Helt plötsligt verkar människor försöka skylla över sitt eget ansvar och sina egna handlingar på andra människor.

När man inte kan inse sina egna fel och brister, då brister det rejält nånstans. När man tror att man själv är den enda som gör rätt och alla andra har så jövla fel.

Respektera andra människor, gott folk. Du behöver ej tycka om alla; men respektera åtminstone människan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När människor lägger sig i andra föräldrars uppfostran till sina egna barn: -what the fuck? Ingen annan får styra och ställa i eran familj så varför i hela friden ska nån annan få komma och göra det i min familj?

-När vi känner att våra barn har behovet att sova borta, då först kommer dem göra det. Vem är vem att bestämma eller tjata sånt? Acceptera.

-När jag bestämmer och känner mig redo att släppa lite om mina barn, först då kommer jag göra det. Vem är vem att bestämma när jag är redo eller tvinga mig till att göra något jag inte vill bara för att någon annan anser att det är rätt?

-Vi bestämmer över våra barn och om någon annan har svårt att acceptera hur jag eller nån annan känner i någon annan familj, håll er borta! Såna som er vill man inte ha i närheten ens en eller två gånger.

Lögnhalsar, trångsynta jävlar, lömska människor och skitsnackare är inte välkomna hem till oss i alla fall.

And remember: ​du/ni är den/dem som bestämmer i din/eran familj. Dem som inte kan acceptera det bör avgå eran närhet. 

Tack och adjö​Likes

Comments

Jag har en gång gått igenom allt som innebar att tappa bort mig själv, att släppa taget om mig själv, att låta nån trampa över mig, att helt enkelt vara beroende.

Jag lät mig.

Denna gång gör jag det inte.

Jag är jag, Cassandra heter jag, Cassi kallas jag och jag vet att jag är en godhjärtad människa. Jag är bra och duger som jag är. Jag prioriterar andras mående framför mitt eget & jag gör så gott jag kan i allt. På gott & ont, livet blir vad du gör det till och den som endast är intresserad av sitt eget liv & ser allt negativt om dig -släpp taget.

Livet är för kort att slösa på människor som lägger ner mer energi på att förstöra ditt liv än tillgodose sitt eget.

Peace out ✌

Likes

Comments

Veckorna rullar på alldeles för fort.

Vi är inne i mitten på juni, jag har hunnit fylla 25år, nästa vecka är det midsommar och veckan efter det flyger hela familjen upp till mamma & pappa. Om jag längtar?! Skoja inte! Saknar mina föräldrar och mina syskon såå mycket. Saknar mina vänner däruppe också.. usch det är så tomt och tråkigt när man inte har någon att dela sina dagar med, speciellt när man är föräldraledig.

Nåväl, sen rullar Mattias semester igång. Äntligen! Det är så underbart när han är hemma.

Likes

Comments

Dåliga dagar finns det gott om. Just nu har jag nog en sämre period i alla fall.. saknar min familj, saknar att umgås med vänner och bebisar. Saknar så det gör ont i magen.

Så less på att vara ensam..

Likes

Comments

Tröttheten är långt borta men ändå så himla nära. Jag hade nog behövt ledigt en vecka från min mammaroll för att kunna bli en normal människa igen. Dock är det ju inte riktigt så livet fungerar.

Mina små kycklingar har precis somnat i vagnen efter en hel vaken natt. Min stora kyckling ligger på min sida i sängen och sussar sött. Min egna lilla familj ♡

Likes

Comments

Ni vet när man bara ler av att tänka på en viss person, när det pirrar i magen av ett sms som man kan läsa om och om igen, när man ligger och tittar på telefonen och väntar på att han ska höra av sig, när han är allt som cirkulerar i huvudet. När man tittar in i hans ögon och blir alldeles varm i hela kroppen, när man får tusen fjärilar i magen av bara en puss..

That feeling, that feeling 👆

Likes

Comments

Förstå mig rätt i denna text, jag älskar mina barn mer än allt annat i världen och jag skulle inte vela byta ut dem mot något.

Mitt i all denna småbarnstid, all denna stress så finns det faktiskt en människa också. En egen personlighet, ett jag. Allt de här är självvalt men ack så jobbigt det är ändå.

Att ha tre barn under två år är allt annat är enkelt. Det är ungefär som att ha tre bebisar samtidigt, det är blöjbyten, det är matning, det är påklädning, avklädning, nattning, väckning, bråk, tjafs, trots, osv. Det finns såklart så många fina stunder också som överväger allt det där, men det är ändå nånting som ska gås igenom.

Och så jag, jag ska räcka till, till alla tre. Jag ska ha tålamod, vara stresstålig, vara glad, se glad ut, och mitt i allt ska jag ju ha orken till allting också. Jag kan helt ärligt säga att jag HAR ett jäkla tålamod, men ibland tryter det såklart för mig med. När jag inte sovit ordentligt på över 1,5år och med att inte sova ordentligt innebär: ingen helnatts sömn. Det ska vaknas, det ska göras välling, det ska skrikas, det ska bråkas, det ska alltid vara nånting. Helt plötsligt sitter man där med inte bara en eller två, utan med tre vakna ungar som ska sövas samtidigt.

Och det som gör att man orkar är den mysiga stunden när dem somnar tätt, tätt intill.

Idag då, jag är så jäkla trött så jag ser stjärnor. Det är grus i ögonen dygnet runt och jag lever typ på kaffe. Och denna stress, det gör fan ont i magen.

MEN, jag kämpar vidare. Det kommer en tid när jag också får vara utvilad, när jag får tid för mig själv och när jag kan andas ut.

Jag har ju trots allt tre underbara barn som jag skulle offra mitt liv för och jag har ju faktiskt även en underbar sambo och pappa till dem som även han skulle göra allt för dem.

#high #on #life

Likes

Comments

Behandla andra som du själv vill bli behandlad

Som du behandlar mig, behandlar jag dig

Två ordspråk som säger väldigt mycket.

Ta in, fundera och reflektera vad dem egentligen innebär.

Likes

Comments

Ytterligare två små stjärnor är födda.

Den 23 mars kom en liten tös och en liten gosse till världen. Lucas små syskon, min lilla bebis är inte så liten längre.

Tre små hjärtan.

Likes

Comments