Va på Kolmården idag, inte vart där på typ 10 år. Tycker de va tråkigt att dom tagit bort isbjörnarna och att man inte får klappa girafferna längre :( Typ de jag såg fram emot mest haha. Nu får man ja bara se girafferna om man åker linbanan. Och dom flesta bilderna blev suddiga för djuren e så långt borta. De första djuren jag såg va en ekorre, den va nästa tam satt och fika med oss haha. Sen kollade vi på säl och delfin showen, fan vilka smarta djur! Vart inga bilder på dom glömde bort kameran när jag satt där. 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är sommaren äntligen här, dax att skaffa en snygg bränna! Här är några tips. 
 

GRUNDA MED ÅTERFUKTNING & PEELING.
 
Fuktig hy abbsorberar lättare solens strålar och bevarar färgen bättre än en torr hy. Genom att peela huden får du bort död hud som ligger överst på huden. Men peela inte innan eller samma dag som du solar då huden är lite extra känslig och det är lätt att du bränner dig då. Tänk på att använda en peeling som är anpassad för ansiktet, då ansiktet är extra känsligt.

 
UNDER SOLNING.
 
Du bör alltidsmörja in dig solkräm, ansikte som kropp. Glöm inte att efter en tid i solen svettas/badar du bort en del av solkrämen så smörj flera gånger. Solkräm skyddar huden mot de skadliga UV-strålarna. Många är giriga och använder sol olja för att bli brunare och för att det går snabbare. Visst blir man brun, fort går det och faktum är att det finns vissa oljor som innehåller spf. MEN, hur pass lång hållbarhet har din solbruna hud när du väl slutat sola? Kort! Oljan lägger sig som ett tjockt oljelager ovanpå huden, så att när solens strålar når din hy får sig översta hudlagret en riktig booom och du blir brun superfort. Så någon djupgående bränna blir näst intill omöjlig. Där med resulterar det i att du blir jätte brun (fort) men det mesta ligger på det översta hudlagret som snart enbart kommer bestå utav döda hudceller som faller bort... 
 
 
EFTER SOLNING.

Solen, saltvatten, klorvatten m.m sliter på huden och gör huden extra torr. Därför bör du alltid duscha av dig efter en dag i solen och smörja in dig med en fet hudkräm. Jag brukar undvika att duscha i varmvatten då varmvatten torkar ut huden lättare. Finns mängder av olika krämer och shimmer oils som man kan smörja in sig med och framhäva brännan. Här nere är mina favoriter. 


Likes

Comments

Fy mår illa av dom här bilderna, ser ut som i en skräckfilm. I uppror så testar den här kvinnan att utsättas för samma saker som djuren utsätts för, jävligt modigt av tjejen. Stackars djur asså! På PETAs hemsida kan man kolla vilka företag som använder djurförsök osv. Jag tycker fan man kan forska utan att utsätta djuren, dom har ju inte gjort någonting. Tycker dom kan forska på människor isånnafall det är ju ändå dom som ska ha produkterna sen! Tycker inte djuren ska behöva lida på grund av människans utseendefixering. Läste även att sedan 11 mars i år så får inga djurtester göras av ingredienser som används i produkter som säljs på EU-marknaden. Framsteg! 

 
 

 

Likes

Comments

Fy fan, livet leker! Kom in på skolan och fick de höga bidraget, det är sommar och jag är äntligen brun och snart fyller jag 20! Haha jag är så jävla glad! Likes

Comments

Såg dom här skorna på skopunktens hemsida för typ 1 vecka sen, men inte fan finns dom kvar på deras hemsida eller i butiken... Nån som vet var jag kan hitta dom??? Sen hittade jag ett par till som funnits på nelly men dom fanns inte kvar häller fy fan så snygga, finaste ballerinaskor jag sätt. Vill ha! 
Likes

Comments

Idag blir lillebror 11 år, och ja råkade somna som vanligt och vakna nyss så hann inte åka och fira han... Men grattis bästa lillebror <3


Likes

Comments

Sommarlov så jävla gött! Bara solen som fattas... Inget sommarjobb har jag men det har jag aldrig förstått mig på. Visst det är på sommarn alla har sommarlov och inte pluggar men det är ju på sommarn man vill va ledig? Kommer leva som en kyrkråtta i sommar suck. Vill veta om jag kommer in på skolan i höst, hatar och gå och vänta och inte veta. Sen har jag sökt studiemedel tills i höst, hoppas jag får det höga bidraget. Sen har jag gjort intresseanmälan på en lägenhet, skulle inte sitta fel och få den häller. Likes

Comments

Nu kom mina grejer jag beställt, har inte prövat någon än så återstår och se om dom är bra eller inte. Hittade lite rabattkoder så fick alla grejer för 150 spänn. Men vart fan besviken på fotpeelingen den va skit liten, men man lär sig ju kanske ska börja kolla hur många ml det är i grejer innan jag beställer. Nu ska jag göra lite slingor i håret sen kolla på NCIS :)
Likes

Comments