To know. To know that you are sad and lonely, makes me sad and guilty. To know that I left you even though you need me. The burden of knowing and knowing I can't do anything about it. I'm far away from you and the distance makes it hard. I need you to be exactly how you are, because you are perfect just the way you are and don't let anybody tell you anything else. I need you to be happy, because that makes me happy.

I'm sorry that I can't come home to you when you need me to be there. The only thing I would want to do is jump on a plan and come home to you. But as it is I can't and i'm sorry for that.

But I promise you that it's not that long left. It's 70 days until we see each other. 70 days until we stand at the airport and can finally hug each other and then everything will be okey. I'm counting down the days and even the hours. It's 70 days, that is 1680 hours. Until then I'm always just a phone call away, if you need to talk. Don't let the time difference change that I'm there 24 hours a day and you know that. You are my everything and I love you. See you soon.

Fick detta på mail av Sofia. Något hon har skrivit som en uppgift i skolan om mig. Började böla när jag läste det. Jag har verkligen den bästa vännen någonsin. Jag älskar dig massor och längtar tills jag får krama om dig igen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Måndag vilket betyder att det är en ny vecka, nya möjligheter, eller? Skämt åt sido! Igår var det måndag och även första dagen på en ny kurs - estetiska uttrycksformer. Hade skola i fyra timmar igår och precis som alla andra "första dagar" känner man sig helt lost och som att man aldrig någonsin kommer att klara av kursen. Men som jag nu har lärt mig så tar det en vecka eller två att komma in i en kurs och verkligen få en bild om vad det handlar om och vad det är förväntat utav en. Så den första veckan på en ny kurs känner man sig alltid mega trög!

Efter skolan begav jag mig hemåt och fixade mat, blev vegansk pizza, och efter det packade jag träningsväskan och sedan var det dags för fotbollsträning med Jesper. Jag gillar Jesper och de sakerna han lär ut, dock tycker jag hans träningar är extremt jobbiga och man känner sig jätte kass då han gör "komplicerade" saker vilket gör att man måste tänka hela tiden och det blir inte naturligt. Så saker man normalt kan, tex passa kan man inte på hans träningar då man tänker så mycket på hur man passar. Vet inte om jag förklarade det så bra men alla som har haft honom kommer att förstå och hålla med mig!

Idag, Tisdag, är en "läsdag" vilket betyder att man får arbeta hemifrån. Min plan för dagen var att vakna klockan sju och ge mig ut på en kort promenad men då jag vaknade med lite huvudvärk och vädret inte var på top struntade jag i det. Så jag sov en timme till istället. Sen passade jag på att ta en seg start på morgonen - vilket betyder en kopp te och lite tv innan jag tar tag i dagen och dagens mål.


Checklista för dagen:

* Ringa förskolan

* Betala mamma

* Läs igenom artiklarna på It´s

* Gå på en promenad

* Spining med mamma ikvöll

* Boka tvättid

* Börja läsa igenom litteraturen och göra mig själv mer insatt

* Kolla igenom vad jag behöver till i morgon

* Packa träningsväska till i morgon


Nu är det bara att göra allt också!

Likes

Comments

Igår var det tänkt att vi skulle möta Lödde men de ställde in i sista minuten. Dåligt av dom om ni frågar mig!
Men vi körde träning i det fina vädret ändå så söndagen blev helt okej ändå!

Och kvällen slutade med att jag blev utsedd till veckans spelare. Yay!

Likes

Comments

Tog en seg morgon och körde mot mamma vid elvatiden och runt ett åkte vi till dopet i Stehag. Själva dopet var något av det konstigare jag varit med om, hon skickade runt en snäcka och hade allmänt lite koll på läget. Men själva mottagningen var rolig och livlig, kanske beroende på att det var så många barn. Skojigt var det iallafall! När klockan blev halv sex körde vi hem och började fixa inför att gästerna skulle komma och vid sju kom dom. Så nu har vi ätit gott och haft det trevligt. Nu sitter jag i soffan och väntar på att sällskapet vill hem så jag kan få sova lite. Är helt slut, förstår inte varför!

Likes

Comments

Min fredag började med att jag körde och handlade, handlade inför april månad. Välbehövt då mina skåp är helt tomma, eller inte nu längre!

Efter att jag valt och handlat åkte jag hem och lämnade de hos mig och körde sedan mot lamm för att låna lite saker till min cupcakesbakning. Blev även en pannkakslunch hos mamma.

Mums!!

Efter det körde jag hem och bestämde mig snabbt att jag skulle snöra på mig träningskläderna och ge mig ut på en promenad i det fina vädret. Sagt och gjort byte jag om och gav mig ut i solskenet.

Blev bara en halvtimme då jag har problem med min höft och vill inte göra det värre innan matchen på söndag.

Efter min promenad började jag med att baka cupcakes. Jag gjorde Oreo cupcakes. Blev klar runt halv sju men det var värt det för det var mega roligt och jag är säker på att de kommer vara mega goda.

Hur goda ser inte dessa ut?
Hoppas de smakar lika bra.

Likes

Comments

Bilder från torsdagen.
Promenad i solen, eftermiddag spenderat med mamma och yoga. Och avslutade dagen med att prata lite med bästis.
Mysig dag.

Likes

Comments

Bild tagen från HD.

Varför gör folk såhär? Vad har hänt i en människas livs som får den personen att tycka att det är okej att ta livet av oskyldiga människor? Jag förstår verkligen inte det!

Idag körde en man in i en folkmassa på bron vid parlamentet i London för att sedan krocka med en grind och sedan ta sig vidare in på parlamentområdet och ta livet av en polis innan polisen lyckas stoppa gärningsmannen.
Ytterligare en terrorattack har slagit mot Europa. Och denna trots att den jämfört med de i Paris och Bryssel är liten slog hårt. Jag har flera gånger gått på den bron, varit en av de människorna i folkmassan, en av de tusentals turister som tagit en bild på Big Ben. Det kunde varit jag, det kunde varit jag.

Det gör så ofantligt ont i mitt hjärta och jag lider med alla som blivit påverkade av denna hemska händelse. Detta var inte vad världen behövde nu.
Dock måste jag säga att trots allt är jag mycket stolt över hur London har hanterat detta. Endast fyra timmar efter attentatet har de öppnat igen och allt flyter på som "vanligt". De visar att vi inte tänker låta terroristerna vinna, aldrig!

Varför? Denna dagen behöver inte bli värre.

Likes

Comments

Bild tagen under min morgonpromenad i morse. Visst är det otroligt vackert? Blå himmel och strålade solsken!

Har varit väldigt oaktiv här på bloggen denna veckan. Anledningen är simpel, jag är ledig och hittar inte direkt på något kul att skriva om. Men här får ni veta lite snabbt om vad som hänt än så länge denna veckan.

Måndag - var i skolan och stannade sedan kvar och pluggade lite med Marta vilket resulterade i att vi blev klara med vår uppsats. Följde även med mamma lite snabbt och handlade mat. På kvällen var det dags för fotbollsträning i regnet. Inte super roligt men träningen gick bra ändå.

Tisdag: vaknade med migrän så spenderade hela dagen i soffan och kollade på PLL och på kvällen mötte jag upp mamma på gymmet och gick på spinning. Tog ut mig rejält, orkade knappt gå upp för trappan. Då vet man att det varit en bra träning!

Onsdag: vaknade redan via sju, som alla andra dagar! Började att spendera morgonen i soffan men bestämde mig för att gå på en lång promenad vid nio. Så var ute och gick i det fina vädret till kvart i elva. Var jätte skönt med frisk luft och lite träning. Nu ska jag bara ta det lugnt och ikväll väntar fotbollsträning. Kommer vara helt död i kroppen i morgon. Love it.

Kommande dagar har jag inget direkt planerat, på fredag ska jag till Malmö och sedan storhandla men annars ska jag bara träna och ta det lugnt.
I helgen blir det dop, middag hos mamma och match. Och sen drar den sista kursen för detta året igång. Förstår inte vart detta året har tagit vägen? Helt galet att jag snart har läst på Malmö högskola i ett helt läsår. Bara 2,5 år kvar!

Likes

Comments

Söndag igår och den började med att mamma kom hem till mig och hjälpte mig att sätta upp min spegel och bygga ihop min "garderob" till vinden. Vi tog sedan en liten trip till Ikea och handlade bland annat än en hatthylla. Efter det åkte vi hem till mamma och åt tacos. Sen var det dags för bio!
Filmen var bra, Emma Watson är en fantastisk skådespelare!

Likes

Comments

Enda bilden jag tog under hela dagen, en bild på Landskrona runt halv tolv på natten.

Igår kväll hade jag och de tjejerna jag brukade jobb med på Busfabriken för två år sedan bestämt att vi skulle träffas och bara umgås.
Var faktiskt lite nervös innan då det trots allt var två år sedan vi sist sågs, och två år är lång tid! Jag var inte nervös över att träffa dom utan snarare att det kanske skulle bli lite stelt och tyst. Men från det att jag blev hämtad av en tjejerna som också bor i Landskrona flöt samtalet bara på och jag har nog inte skrattat så mycket på evigheter!
Det var en helt fantastisk kväll, vi bara satt i soffan med lite musik på, pizza och godis och skrattade och snackade hela kvällen. Vi gick från att inte ha träffats på två år till att redan ha bokat in två träffar till inom en snar framtid. Om någon vecka ska de komma till mig.
Ska bli kul att umgås med dom igen, vi hade så kul förr och det känns som att vi har ännu roligare nu.
Svårt att förklara men det var en super kväll!


Idag:
Strax kommer mamma hit och ska hjälpa mig att fixa lite här hemma och sen ska vi övningsköra med David lite och ikväll blir det bio!!!
Beauty and the beast, ser fram emot det som in i!!!!
Nä nu måste jag snabba mig för mamma kommer nog snart och jag går runt i bara underkläder!

Likes

Comments