Bakisångest. Påminn mig om att inte dricka på ett tag. Gårdagen började med häng på Stockholms cruising sedan fest i högdalen. Där blev det drama och dålig stämning så på det stora hela blev det tyvärr en rätt misslyckad dag och jag ångrar lite att jag inte stannade hemma med en film istället i min trygga vrå....

menmen jobb imorgon, och har inte tvättat idag (pga bakis) så vad ska man ha på sig? känns som allt ligger i tvätten 😂😣

Oscar lyckas dock nästan alltid få mig på bättre humör 😄❤❤❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är så utmattande. Så uttjatat. Men det finns i mig, konstant. Det gnager i mig, sliter mitt huvud åt alla olika håll och kanter, det ger mig ångest och lämnar en bitter eftersmak i hela mig. Jag vet inte hur jag ska ta bort den där delen mig som vill mig illa, som vill se mig lida.

Jag vet inte heller hur jag ska få bort det där vidriga hatet som jag känner mot en hel del personer just nu. Jag har alltid försökt att säga "ogillar starkt" istället för hatar. Men dessa individer, och den där organisationen bränner till i mig så fort jag blir påmind om dess existens. Jag hatar dom. Jag hatar den här organisationen som förstör folks liv och bryter ner människor psykiskt, precis som de gjorde med mig. Som de gjorde mot många av de jag älskar. Jag ska bearbeta detta och hoppas att jag en dag lär mig att sluta hata. En del av mig vill skrika åt dom, berätta för dom precis vad dom har gjort, det kanske är det jag behöver för att kunna släppa det? För att kunna gå vidare...

Jag vill bara kunna le och skratta utan den där rösten som säger åt mig att jag inte förtjänar det, att det är fake alltsammans.

Likes

Comments

Ska jag vara förvånad? Så jäkla trött på SL... tog två tidigare tåg än vanligt för att det strulat med tvärbanan senaste veckorna. Blir ändå sen till jobbet. Skit. 😠

Likes

Comments

När pengarna börjar sina får man gräva lite extra i kylskåpet för att hitta något att äta. Jag tänkte nöja mig med en proteinshejk men kände mig lite hungrigare än så. Slängde ihop en wok på det jag hittade men den är fortfarande för varm för att ätas så passar på att skriva ett inlägg så länge.

Så, det är bara en dag kvar till löning och jag funderar på om det är fler än jag som dividerar lönen som är kvar med antal dagar kvar till lön för att se hur mycket jag kan spendera per dag... å ena sedan känner jag mig sjukt oekonomisk över att behöva göra så. Å andra sidan bor jag själv och betalar alla räkningar på en rätt låg lön, så då är jag väl i själva verket hyfsat ekonomisk av mig som iallafall försöker hålla i de pengar jag har kvar efter allt är betalt (?)

Nåja, nog med min verklighet för ett tag. Nu ska jag spendera kvällen med Solsidan och deras överklassproblem haha.

Min lågbudget wok, skulle sitta fint med lite riktig thaiwok </3

  • Vardag

Likes

Comments

Fredag natt. 03.30. Packad. Jag vill fräscha upp mig och däcka i sängen så fort som möjligt så hoppar in i duschen och PANG, sen ligger jag där och ojar mig. Det gör ont överallt och det känns som en evighet innan min kille kommer till undsättning. Jag vaknar nästa dag med en armbåge som inte ser ut som den ska, en sjuk svullnad och ett blåmärke går längs vänster armbåge. Det gör ont att röra på armen och så fort jag nuddar den lite kommer smärtan.

Kom sedan på att jag bokat tid för att fixa mina naglar hos Hang klockan 15 på lördagen, och jag förbannade mig själv för att jag glömt bort det. Att fixa naglarna med en baksmälla från helvetet och med ont i hela kroppen på grund av fallet i duschen är inte kul och ögonen föll ihop mer än en gång. Men är sjukt nöjd med resultatet, blev en fin somrig rosa färg. Jag passade även på att fila till formen lite smalare, riktigt snyggt blev det!

Idag står tvätt, städ och hamburgare på schemat. Hoppas ni andra haft en skadefri helg! <3Ett hett tips :  Spring inte in i duschen utan att ta reda på om din pojkvän blött ner golvet innan eller inte...

  • Vardag

Likes

Comments

​Jag älskar att skriva. Det är ett sätt för mig att rensa alla tankar som flyger som virvlar i mitt huvud ibland. Ändå har jag inte varit så bra på att skriva här eller någon annanstans heller för den delen. Jag tror det är en vanesak då det var många år sedan jag sist hade en blogg, sen vill jag inte att den här bloggen ska fyllas enbart med en massa nonsens. Det kan vara kul om några år att ha en blogg att läsa igenom, att kunna reflektera över tankar som jag har nu senare. Jag tror iallafall att det kan komma att bli något värdefullt för mig själv i första hand, så jag ska försöka bli bättre på att avsätta tid varje dag för att slänga ihop ett inlägg. 

Likes

Comments

Okej det har varit lite väl mycket alkohol och annat onyttigt nu under långhelgen känner jag. Tre dagar supande i rad, inte likt mig nu för tiden. På måndag tänkte jag komma igång med träning och en något "nyttigare" vardag igen.

Men kul har jag ju haft så det har varit värt ändå.

Föresten, hur full är man om man råkar få med sig syrrans dörrhandtag hem? 😂🎉

Likes

Comments