Header
View tracker
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Vardag

Just nu sitter jag kvar på kvarsittning på skolan. Har lite att ta igen så jag behövde gå hit, men nu är allt klart och jag ska alldeles strax hem. Så jag väntar på att mamma sak hämta mig och när jag kommer hem ska jag vila lite och förbereda lite blogginlägg om jag hinner.

Ikväll har jag innebandy match, eller snarare träningsmatch vilket ska bli roligt. Efter den ska jag duscha och bara ta de lugnt. Vad har ni för planer ihelgen? Själv ska jag imorgon åka på Ikaros och vara där hela kvällen sen på lördag under dagen får jag väll se vad som händer men på kvällen ska jag ut och äta middag med familjen. Söndag blir de innebandy match och sen får vi se. Jag skrev ju som ett veckansmål att inte planera så mycket vad som ska hända på kvällen och de har hittills gått bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Vardag

Jag vet att de varit lite negativ stämning är inne dom senaste dagarna och jag ber om ursäkt för de. Men jag ska vara ärlig och säga att mitt liv inte är på topp just nu av flera olika anledningar. De börjar bli bättre men de är olika från dag till dag. Idag har jag haft mensvärk och ja under dagen va den hanterbar men nu efter skolan gick de fan inte ens att stå upp. Jag skulle följa med en kompis till frisören. Jag försökte, jag satt där inne ett tag men sen så gick de bara inte. Nu ligger jag hemma i sängen och ikväll ska jag inte göra ett skit. Kanske gå och köpa nått ätbart men bara de. Haha.

I övrigt så har jag faktist börjat ta tag i skolan, inte för att jag hade F eller så förut men jag har kommit lite efter bara. Men nu är de fixat och biten angående skolan börjar kännas bra.

Likes

Comments

View tracker
Tips

Här tipsar jag om lite julklappar som är super bra och billiga som passar bra att ge till kompisar. Ett tips är att hitta flera billiga julklappar och göra som en goodiebag.

Jag tänker inte skriva så mycke om sakerna för jag tycker ni ska tolka bilderna som ni vill.

Likes

Comments

Vardag

Jag är inte en sån person som sätter mål varje vecka men ibland försöker jag faktiskt göra de. De kan vara allt ifrån saker med bloggen, till skolan eller i privatlivet. I veckan tänker jag för det första se till att jag fokuserar i skolan. Jag ska koncentrera mig på lektionerna och inte komma sent. Sen ska jag inte fokusera på skolan efter skolan, då jag ska ha hunnit göra allt under skoltid så att jag kan ha fritid på kvällarna. Bloggen ska ha bra uppdatering också. Minst ett inlägg om dagen men ska anstränga mig för att få upp två iallafall. Och under helgen är mitt mål att inte ha något inplanerat utan ta de som de kommer.

Likes

Comments

Vardag

Andra advent är här och vi är alvägs till jul. Tänk att de faktiskt är jul snart, känns enligt mig lite obegripligt men ändå inte.

Hur har eran dag varit? Min har varit bra. Vi blev bjudna på lunch hos farmor och farfar och sen under dagen har jag bara myst, städat rummet, planerat veckan och målat naglarna. Till middag blev det tacos och jag har hunnit duscha och sånt så nu ligger jag i sängen och ska göra en tidig kväll.

Likes

Comments

Vardag

Hej! Hoppas eran lördag förmiddag har varit bra.

Jag vaknade vid tio-elva imorse och kände mig utvilad, de va länge sen man hade den känslan, eller kanske kände av den lite svagt i torsdags då jag faktiskt va duktig och gick å la mig itid. Sen gick jag ner, åt frukost, gjorde mig iordning för att sen spela match. Matchen gick riktigt bra trots att vi förlorade, vi hade ett bra spel men de höll inte hela vägen tyvärr. Jag har varit hemma sen två ungefär.

idag är de tre år sedan min morfar gick bort. Jag saknar honom otroligt mycket och även om de gått tre år är saknaden lika stor. Morfar jag älskar dig.... Vi tände ljus på hans grav och efter de åt jag lite lunch och nu hade jag tänkt att duscha.

Ikväll ska mamma och pappa bort igen så de blir bara jag och ena min brorsa hemma för den andra är hos farmor och farfar. Jag hade bara tänkt hemma och äta godis å se på film.

Likes

Comments