Just nu är vi hemma i Kiruna hos mamma & pappa.

Jag trivs så himla bra bland snön och allt som hör till vintern.. men jag måste nog samtidigt medge att det ska bli skönt att komma hem ner till Sthlm igen.. Allt med blandade känslor såkart, men hemma är ju alltid hemma.

Vi kom hit förra veckans fredag och blir här en vecka, vilket betyder att vi flyger hem imorgonkväll igen.

Jag har hunnit med mer än jag tänkt och gjort mer än jag trodde jag skulle göra. Samtidigt finns det alltid nått man skulle hunnit med. Det har även varit en jobbigt vecka för barnen sömnmässigt. Dem har knappt sovit nått (återigen) och det har resulterat i att även denna mamma är slut som artist.. igen.

När jag är såhär trött (aldrig upplevt denna otroliga trötthet innan vi fick barn) så blir jag såå himla känslig. I dont know why, men jag blir som en liten hormonell tonåring, haha typ så.

Alla bebisar sover, väldigt skönt för denna mammans öron. Två sover ute och en inne.

Hejåhå

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att vara kontrollerande kring sina barn tror jag är väldigt, väldigt vanligt.

Jag kan ärligt säga att jag är ett kontrollfreak och jag vill gärna ha koll på allt. Kanske det har att göra med att jag är med dem så pass mycket som jag är, jag vet inte? Vad jag däremot vet är att jag är sån här. Man kan alltid ta ett steg bakåt och barnen är inte mina ägodelar. Det är däremot skillnad att ha dem som ägodelar och att vara kontrollerande. Alla människor är olika och alla måste kanske bara acceptera att alla är olika. Jag måste acceptera att du är som du är, och du måste acceptera att jag är som jag är. Och därifrån får man helt enkelt komma fram till en lösning. Ingen ändrar på dig och ingen ändrar på mig, förrutom jag själv.

Jag är såhär och du är sådär :)

Likes

Comments

Mitt nyårslöfte för 2018, eller nej, mitt löfte från och med idag är att jag ska släppa saker som inte gör nån nytta att fundera på..

För min egna skull måste jag acceptera att vissa saker har hänt, att jag varit ledsen och sårad.. Jag måste släppa, förlåta och gå vidare. Jag ska sluta älta och jag ska helt enkelt försöka hitta tillbaka till mig själv.

Nånstans på vägen har jag tappat bort mig och det är dags att hitta tillbaka nu. Det är aldrig försent att göra en förändring och min förändring börjar nu.

Jag ska helt enkelt bli ett bättre jag, och det börjar idag.

Likes

Comments