Hela förra veckan och denna vecka har jag sovit efter jobbet. Till maken kommit hem, då kommer middagsfunderingarna. Jag har även lagt migtidigt för kvällen. Huvudet är inte med mig så tänka funkar inte. Verkar även vara ljudkänslig. När maken slår på tvn går jag därifrån. Det funkar inte efter en dag på jobbet.


Idag blev det sen middag på Frasses. Så nu har jag beställt ICA:s matkasse med start vecka 40. Då får jag hjälp hitta på mat och även ha råvarorna hemma. Perfekt!

Jag kommer fortsätta vara trött efter jobbet säkert ett bra tag. Lite trist för det känns som om jag inte har någon fritid. Det kommer bli bättre eftersom, visste det skulle bli så här när jag ökar på arbetstiden.
Men det vore ändå trevligt om jag hade lite ork till fritid.

Förkylningen vill inte ge sig. Tungt med andningen så nu blir det en tredje kur med betapred. Den har hjälpt bra de andra gånger jag tagit den. Jag verkar inte bli lika speedad som jag blev tidigare av en stötdos på åtta tabletter. Kroppen kanske vande sig vid dom ifjol när jag kunde ta 110 st på en behandlingsvecka.

Nu blir det badet sedan sängen och en ny arbetsdag imorgon med bästa kollegorna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kommer till soffan och bjuder på torkat renkött. Och inte helt genomtorrt, precis som jag vill ha det. Gott!!!

Likes

Comments

Började sju idag efter att sovit halvtaskigt. Något hände igår i ländryggen när jag plockade krusbär. Så onödigt!! Varit till fysioterapeuten vid lunch idag. Ska tillbaka på måndag. Någon var inte bra. Så nu är jag dubbelt så trött. Det är nog en kombo av behandling, tidig morgon, förkylning och min ökning av tid på jobbet. Nu ligger vi här i soffan till maken kommer hem. Tyst och skönt i huset. Varmt och skönt om fötterna, filten på. Finns stor risk att jag somnar.

Likes

Comments

Jag och Hugo har gått och lagt oss. Det känns tungt i huvudet, är tät i ena näsborren och andningen är väl sådär. Denna förkylning. Ska börja 7 imorgon så jag tänkte lika göra kväll. Är rätt trött efter dagen faktiskt. Hunnit med en sväng in till stan till Media Markt och inhandlat en dammsugare. Plockat bär och äpplen, kokat saft, vilat i soffan, provkört dammsugaren, tagit rätt på saften, vilat i soffan,plockat lite i kläder. Nu är det boken i örat och godnatt.

Likes

Comments

Idag har jag plockat röda krusbär hos grannen, lite svarta och röda vinbär hos oss och äpplen hos Anna. Av det har jag gjort saft, så enkelt med saftmajan.

Det blev några flaskor. Tänkte frysa ner så det inte blir dåligt. Dricker inte så mycket saft men kan vara trevligt hitta i frysen.

Min plommon är fortfarande gröna. Jag hoppas dom hinner mogna. Det är massor av dom.

Likes

Comments

Jag och hårbollarna tog en promenad till Anna. Där fick vi gofika i solen och hundarna fick busa lite.

Likes

Comments

Innan jag åkte till stan idag låg jag en stund med Elissa så hon skulle somna. Hon somnade på min mage. Sedan fick jag försöka få ner henne på sidan utan att hon vaknade.

Hon är så mysig att vila bredvid lillsmulan.

Likes

Comments

Den började tidigare i veckan men jag har inte hunnit dit förrän idag. Jag tycker det är så kul gå där och titta, äta något kulinarisk.

Idag blev det spanskt, paella med skaldjur. Det var riktigt gott.

Körde hoj in, måste passa på innan säsongen är slut.

Min goa kompis Helen ringde när jag precis kommit till stan. Så vi träffades och åt lunch tillsammans. Sedan gick vi in på Espresso house och drack latte. Där blev vi sittandes en stund och prata. Det var längesedan. Mycket trevligt, måste vi göra oftare.

När hon åkte hem gick jag och kollade runt lite mer. Då ringde en annan go vän, Åsa. Hoppade upp på hojen och åkte hem till henne en stund. Nu är jag åter i hemmet, hoppat i badet för att få värme i kroppen. Det hade regnat efter vägen så det var lite kyligt. Maken ska strax ha bastukväll med några grabbar. Jag ska nog bara göra så lite som möjligt och vila.

Likes

Comments

Efter första veckan med utökad arbetstid från 50 % till 75% så är inte bara jag trött. Efter middagen och dentasticks igår var det godnatt för både Hebbe och Hugo.

Likes

Comments

Då var jag på sminkkurs som jag fick tips på onkologen. En mycket trevlig kurs som alla borde få gå. Hade dessutom en kraftig infektion i två tänder, därav svullen kind.

Appen timehop är bra...

Likes

Comments