Min nya idol.Ikväll sitter jag här hemma helt ensam, alla är borta wtf?!  had planerat att göra en massa saker men det slutade med att jag kåla i soffon. Vakna sen typ 19 tiden eller nåt sånt och börja gör skolarbeten. Jeje vhad ju som planera man sko had fari ut jag eller nåt men..kanske lik bra eftersom jag ska på weightlifting kurs imorgon. Kanske kanske jag hoppar i bilen å far köp lite glass, men klockan e tydligen visst redan ganska myki.. nåja vi får se.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godafton i stugan

Idag efter skolan for jag iväg på gymmet. En evighet sen jag varit där senast. Gick dåligt. Kanske lite motivationsbrist då jag vet att gymkorte tar slut nästa vecka. Men när en dörr stängs öppnas en ny, vem vet vad jag hittar på som näst. Vi får se vad livet har att erbjuda, nånting hittar jag garanterat på.

Yoga sku ju vara lite intressant att prova på igen. Men till en början kanske det får bli lite "home-style-pirkka-yoga-framför-youtube", lite tända ljus och yoga-flow miljö..Det kan ju förstås bli en aning knepigt att ordna..tror int kidsen ennu iaf är nå rikti yogisar...

japp nu börjar min njärna bli lite yoogi och flowar iväg märker jag..dags att krypa ner med mina älsklingpluttar.Likes

Comments

Gokväll

Sitter och försöker läsa på mikrobioligi tent här nu ikväll men nu fick min hjärna nog, det tog stopp nu. Ett och annat har man ju fått inpråppat dit nånstans i huvudet men om he kommer fram imorgon när det behövs e ju en annan sak..

Idag har jag varit lite på dehär "öööhgh" humöret..alting har varit lite sådär "öööhhghhhöblää" slapp int å träna heller :( så jag hämta bara kidsen så for vi hem. Som tur had vi mat färdigt hemma jag höll på att hungra ihäl efter skolan, var ju kanske inte riktit i stil med gordon ramsey idag på skolmaten så att säga.. blev en tråkig kväll, jätte tråkig..sen laga kidsen sova och läsa mera tent, men nu fick det vara nog.

Nu ska jag mysa ner mej mellan kidsen i sängen och kolla instagram och sånt trevligt före jag somnar. Evetuellt kanske lite virus, kanske...kanske.....


Nattinatti

Likes

Comments

gokväll

Här sitter jag och gör skolarbeten igen. Tenten vi hade idag gick vel kanske inte som jag hade planerat..jag hade läst och satt all min tid på helt fel saker, kolla massa olika videor som dhe int kom nånting om i tenten. Men säkert har jag väl nå nytta av he jag lärt mej nångong men int idag iaf. He bara att vänt och si nu och hoppas på det bästa att jag blir godkänd.

Japp nu ere bara att ta nya tag och läsa vidäre. Dags att dyka in i mikrobernas underbara värld :D


Blev en snabb loppis runda efter skolan med emmi idag också. Hitta skor och ett par jeans, två böcker till kidsen.

Ikväll ha vi haft gnällkalas deluxe här hemma, kidsen trötta efter veckan..men så är det.Tentläsning på g

min ingefära nyttighetsdryck, had visst lite fö varmt vatten

Likes

Comments

Sheena

tentläsning på g, förståss får man ju massa annat viktigare att gör då..som typ att skaffa ny blogg heh...

Nämen nog har ja läst men inte tilräckligt ennu. Men ja håller på, försöker få nå liv i min hjärna nu fösrt bara..typ aktivera förlängda märgen så böri he vel no snart händ nå :D jajaa...


Dagens planer är att läsa, hitta på ett ämne att ha presentation om..omg!

sen blir det thaikku träning ikväl, får se om tummen pallar, lite tejp så löser he vel no sej.Tentläsning

Molly igår kväll och dagens morgonmål

Likes

Comments

Tentläsning

Andra dagen som jag läser på anatomi tent nu. Lär mej massa nytt men ganska invecklade saker denhär gången..

Vi har ganska mycket nujust i skolan, alting kom mittialt nu igen. Men kul med utmaningar :D alting bruk no lös sej på ett eller annat vis till slut ;)

Vi har som tur ganska myki ledigt eller självstudiedagar nu denhär veckan så ja ha kunna läsa då kidsen är vid dagmamman, annars vet jag no int riktit vad jag sko ta mej till.


Japp idag blir he ingen träning, hinner int och sen ha vel stuka tummen eller nå igår på thaikku träning..moony is the guilti one. haha vettja tummen stabiliserar sej inom kort får vi ju hoppas..


Får se vad vi hittar på ikväll sku int ork vara hemma iaf, far kanske till mamma eller nån lekpark.


Korvsoppa till lunch :)

Ingefära vatten med citron, tänkt vel försök var lite mera nyttig o hälsosam av mej...

Likes

Comments