Idag har Malkolm namnsdag, jag trodde inte att han hade någon namnsdag men så va det visst! Kul! Lite komiskt att vi har varit på Ikea en sväng idag när det va just där vi hörde namnet första gången. Sedan dess har det funnits med på min lista men Alex va svårövertalad men gav sig tillslut! Tur, för det är såklart det ska vara en liten Malkolm. Idag har vi varit och gungat för första gången. Spännande!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Massa firande denna helgen! Påsk, Malkolm fyller halvår och imorgon har han namnsdag! Tänk 6 månader? Hur fort flög inte dem förbi? SAMTIDIGT som det känns väldigt avlägset att Malkolm bara låg och sov hela dagarna och ville vara i famnen. Tänk vad mycket som händer på så kort tid?! HÄFTIGT och SJUKT!

Grattis världens bästa Malkolm!Likes

Comments

Hela familjen är långledig och vi åker runt på påskfirande. Igår firade vi med min familj och idag har vi firat med Alex familj. Det är härligt med påsk, några lediga dagar som till skillnad från julen inte innehåller lika mycket stress. Malkolm har blivit ordentligt bortskämd av påskharen och mamman skämde bort sig själv med att fynda en byxdress från by Malene Birger. Alla nöjda!

Likes

Comments

Nu har jag tänkt på det sålänge så nu gör jag slag i saken, vi provar och ser hur länge det håller?!

Och varför ska man läsa denna bloggen då?

Om du är nyfiken på hur en friserande och träningsintresserad shopaholic får ihop sitt liv som småbarnsförälder och egenföretagare så ta en titt!


Likes

Comments