woooo fredaaahhh imorron. okee sååå har sophie nått att dampa på idag? klart ja har.


känns som samhället gjort så vi ska välja vilket fack vi är i. typ orten, hipster, finare. liksom om du ska vara orten ska du lyssna påoch bla bla. så jävla dumt. Jag kanske inte vill lyssna på håkan jävla hällström bara för jag har hoodie och valde att ta skateboarden till ica..... neeejj. Bara för jag har Adidas på mi behöver jag inte bo i tensta. Kan samhäkket chilla lite tack.

Jag är en sån som inte har nått fack, folk tror jag är lost för jag blandar. neej jag är inte lost, jag har full koll på vad jag gör. Dessutom är jag inte specielt tjejig. men klart att de krockar med att jag dansar balett.. KAN EN TJEJ MED ADIDAS DANSA BALETT?? ja klart ja kan. watch me. 

nu pallar ja inte skriva mer. vill bara söga att stina wollter är skit cool. tack och hej

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Nämen Gud. Usch, vi diskuterade kroppsideal på idrotten. Vi kollade på en intervju/ diskution från tv 4. Då sitter det två tjejer som jobbar med hälsa och sånt. SÅ SITTER EN KÄRRINGEN ATT DE ÄR FEL ATT VA TJOCK! Asså ja får damp. Hon bara ”ingen tjock är lycklig” hur kan man säga så? Hur man ser ut har inget med ens personlighet och mående att göra. Helt sjukt att hon kan va så knäckt! 

Jag tror aldrig ändrat min åsikt om någon beroende på hur dom ser ut. Desutom hade hon inget argument, hon var bara helt pantat i huvudet. Jag tycker det är jätte bra att man börjar ha alla sorters personer i reklamer. Inte bara jätte smala tjejer eller hunkar. Jag tycker Desutom att kalla nån tjock inte är nått dåligt. Vi måste avdramatisera ordet tjock. Man ska vara stolt över sin kropp, att vara som alla andra är tråkigt. Myckey roligare att gå mot normen. Varför blir man änns glad när nån säger att ”du är ju smal” 

Tänk om jag skulle ta de som en förelämpling, jag tycker jag är perfekt som jag är. Behöver ingens bekräftelse. 

Likes

Comments

Woooo!!

Ja e på landet, as Nice. Så jävla trött på Stockholm. Så jag e mitt ute i sörmlandskogar, de är kul ungefär en timme sen blir man utråkad. Har redan varit vid Konsum och kollar på vattnet. Sen gick jag och min kompis ut i skogen, så bara hör vi nån skuta nått. Såklart var de ju älgjakt, när jag väl åker ut till landet för att va ute skuter dom älgar. Bara låt mig få njuta av skogen. Damp. Aja, eftersom jag älskar att fota tog jag lite bilder. Det blir skit bra bilder med en iPhone asså.

Likes

Comments

okej maxime delade min blogg på snap <333333

steeeeeeeeelt. okej hej alla ja känner, ja e inte bra på att blogga och blogga e så 2010 men why not liksom. ja är ändå hype 24/7.

adhd barn utan adhd bara add :)

Likes

Comments

yeyeey jag har massa läxor som jag ska göra, gör jag dom? nääää

igår hade vi open stage i skolan, det var coolt att så många ettor gjorde saker. Ibland var det dock ganska pinsamt, då klappade alla överdrivet mycket bara för man hade suttit och skämts i 4 minuter. Det var en tjej som gick upp och rappa. hon var skit cool, dessutom hade hon skrivit låten själv. tycker tjejer som rappar bra och starka. det hör liksom inte till normen att en tjej ställer sig och rappar inför hela skolan.

idag på vägen hem var det en idiot som tänkte, jag tänder mig en cigg, det blir kul. Korkad pojke. hans adrenalin var så högt så man nästan såg det. det stank rök så man mådde ju illa. Dock hade han sitt gäng på 20 pers så ingen vågade säga till. jag borde frågat om ja fick smaka och fimpat den i hans panna.

imorse vaknade jag 5 minuter efter jag börjat. och har en halvtimme till skolan. första gången jag försover mig. Hade panik så hann inte äta nått, och eftersom skolan köpt in varenda kyckling i hela Europa blev det såklart kyckling till lunch. så svälte nästan ihjäl under sista lektionen

Likes

Comments

Vad är det som göt at vissa personer inte tycker om fri abort. Har tänk på det länge, Oftats är det män med sånna åsikter och det är inte dom som ska bära på et barn i 9 månader?? dom ska inte klaga. Dessutom säger dom att det är en annan sak om man blivit våldtagen., klart det är en annan sak men det kan inte lagen bestämma. Misstag kan hände, och då ska vi inte kunna göra abort på ett barn som inte önskas. Ska man då låta barnet växa upp i en otrygg miljö. nej nej. Dessutom skapar rätten till abort en enorm trygghet hos kvinnor. jag tycker det är en självklarhet. 

Kvinnor har länge kämpat mot kvinnors rättigheter och ett jämställt samhälle, ska vi skita i deras arbete och gå tillbaka som de var förr? det blir som att börja om på nytt. Då har inget av det kvinnor sagt gått igenom. usch

Likes

Comments

vet inte hur man börjar ett inlägg utan att låta cringe, meeen jag tror jag precis fick öroninflammation, och för att toppa de hela har jag även troligen en liten lätt ögoninflammation. har inte tid att va sjuk. Vill till skolan och ifrågasätta mitt F i idrott. Hur i hela världen kunde jag få F i idrott, jag dansar 6 gånger i veckan och satsar allt på gympa lektionerna. men men

insåg precis hur gammelrosa mitt rum är, ser ut som jag e 10. Nej rosa är ute, grönt är dock ganska fint. det ända gröna i mitt rum är mina blommor..... skoja dom e bruna. Det här med att vattna liksom. När man flyttar hemifrån asså fan vad mycket man ska ha koll på. Städa, vattna blommorna, köpa tandkräm, laga mat, usch. Har försökt laga spagetti två dagar i rad, jag är 16 jag borde kunna koka pasta men nej. det smakade förjävligt.

Likes

Comments

​okej tjooooo, att göra en blogg tog så mycket längre tid än vad jag trodde men nu tror jag det funkar. Vet inte varför jag gör en blogg, kanske för jag tycker jag e väldigt rolig. Eller för att jag är sjuk och legat och tänk hela dagen. kanske borde skriva lite om mig. hmm

jag är 16, går 1:an på gymnasiet. Tycker folk har konstiga tankar om saker. så jag säger mest emot.

det var typ jag, jag är inte så intressant. Går dans på gymnasiet men är nog mer intresserad av el eller teknik. ​Det här med stor bokstav efter punkt är jag inte ett dugg bra på o tänker inte ändra det häller. Likes

Comments