Nu har min kompis på berget kommit hem, så nu får vi kaffe på morgonen igen. Det är konstigt hur man vänjer sig vid olika saker. Har gått till henne nästan varje morgon och druckit kaffe med hårbollarna. Lite tomt har det varit veckan hon varit borta.

Jag måste ta tag i hur Hugo drar när vi är ute och går. Har inte haft orken till det. Denna lilla väska för godis hade jag hängt fast i jackfickan, fylld med godis. Hugo vet precis vad som är i. Belöning har han fått när han gjort som jag ville. Det var en fröjd att få med honom. Även när han såg andra hundar fick jag hans uppmärksamhet på ett annat sätt. Bara fortsätta så.

Likes

Comments

Ja då har hundarna fått följa på jobbet idag. Hebbe har ju jobbat förut men inte Hugo. Ska bli spännande att se hur det går med båda två där. Hebbe är efterlängtad av de som bor där men även av personalen. Hugo har provsuttit i någons knä idag.

Efter de två timmar vi är på jobbet åkte jag och körde lite vattenträning. Slutade jobbet kl 15 och jag visste det skulle vara ett pass i bassängen 16.15. Jag hann köra ett eget program 45 minuter. Efter det en promenad med hårbollarna innan vi åkte hem.

Maken var hemma före mig idag, han hade middagen färdig när jag kom hem. Skönt!! Sedan somnade jag direkt i soffan. Blir nog tidig kväll igen. Det tar på att jobba när man inte är van. 😁

Likes

Comments

Jag gillar verkligen min Mix & GO, så praktisk. Idag har jag mixat frusen mango och hallon tillsammans med äppeljuice.

Bara byta lock och ta den med sig. Tänkte ha med mig på jobbet idag, smakar lite nu också. Gott!!

Likes

Comments

Hugo är mycket snabbare än Hebbe när det gäller springa efter bollen. Rätt vad det är springer han bara runt runt i en väldans fart. Hebbe står bara och tittar på honom som om han inte är riktigt klok.

Likes

Comments

Finaste Hugo åtta månader idag. Det firade vi med kloklippning, hårryckning i öronen och öronrensning. 😀

Likes

Comments

Igår gjorde jag en köttfärslimpa som jag fyllde med hamburgerost med smak av chili. På limpan la jag baconskivor. Till det är vi rostade rotsaker och svampsås. Riktigt gott blev det. Jag såg ett recept där limpan var fylld med lök och spenat. Inget av det hade jag hemma, så då fick det bli hamburgerost. 😁

Så här gjorde jag på ett ungefär:
Blandade två ägg med en skvätt mjölk och lite ströbröd. Det fick stå och svälla i ca tio minuter.
Sedan blandade jag i lite bbq sås, honung, soja, kalvfond, salt, vitlök och örter, lökpulver, svartpeppar.
Blandade detta med ett kilo köttfärs. La ner det i min Crock Pot och gjorde en grop i mitten där jag la ganska mycket hamburgerost. Gjorde limpa av det och la baconskivor på.
Körde sedan på låg i sju timmar. Av skyn och grädde gjorde jag sedan svampsås.

Likes

Comments

Idag fick jag äran att följa med på babysim med barnbarnet. Det var så kul! Så duktig hon är lilltjejen. Hon tom dyker under vattnet.

Efteråt var vi tre hungriga brudar, då passade det bra med lunch på Ikea.

Måste erkänna att mormor blev också trött av badet. Känns som om jag varor och tränat. Men kul var det.

Likes

Comments

Storytel är bra. Lyssnar just nu på fjärde boken om Erik Sandström som jobbar på ambulansen. Han har en kompis som jobbar som polis och dom har en del privata spaningar för att lösa olika fall. Till hjälp har dom en man, Tomas, som har aspergers syndrom. Jag tycker dom är riktigt bra.

Jag lyssnar på bok när jag har svårt sova på natten. Det som är bra med storytel är att det finns snooze. Då går inte hela boken när jag somnar. 😁

Likes

Comments

Nu blev det inga bollar i pälsen. Igår sprayade jag impregnering för hundar på benen och magen på Hebbe och Hugo. Och det funkade!

Köpte denna på djurmagasinet, ett riktigt bra köp!

Så här blir Hugo i blötsnö. 😁

Likes

Comments