Igår och idag har jag varit så otroligt trött. Inte förstått det jag läst eller orkat ta mig för något före eller efter jobbet. Har dessutom varit till fysioterapeuten idag. Blir trött av det också. Hoppas på en bättre dag imorgon. Min plan är att göra ingenting före jobbet.  Får väl se hur länge hårbollarna låter mig sova. Nu ska jag stänga mina blå och lyssna på min bok.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hugo ska få syskon. Här träffas hans mamma och pappa igen. Var där igår och Hebbe uppvaktade henne som bara den. Och hon bara morrade åt honom.

Idag gick det bättre. Så nu blir det kanske ett gäng fina valpar till sommaren.

Likes

Comments

... som jag fick min diagnos bröstcancer. Jag firar att ett år har gått fort, att det snart blir sommar igen så jag får ta fram motorcykeln. Att jag ska få semester. Att livet sakta, sakta börjar återgå till det normala. Vad man nu ska kalla normalt. Men att få köra motorcykel, njuta av solen, det är i alla fall två saker som jag missade förra året.

Likes

Comments

Hugo kommer med monstret och vill leka. Det är så bra när jag vill ligga och vila att vi kan leka ändå. Nu har han dessutom börjat hoppa upp i soffan så jag behöver inte leka på golvet.

Vi ska ha lite dragkamp med monstret innan  jag kastar iväg den. När jag kastat några gånger råkade jag kasta den i fotöljen. Då fick han använda näsan och leta en stund.

Sedan hämtar  han nästa leksak, som vi kallar kampen. Samma sak där, lite dragkamp innan jag kastar iväg den.

Vi har olika namn för olika saker. När han sitter vid fötterna och piper för att han vill leka kan jag säga; Hämta grodan, då letar han reda på groda och slå leker vi med den en stund.

Efter en liten stund är det som om han känner på sig att matte behöver vila. Han lägger sig vid mina fötter.

Likes

Comments

När jag skulle åka in till stan i morse upptäckte jag att min kort och pengar är i vår bil. Som är i stan på makens jobb, som är på möte bär jag kommer in till stan. Men jag har ju världens bästa make, han skulle komma med grejorna när jag varit färdigt på min träff.

Efter jag pratat med honom ringer jag min goa vän Anna, som även varit min taxi på morgonen. Gon var kvar i stan, jag får åka hem med henne. Så nu står jag här, i solen som värmer så skönt, och väntar på henne. Tur som en tokig.
😁

Likes

Comments

Soligt nu tidigt på morgonen, men lite kallt. Minus åtta grader. Lurade med mig dottern på morgonpromenaden idag. Gick förbi deras lägenhet, ingen toastol, handfat eller dusch än. Väggarna var målade och dom höll på att få ett tak. Femte veckan är dom inne på, hade sagt fyra veckor. Det blir färdigt när det blir färdigt. Nu bara byta om och åka med bästa vännen Anna  in till stan, dags för rehabträff. Näst sista.

Likes

Comments

Dotterns sambo hade köpt hem världens bästa kvällsfika, ostkaka. Mums så gott det var!! Gott att hitta i kylen när vi kom hem från stan ikväll. Nu går ögonen igen av sig själv, bäst skynda sig till sängen.

Likes

Comments

Ikväll har Hugo hälsat på en ny kompis, Mio 9 år. Och dom är som barnen, när vi är på väg hem kommer dom igång och busar.

Likes

Comments

Hugo hittade en pinne på morgonpromenaden som han bar hela vägen hem. Det var en bra bit.

Stannar vid övergångsstället och kollar om det är grönt att gå över.

Råkar peta med pinnen på Hebbe när hann tittar åt sidan. Väl hemma morrar han åt Disa när hon försöker få vara med och leka med pinnen. Hugo börjar vara lite kaxig.

Likes

Comments

Igår och idag har vi kört med lite hundträning i köket. Disa, den stora bruna, har jag frågat hur låter motorcykeln. Hugo, den lilla ljusa håller på att lära sig skall. Han är så söt när han först skäller utan ljud.  Hebbe, den svarta är svår att lära ljud. Han får krypa, sitta fint och göra high five istället. Alla tre är lättlärda och gör vad som helst för en godis.

Likes

Comments