Header
  • Snapchat
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Follow me on Nouw
Vardag

Nu är det snart höstlov och det är bara att ta sig igenom sista skolveckan. Eller "ta sig igenom" är väll och ta i för vi har inte några prov, vi gjorde bort det idag. De va ett idrottsprov som jag tror gick hyfsat bra trots att jag inte pluggat speciellt mycket till de.

Imorgon är de konfa och efter de innebandy sen på onsdag klädsim med skolan. Jag har typ aldrig badat med kläder och jag suger på simma med bara bikini så jag vettefan hur de ska gå med kläder men de blir säkert kul. Sen torsdag är de väll träning, fredag ska jag på spökstig då de är halloween och resten av helgen har jag inget planerat.

Ikväll har jag varit med två kompisar. Vi for och köpte glass som vi sen åt, No shit. De var jätte mysigt att va med dom ett tag då vi inte träffats på ett bra tag så vi han prata igenom ganska mycke saker.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Äntligen helg!!!

Jag har haft en super bra fredag. Skolan gick snabbt och var inte speciellt jobbig. Efter skolan drog jag hem till Jasmine och vi hann faktiskt med väldigt mycke. Först satt vi typ bara och skrattade och inget, vi är lite så.... haha. Sen käkade vi mackor och latte, efter de badade vi, sen gjorde vi oss iordning för Ikaros efter de blev de middag och sen har vi varit på Ikaros hela kvällen.

Imorgon ska jag faktiskt plugga hela dagen.kul. Vid halv tre har vi säsongens första innebandy match, taggad. Efter matchen ska jag väll hem, duscha käka och sen kanske dra ut med några kompisar eller också bara vara hemma, vi får se.

Likes

Comments

Vardag

Hej!

Idag har det regnat, eller har de? De kanske de inte har, jag fick iallafall för mig de, varför skriver jag ens de där. A-ja skolan har gått sisådär idag om jag ska vara ärlig. Det är iskallt på min skola så man fryser seriöst ihjäl, och sen hade vi inte särskilt roliga lektioner och dom alla kändes som flera timmar. Inte nog med de utan lunchen smakade skit och pågrund av de gick jag på caféet och köpte en biskvi. DET VAR DE ÄCKLIGASTE JAG ÄTIT. Bara fyllt med smör och chokladkräm, nä usch för sött.

Som ni märker så har jag inte haft en super bra dag idag. Vet inte varför men vissa dagar känns bara jobbigare helt enkelt. Hoppas jag inte gjorde er på allt för dåligt humör för de va inte de ja ville med detta inlägget utan bara visa att allt inte alltid är jätte kul eller jätte bra.

Nu ska jag läsa igenom en so uppgift som jag ska lämnar in imorgon, efter de ska jag kanske planera lite till bloggen och sen byta om och fara på träning.

Ha en bra kväll!

Bästa mellanmålet!!! Betydligt bättre än min biskvi;)

Likes

Comments

Vardag

Hej! Hoppas ni alla haft en bra dag!

Till middag idag beställde vi pizza då både mamma och pappa är borta under kvällen, eller inte pappa han kommer hem på lördag. Egentligen hatar jag att beställa mat för av någon anledning mår man alltid illa (iallafall jag) efter jag ätit framförallt pizza.

Efter middagen tog jag och min lillebror en promenad och då köpte vi även med lite glass hem. Är det bara jag som älskar att gå ute när de är regnigt och höstväder?

Nu ligger jag proppmätt i sängen och ska plugga, sen blir de nog till att bara ta de lugnt.

Likes

Comments

Vardag

Då var tisdagen avklarad och nu återstår bara youtube och musik. Dagen har varit helt okej för att jag sov väldigt lite inatt så var trött hela dagen men utöver de så har de bara varit bra. Till lunch va de hamburgare, plus för de.

Tisdagar betyder konfa efter skolan, eller iallafall dom flesta. Så jag var där och vad vi egentligen gör där är att äta middag och sen andakt (tror de hette så) sen får man gå, så inte speciellt jobbigt.

Måste förresten tipsa om detta ansiktsvattnet från naobay. Har för mig att det är veganskt och organiskt.

Likes

Comments