerande men lite obehagligt på samma gång. Men på något vis så kändes det inte konstigt alls att passera, vi var nog dom enda som tittade konstigt på alla fönster och de prostituerade kvinnor som satt på jobbet.
För dem är det som vilket annat jobb som helst. Ett lagligt jobb där det betalar skatt precis som alla andra medborgare i staden.
Sjukt men ändå inte....

Sen kände vi lite YOLO/you are only in Amsterdam once(but obviously we will go back there on our next day off) kind of thing soooo vi skaffade oss nya tatueringar.
Väldigt spontant men God it will give us a good laugh! Jag gick inte lika wild and crazy som Rachel gjorde så jag skaffade mig bara en grekisk symbol som står för "if there is a will, there is a way", väldigt diskret och stilren symbol om man jämför med Rachels hajfena. Hennes är ju dock bra mycket roligare när den är kopplad till ett internskämt mellan henne och några friends of her!
#thereisasharkinthewater

Nästa tripp ser vi nog till att spendera på lite mer shoppning och annan sort sightseeing.

Likes

Comments

Det är i princip såhär alla våra söndagskvällar ser ut. Having fun with the gang and having a drink.

Söndag em/kväll är då alla äntligen kommer hem från alla tävlingar och då brukar den lokala baren Bazaar vara den gemensamma samlingspunkten för de flesta närliggande stallarna.
Vi tar en drink och spelar a game of pool och har det bara allmänt trevligt.

Helgen för oss har varken varit bra eller dåligt.
Större delen av våra rundor har varit felfria men tyvärr inga topp placeringar.
Men hästarna har hoppat väldigt bra överlag och verkligen gjort bra ifrån sig!
Också väldigt kul att de två nya grå ynglingarna har visat sig vara riktiga topclass hästar!
Bara att ge dom tid att utvecklas i sin egna takt från det här så blir det nog fantastiskt bra!

Likes

Comments

Night kisses for my two favourite grey ones!
Berlington and Kendy.

Likes

Comments

Easy peasy tävlingsdag idag här på Sentower. Endast två som hoppar senare nu under eftermiddagen. De fick sig en härlig morgon prommis för att få sträcka på benen och få igång kroppen och de andra tre har Michael (min ryttare) trimmat lite så får dom en prommis lite senare igen.
Jag strävar alltid efter att försöka få ut alla hästar minst två gånger om dagen men helst tre gånger just för att de inte ska bli stela eller understimulerade i boxen.
Ibland är det dock lättare sagt än gjort när man är super busy med fem eller sex hästar själv. Då blir det väldigt ofta antingen supertidiga eller väldigt sena promenader. Men hellre det än inget alls.
Som groom är det ju min uppgift att försöka se till att mina hästar mår så bra som möjligt för att de ska kunna prestera så bra som möjligt! Oavsett vilka timmar det krävs av mig!
#happyhorsehappygroomhappylife

Likes

Comments

Har precis bäddat ner mig i min nya säng, om jag får kalla det så.
Vi gör nämligen premiär trip hela vägen till Opglabbeek med vår nya lastbil från Roelofsen (obs det är typ bara 15 minuter hemifrån stallet)
Men någon trip ska alltid vara den första och det var alla de fantastiska människorna här på Sentower park som fick skåda pärlan för första gången.
Allt i lastbilen är verkligen sprillans nytt och det känns helt fantastiskt, det enda gamla som finns kvar är väl lilla jag.

Jag måste säga att det verkligen är en bra genomtänkt lastbil med tanke på förvaringsutrymme, design, komfort och säkerhet. Och det har verkligen tänkt igenom vad som är viktigt att lägga mer energi på och vad som är mindre viktigt, om man kan kalla det så. Okej, där har visserligen Enda (chefen) fått vara med och bestämma och tänkt i hur han vill ha det och resultatet blev verkligen jättebra!
Det är en enorm hästdel för sju hästar med så pass gott om utrymme att man nästan skulle kunna klämma in en åttonde häst eller åtminstone utan problem också kunna köra hästar som behöver lite mer plats utan att man skulle behöva förlora en plats.
Dock är bodelen lite mindre än vad vi hade i våran Stephex lastbil. Men å andra sidan hur många timmar på dygnet hinner man egentligen spendera i lastbilen under en tävlingshelg? För mig som alltid har med mig minst fyra hästar själv på tävling har väldigt sällan extra tid att hinna slappa i bodelen.
Men trots den lilla ytan finns det plats för två stora fina sängar, bra med förvaring, tv, ljudanläggning och en jätterymlig och fin dusch!
Kan man ana att jag redan trivs i mitt andra hem redan efter typ en timma jag spenderat här inne?

Här i Sentower har jag med fem hästar, varav tre stycken i den 3* och två stycken i den 1* tävlingarna.
Jag har mina rutinkillar Icarus, Zerlin och Jeco i de 3* större klasserna och mina nya skimmelpojkar i de mindre 1* klasserna.
Det ska bli spännande att se hur de två yngre utvecklas framöver, de är båda väldigt fina och jag tror de kommer bli två riktgt fina pojkar i framtiden .
Så jag får helt enkelt hålla tummarna att jag har rätt och att vi får behålla dom och se utvecklingen!

Jag ska försöka ta bättre bilder vid tillfälle så jag kan göra er lite avundsjuka, haha
Nu är det dags för mig att bädda ner mig helt!
Cheers!

Likes

Comments

Precis hemkommen efter en jättelyckad och trevlig öppningspremiär av Steffis nya shop.
Sån grym brud som verkligen följer sina visioner och drömmar och har verkligen lyckats!
Hela shoppen återspeglar verkligen hennes still, bara i hur hela inredningen är designad med färg, tapet, klädställningar och även så möblerna och dekorations detaljerna.
Sen inte glömma bort de fantastiska kläderna och accessoarerna, allt från skor, handväskor, hud o hårvårdsprodukter och smycken bara att nämna få av allt man kan hitta hos henne.
Hon tror verkligen på sin stil och sitt öga för fashion och jag helt enkelt älskar det!
Faller helt in i min smak!

Denna kväll fick jag med mig ett par dösnygga sneakers, vita med stjärndetaljer bak i hälen och öven svenskt plockgodis vilket lockade till sig många av oss svenskar som bar på invigningen.

Det är en av de få saker jag verkligen saknar från Sverige, hederligt lösviktsgodis. Bara att kunna blocka en påse med precis de du vill ha och smaska på framför en film på fredagskvällen.
Lösviktsgodis och det svenska bröden, alla färsk limpor och rostbröd och faktiskt kunna köpa nyttigt och gott bröd! Och inte bara vit bröd så långt ögat kan nå...

Men tillbaka till huvudledet nu och skippa alla små sidospår, jag är väldigt glad för din skull Steff och hoppas verkligen du fick en lyckad kväll!

Nu ska jag gosa ner mig under täcket och försöka få en god nattsömn, i morgon bär det av till Sentower Park (bara 15 min hemifrån) för fyra dagars tävlande.
Wish us luck!

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag haft en känsla av att alla min beslut blir fel, att varje beslut jag tackar nej till visar sig vara ett bättre val oavsett om det är litet eller stort.
Att alltid analysera detta och övertänka allt får allt bara att växa större och större...
Tänk om jag hade jag ja till det hade kanske det här hänt och sen det här och då hade jag varit här istället osv....
Jag har gått omkring med en ganska stor ånger inom mig över saker jag inte gjort men också över saker jag gjort.

Men! Om man jag måste också inse att om jag hade tackat ja till saker jag har tackat nej till eller nej till saker jag tackat ja till så kanske jag inte alls hade varit där jag är idag. Jag hade kanske aldrig mött de människor jag mött, tagit hand om de fantastiska hästar jag har fått ta hand om, de erfarenheter jag fått och de underbara platser jag har fått besöka. Visst jag kanske fortfarande hade fått ta del av mycket av detta på exempelvis andra arbetsplatser men det hade kanske också gått åt helvete(ursäkta språket), det vet man aldrig.

Tack pappa för att du fick mig att inse detta.
Ja tänk om jag aldrig hade börjar hjälpa bästa Anna-Clara Pettersson när jag gick på Strömholm eller tänk om jag aldrig hade börjat på ridskolan i lilla Skäret och ramlat av typ varje lektion eller ta det ännu längre tillbaka, tänk om min mor aldrig hade ställt ut cyklarna på åker när hon var litet och låtsats att det var en häst... då kanske jag aldrig varit där jag är idag.
Det jag egentligen vill säga är att allt som sker sker av en anledning, visst at the moment kanske det inte känns som det bästa som skett i livet men det kanske leder till något bättre, något större!

Just nu är jag på precis rätt ställe, precis i den rätta tiden!
Och jag är lycklig!

Likes

Comments