Hallo!!☺️
Blev ett sent inlägg men det var så att jag sov hos min bästis Linnéa.

Åkte dit efter Loreen igår och då åt vi melon och bara pratade.

När vi vaknade på morgonen drog vi oss lite, gick och lämnade hästarna i hagen och åt frukost. Efter frukosten gick bort till den stora sommarhagen och på andra skam vägen finns en hälften så stor äng som vi skulle dra runt en ekträd för att göra till en hage.

Det blev väldigt varmt och några mörka moln syntes en bit bort och vi trodde det kanske skulle börja åska men vi hade fel. Mycket bräms och små-djur var igång också, inte bara hästarna blev bitna utan vi också!😩😩

När hagen var klar ledde vi över hästarna och sedan bar vi över dom stora vatten hinkarna vi fyllt på tidigare under dagen.

När hagen var klar gick vi och åt lunch och sedan var vi bara ute och chilla i solen, spelade lite badminton och jag fotade hennes djur lite grann.📸📸

Sedan åt vi middag, det var tänkt sen att Linnéa skulle köra Betty och jag rida Rover men det sluta med att jag red själv då Betty hade tappat en sko och är jätte känslig i hovarna så det gick tyvärr inte. Istället tog jag en lugn barbacka tur. Lite trav och lite galopp för att förstärka min balans i galoppen. Han var lite seg men det är ju förståeligt när han äter så mycket. Var bara lite jobbigt att fara galopp mesans traven gick super bra!!!

Efter jag ridit så sa jag hejdå till Linnéa och tog moppen hem!😅🛵👍🏻

Hoppas ni inte har något imot lite bilder, byeee💋💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tröja/H&M Jeans/Gina tricot trenchcoat/ Gina tricot skor/ Adidas väska/ köpt begagnad☺️

Likes

Comments

Hejsan hallååå!!💗

Idag var en sådan dag då man bara gick runt och undrade vad man gör med sitt liv. Det första jag gjorde på morgonen var att gå upp och steka två ägg och sedan ner igen på mitt rum för att sträck se den nya säsongen av "Degrassi: next class" (serien finns på Netflix) och hann även äta lunch där i mellan.

Drack även en Festis som verkligen ger mig nostalgi till min barndom, caprisonne safari fruits. Älskar denna dricka, sjukt god.

Sedan på kvällen bar det av till stan då jag, min mamma och min syster skulle se "En flotte" där Loreen skulle sjunga. Vi satt just framför högtalaren och man hörde inte alltid vad hon sjön men annars var det en bra upplevelse!!!

Blev inte så mycket skrivet men ska ta moppen till Linnéa nu och sova där! Bye💋

Likes

Comments

Vaknade i morse ca. 11:50 av att pappa undrade om jag var vaken.....Ehh Hahah nej!!

Bara kanske 30 min efter gick jag upp för att äta lunch, till lunch åt jag för första gången på länge dom där snabb nudlarna med biff-buljong. I början tyckte jag det var helt okej smak men efter ett tag kände jag att det inte smakar så gott som det gjorde för 2 år sedan så jag älskade det.

Att titta ut idag var nog inte ett sådant bra val då det var dystert och grå daskigt utomhus (svårt att formulera sig) men tänkte att det kunde vara en perfekt dag att göra lite grejer hemma. Jag gjorde en checklista där det längst uppe stod
städa toan
KUL....Ehh nej, men det är sånt som måste göras så jag tog en dusch och sen städade jag toan och passade på att rensa genom spegelskåpet ovanför handfatet.

Efter det började jag städa mitt rum och efter kanske 1 timme började jag göra den efterlängtade städning och rensning av min garderob, fick endå ut väldigt mycket kläder som jag ska sälja som jag inte kommer använda. Och kvar blev kläder som jag fortfarande använder och tycker om. Jag ville få ut lite kläder eftersom att jag ska på bytardag om några veckor och då brukar jag shoppa ganska mycket nya kläder😅👌🏼

Kl. 18:00 hade mamma kommit hem från MiB morfar och vi åt middag, och jag som inte ätit var ganska hungrig och tacosen åkt fort ner i min mage!

Ska försöka gå och lägga mig lite tidigare idag men vi får se om det!!💗💗😆

Likes

Comments