Varit och träffat en klasskompis i Hyllie på en förskola för att göra en aktivitet. De gick jätte bra men oj vad kallt de är idag.
Vid halv elva var de -1 grad!
Kom hem helt frusen och har ätit varm mat och druckit te men får inte alls upp barnen i kroppen....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min morgon började vid halv åtta med frukost i soffan tillsammans med skolböckerna och Ernst innan han begav sig till jobb. En kvart senar slängde jag på mig underställ och träningskläder och gav mig ut på en powerwalk i det fina men kalla vädret.

Landskrona är verkligen otroligt fint och staden växer i mina ögon för varje dag som går.

Hemma igen passade jag på att köra ett 15 minuters HIT pass innan jag hoppade in i duschen. Nu sitter jag i soffan och ska ta tag u lite plugg innan jag stänger böckerna för dagen.

Likes

Comments

Igår var de som ni alla vet söndag och då passade jag på att fixa lite frukost, ägg och bacon då Ernst fixade pannkakor dagen innan.
Planen för dagen var en lugn morgon och sedan vid halv tolv att vi skulle åka på julmarknad på Örenäs slott. Men tyvärr blev de inte så...
väl ”framme” är kön extremt lång och efter 25 minuter i kö och inte ens i närheten av att nå Örenäs vände vi och körde till ett par kompisar som precis köpt hus. Och helt plötsligt tre timmar senare vad vi sex vuxna och fyra barn som yrade runt i deras nya hus. Vid tre var vi hemma och det blev lite fotbolls tittade och pizza men även en liten julfilm (inte toppen, men de riktigt bra kommer i december de vet ju alla!).
Och vid halv tio gick vi och la oss och de slutade med att vi låg i sängen och pratade om livet i nästan två timmar innan vi somnade vid halv tolv någongång.

Likes

Comments

I fredags var de skola mellan 13-16, inte världens roligaste tid och tyvärr var inte lektionen det i heller. Tycker än så länge denna kursen inte gett mycket av att man är där. Endast upprepning av vad som står i böckerna vi ska prata om varje fredag. Lite tråkigt, hoppas de blir bättre.

Väldigt skönt med fredag iallafall då nästa vecka blir mycket skola och långa dagar.

Likes

Comments

Nu slänger jag ihop två dagar då det faktiskt inte har hänt så super mycket.
Onsdag spenderades hemma med att sova ut och ta de lugnt och torsdag med plugg och barnvakt till Wille.

Och vid ”hämtning” fick vi detta som tack, jag kan inget annat än att vara supernöjd!
Tack så mycket.

I morgon väntar skola och massa plugg och sen håller jag helg!

Likes

Comments

När jag kom hem från skolan igår var jag helt slut vilket resulterade i att jag vid nio somnade i soffan och blev väckt av Ernst vid midnatt. Sen sov jag till halv nio!! Så jag måste ha varit helt slut....

Likes

Comments

Enda fördelen med att åka tåg tidigt, soluppgången.
Verkligen super mysigt och speciellt när vädret är bra, kallt men bra!

Sitter för närvarande på tåget till Hyllie där jag ska möte en klasskamrat och för att åka till en förskola och observera en matematisk händelse. Efter de åker vi in till skolan och sitter där och pluggar innan eftermiddagens workshop börjar.
Efter de blir de snabbt hem innan de är träning ikväll - inte alla taggad för träning i kylan men ska bli kul att inviga mitt nya underställ iallafall!

Likes

Comments

I morse vaknade både Ernst jag ca åtta och en timme senare begav vi oss ut på en promenad längs havet.
Perfekt vintervärder, kallt med soligt.
Väl hemma gjorde jag lunch och åkte sedan till skolan där jag för närvarande sitter.
Ikväll väntar fotboll och kladdkaka men även en tidig kväll då morgondagen blir väldigt lång...

Likes

Comments

Utan att Ernst listat ut de har redan julpyntet börjat här hemma. Nämligen en kudde son placerats på soffan. Kudden köpte vi på Ullared för 40kr, hur fin är inte den??
Längtar så tills jag får pynta hela lägenheten!!

Likes

Comments

Såhär duktig och gullig var jag i morse. Medan Ernst låg och sov passade jag på att baka scones och fixade både te och kaffe.
Så frukosten var framdukad och klar när han klev upp. Nu är de hans tur nästa gång! Nej vi visar alla kärlek på olika sätt.

Efter frukostmenyer vi upp mamma och Thomas och gick bingorundan.
Som vanligt ingen vinst för mig...

Bild i repris.

Efter de körde vi hem igen och tog en liten paus innan vi bestämde oss för att städa och tvätta fönsterna. Så de blev dammat,dammsugat, undanplockat, fönsterna blev tvättade och golvet blev moppat.

Så nu väntar lite slapp i soffan framför familjen annorlunda innan de är dags att fixa söndagsmiddag vilket blir köttfärslimpa.

Likes

Comments