Nu har jag inte sportlov längre. Jag är hemma i Stockholm och går i skolan. Det är är en bild på den godaste maten jag åt en dag i skidbacken. Sorry om jag inte har uppdaterat mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma och myst i stugan. Jag har kollat på youtube och badat i badtunna. Sen så bakade jag cupcakes jag tog Lailas recept och dom blev jätte goda. Fast jag tog choklad smak istället. Imorgon ska vi nog på skotertur det ska bli roligt.

Likes

Comments

Hej idag har jag åkt skidor. Vi prövade ett nytt ställe som vi aldrig har varit på. Dom hade jätte branta backar men det var roligt. Vi tog en jätte konstig lift som två kunde sitta i. Det var som en sittlift fast bara för två personer. Det var en son man hade förut i tiden. Man åkte högt upp i luften och jag är höjdrädd så det var lite jobbigt men jag klarade det.På den här bloggen kommer jag inte bara lägga ut bilder på det jag gör.Jag kommer också lägga upp bilder på mig själv,mat, och mycket mer.


Om ni vill kontakta mig :
Cajsabullen
@gmail.com💕

Likes

Comments

Hej idag har jag åkt skidor vad har ni gjort??
Vi var där när skidbacken öppnade och så åkte vi tills dom stängde. Det här är mitt första inlägg och jag är ny med att blogga men kommer lägga ut en bild varje dag.

Likes

Comments