Igår när jag kom hem ifrån matchen åt jag en stor skål yoghurt och sen vingade jag med mig Sofia ut på en liten promenad runt citadellet. Inte för träningens skull utan för att njuta av det fina vädret. Och lagom till när vi kom till vattnet fick vi se denna fantastiska solnedgång.
Ett perfekt avslut på denna helgen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder lånade av Asmundtorps damlags FB.
Bilder från dagens match. Blev tyvärr lika men är mega nöjd med min egna insatts, spelade bra, hade chanser. En bra match för mig helt enkelt. Trots att jag i slutet fick en boll rätt i fejjan som fick hela jorden att snurra tio värv.. Får se om där är en blåtira i morgon...
Usch!

Likes

Comments

Lördagen började kanske inte på bästa sätt men den avslutades definitivt på ett superbra sätt!

Vaknade klockan halv nio och hoppade direkt in i duschen och medan Sofia duschade passade jag på att "stryka" jackorna som vi skulle ha senare på kvällen. När Sofia var klar slängt vi i oss lite frukost och började sedan bära upp alla saker till vinden i typ 100 graders värme. Döda mig!!

"Stryker" jackorna. Det funkade faktiskt!!

När vi väl burit upp allt passade vi på att gå en 40 minuters promenad längs havet. När vi sedan kom hem burade vi snabbt om och fixade en matlåda som vi tänkte äta vid ålabodarna. Körde sedan mot Glumslöv där Sofia fick "övningsköra" men min bil så hon kände sig bekväm att köra den senare på kvällen. Precis när vi började blir klara ringde Janne och sa att de var framme. Så då fick vi ställa in vår lunch, Sofia åt i bilen medan jag körde oss upp till Ikea.

På Ikea skulle jag som sagt handla min säng, äntligen!! (Bild kommer i ett annat inlägg). Vi klämde även i en fika och Linus passade på att äta en glass (därför den så extremt glada minen).
Sen stressade vi i 150 graders värme för att packa in allt i bilen. Klockan var få 15 och vid 17 behövde jag vara färdig och åka till en kompis. Så STRESS!!

Vi körde hem, Sofia lockade mitt hår medan jag åt min lunch. Och när vi precis blivit klara kom mamma, David och Janne och hjälpte mig med sängen. Bara 40 minuter senare var jag tvungen at åka och lämnade jobbet till dom. Tack igen för all hjälp om ni läser detta, det betyder massor!

Väl hemma hos Julia kunde jag äntligen slappna av. Så fixade mig det sista medan vi pratade om allt mellan himmel och jord. Mys.
Vid 19.30 körde vi mot Amanda och hennes 22 års fest.

Jag och Julia var två tjejer från Grease om ni inte kunde utläsa det.
Och tro det eller ej men en tjej kom som Sandy utan att vi bestämt de!
Kvällen var mega rolig, Amanda hade styrt upp det så bra och hade en massa roliga lekar och annat kul. Fick även lära känna många nya super trevliga tjejer!

Bilder säger mer än tusen ord!

Likes

Comments

Igår åkte jag, Sofia och David till en camping i Halmstad för att träffa Janne och familjen. Vi åt mat, lekte med Linus och vid nio begav vi oss hemåt igen efter en lång somrig dag.

Fick även låna en liten kompis under kvällen, Bodil.

Likes

Comments

Igår var jag ledig och då gjorde jag något som jag inte brukar, jag begav mig helt själv till gymmet och väl där sprang jag i 60 minuter! Wow!
Sprang 8 km! Har aldrig sprungit mer än 5 så ät otroligt nöjd med mig själv. Min plan är att anmäla mig till ett lopp i Landskrona och sedan nästa år anmäla mig till Göteborgsvarvet. Så det är lika bra att börja träna redan nu!
Och faktiskt att var roligare än vad jag trodde!

Efter det åkte jag snabbt hem och duschade och körde sedan till mammas jobb och åt med henne och efter det körde jag och kollade på soffa. Dock har jag bestämt mig att vänta med soffan och endast köpa sängen nu på lördag.
Vill inte köpa en soffa som sen inte passar in i nästa lägenhet!

Likes

Comments

Majken som dansar och sjunger påväg hem från träningen.

Måndag och det betyder en ny start på veckan. Min måndag blev verkligen inte som förväntat. Träffade mitt arbetslag och vi gjorde manus och fixade allt till prov 2 som vi ska ha nästa vecka. Vi kom så långt att jag är ledig hela veckan!
Så skönt men ändå inte. Vad ska jag nu hitta på liksom??

Likes

Comments

Söndag:
Idag hade jag bokat in med mamma att vi skulle åka och kolla på säng på Ikea. Har ganska länge nu varit sugen på att köpa en ny säng. Älskar dock min säng och lite ont i hjärtat gör det att tänka på att den ska få bo hos någon annan snart...
Men jag hittade iallafall en jätte fin "billig" säng på Ikea som jag tänker köpa, en 160 säng.
More space!!

Men råkade också se en soffan som hade passat perfekt in i min lilla etta som jag blev väldigt sugen på.
Får se vad jag beslutar att göra. Innan jag köper något måste jag sälja det jag har, så enkelt är det!

Likes

Comments

Som jag nämnde i tidigare inlägg var det planerat att vi skulle upp till Göteborg då Thomas skulle springa Göteborgsvarvet, har inte tidigare förstått varför man väljer att springa i flera timmar. Tråkigt!
Men tanken var att vi följde med som åskådare.

Men herre Gud vad jag blev taggad att springa Göteborgsvarvet, hade jag haft träningskläder på och ett nummer hade jag gärna sprungit, hade inte klarat hela men ändå! Det såg verkligen jätte roligt ut och stämningen var på topp! Så jag har en tanke om att kanske springa det nästa år, det borde jag klara. Eller? Funderar på att anmäla mig till Landskronas lopp som är på 1 mil den 29 juli för att "testa", det borde jag hinna träna till?

Efter att vi sett Thomas och Annika vid 16km "sträcket" gick vi mot Olearys och satte oss där till Thomas kom och vi kunde beställa in mat.

Jag ser relativt glad ut men gud vad vi frös!! Det gick från 26 grader till 14 på bara några minuter och det var vi inte alls klädda för!

Dagens middag med en kopp te såklart för att få upp värmen.
Vid halv åtta begav vi oss tillbaka till bilen och nu sitter vi i bilen påväg hem. Vi är väl hemma om två timmar och då kommer jag direkt att somna det känner jag redan.

Likes

Comments

Igår slog sommaren till med full kraft och hela Skåne har varit i chock! Vi fick från minusgrader till enorma plusgrader på bara två dagar.
Igår var det fredag och del 1 av tentan av denna kursen stod på schemat, en redovisning med mitt arbetslag kring estetiska uttrycksformer. Personligen tyckte jag det gick åt skogen men de andra säger att det gick bra så jag får lite på dom!
Efter skolan åkte vi (Sofia och jag) hem till mamma och åt tacos och bara mös.

Idag blir det Göteborg och vi sitter nu i bilen påväg upp.

Likes

Comments