Dagens ord är suddigt. Jag tänkte då visa vad jag tycker är lite kul att göra med en bild.


Särskilt på mat tycker jag det blir bra. Kan vara för att jag gjort det mest på mat. Jag för så allt utom maten blir suddigt.

Jag börjar med att beskära bilden, sedan använder jag en funktion som heter blur. Markerar det jag vill ska vara tydligt, och resten blir suddigt.

Detta gör jag i en app i telefonen som heter Pixlr.

Så här såg bilden ut före:

Ett annat exempel.


​​Detta är en del i utmaningen Maxarnas fotoutmaning.


Likes

Comments

Jag försöker följa doktorns ordination, scrapbooking, uppassning, vila och vin. Venportsbortagningen gick inte helt komplikationsfritt, men det skriver jag inte om nu.

Jag har en plan! Sitter just nu och limmar ihop sidor, det ska senare bli ett album tänkte jag.

Åsa håller på att dekorera en tändsticksask.

Hon hade med sig roliga pennor som jag provade. Sådana kanske jag "villhöver".

Hon har med sig en kul tidning, den gillar jag verkligen. Man får så mycket inspiration av den.

Likes

Comments

Har kokat kaffe till henne, men jag tjuvstartar. Och en liten smoothie gjord på mango, banan, nektarin och proviva. Sedan bär det av till fysioterapeuten och därefter ska jag operera ut venporten. Äntligen!! Ska bli så skönt att få ta bort den.

Likes

Comments

Såg i en blogg idag att videkissarna håller på att slå ut. Här har du snöat kanske 30 cm. Så inga videkissar här inte.

Hugo och Disa har så kul i snön och jagar varandra. När Disa hoppar in i skogen följer han efter, och bara försvann i snön. 😂

Hebbe han håller sig på behörigt avstånd. Tycker att de andra två inte är riktigt kloka. Det var dagens hundsläpp innan jobbet.

Likes

Comments

Jag tror ungdomarna får bo kvar här. Idag för dom palt, dom diskar och skottar snö både hos oss och grannen. 😁

Dom har flyttat in tillfälligt då dom har vattenskada i sin lägenhet. Så här ser deras badrum ut idag.

Likes

Comments

Kaos i köket idag. Ska göra paj inför imorgon då vi ska ha bastukväll med scrapbooking. Och eftersom jag ska operera ut venporten imorgon är jag nog inte sugen på att göra paj då.


Så dagens utmaningsord kök blev mitt kaos där idag.

Samtidigt som jag gör paj gör jag frukost i min Crock Pot, risgrynsgröt.


​​Detta är en del i utmaningen Maxarnas fotoutmaning.

Likes

Comments

Idag blev det det frukost, äggröra, skinka, ruccola och tomater. Hade lite pyssel här på morgonen så jag tänkte bäst äta ordentligt så jag orkar. 😁

Likes

Comments

Höll på att glömma dagens utmaningsord grön. Kom på det när jag skulle kvällsfika. Har varit så sugen på avokado, så då passade denna bild bara sådär av en slump.


Det har varit en lång dag med rehabträff, blodprovstagning och lite handling. Stupade i soffan när jag kom hem. Och nu stupar jag vidare i sängen.


​​Detta är en del i utmaningen Maxarnas fotoutmaning.


Likes

Comments

Så här kan det se ut på jobbet, när mina fyrfota vänner är med mig. Läkemedelsrummet är tråkigt men att följa på någon avdelning är mycket roligare. Där kan man ju få godis.

Kontoret går an om matte är där. Hebbe är van, han ligger kvar på filten när jag går iväg. Han vet ju att jag kommer tillbaka. Men Hugo är inte lika tränad på det än. Han blir väl.

Båda har ett halsband med en bandana, syns inte så bra på bilden. Hugo en svart och Hebbe en röd. Dessa har dom bara på jobbet, det är deras arbetskläder. Imorgon är som ledig, så ska jag på rehabgrupp. Dags att sova tröttare än trött.

Likes

Comments