Ikväll åkte vi till ett traktor-race här på ön. Mer bonnigt får man leta efter!!! 👌
Det var ändå rätt kul och mysigt att umgås. Om jag förstod rätt är det något de arrangerar varje år här på Öland, märkligt att jag inte har hört talas om det tidigare år....

Jaja, nu stängs mina ögon strax igen så det är väl dags att nanna sängen.

Är inte så pepp på morgondagens väderprognos heller (🌧) men vi har lite mysiga inomhusplaner så det ska nog bli bra!

Natti natti 💕

Kusin Stine efter att ha kört en traktor själv, nöjd och glad trots att hon inte fick gasa fullt ut...
(var vi inte på ett traktor-race?😂🚜)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Just nu sitter jag i bilen på väg till Öland med pappa, mamma och syrrorna. Det är första gången på flera år som vi alla åker dit tillsammans.

Vi pratar om allt och ingenting, rätt mysigt faktiskt (även om det är fruktansvärt trångt och sätet inte går att fälla bak av samma anledning så man tvingas sitta spikrakt).

Mamma berättade ett roligt minne från vår barndom. Hon och pappa gifte sig på Rådhuset i Stockholm när jag och syrran var rätt små och efter det började vi, varje gång vi åkte förbi Rådhuset, att utropa i kör "Där gifte vi oss! Där gifte vi oss!" . Vi trodde ju då att det var hela familjen som gifte sig där och inte bara mamma och pappa...

Hur kul det än är att prata minnen och sånt vi inte hinner prata om i vardags-rushen längtar jag dock bara tills vi är framme på Öland och lugnet jag alltid känner när jag är där. Ligga på studsmattan med en bra bok, plocka jordgubbar, gå ner till hamnen och promenera längs hagarna. Helt perfekt såhär när man kommit in i mitten utav sin semester.

Önskar en trevlig fortsatt sommar <3

Likes

Comments

Skön dag med storasyster. Promenad, simning, sushirulle och en hel del skratt.
Det är precis som den söta tanten sa när hon gick förbi oss mitt i ett skrattanfall:   "Ett gott skratt förlänger livet"...😄

Imorgon ska jag åka hem till mig för första gången på typ 2 veckor, där väntar städ och tvätt (😣🔫). Sedan måste jag pallra mig iväg till gymmet och få tillbaka lite träningsrutin i mitt tragikomiska liv.

Likes

Comments

Hemma efter en fin vecka på Samos! 🌞💕

Vi hyrde en bil och åkte till bergsbyn Manolates där vi åt lunch på en familjedriven restaurang, riktigt mysigt och underbar utsikt!

Likes

Comments

3 år tog det för mig att hitta ett par snygga sommarskor som mina feta fötter får plats i. Idag lyckades jag, yay!

Idag har jag också fixat naglarna inför semestern och resan till Samos, är så taggad!!!

☀️💕☀️💕☀️💕

Likes

Comments

Kej, dags att sussa... 4 dagar kvar tills semester! 🤗🌞💕

Likes

Comments