Såhär har min dag sett ut.
En massa plugg kring Literacy. Lyckades tvinga mig själv att läsa två hela böcker från pärm till pärm men när jag väl började med tredje så försvann all motivation så fokuserade på att skriva resten av eftermiddagen istället samtidigt som jag slötittade på film, kollade lön, räknade ut fribeloppet och ringde min VFU plats.
Nu ikväll fixade jag även chokladbollar och spagetti och köttfärssås till Ernst och hans vänner. Riktig hemmafru, får ta tag i detta och göra det mer jämställt, haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Torsdag och skola stod på schemat mellan 8-12, där efter träffade jag Maja vid 13 på Maddes och satt där och pratade om livet till halv fem innan jag rusade iväg till yogan.
En bra vardags torsdag helt enkelt.

Likes

Comments

För närvarande ligger jag och sambon i soffan och väntar på att fotbollen ska börja.
Idag stod jobb på schemat, första arbetspasset på denna arbetsplats (namn avvaktar jag med tills jag är säker på deras regler).
Jobbade 9-15 och tyckte det gick mycket bra men det är precis som på alla arbetsplatser mycket intryck under första dagen. Men är inte orolig över att jag inte kommer klara det.
Är mest "orolig" över de sena tiderna men vad gör man inte som fattig student? Haha!

Likes

Comments

Idag var det dags för damlaget att återigen samla in burkar för Panta Mera.
Som vanligt var det väldigt roligt men ändå tråkigt, och med det menar jag att vi som lag alltid har roligt när vi är tillsammans!

Efter det åkte mamma och jag till center syd för att handla lite mat och shoppa lite. Och vi passade även på att fika lite.

Likes

Comments

Igår var det skola fram till 12 sen passade jag på att ta det lugnt och njuta av lite ledighet.
När sedan kvällen kom hade jag bakat paj och fixat chokladfondue. Så det blev en riktig mysfredag igår!

Likes

Comments

Match i regnet och tyvärr gick vi inte därifrån med en vinst. Dock kämpade vi på i biotoppen minuter och saknade 5 ordinarie spelare och fick ringa in personer som inte tränat på evigheter endast för att bli tillräckligt med spelare.
Fick spela nittio minuter men det var verkligen inte min bästa match då mitt knä inte alls samarbetade och de sista 15 minuterna av matchen blev det ringer illa och jag klarade inte alls av att göra mitt.
Men trots det är vi nöjda med vår insats och får gr grattis till Strövelstorps som nu garanterat blir etta i serien och går upp i divison 3.
Grattis!
Vi ses där våren 2018? ;)

Likes

Comments

Började dagen med en timme i badkaret innan jag promenerade mot min lägenhet och sen vidare till lasarettet för att lämna blod.

Och efter det åkte vi till Ven för att fira Ernst lillebror som fyllde åtta.
En väldigt händelserik men rolig dag!

Likes

Comments