Jag har varit sjukt trött de sista två veckorna. Tänkte det skulle bli bättre snart. Även idag efter jobbet är jag sååå trött och frusen. Orkar inget annat än äta och vila de dagar jag jobbar. Kan inte ens koncentrera mig på att läsa bloggar som jag gillar, tappar focus.

Tror det beror på dels att jag fått ansvar för en person som är svårt sjuk och mycket kring så gott som varje dag. Blir så hjärntrött. Har också upptäckt att det är jobbigt för ögonen när jag sitter vid datorn.

Delvis kan det också bero på att jag haft mer ont i kroppen. Jag hoppas det ger med sig snart.

Nu ett varmt bad med chokladapelsiner som tilltugg.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag varit och lämnat blodprover. Fick förfrågan när jag fick bröstcancer om jag ville vara med i er forskningsprojekt. Kan jag hjälpa någon annan med att vara med i det så gör jag gärna det. Jag gillar inte nålar men såg idag är jag har nog tränat på nålar året jag fick behandling. Det går så mycket bättre nu.

Likes

Comments

Så skönt att klockan är 7.30 och jag vet att middagen är färdig när jag kommer hem. Jobbar till 17 och ibland blir man senare än så. Men nu är min Crock Pot laddad och gör jobbet.

Jag gjorde färdigt igår kväll så det bara var att hälsa ner allt i grytan nu på morgonen. Det här har jag i:
Grytbitar
5 morötter
4 stora potatisar
1 purjolök
några champinjoner
1 paprika
några små tomater

Allt skar jag i mindre bitar och la i en plastpåse. Sedan blandade jag detta och hällde ner i plastpåsen:

1 dl sweet chilisås
1msk bbq sås
1 msk kalvfond
1 msk honung
1 tsk sambal oelek
salt, svartpeppar, ramslök, lökpulver, basilika, chilipeppar.

Nu på morgonen blandade jag allt i grytan och hällde på 25 cl öl. Kommer köra den på låg i 8 1/2 timme.

Likes

Comments

En sån här har jag velat ha länge och idag hittade jag en.

Var såklart tvungen prova den och äggen blev helt perfekta som jag vill ha dom.

Likes

Comments

Både före och efter jag varit till stan var jag ut med alla tre hundarna. Innan följde dotterns pojkvän med och efter åkte jag själv. Dom är för goa alla tre.

Likes

Comments

Idag har jag varit i  till stan och ätit lunch med en god vän, Eva. Gick runt lite på Ikea, handlade mat och besökte ett förråd. Det tog flera timmar och det var så trevligt.

Nu slå jag lägga mig i soffan, äta chokladapelsiner och se serie till maken kommer hem. Maten är färdig i min Crock Pot.

Likes

Comments

Ledig idag så ingen brådska upp. Myser i sängen med hårbollar och serie. Idag är det inga måsten. Ska träffa en kompis för lunch, det var så längesedan vi sågs.

Likes

Comments

Det var längesedan vi var ut och åt med våra vänner Anja och Micael, ja Marcus var också med. Vi var och åt mongolian barbeque. Det var starkt och gott. Sushin var lite torr. Sedan åkte vi hem till dom och drack kaffe. Dom hade gjort så fint i lägenheten med nya tapeter och lampor.

Sedan åkte vi till min kollega som inte bor så långt därifrån. Maken skulle hjälpa dom med ett lysrör som bråkade med dom. Blev en stund där också.

Hundarna hade vi lämnat hos dottern så dom inte skulle behöva ligga i bilen så länge. Fick dessa bilder att Elissa läser en bok för Hugo.

Likes

Comments

Äntligen kom jag mig för att göra gröt i min Crock Pot. Nu har jag frukost i några dagar. Den blev färdig precis så jag kunde provsmaka lite nu när jag blev hungrig.

Jag har lånat en motionscykel av grannen och provat den nu för första gången med motstånd. Det går ställa in olika program, valde ett intervall program. Kändes rätt bra, cyklade inte så länge. Bäst ta det lugnt i början. Skönt att börja kunna röra lite på sig när det är svårt att gå. Det här blir nog bra!

Likes

Comments

Idag har jag fått sova länge, vaknade nu av Hugo som pep. Så skönt! Varje morgon följer han med på toaletten och ligger på mina fötter. SötHugo💚

Likes

Comments