Kan vi bara ta en minut och beundra dessa jackor.
Från: hafniumcopenhagen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tänkte det kunde vara kul att skriva hur vi lärde känna varandra. Vet att jag har fått många sådana frågor från folk, antingen tror de att vi har känt varandra länge eller genom gemensamma kompisar vilket inte stämmer så tänkte dra den storyn för er som fortfarande inte vet.

Vi har haft gemensamma vänner och lite halvt vetat vilka varandra har varit, men det började med att jag en dag var inne och slökollade genom instagram, hamnade på Biancas profil där hon hade länkat sin blogg. Tryckte mig in på den och led så mycket genom inläggen. En tjej med ett krossat hjärta som skrev av sig. Alla som har varit med om ett break up kan jag lova kunde känna igen sig i hennes ord. Jag var en av dem.

Jag har alltid varit fascinerad över hur märkligt det är att det gör fysiskt ont av att bli dumpad, att det gör så ont att man faktiskt inte ens kommer upp ur sängen. När det svider i hjärtat så pass mycket att man varje morgon önskar det blev natt så man kunde sova bort smärtan ytterligare i några timmar. Jag var tvungen att skriva till henne, så jag skrev. På instadirect haha.

Hon svarade och vi bestämde oss väldigt random för att ses en kväll. Jag älskar att träffa nya människor och är mycket för att lära känna nya vänner! Men jag har aldrig träffat någon sådär helt plötsligt, men det var en av de bättre valen i livet kan jag medge nu i efterhand. Det var som att vi alltid hade känt varandra på något konstigt sätt. Vi var same same but different. Det fanns många likheter på det känslomässiga planet och skillnaden var väl att jag är lite konflikträdd och blygare medan Bianca var tvärtom, rakt på sak och inte rädd för att säga det första hon tänker på.


För att göra en lång historia kort så var det så det började sen har vi setts minst en gång i veckan. Jag vänder mig till henne när jag behöver få en ärlig åsikt, när jag behöver få en push till att stå upp för mig själv och inte ta någon skit eller när jag bara behöver känna att jag inte är ensam. Mitt första intryck av Bianca var att hon såg ganska dryg ut, ganska hård, lite kylig och väldigt rak på sak. Inte elak eller så men väldigt öppen och ärlig, utåtriktad och framåt! Något som jag egentligen inte är van vid men det är värt att ta sig tid att lära känna henne. Bianca är ett perfekt exempel som påminner mig om att inte döma personer efter fördomar eller utsida. Det finns så mycket mer under ytan som är så jävla fint och bra med den här tjejen. Extremt jävla asbra är hon

Likes

Comments

Hej! ska jag väl börja med att säga. Som Cajsa redan berättat så har vi nu bestämt oss för att starta den här bloggen tillsammans. Jag skulle dock inte vilja kalla det för blogg, mer för en dagbok. Jag skulle kunna köra rakt på sak, har så många tankar i huvudet och det är jag som känslomänniska som kommer att driva det här framåt. Jag hoppas verkligen att detta kommer bli en intressant läsning för er och att ni på många sätt kan känna er i det vi skriver.

Hoppas verkligen ni stannar här och bildar en liten familj tillsammans med oss. Vi är så pepp på detta!!

KRAM, B

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag och Bianca bestämt oss för att slå våra bloggar till en gemensam, hälften så mycket arbete plus att det alltid är roligare om man delar sådana här saker med en nära vän!

Den här bloggen ska innehålla glimtar ur vår vardag och lite så men vi kommer även fokusera en hel del på känslor och tankar. Något vi båda gemensamt brinner för, att skriva av sig har varit till stor hjälp för oss båda så det kommer ni även se en hel del av här också!

Hoppas ni följer vår resa här!
Massa kärlek, C

Likes

Comments